Main Menu

EVE Online

Started by Suszi, 2006-01-06, 12:16:54

Previous topic - Next topic

Rounin


.Attila

120m/hó + a plexet is ki kell termelni (ami most már 380m körül van :mad: ). Persze ha folyamatosan pukkantgatod el a hajókat, akkor "megtérül".

White SeeD

Mondjuk ha azt vesszük, hogy könynen és gyorsan lehet pénzt keresni egy kis szerencsével akkor nem olyan sok a 0.0-ért az a 120 milla.
Most is letoltunk egy plexet 300 milla fejenként 30 percért.
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Rounin

Az igaz. De ha figyelembe vesszük, hány hajót szerelhetek fel egy kis pvp funra 120 millából és hogy 10% adó is van...
Well, a big hearty fuck you to them. ^^

Suszi

Ilyeneket olvasva örülök, hogy a wot-ban vagyok. Lehet a mi céges berendezkedésünk nem működik (nem próbáltuk) nagyon sok tag esetén, de nálunk bevált az, hogy minden pvp hajót és fittet a cég áll, és csak azt kell saját magunknak finanszírozni, ami extra (pl faction stuff). És a gtc-n meg egy kis saját pénzen kívül a cégnek dolgozunk (cégért) heti 2 nap 100%-os adóval (egyébként 10%-os van). Meg néha tartunk kommunista napot, amikor együtt gyűjtjük az isk-t szintén a cég számlájára.

White SeeD

Asziszem megyek vissza highbe. Ez nagyon rossz corp nekem...
Korpgyülésen gyak arrol volt szó, hogy mikor rugnak ki.
Kirugnak carbires hajovesztésért.... Kirugnak ha nem azt tanulod amit mondanak, kirugnak ha nincs cynos altod (jo ezt az 1et megértem). Kirugnak ezért, kirugnak azért kb 1 orányi szöveg.
Mit ad a corp: Amig nem kerülsz be felsö körbe max szállitanak highböl neked és gyártanak ha van szabad kapacitás, meg amit a free circle cuccaiban talász, ahol pl napokig nem volt löszer.
Most meg valaki tolja a szöveget hogy milyen gyáva vagyok hogy nincs 2 accom pénzt keresni, igy limitált veszteségeket engedhetek meg magamnak. ::)
Már csak fel kéne juttatnom a cuccaim highba vagy legalább high szélére.

Meg beláthato idön belül kijön a gw2, akkor amugy is kirugnak inaktivitásért. Nem lenne a war még maradnék lödözni, de igy nem éri meg most lenullázni a pénztartalékaimat :frown:
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Suszi

Nincs kedved megpróbálni nálunk? Ha nem tetszik, még mindig fölmehetsz high secbe.

White SeeD

Hát, töletek nem rugnak ki 0,5 - 1 év inaktivitás után?
De most ezt a war-t  ki akarom hagyni. (Meg nagyon nem érzem erösnek a szövit. a kékekkel alig vagyunk kapcsolatban, moral alig van, és 1 csatát sem nyertünk meg miota én itt vagyok. Ha a többi ally megindul, ha netán a köv kiegben tényleg kijavitják a hibákat akkor a poketnek vége van :frown:)
Most mindenképpen meg kell öriznem a pénztartalékomat, mert nem lesz plexre az inaktiv idöszakomra. Előre kell minimum 1 év, az mostani plex áron 4+ milliárd körüli.
Ha most itt ellődözöm warban mindenem, vége az eve-s pályafutásomnak mert normál pénzböl nem telik rá.
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Suszi

Hát, tőlünk még senkit sem rúgtak ki, csak, ha el akart menni. (de az ugye nem kirugás) Mi a közösségre építünk, és azért játszunk, hogy élvezzük. Persze ehhez az is kell, hogy a többiek megismerjenek, illetve, hogy te is megismerd a többieket, és hogy jól érezd magad közöttünk. Ezt persze csak úgy lehet megtudni, hogy együtt játszunk. De nem erőltetek semmit, ha nem akarsz nem jössz, csak egy felvetés volt. Egyébként egy korábbi postomban már leírtam, hogy nálnunk nem kell pvp hajókra költeni. Igaz, most a háborúra készülvén kicsit többet "dolgozunk" a cégért, de ez szerintem természetes.

