Main Menu

Lineage 2

Started by Xipe, 2005-11-02, 16:00:22

Previous topic - Next topic

Zen

Umm.. ez hogy jön az én mondandómhoz?:x
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Zen

Ki melyik szerón van most? Már ha játszik még egyáltalán.  :D
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Fubenalvo

hát én csak fiktíven szerepelek NFen, haver tolja a karimmal. De már kiégtam... RO2 waiting in progress... -.-

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Zen on 2008-01-31, 19:03:06
Ki melyik szerón van most? Már ha játszik még egyáltalán.  :D
NF sh... bár drága ally jó kis irl balhét kevert, úgyhogy szüneteltetem -.-

z0mg, majd' fél év után +1?! :(

edit: Fubenalvo: pofáraestem amikor megláttam Fubenalvo nf trailer videóját, kérdeztem is Lythist hogy wtf te L2? :) (Ha már ittvagyokés eszembejutott.)
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Fubenalvo

2,5 éve nyomom NF bartzon kissebb nagyobb megszakításokkal. Anno indítottam SH-n is, de aztán az csak fun kari maradt, semmi komoly.
Jelenleg van egy szép káwboj kalapos sorci vöröském majdnem 79es és van mellé egy 74es gladi subja... persze topA cuccok. S-eshez már nem volt türelmem... :)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Fubenalvo on 2008-02-01, 09:53:47
2,5 éve nyomom NF bartzon kissebb nagyobb megszakításokkal. Anno indítottam SH-n is, de aztán az csak fun kari maradt, semmi komoly.
Jelenleg van egy szép káwboj kalapos sorci vöröském majdnem 79es és van mellé egy 74es gladi subja... persze topA cuccok. S-eshez már nem volt türelmem... :)
Én nem bírtam ki, hogy 8 órát kell csépelnem a level20-hoz. :) Ha én játszani akarok, akkor játszani akarok, nem szenvedni... (Offra meg aztán végképp nem mennék... 1x... z0mg...)
Mondjuk ez azzal jár, hogy minél nagyobb a szorzó, annál több a nagyonfiatal és a gyökér. Azért huszonévesek nem annyira idióták, mint a sok 11-13 éves... (Bár SH-n meg pont 20-22 éves emberek verik infantilizmusban ezeket a bizonyos 11-13 éves arcokat azzal, hogy terrorizálják a teljes szervert... de legalább írni tudnak és ismerik a játékot... kérdés, hogy megér-e ennyit.)
Top A-ról meg annyit, hogy nekem mind a 9 karim spoil-lal lett felszerelve full A-ba (+ S-es fegyverek, mert ahhoz nem kell boss-t ölni...), 6 hónapnyi melóval. 11-szer jobb a szorzó. Ennek ellenére hatványozottan jobban lehet haladni... Bartz kínszenvedés volt addig a 3 napig, amíg ott szórakoztunk barátnővel.
Másik véglet: 5000x. EOD mond valamit? Amikor négy ember lenyom egy antharast, azért nagyon idegbajt kaptam. Mindenki +30-ban (safe enchant +14... enchant chance 75%... max 30), én meg kezdőként fejlődtem kicsit Varkában, szó nélkül szétlőttek aztán leverték a karmát 3 mobbal.
Időnként az SH is túl soknak tűnik. Nekem valami 15x körüli szeró kéne - vagy inkább egy rohadt wipe egész NF-en. +9-es safeenchantkorszakból visszamaradt 9-12-es szetek mellett elég nehéz érvényesülni.... amikor vért kell izzadni a +6-os szetért... :)
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Zen

Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2008-02-02, 20:51:50
Mondjuk ez azzal jár, hogy minél nagyobb a szorzó, annál több a nagyonfiatal és a gyökér. Azért huszonévesek nem annyira idióták, mint a sok 11-13 éves...
Jó szöveg, végül is engem csak a 20 évesek csítereznek le, mert van pofám ott beloggolni ahol kiloggoltam..
&fmt=1

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Zen on 2008-02-02, 20:58:15Jó szöveg, végül is engem csak a 20 évesek csítereznek le, mert van pofám ott beloggolni ahol kiloggoltam..
Engem meg csak 12 évesek, amiért volt pofám nem kifeküdni, amikor négyen püföltek 4 percig (baszki, paladin fullbuffban 4k pdeffel...) :) Itt most nem a lecsíterezésről, hanem a degenerált idiotizmusról van elsősorban szó.

