Main Menu

Lineage 2

Started by Xipe, 2005-11-02, 16:00:22

Previous topic - Next topic

Ramiz

Quote from: Fazékhányadik szintig érdemes minimum felküzdenem magam, hogy hozzátok csapódhassak érdemi munkára?
A Longhornon nem mindenkinek van karija, de ott 5x gyorsabb a fejlõdés, és pl nekem meg Rouninnak van karink, Raggie is akar sztem...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Rounin

Quote from: RamizA Longhornon nem mindenkinek van karija, de ott 5x gyorsabb a fejlõdés, és pl nekem meg Rouninnak van karink, Raggie is akar sztem...

Úgy valahogy.. meg ott van GM shop ;>

Mellesleg Ramiz.. ez a kép volt nekem aláírás :ejnye: Csak szöveggel ;>

Necrid^

Reggel nem szokott menni a szerver? vagy ez csak nekem irja hogy "connencting to server" és nem connectál? (oldaluk se megy)
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Ramiz

Quote from: NecridReggel nem szokott menni a szerver? vagy ez csak nekem irja hogy "connencting to server" és nem connectál? (oldaluk se megy)
Nekem sem megy... :(
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Necrid^

Erre direkt fel kelek korán hogy fejlõdjek a karimmal. erre nem megy a szerver :mad: :( :ejj:
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Ramiz

Quote from: NecridErre direkt fel kelek korán hogy fejlõdjek a karimmal. erre nem megy a szerver :mad: :( :ejj:
Same here.

Itachi

Ha mást nem Xipe-mester ideírhatná, hogy mivan most...:eeek:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Xipe

ha mas nem, Xipe mester reggel 4 ota nincs otthon.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Xipe

mivel mindket szerver lennt van.
es a weblapot tartalmazo harmadik szerver, es mivel nem tudom elerni a 4-dik szerveren levo FTP accountokat sem ami mar nem a jatekhoz tartozik gondolom megint valami nagy gebasz van.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Itachi

Ok, köszi.:)
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Ramiz

Hmm... azt hiszem, egyelõre abbahagyom a szavazgatást. Nincs értelme több játékost idecsalogatni. :)

Xipe

kosz Ramiz.
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Quote from: Xipekosz Ramiz.
Miért, szerintem korrekt dolog egy nem üzembiztos szervert felpontozni, hogy akik idejönnek, azok is velünk együtt szidják az időjárást vagy ki tudja, mit?!? Mert szerintem nem...
(Egyébként meg: nem mintha lenne hol szavazgatni, mivel hogy nincs honlap sem.)

Apropó, jó volt tegnap a pk-sok "ölése". Felturbóztuk magunkat spellekkel, tekercsekkel, italokkal, haditervet készitettünk, aztán odateleportáltunk. Az egyik halott volt, a másiknak olyan kevés HP-ja volt, hogy 1 villámtól lefeküdt. Mi meg hülyén néztünk és röhögtünk.

Xipe

Quote from: RamizMiért, szerintem korrekt dolog egy nem üzembiztos szervert felpontozni, hogy akik idejönnek, azok is velünk együtt szidják az időjárást vagy ki tudja, mit?!? Mert szerintem nem...
(Egyébként meg: nem mintha lenne hol szavazgatni, mivel hogy nincs honlap sem.)

Apropó, jó volt tegnap a pk-sok "ölése". Felturbóztuk magunkat spellekkel, tekercsekkel, italokkal, haditervet készitettünk, aztán odateleportáltunk. Az egyik halott volt, a másiknak olyan kevés HP-ja volt, hogy 1 villámtól lefeküdt. Mi meg hülyén néztünk és röhögtünk.

bocs, nem a szerverrel van baj.
szerintem ha aramszunet lenne barmelyik masik szervernel es a sysadmin nem ul ott mellette 24 oraban barhol mashol elofordul.
Texas-ban reggel 5 ora van. mint varsz, hogy Kick ott ul egesz este?
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Quote from: Xipebocs, nem a szerverrel van baj.
szerintem ha aramszunet lenne barmelyik masik szervernel es a sysadmin nem ul ott mellette 24 oraban barhol mashol elofordul.
Texas-ban reggel 5 ora van. mint varsz, hogy Kick ott ul egesz este?
Nem tudom, mert még nem játszottam soha más szerveren, most kezdtem csak a játékot is. De ez azért nem az elsõ eset.