White SeeD

Persze, köszi az ajánlatot, meg tudom hogy nem kéne pvp hajokért fizetni, csak én fokozatosan csökkentem az eve-vel töltött időt. Jön a tél, GW-ben sürüsödnek az eventek, jönnek az ujj történetek, egyre többet leszek ott.
Szivesen belépnék, de nem lennék annyit hogy megérje a corpnak hogy én ott vagyok. Az egy dolog, hogy harcokban ott vagyok és hullanak alólam a hajok, de nem tudnám visszatermelni az árát. És ez nem lenne fair a corpal szemben.
A főgond az hogy erössen csökken végül megszünik egy joideig az eve-vel töltött időm, és egy ujj corpba most kéne beilleszkedni, bizalmat szerezni az meg játékidő nélkül nem megy.
De majd 1 év után visszatérhetünk rá ;) Bár addigra már rajtam lesz az áruló gyáva nyúl bélyeg.
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Suszi

Rendben, megértelek. Mi itt leszünk ;)

White SeeD

Hát ez az összeolvadás nem jött össze, sorba lépnek ki a WMP-sek a JMU-ból és a Rax-ból. ::)
De nem csodálkozok rajta, összeolvadás helyett rescuit lett belölük... Mindenesetre most határozottan nem szeretnek JMU-ban mivel én kezdtem a dolgot :redface:
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Suszi

EVE-hu fórumon meg megy a dráma az örök TASE vs HUN témában. Egy ideje nagyon elegem van az ott folyó trollkodásból és egymás fikázásából...

White SeeD

Miért utálják egymást, elvileg kékek egymásnak nem?
Ahogy látom a  mod már kitörölt minden fikázo hozzászolást :smile:
Volt WMP/JMU-s társam oda ment át. Ha jo tapasztalatai lesznek és ott sima a terep lehet leugrok 1-2 honapig pénzt keresni a GW2 előtt.

Highben nem csak a lootot de a missiok kiosztását is sikeresen szétszdeték.
Biztos jó dolog a sansha event, de Caldari területen jo lenne gurithasokat látni de helyettük  sansha sansha hátán, pirate invasion, score, mass attack... elegem van belőlük. :Eztneked:

Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Suszi

A pontos okát nem tudom miért utálják egymást. Én azt utálom, mikor mindig a másik lealázásáról szól a történet. Nem értem miért nem lehet normális emberi hangnemben egymással társalogni, még akkor is ha netán van valami érdekellentét.

.Attila

Mert ez valahogy a magyaroknak sosem szokott sikerülni.

.Attila

Azon gondolkoztam, hogy kéne írni high sec exploration guide-ot, csak magyarul. Suszi, lenne rá igény a blogon?
A minél részletesebb guide-hoz persze segítségre is lenne szükség, mert csak gurista-t ismerem, meg kicsit a serpentist.

Suszi

Igény szerintem mindig van rá. Ha érzel hozzá erőt, akkor szívesen adok jogot, hogy írhass.

Suszi

@White SeeD:
Figyi, hányan mentetek át a JMU-ba, miután feloszlott a WMP, és mennyien maradtak? Illetve milyen volt a JMU belülről? Kiváncsi vagyok hogy működnek. Tudsz erről írni röviden?