Zen

Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2008-02-02, 21:26:35
Quote from: Zen on 2008-02-02, 20:58:15Jó szöveg, végül is engem csak a 20 évesek csítereznek le, mert van pofám ott beloggolni ahol kiloggoltam..
Engem meg csak 12 évesek, amiért volt pofám nem kifeküdni, amikor négyen püföltek 4 percig (baszki, paladin fullbuffban 4k pdeffel...) :) Itt most nem a lecsíterezésről, hanem a degenerált idiotizmusról van elsősorban szó.

Hát de könyörgöm, az nem idiotizmus h bejövök a varimmal, leölöm mer lopja a mobjaim, kiloggolok vele, aztán amikor megint pattog újra behozom, ő reakciója meg h, "hogy kerültél ide ilyen hirtelen?" :D
Erre senki nem mondhatja h nem hülyeség.
&fmt=1

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Zen on 2008-02-02, 23:14:19
Hát de könyörgöm, az nem idiotizmus h bejövök a varimmal, leölöm mer lopja a mobjaim, kiloggolok vele, aztán amikor megint pattog újra behozom, ő reakciója meg h, "hogy kerültél ide ilyen hirtelen?" :D
na ez csúnya :D :lol: jogos
de én csak annyit mondtam, hogy lower rate - higher age overall - less ret4rds :) nyilván vannak baromiértelmes kicsik és síkhülye nagyok is.

Zen

Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2008-02-02, 23:43:41
Quote from: Zen on 2008-02-02, 23:14:19
na ez csúnya :D :lol: jogos
de én csak annyit mondtam, hogy lower rate - higher age overall - less ret4rds :) nyilván vannak baromiértelmes kicsik és síkhülye nagyok is.
Na ja... -.-
&fmt=1

Fubenalvo

Na lekaptam az új klienst. Állítólag CT1-ben most szebb HDR és víz van... kiváncsi vagyok... eddig mind2 használhatatlanul randa volt. :P
BTW NF kezdek félszárnyút... Fubenalvo néven, aki akar PM rám. ;)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Fubenalvo on 2008-02-03, 10:10:33
Na lekaptam az új klienst. Állítólag CT1-ben most szebb HDR és víz van... kiváncsi vagyok... eddig mind2 használhatatlanul randa volt. :P
BTW NF kezdek félszárnyút... Fubenalvo néven, aki akar PM rám. ;)
Tényleg baromiszép lett. Csak:
1. nem férnek el full képernyőn az ablakok mind kinyitva, mert szét lett szedve 4 külön részre a klán-skills-status-actions...  :bruhuhu:
2. kamael úgy bugos ahogy van - az aktív skilljeinek a felét passive-hoz teszi be a játék (=nem használhatod). ugyanez van néhány bekerült régi skill-lel (pl invocation)...
DE:
NF-specifikus beállítások nincsenek még feldobva :D = káromkodhatsz és mehetsz fegyverrel :D

Fubenalvo

jaja tapasztaltam hogy lehet káromkodni.... :D :D A skilles dolog várható volt... majd lesz jobb is.
1280x1024ben ablakok elférésével nekem nem volt gondom. :P
Az meg kimondottan tetszik hogy a hapsi meg a csaj karik nem ugyanazt tudják. :)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Fubenalvo on 2008-02-03, 19:29:53
jaja tapasztaltam hogy lehet káromkodni.... :D :D A skilles dolog várható volt... majd lesz jobb is.
1280x1024ben ablakok elférésével nekem nem volt gondom. :P
Az meg kimondottan tetszik hogy a hapsi meg a csaj karik nem ugyanazt tudják. :)
jó, én az ÖSSZES ablakot nyitva szoktam tartani, és nem fér el 1680x1050-en. hogy csinálod? :D
a nem működő skillekben nekem csak attól lett véreres a halántékom, hogy másfél óráig tartott, mire kiütöttük az invo spellbookot (Elder Satyr dob vagy 4 másik könyvet is, és egyszerre max egy könyvet dobhat... ráadásul a többi sh-n 40%-kal esik, az invo meg 10% körül... szopás volt) - örültünk, hogy haha végre betették. haver megtanulja, aszongya "na majdnem börtönbe kerültem még a felügyeleti cucc nélkül is - passzívok közé tette -_-". hát ennek így hajnali 3-kor én se örültem :D

