Main Menu

Lineage 2

Started by Xipe, 2005-11-02, 16:00:22

Previous topic - Next topic

Groven

Quote from: RamizTopik első postjában van a netcím. L2Matrix a neve a szervernek, nem magyar, de több a magyar játékos, mint a nem magyar. ^^ Azt hiszem a NF-ról átjöhetsz úgy, hogy megkapod a szintedet, de nem biztos.

TankUverímancs! Tudnátok kicsit több infot mondani a szerverről? Pl mennyire bugos lagos, működik a klánok közötti szövetség, lehet-e klánházat venni, és hogy milyenek a rate-k. Ja és feltételezem nem fizetős.:)

Rounin

Quote from: GrovenTankUverímancs! Tudnátok kicsit több infot mondani a szerverrõl? Pl mennyire bugos lagos, mûködik a klánok közötti szövetség, lehet-e klánházat venni, és hogy milyenek a rate-k. Ja és feltételezem nem fizetõs.:)

Persze, hogy nem fizetõs. Rátákat megtalálod korábbi postok valamelyikében (bocsi, megyek gyilkolni ^^), nem jellemzõ a bugosság (ami van, azt gyorsan kijavítják), többiben Xipe válaszol.

Fazék: ne add már fel :D A városokban sétáló tömeg nekem is hiányzik, de majd több játékos esetén nem lesz ilyen gond. És partyban az igazi. Egyedül tényleg uncsi tud lenni.

Rape!Kill!Plunder! Hm...még újjá lehet szervezni. US team ne legyen, mert azt hiszik amik vagyunk. Pedig nem :D Csak deviáns barmok ;>

Xipe

Quote from: GrovenTankUverímancs! Tudnátok kicsit több infot mondani a szerverről? Pl mennyire bugos lagos, működik a klánok közötti szövetség, lehet-e klánházat venni, és hogy milyenek a rate-k. Ja és feltételezem nem fizetős.:)

lilith 5x/5x/8x/8x
Longhorn 25x/25x/stb.

bugok vannak, hol nincsenek, de amint talalunk szolunk a kodereknek es dolgoznak rajta.
clan dolgok mukodnek.
pinged kb 160 kornyeken lesz de nincs az a lag ami peldaul a NF-en 60 ping mellett.
nem fizetos, de szivesen latunk minden tamogatast.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Wow... láttam, mire képes egy +15-ös fegyver...
Ilyen feltápolt cuccokat tényleg csak szerencsejátékkal lehet szerezni? Mondjuk egy +8-assal, +10-essel is beérném. Vagy quest? Vagy event? Vagy old adena vagy mi?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Xipe

Quote from: RamizWow... láttam, mire képes egy +15-ös fegyver...
Ilyen feltápolt cuccokat tényleg csak szerencsejátékkal lehet szerezni? Mondjuk egy +8-assal, +10-essel is beérném. Vagy quest? Vagy event? Vagy old adena vagy mi?

enchant,enchant,enchant.
penteken akar eventben is kaphatsz.
ancient adena meg sealed cuccoknak a felbontasara kell.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Quote from: Xipeenchant,enchant,enchant.
penteken akar eventben is kaphatsz.
ancient adena meg sealed cuccoknak a felbontasara kell.
ok. mindenesetre pénteken azért ott kuncsorgok majd. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Xipe

Quote from: Ramizok. mindenesetre pénteken azért ott kuncsorgok majd. :D

gondoltam.
_(๏̯͡๏)_

Rounin

Quote from: Xipegondoltam.

Syphilis nem fertőzi meg a Deviant Horde klánt? (aka join :p ) Puszta kíváncsiság (és haszonlesés....).

Amúgy kellene már egy buffer/healer :D Kicsit gány úgy berontani WAAAAAAAAAAGH stílusban, hogy nincs aki istápoljon. 3000hp ide vagy oda, Cruma Tower még hárman is necces hülye stun miatt :| Pedig ütőerő elég oda hárman (Skrull, ShadeKry, Ramien)

Ah lol, stalker itt vár rám, hogy lepk-zzon :p

Xipe

Quote from: RouninSyphilis nem fertőzi meg a Deviant Horde klánt? (aka join :p ) Puszta kíváncsiság (és haszonlesés....).