White SeeD

Csak nem át akarsz menni? Erőssen nem ajánlom.
Amit megtudtam ottlétem alatt: 2 Körre oszlik a corp. A befogadott rendes tagok és a rescuitok. Utóbbiban voltam én.
Kb csak ennyi amit eddig írtam. Ha nem vagy benne a baráti körükbe olyan mintha más alsorendű korpban lennél.
Ha alsó körben vagy akkor:
Rendelkezned kell egy cyno altal. Cepi vezetése kötelező. Navigation skillek erősen tanulva kötelező. Opokra elmenni nem kötelező, de ha nem mész el mindegyikre akkor sosem vesznek be felső körben. Ha inaktív vagy kirúgnak. 20 milla/hét (minimum, felső határ nincs) a tagdíj (ami nem tagdíj, free circle hozzájárulása. Az ott lévő pénz elvileg a free circleseké, gyak ha eléri a 600 millát átutalják a belső kör számlájára ::)
Hozzáférsz a free circle cuccaihoz, ahol van pár kisebb hajó, némi felszerelés, persze sosem az ami kéne, többit vedd meg a1-en hakarod. Szállítás hetente 1szer highből-be.

Felső kör: A barti kör. ide akkor kerülsz be max 3 hónap után ha már személyesen találkoztál a felsőkörösökkel, minden opon ott voltál, nem vagy béna, robotszerüen követted az utasításaikat eddig. De ahogy mondtam volt olyan aki 9 hónap után sem került be.
Ők barátok, megbíznak egymásban. Mindenhez hozzáférnek, pvp hajókat a corp állja ahogy minden mást.
Van egy capitalpilot projectjük, ahol segítenek hajót szerezni meg kitanúlni. Persze belsőkörösöknek.

Nem szeretik a túlzott cerbirkesét, ha ott hajót buksz és free circles vagy repülsz. 2 hét után kirúgnak a free circleböl, ha nem teljesíted a már említett követeléseiket. Még volt egy halom indok amiért repülsz, de ezeket már félig elfelejtettem mert olyan jelentéktelen hülyeségek.

Velem személy szerint bunkó volt pár felsőkörös, elég lenézően kezeltek. Legyáváztak, majd kiröhögtek hogy miért nincs másik accom pénzt keresni highben egy esetleges hosszabb konfliktus miatt. 1-2 normálisabb embert láttam, akik valószínű alsósok voltak. Állitólag a corpvezér bejött dühöngeni a chatszobába, míg afk voltam és osztotta az észt hogy miaz hogy nem szóltam hogy kilépek, meg hogy ez náluk nem így működik, meg milyen rendesek voltak hogy befogadtak meg hasonló ők a jók én a gonosz szöveg. Sajnos nem lett rögzítve a dolog, pedig meghallgattam volna :angyali:

WMP-ből kb 7-8-an mentünk át. Én kiléptem 4 nap után, utánam jött 1 ember. Ő átment a másik nagy magyar szövetségbe. A JMU-ban maradt tagok közül 2 ujj corp felé nézelődik. Ahogy hallom jó hely az a másik szövi. Számomra jobb helyen is élnek, tél után tavasszal valószínű belépek még oda gyorsan pénzt farmolni GW2 előtt.

BTW, van egy eladó üres (rigelt) chimeram amit alapáron eladnék, ha kellene valakinek A1-en ;)
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Suszi

Elég meghökkentő számomra ezt hallani. Sajnálom, hogy ezt láttad a szövetségből. Rengeteg normális ember van közöttünk, de ugye hülyék mindenhol vannak.

White SeeD

A szövetséggel alapvetően nem volt bajom, azon kívül hogy amig ott voltam elég gyenge pvp teljesítményt hoztunk össze.
A kisebb op-ok általában sikeresek voltak, de a nagyobb csaták sorba voltak bukva.
Szerintem rossz volt a taktika, rossz hajókat vittünk ki. A saját poketünkbe rettegtünk kivinni a carriereket. És nem értem miért. Kimegy 10 carrier az ellen bs-ei már is menekülnek/végük ha sikerül ráküldeni a fightereket.
Sokszor akarnak sokat markolni a commanderek. miért kéne minden ellent megfogni és lelőni?
Kimegyünk carrierreel? begyulladnak és futnak. tuti hogy nem fognak egyszerre ugrani, tuti hogy meg lehet fogyni pár embert és lelödözni. Nagy részük meg elmenekül.
Ehelyett menjünk ki bc-ben a sniperfleet ellen, állunk a kapuban, lebubizzuk magunkat és vígan lelödöznek minket. :wtf:
És persze ezután jön az anyázás.
Lényeg hogy ezen kivül nem volt bajom a Rax-al. A poketban általában nagy volt a békesség. Sosem láttam komolyabb konfliktust (op-okat leszámítva), sanctum is volt mindíg üres, kivéve hétvégén.
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Suszi