Fubenalvo

25ös Kamael ma... Giran elérve, asszem ennyi elég is volt. A grafika az tényleg szebb lett... de az közröhej, hogy ha minden maxon van akkor rosszabbul fut mint a COD4... :D

Zen

Quote from: Fubenalvo on 2008-02-03, 22:53:38
25ös Kamael ma... Giran elérve, asszem ennyi elég is volt. A grafika az tényleg szebb lett... de az közröhej, hogy ha minden maxon van akkor rosszabbul fut mint a COD4... :D
Ami viszont vicces: gyorsabban tölt be a játék mint interludeon.  :D
(Laptopon lassan tölt be uh van lehetőségem mérni az időt.. :D)
&fmt=1

Fubenalvo

Hm... ha sikerül itt melóhelyen beizzítani asszem játszok vele majd reggelente 1-1 órát. Mindig korábban érek be azt valamivel muszáj elütni az időt. :P
Hja egyébkétna betöltésben lehet vmi, de nemtom.. szal azzal nincs problema. csak a lagg miatt szaggatna a game és nem is a grafika miatt... hmm

szerk..: egy Kamael system mappát GGvel egyben valaki fel tudna tölteni nekem FTP-re!? nagyon megköszönném!

Zen

Ha mondasz egy msn címet, megosztási mappában odaadhatom ha úgy jó.
&fmt=1

Fubenalvo

sikerült szerezni közbe, de nem enged ki a proxy... munkahelyről se fogok játszani... :(

Zen

Eszembe jutott egy jó kis emlékem.  :smile:
Még régebben volt npc Aden siege. Klánlordommal odamentünk, felrepültünk sarival az egyik toronyra, de túl közel voltünk, és lelőttek az íjászok. :D
Ez mondjuk nem tartott vissza attól h nézzük a sieget, de mind1. Szóval, ahogy elkezdődött a siege, valamiért tököltek az elején (nem ért oda mindenki v nem tom), én meg unalmamban elkezdtem nekik all chatbe énekelni Tainted Loveot.  :D
&fmt=1

Fubenalvo

Szép jelenet lehetett.. btw honnan volt sarid? :O

Zen

Quote from: Fubenalvo on 2008-02-04, 16:47:55
Szép jelenet lehetett.. btw honnan volt sarid? :O
Iris-en amelyik klán foglalt várat, kapott sarit, aztán azt tradeltük oda-vissza.
&fmt=1

Lt. Simoan Blarke

Nekem meg bukta a sarim, mert elhagytam a klánomat. Pedig mienk volt Goddard. Mocsok nightfallon a royalguard captainek már nem kapnak :)
Nálunk a Goddard siege volt vicces. Előtte pár nappal anyós kirúgott barátnőmtől, nem volt se hol laknom, se netem, hívtak az allyból telefonon, hogy adjak júzert, lezavarják a siege-t. Végül barátnőm felvitte a klánleadert. Ellenállás is durva volt: a tulajdonos klánnal szimpatizáló klánokból EGY darab ember jelent meg védekezni :D Íjász meg nyista, a klánlord klán akkoriban tért vissza, kisebb dolguk is nagyobb volt ennél. Aszonta barátnőm hogy a shot már az első fal betörésénél elfogyott :D [ally nem üthette a falat...] Szép jelenet lehetett.

Zen

Klánlordommal kipróbáltunk egy szervert, hát ez  :lul: :
cuccok: A grade-ig minden megvehető (hangsúlyozom, A-ig), van egy bizonyos red potion, ami durván dob a statjaidon, champion moboknak nincs emelve a drop, de red poti nélkül le nem ölöd.