Amúgy kellene már egy buffer/healer :D Kicsit gány úgy berontani WAAAAAAAAAAGH stílusban, hogy nincs aki istápoljon. 3000hp ide vagy oda, Cruma Tower még hárman is necces hülye stun miatt :| Pedig ütőerő elég oda hárman (Skrull, ShadeKry, Ramien)

Ah lol, stalker itt vár rám, hogy lepk-zzon :p

Bocs, Syphilis nem fog klanba tartozni mivel meg szeretnem elozni rogton az olyan kijelenteseket hogy "vazz admin altja miatt blablabla".
_(๏̯͡๏)_

Rounin

Quote from: XipeBocs, Syphilis nem fog klanba tartozni mivel meg szeretnem elozni rogton az olyan kijelenteseket hogy "vazz admin altja miatt blablabla".

Sejtettem :) Cask gondoltam megelõzöm az ilyen kérdéseket >:]

Xipe

Quote from: RouninSejtettem :) Cask gondoltam megelõzöm az ilyen kérdéseket >:]

es gondolom emlekszel Syphilis mennyire nem normalis.
majd csinalok esetleg masik alt karaktert akkor szolok.
_(๏̯͡๏)_

Rounin

Quote from: Xipees gondolom emlekszel Syphilis mennyire nem normalis.
majd csinalok esetleg masik alt karaktert akkor szolok.

Nem kell mondanod... *fájó sebhelyet simogat, emlékeket idéz fel holmi raid bossokról...*

Rendben.

Xipe

Quote from: RouninNem kell mondanod... *fájó sebhelyet simogat, emlékeket idéz fel holmi raid bossokról...*

Rendben.

Syphilis az igazi Battosai.
_(๏̯͡๏)_

Rounin

Quote from: XipeSyphilis az igazi Battosai.

Csak rondább. Jut eszembe. Vennék penicillines d-grade nyilat.

Ezek az er-esek mennyit nyafognak :rolleyes:

Necrid^

sry gyerekek nincs erõm vissza olvasni az egészet. tudna vki adni egy direct linket az installához? kiszeretném probálni.esetleg veletek nyomni neten.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Rounin

Quote from: Necridsry gyerekek nincs erõm vissza olvasni az egészet. tudna vki adni egy direct linket az installához? kiszeretném probálni.esetleg veletek nyomni neten.

//www.lineage2.com -ról leszeded a klienst, telepíted, futtatod az auto-update-t, többit ld. Xipe aláírásában (community részleg).

Necrid^

Quote from: Rounin//www.lineage2.com -ról leszeded a klienst, telepíted, futtatod az auto-update-t, többit ld. Xipe aláírásában (community részleg).
oks. ty. 30 perc és len van.

Ramiz

Quote from: Necridsry gyerekek nincs erõm vissza olvasni az egészet. tudna vki adni egy direct linket az installához? kiszeretném probálni.esetleg veletek nyomni neten.
Ha nem tudod napi 4-5 órában nyomni, akkor ezek az õrültek lehagynak (utolérni sem lehet õket)... ^^
Esetleg Longhorn...

Rounin

Quote from: RamizHa nem tudod napi 4-5 órában nyomni, akkor ezek az õrültek lehagynak (utolérni sem lehet õket)... ^^
Esetleg Longhorn...

Ott meg pláne lehagyom :D Egy óra alatt lev 18 :] És nem csak grindeltem ^^
Mellesleg még csak lvl43 vagyok. Messze még a 75. Akkor subclass...

Xipe

Quote from: RouninCsak rondább. Jut eszembe. Vennék penicillines d-grade nyilat.

Ezek az er-esek mennyit nyafognak :rolleyes:

mar megint mi nem tetszik nekik?
_(๏̯͡๏)_

Necrid^

Quote from: RamizHa nem tudod napi 4-5 órában nyomni, akkor ezek az őrültek lehagynak (utolérni sem lehet őket)... ^^
Esetleg Longhorn...
nyugi nem láttál engem még Diablo2-ozni. volt olyan napok amikor 15 órát nyomtam. valaszinú itt is olyan ilyen helyzett lesz. de az attől függ mennyire fog tetszeni a game.Amugy mikor szokott fen lenni mindenki?

Edit: xipe hagy kérjem az msn cimed. lenne 1-2 kérdésem.