Az a csata nagyon el lett @@@@@. Én ugyan nem voltam ott, de a viszhangokból ítélve nem is tudom mit gondoltak. Ha netán meggondolnád magad mi szívesen látunk.

.Attila

Hihetetlen, hogy ccp-nél milyen ízlésficamos nyomorékok ülnek.
http://news.deviantart.com/article/133951/
A második helyezett jól néz ki, de nem, nem az kerül be a játékba, hanem a középszar tornado.
Idióták.
Mondjuk mit lehet várni olyanoktól, akik képesek vettek bevenni a játékba olyan design-t, mint a Moa hull.

Rounin

Quote from: .Attila on 2010-10-31, 19:37:38
Hihetetlen, hogy ccp-nél milyen ízlésficamos nyomorékok ülnek.
http://news.deviantart.com/article/133951/
A második helyezett jól néz ki, de nem, nem az kerül be a játékba, hanem a középszar tornado.
Idióták.
Mondjuk mit lehet várni olyanoktól, akik képesek vettek bevenni a játékba olyan design-t, mint a Moa hull.

Őőő.. nem egészen értelek, a Tornado piszok jól néz ki.
A második helyezett meg lehet, hogy jól néz ki, de hogy még jobban elütne a caldari hajóktól, mint a Scorpion új formája, az hétszentség.

White SeeD

Valószínű a 2. helyezettnek semmi esélye sem lett volna az első ehlyre mert tuti nem akarnak ujj carriert a gameba.
Engem csak az zavar, hogy noha volt egy halom jobbnál jobb oldalsemleges kinézetű hajó, amit (pl bele lehetett volna keverni, hogy a galaxis összefog a sansha invázió ellen és közös erővel kifejlesszetek egy anti sansha ship-et), ehelyett egy minmatar hajó lesz... ::)
Nameg az is közrejátszhatott a döntéshozatalban hogy mennyire könnyű megvalósítani a hajót ingame. (azaz bonyolult felépítésű hajók kizárva.)
Pár példa jó oldalsemleges hajókra amik nekem tetszettek:
http://lobaud.deviantart.com/art/ORE-Seraphim-182514908?q=boost%3Apopular+in%3Acontests%2F2010%2Feveonline+max_age%3A8h&qo=61
http://browse.deviantart.com/contests/2010/eveonline/?order=24&offset=0#/d30puqj
http://browse.deviantart.com/contests/2010/eveonline/?order=24&offset=72&offset=120#/d30juce
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

.Attila

#296
Szerintem a Tornado nem néz ki jól. Iszonyat magas és papírvékony, aránytalan.

Ellenben amiket WS linkelt, azok tényleg egytől egyig nagyon jók.

szerk.: WS, annyira nehéz lenne game helyett játékot írni?

Rounin

Quote from: .Attila on 2010-11-01, 00:06:44
Szerintem a Tornado nem néz ki jól. Iszonyat magas és papírvékony, aránytalan.

Vagyis tökéletesen passzol a minmatar hajók közé.
WS által linkeltek közül egyedül a yacht tetszik nekem; ORE hajó mondjuk leginkább csak azon bukik el nálam, hogy harcorientált.
Persze ízlések és pofonok.

.Attila

Ha az a cél, hogy ronda legyen, akkor tényleg passzol.

Suszi

Szerintem is abszolút passzol a játékba. Matarokhoz meg aztán pláne. Mondjuk eléggé a tempestre hasonlít, de szerintem ez nem baj. Szerintem az elbírálásnál a tálalás is nagyon fontos volt, és emiatt is kerülhetett az első helyre.