Valakas event: 80+ db kari, nagyrésze b-s cuccban, 60-80 közötti lvl, 8 órát szoptak vele, a végén 15ös death penaltyvel (ez kb 200 m.att-ot jelent átlag) "leölték" Valit. (Vagyis az egyik gm). A drop a következő: b-s cuccok, klánoknak ismeretlen mennyiségű apella set, a-s cuccok...és a boss dropja? Másnap néhány 'szimpatikus' klán s-es cuccokkal rohangált.. :D

cwh: A beállítás szerint cwh-hoz csak a CL nyúlhatott, akár volt jogod, akár nem. Röpke 2 hónapig tartott kijavítani. :lul:

bossok: Bossolni nem lehet. El van tolva a drop ahogy van (és nem csak bossoknál, sima mobok is fosul dobnak). Alapstatokkal rohangálnak (ez még nem is lenne gond), közben csak matit dobnak.

gyártás: Aki itt játszik és nem walkerrel gyárt, az vagy nagyon bátor, vagy nagyon hülye. 1 db sz***s steel legyártása 3 mp (nálunk 0,1 mp volt kb :D).

SMS donate:
[spoiler]Szint:

40-es szint: 0690/619-225 "l2 karakternevszint40" 800 Ft + Áfa
61-es szint: 0690/619-925 "l2 karakternevszint61" 1600 Ft + Áfa

Adena (Havonta 1-szer vehető igénybe):

20 millió Adena: 0690/619-925 "l2 karakternevadena20" 1600 Ft + Áfa

Ancient Adena:

1 millió Ancient Adena: 0690/617-225 "l2 karakternevaa1" 400 Ft + Áfa
2 millió Ancient Adena: 0690/619-225 "l2 karakternevaa2" 800 Ft + Áfa

Enchant:

+2 enchant fegyverre: 0690/617-225 "l2 karakternevweaponenchant2" 400 Ft + Áfa (itemenként, max 8db)
+4 enchant fegyverre: 0690/619-225 "l2 karakternevweaponenchant4" 800 Ft + Áfa (itemenként, max 8db)
+2 enchant ruhara: 0690/617-225 "l2 karakternevarmorenchant2" 400 Ft + Áfa (itemenként, max 8db)
+4 enchant ruhara: 0690/619-225 "l2 karakternevarmorenchant4" 800 Ft + Áfa (itemenként, max 8db)
+2 enchant ékszerre: 0690/617-225 "l2 karakternevjewellenchant2" 400 Ft + Áfa (itemenként, max 8db)
+4 enchant ékszerre: 0690/619-225 "l2 karakternevjewellenchant4" 800 Ft + Áfa (itemenként, max 8db)

* Az enchantokat automatikusan az az item kapja amin a legkevesebb enchant van vagy nincs rajta enchant!
** Maximum 4 enchant lehet az itemen, erre max 8-at adunk, tehát maximálisan 12 enchant lesz az itemen. Figyelj oda ha 8 enchant van itemen és te mondjuk 8 enchantot akarsz rá, akkor csak a maximálisat kapod, tehát 12 enchant lesz rajta.
*** Csak B-Grade-ig

Skill Enchant:
Skill Enchant: 0690/619-925 "l2 karakternevse" 1600 Ft + Áfa * 2

Bonus skill:

Teleport (Gyors unstuck): 0690/617-225 "l2 karakternevunstuck" 400 Ft + Áfa (1 het)

Monster fegyverek:

0690/619-225 "l2 karakternevmonsterfegyvernev" 800 Ft + Áfa (1 het)

Clan reputation pont:

300 pont: 0690/614-111 "l2 klannev100" 240 Ft + Áfa
1000 pont: 0690/619-225 "l2 klannev300" 800 Ft + Áfa

Clan hall:

Clan Hall: 0690/619-925 "l2 klanklanhallnev" 1600 Ft + Áfa
NPC / db: 0690/619-225 "l2 klanhallnevbuffer" 800 Ft + Áfa
NPC / db: 0690/619-225 "l2 klanhallnevteleportalo" 800 Ft + Áfa

Speciális tulajdonságok:
Subclass: 0690/619-925 "l2 karakternevsub" 1600 Ft + Áfa
Nobless: 0690/619-925 "l2 karakternevnobless" 1600 Ft + Áfa
Hero aura: 0690/619-925 "l2 karakternevhero" 1600 Ft + Áfa

* Hero aura belépéstől kilépésig tart.