Xipe

Quote from: RamizNem tudom, mert még nem játszottam soha más szerveren, most kezdtem csak a játékot is. De ez azért nem az elsõ eset.

TExas-t es kornyejet az elmult ket honapban 2 hurrican, tobb tornado meg mia ****** erte.

Gondolom emlekszel meg a Katrina nevure is. Nem utotte kemenyen, de voltak karok.

Nem kifogaskepp mondom amit mondok es csak a turelmeteket kerhetem.

edit:Most ahogy nezem a tobbi kornyeki szervert azok se mukodnek eppen.
_(๏̯͡๏)_

Xipe

Ja, Akira uzeni Skrull-nak:
"Var rad egy +15 Orcish Poleaxe es egy +15 Full Plate Armor szett."

uzenet vege.
_(๏̯͡๏)_

Fazék

Úgy néz ki jönnek elõ az elvonási tünetek Ramiz-on :haha: :D

Rounin

Quote from: FazékÚgy néz ki jönnek elõ az elvonási tünetek Ramiz-on :haha: :D

Nem csak rajta :( Argh.. de türelem.. rózsát terem..

Amúgy milyen dolog ez a +15? Ramiz? Mit csináltatok ti? :D

Xipe

Quote from: RouninNem csak rajta :( Argh.. de türelem.. rózsát terem..

Amúgy milyen dolog ez a +15? Ramiz? Mit csináltatok ti? :D

Uzenet:
"Csinaltam magamnak egy +16-ost es egy +20 Full Plate Armor szettet. O meg szinten destro es neki jo lesz."
_(๏̯͡๏)_

Rounin

Quote from: XipeUzenet:
"Csinaltam magamnak egy +16-ost es egy +20 Full Plate Armor szettet. O meg szinten destro es neki jo lesz."

Uzenet:
"Nekem is sokminden jo lenne. Rasszista, diszkriminativ bagazs. P.s.: J/K"

Xipe

kosz Rounin, most itt fetreng rohogve a foldon ahelyett hogy tovabb tanithatnam.
ha megbukik a vizsgajan akkor olyan PK-t kapsz hogy csak na.
_(๏̯͡๏)_

Rounin

Quote from: Xipekosz Rounin, most itt fetreng rohogve a foldon ahelyett hogy tovabb tanithatnam.

Juj. Ki vagy, morci?

Kucc.. úgy értem: bocs.

Rounin

Quote from: Xipekosz Rounin, most itt fetreng rohogve a foldon ahelyett hogy tovabb tanithatnam.

Juj. Ki vagy, morci? (na honnan van?)

Edit: mellesleg kérek Leech Life spellbokot^^ Fizetek^^ És Syphilis még mindig lóg egy Dark Crystal Breastplate receptel 200K-ért.

Xipe

radkuldom Syphilist meg Skrullt.

edit: rendben.
_(๏̯͡๏)_

Rounin

Quote from: Xiperadkuldom Syphilist meg Skrullt.

Skrullt leszerelem elf kölnivel, Syphilis ellen marad a disconnect. :haha: Mellesleg láttalak ám többször is smiley-t használni. Naaaa, eressz el egyet itt is ;>

Xipe

Quote from: RouninSkrullt leszerelem elf kölnivel, Syphilis ellen marad a disconnect. :haha: Mellesleg láttalak ám többször is smiley-t használni. Naaaa, eressz el egyet itt is ;>

emlekeztetlek erre a kis uzenetre "You cannot log out while in combat."
_(๏̯͡๏)_

Rounin

Quote from: Xipeemlekeztetlek erre a kis uzenetre "You cannot log out while in combat."

Ah.. hm. Akkor vennék penicilines nyílvesszőt továbbra is, jó áron. Jelige: NEED HELP!

Ugye még érvényes a szerdáig öljük meg stalkerékat event?

Raggie

Csak nekem nem megy az L2matrix honlap + a szerverek egyike sem, vagy másoknak sem??? Nem tud bejelentkezni az L2connector(folyamatosan azt írja ki, hogy connecting to server).
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Rounin

Quote from: Raggie GordonCsak nekem nem megy az L2matrix honlap + a szerverek egyike sem, vagy másoknak sem??? Nem tud bejelentkezni az L2connector(folyamatosan azt írja ki, hogy connecting to server).

Olvass már vissza jóember :D Ezért harapni tudnak egyesek. Vagy bakancsot vérben csúsztatni.