Xipe

Quote from: Necridnyugi nem láttál engem még Diablo2-ozni. volt olyan napok amikor 15 órát nyomtam. valaszinú itt is olyan ilyen helyzett lesz. de az attől függ mennyire fog tetszeni a game.Amugy mikor szokott fen lenni mindenki?

ha legyuzod a 35 oras jatekidomet egyultoben kapsz ajandekot.
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Quote from: RouninOtt meg pláne lehagyom :D Egy óra alatt lev 18 :] És nem csak grindeltem ^^
Mellesleg még csak lvl43 vagyok. Messze még a 75. Akkor subclass...
Na errõl beszéltem. Meg ott van Xipe aláírása is. :)
Longhornt nem azért mondtam, mert ott könnyebb lépést tartani, hanem mert ott könnyû új karaktereket indítani, ezért könnyebb egy kb azonos lvl-û csapatot összehozni, mint Lilithen, ahol a legtöbb embernek csak 1 karija van.

(Egyébként érdekes, hogy amióta megy a Lilith, sose futok össze az egyetemen Blarke-val. Igaz, riktán járok arra, de szerintem õ sem jár be. :D :__devil: A számítógépes játékok hatásai, ugye... :D)

Necrid^

Quote from: Xipeha legyuzod a 35 oras jatekidomet egyultoben kapsz ajandekot.
35 óra?:D nothing. csak az attől függ mennyire fog bejónni.

Rounin

Quote from: Xipemar megint mi nem tetszik nekik?

Coliseum, karma dolog. Valami olyasmi, hogy nem csökkent halálkor. Meg az, hogy colosseumban pk lett. Szentségelt is rendesen Shenlon. :rolleyes:

35 óra? Az tisztes. De volt már 41 órás maratonom. Gép előtt ettem, ittam. Wc-t hanyagoltam. ^^ Igaz, utána kóma be az ágyba (lyukasdeszka után of course).

Amúgy Ramiz, Lilithen sem nehéz annyira felfejlődni. Csak tudni kell, mikor hová. Alligators island polearmmal különösen hálás hely középszinten.

Ramiz

Quote from: Xipeha legyuzod a 35 oras jatekidomet egyultoben kapsz ajandekot.
Ülve is lehet aludni... :)

FONTOS KÉRDÉS: melyik szörnyek dobnak entchant tekercset? (c grade)

Quote from: RouninAmúgy Ramiz, Lilithen sem nehéz annyira felfejlõdni. Csak tudni kell, mikor hová. Alligators island polearmmal különösen hálás hely középszinten.
Meddig?

Rounin

Quote from: RamizMeddig?

40ig mondjuk. 2fõs partiban tovább is, de akkor már lassul.

Rounin

Utána érdemes elnézned Aden közelébe, Mirror Forestbe.. nagyon jól lehet fejlődni ott. Főleg ha magadra raksz egy bravery tetkót (több mint 1000Hp bónusz; ha kell c-cry, Lilustól vehetsz (cirka 1,7 milla lesz) vagy adhatok megegyezés szerint).

Nos. Megtörtént az első komolyabb raid. Ugyan nem a Deviant Horde keretein belül, de Skrullal együtt részt vehettünk egy hosszan tartó összecsapásban, ami végülis meghozta eredményét: pont a legalacsonyabb szintű, de derekasan helyt állt Skrull kapta meg a zsákmányt, egy B osztályú bőrpáncélt. (Konkrétabban : Leather Armor of Doom, http://www.lineage2.com/Knowledge/item.html?category=armor itt armor/light up/low, Leather Armor of Doom.. cuki )

Ah.. még mindig görcsölök kicsit. Ide csapatmunka kell, összehangoltan, mindenkinek a maga feladata szerint kell cselekedni. Jó móka volt, én agression-el magamra irányítottam a boss figyelmét, messziről íjjal lőttem, miközben lebénították és ütötték a többiek. Aztán olykor elszabadult, nekem jött.. s innen ismétlődött előlröl. Nyamm... vagy egy óra volt két raid boss. Mintha soha nem akarnának meghalni :D

Fazék

hányadik szintig érdemes minimum felküzdenem magam, hogy hozzátok csapódhassak érdemi munkára?

Rounin

Quote from: Fazékhányadik szintig érdemes minimum felküzdenem magam, hogy hozzátok csapódhassak érdemi munkára?

:D Ah, micsoda kérdés. Nos, Skrull 38, blarke legmagasabbja azt hiszem 44, Itachit nem tudom... én 43. szintű vagyok. Ja igen, Raggie legutoljára 26 volt, hogy láttam. De 20ig ha elmégy, akkor már érdemben is hozzászólhatsz (legfeljebb olyan helyre viszünk, ahol gyorsan felfejlődhetsz.. hamar eléred a 40-et, akkor második kasztváltás és voila! teljes jogú tag! ;) )

Edit: Itachi most 28. Monk (orc), Ramiz már 39 ^^