NPC Bufferek használata:

Ingyen npc buffer: 0690/619-925 "l2 karakternevnpcbuffer" 1600 Ft + Áfa
Ingyen npc buffer klannak: 0690/619-925 "l2 klannevnpcbuffer" 1600 Ft + Áfa * 5

* A szolgáltatás ideje 1 hét.

Ruha és fegyver:
B-Grade Ruha Top full: 0690/619-225 "l2 karakternevbarmor" 800 Ft + Áfa
B-Grade Top fegyver: 0690/619-225 "l2 karakternevbweapon" 800 Ft + Áfa
B-Grade Top ékszer szett: 0690/619-225 "l2 karakternevbjewell" 800 Ft + Áfa

* A ruházat a karakterhez illő top szettet jelenti valamint kiegészítőkkel együtt.[/spoiler]
Bérelhető hero aura. Csak aura és hero chat. Más nem. Erre: gm supportos gyerek besétál giran piacra herofegyóval, és tolja a skilleket. Normál ember mit csinál? Pontosan, kiakad. Gm-ek reakciója? Tömeges jail, "ne lázíts mer bannolunk"...

És a kedvencem: Egy gyerek panaszkodott valamiért, admin(!) elkezdi (körülbelüli idézet): A szerver nehézségét mi állítjuk be. Ha béna (enyhén fogalmaztam) vagy hozzá, akkor nem kell itt játszani. Nem fog minden az öledbe hullani, büdös a munka?    Mondja ezt az admin, egy olyan szerón, ahol gyártani nem lehet, bossolni nem lehet, szar a drop, korrupt a gm gárda (tom, ez nem újdonság, de akkor is..), és pénzért megveszed magadnak Hawaii-t, aki nem az meg elmehet a fenébe (Ne mondja nekem senki h ez a fajta donate nem kivételezés, mer amit itt osztogatnak..ráadásul nekem az árak se tetszenek). Az meg még hab a tortán h ha van pofád panaszkodni, akkor még te vagy a bunkó paraszt...nemhogy valami tisztelet h szegény ember végig kell copja az egész gyártást v akármit. Donate még oké lenne, de az a mennyiségű szivatás amit a nem donate-előknek ki kell állniuk..

Nincs mese, ez a szerver über-lul.
&fmt=1

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Zen on 2008-02-17, 20:47:15
Klánlordommal kipróbáltunk egy szervert, hát ez  :lul: :
cuccok: A grade-ig minden megvehető (hangsúlyozom, A-ig), van egy bizonyos red potion, ami durván dob a statjaidon, champion moboknak nincs emelve a drop, de red poti nélkül le nem ölöd.

Valakas event: 80+ db kari, nagyrésze b-s cuccban, 60-80 közötti lvl, 8 órát szoptak vele, a végén 15ös death penaltyvel (ez kb 200 m.att-ot jelent átlag) "leölték" Valit. (Vagyis az egyik gm). A drop a következő: b-s cuccok, klánoknak ismeretlen mennyiségű apella set, a-s cuccok...és a boss dropja? Másnap néhány 'szimpatikus' klán s-es cuccokkal rohangált.. :D

cwh: A beállítás szerint cwh-hoz csak a CL nyúlhatott, akár volt jogod, akár nem. Röpke 2 hónapig tartott kijavítani. :lul:

bossok: Bossolni nem lehet. El van tolva a drop ahogy van (és nem csak bossoknál, sima mobok is fosul dobnak). Alapstatokkal rohangálnak (ez még nem is lenne gond), közben csak matit dobnak.

gyártás: Aki itt játszik és nem walkerrel gyárt, az vagy nagyon bátor, vagy nagyon hülye. 1 db sz***s steel legyártása 3 mp (nálunk 0,1 mp volt kb :D).

SMS donate[spoiler]...[/spoiler]
Bérelhető hero aura. Csak aura és hero chat. Más nem. Erre: gm supportos gyerek besétál giran piacra herofegyóval, és tolja a skilleket. Normál ember mit csinál? Pontosan, kiakad. Gm-ek reakciója? Tömeges jail, "ne lázíts mer bannolunk"...

És a kedvencem: Egy gyerek panaszkodott valamiért, admin(!) elkezdi (körülbelüli idézet): A szerver nehézségét mi állítjuk be. Ha béna (enyhén fogalmaztam) vagy hozzá, akkor nem kell itt játszani. Nem fog minden az öledbe hullani, büdös a munka?    Mondja ezt az admin, egy olyan szerón, ahol gyártani nem lehet, bossolni nem lehet, szar a drop, korrupt a gm gárda (tom, ez nem újdonság, de akkor is..), és pénzért megveszed magadnak Hawaii-t, aki nem az meg elmehet a fenébe (Ne mondja nekem senki h ez a fajta donate nem kivételezés, mer amit itt osztogatnak..ráadásul nekem az árak se tetszenek). Az meg még hab a tortán h ha van pofád panaszkodni, akkor még te vagy a bunkó paraszt...nemhogy valami tisztelet h szegény ember végig kell copja az egész gyártást v akármit. Donate még oké lenne, de az a mennyiségű szivatás amit a nem donate-előknek ki kell állniuk..

Nincs mese, ez a szerver über-lul.
hányszoros szorzó ez? meg azt mondtad A-ig minden megvehető... akkor miért baj hogy drop nincs? egyébként az, hogy nem lehet belenyúlni a cwh-ba, hiába kapsz master rights-ot, a legtöbb L2j szerveren általános betegség. Nightfallon például a kezdetek kezdete óta ez van (nem tudom az utóbbi két hónapban már kezdtek-e vele valamit)...
az apella set dropon kicsit fennakadtam... :S
az sms-árak meg ehhhh... nc. durván kibaszottsokba kerülnek a dolgok... de legalább ha valaki szép kék mirával rohangál, az nem public sms donationből szerezte :D

Zen

A drop hivatalosan 10x, de low raten jobban esnek cuccok. :D
Azt h A-ig minden megvehető úgy értettem h A-IG, tehát A már nem. És nekem pl ez is gond. Kiveszi az alacsony szintek lényegét. A drop meg azér baj, mer pl a boss azt se dobja, amit 100%ra kéne.
Ja, múltkor panaszkodtam egyik adminnak h a Body to Mind nem ér semmit, az ő reakciója? Vegyek mana potit (55k/ darab,szal 2 ketra mob pénze), mer ez nem low rate. Ja, csak épp minden olyan drága h nincs pénzed. Az a xar 20 mp-ig működik, és 5 mp-nként ad 500 manát. Kicsit nem éri meg.
&fmt=1

Lt. Simoan Blarke

hát... nf-en btm 61 manát adott, mégis örültem neki (és mindig kellett elder a seggembe). ehhez képest amikor mysticen 162-t adott vissza, csak néztem.
mondjuk ha tényleg ilyen szar a drop-setting, az tényleg gáz. recept sem esik? questek (gc, toi, AL)? ezekből lehet szedni keyeket és recepteket is (igaz, hogy ezek még csak az armorok)... mert azt írtad hogy matit viszont dobálnak...
mysticen (a 3x-esen is, ha jól tudom) szintén van mana poti. ott asszem 40k és 200 manát ad vissza, instantban... 5 másodpercenként 500 mana azért elég szép dolog, nulláról visszahúzza kábé az ember manáját (ha nincs rajta manás tetkó). nem? :)

Zen

De, csak 3 mobonként elsütni 55k/db-ért nem olyan kóser.
Reci úgy van h A-s recikért küldizel ill. spoilozod, S-est meg veszel dragon coinért, de pl s-es ruha recit csak setben tudsz venni.
&fmt=1

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Zen on 2008-03-14, 17:14:39
De, csak 3 mobonként elsütni 55k/db-ért nem olyan kóser.
Reci úgy van h A-s recikért küldizel ill. spoilozod, S-est meg veszel dragon coinért, de pl s-es ruha recit csak setben tudsz venni.
ha egy átlag ketra nem megy le 8 lövésből, akkor ott valamit elkúrtál imo  :eek: homuval is lemennek 8 lövésből, és 5-6 mob után kell csak mana. mindezt +3-as acus homuval, 74-es sh-val próbáltam. death spike + hurricane, cdl-lel tippre elég lenne 6 lövés. meg ott a btm mellé a corpse life drain... és máris lemegy 7-8 mob... vagy vigyél magaddal eldert. vagy olyan helyen ölj, ahol dobnak herbet...
és ha van a-s meg s-es recept, akkor mi az, hogy nem lehet semmit se összerakni?  :wtf: