Melyik animét láttad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Feldin, 2006-03-09, 09:10:16

Previous topic - Next topic

Member

Quote from: Selmo on 2009-06-24, 19:06:31
600 fölösleges idézet, vontatott történet.
Anno ezek miatt kaptam agyf@szt alatta.

REPOST:
Dragon Ball + Candy Boy

bimanc

Kigurumikku 02.:
:muhahah:
Ez kész. Ez annyira beteg, hogy arra már nincs kifejezés. Még kis híján el is pirultam rajta.   ^^"
Érdekes, hogy a nagy hentai-lolicon üldözés közepette ilyenek is készülnek, pedig ebben ki is mondják, hogy a szereplők gyerekek (nincs "dzsungelük")

Viszont azt nem gondoltam volna, hogy ezt a jelenetet látom így meganimálva egyszer:
[spoiler][/spoiler]

NLZ

[reserved]

Flaser

Quote from: NLZ on 2009-06-26, 03:37:15
Ez milyen jelenet?

Starship Troopers (The Movie!), amikor lefingják a Roger Young-ot az égről.
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

NLZ

Quote from: Flaser on 2009-06-26, 05:47:43
Quote from: NLZ on 2009-06-26, 03:37:15
Ez milyen jelenet?

Starship Troopers (The Movie!), amikor lefingják a Roger Young-ot az égről.
Lol, tényleg, most hogy mondod. :D
[reserved]

Zen

QuoteKérdés persze az, hogy mindez elég volt e az egyszeri anime vaccsörnek, tekintve, hogy minden második kereskedelmi csatornán bármikor összefuthatunk ilyen és ehhez hasonló ,,műremekekkel".
Lehet én nézek túl ritkán TV-t (read: soha), de nekem pont h hiányom van belőlük.  :haha:
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

katz

Dominion Tank Police
4+6rész
20 éves tankos ökörködés.
Roppant szórakoztató annak aki vevő a régi animék echis poénjaira és pufók karaktreire.
8/10

Tales of Phantasia
fantasy
4 rész
Jó grafika és zene mellett a történet egy MMORPG Quest-ről szól. Egy Warrior, 1 monk, 1 ranger 2 Sorcerer és egy lány Naruto előadásában. Kedvet kaptam megint kicsit elővenni a A Guild Warst...
7/10

katz

Gokusen
13 rész
Női GTO, csak rövidebb, kevésbé brutális és gyengébbek a poénok. Mindezek miatt sokkal kisebb durranás.
7/10 Egyszer jó megnézni...

Maron

Quote from: katz on 2009-06-28, 15:42:37
Gokusen
13 rész
Női GTO, csak rövidebb, kevésbé brutális és gyengébbek a poénok. Mindezek miatt sokkal kisebb durranás.

Olvasd a mangát. :D Az anime lightosabb hozzá képest, de még mindig a jó kategória. Viszont a live-ot kerüld el nagyívben.

katz

Quote from: Maron on 2009-06-28, 21:39:54
Quote from: katz on 2009-06-28, 15:42:37
Gokusen
13 rész

Olvasd a mangát. :D Az anime lightosabb hozzá képest, de még mindig a jó kategória. Viszont a live-ot kerüld el nagyívben.
Kosz a tippet. Sejtettem, h jobb a manga, animeben volt 1-2 jelent amit semmihez sem lehetett kotni, gondolom a mangabol lettek kiragadva.
Live szinte semmibol sem jo. Nekem eddig egyedul az Inital D Live jott be, de az sokkal jobb lett mint az anime.

Én

Mahoromatic
Kurva jó volt... :D Ráadásul nagyon jó angol szinkronja volt szvsz. A történet Mahororól, a harci androidból átavanzsált robo-maidről, nem mindennapi mindennapjairól, és múltjáról szól.
Maradok tisztelettel GAINAX-fag, jöhet a második szezon.

NLZ

A második már laposabb és komorabb hangulatú (asszem).
[reserved]

Zsiga

Quote from: NLZ on 2009-06-30, 00:16:42
A második már laposabb és komorabb hangulatú (asszem).
Kicsit ja, de még így is bőven jó. Az első meg főleg  :Kiraly:

Szerk.: És mintha a másodikban kapnánk meg a szőke lolit, nem? :angyali:

NLZ

[reserved]

Én

Hát az első részen szarrá röhögtem magam, de látszik hogy valamivel komolyabb lesz. (Meg az első szériában nem vol lefordítva a szöveg amit minden rész után lenyomnak, így kicsit depresszívebb látni hogy szó szerint tudom mit jelent...)
És ja, itt tűnik fel a szőke loli. :D
NLZ: fag, please

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

[reserved]

frozenstein

Bartender
Egy egyedi témájú slice of life. Ajánlom azoknak, akik unják a klisé animéket. Annak ellenére, hogy semmilyen alkoholt nem szeretek, ez az anime meggyőzött, hogy egyszer el kell mennem egy igazi bárba inni.
9/10

Zen

Clannad After Story
<-- *drowning in manly tears*

Btw, ami zene a 22es részben megy [spoiler]Ushio felnevelése közben[/spoiler], az Small Palms/Chiisana Te n Hira?
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Maron

Zen

&fmt=1

kelvor

Time of Eve 01-04

Nagyon tetszik az alapötlet. Szép animáció, érdekes karakterek. Kár, hogy ilyen lassan jönnek a részek, naphosszat el tudnám nézni ezt a sorozatot. Persze az is benne van, hogy alapjában véve oda vagyok az olyan történetekért, amik az emberek és robotok - androidok - kapcsolatáról szólnak.

Skip Beat! 01-05

Nézeti magát, leköt. Nem sok minden történt eddig. Igazándiból hajt a kíváncsiság, mit szeretnek rajta sokan.  :smile:

motifator

@kelvor: csupa jó animéket nézel, csak így tovább  :jee:
A Time of Eve igazi kis gyöngyszem, kiváncsi vagyok, mi lesz a hátralevő 2 részben. Lesz vajon rendes befejezése? Mondjuk az az érdeket, hogy a Time of Eve tökéletes lenne úgy is, ha egyáltalán nem fejezik be rendesen, hanem teljesen nyitva hagyják a végét. Ha csak úgy félbeszakadna egyszer. Én pedig általában elvárom, hogy rendesen lezárják a történetet, a Time of Eve-nek mégis elnézném a dolgot.

A Skip Beat! meg nagyon jó, a saját szezonja legjobbja lehetett volna, ha a Toradora nem érik össze olyan tökéletesen a végére :) De talán kell egy kis idő, amíg belerázódsz. Én 2 vagy 3 rész után dobni akartam, gyerekesnek, gagyinak és unalmasnak tűnt, de szerencsére folytattam. Shounenes világmegváltó nagykaland történetet ne várj tőle, ez nem az a műfaj, de hidd el, a sorozat egyre jobb lesz. Még néhány rész, és a shoujos bolondságai ellenére imádni fogod :)
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Junchi

(Mé' nincs "Mit nézel most" topic?)

~Prince of Tennis 1-10

178 epizód, nemto'omhány OVA/movie, szal elleszek vele egy darabig, de nem gond; már régóta terveztem ezt a cuccot megvaccsolni és első körben elégedett vagyok. Nagyon is!

kelvor

Quote from: motifator on 2009-07-03, 10:04:07
Én pedig általában elvárom, hogy rendesen lezárják a történetet, a Time of Eve-nek mégis elnézném a dolgot.

Pont ez jutott nekem is eszembe, miután megnéztem a 4. részt. Egy nyitott vég még talán jobban is klappolna a történethez.

ha a Toradora nem érik össze olyan tökéletesen a végére :)

Akkor a Toradora-t is folytatnom kellene.  ^^

Quote from: Junchi on 2009-07-03, 10:17:13

Nem is rossz ötlet.  :smile:

motifator

Quote from: kelvor on 2009-07-03, 10:29:51
ha a Toradora nem érik össze olyan tökéletesen a végére :)

Akkor a Toradora-t is folytatnom kellene.  ^^
Sokaknak pont a vége nem tetszett, csak gondoltam szólok :) Persze én egy szentimentális hülye vagyok, és elolvadtam a befejezéstől.
Szal valami olyasmi van, hogy ha a slice-of-life humor tetszett benne az elején (és ha a címe alapján még nem jöttél rá,[spoiler=Spoiler ez egyáltalán? Hmm, talán...] hogy ki fog kivel összejönni[/spoiler]), akkor lehet, hogy csalódni fogsz a végében. Ha a romantikus kavarást kedveled, egy történetet barátságról, szerelemről és családról, akkor nagyon elégedett leszel a befejezéssel. Szerintem a legjobb school-life love polygon anime, amit valaha láttam.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

kelvor

Beraktam tölteni. Mostanában úgyis sokat utazom, jó lesz ez vonatozás közben. Köszönöm az ajánlást.  :smile:

Member

NLZ

Quote from: Member on 2009-07-03, 15:41:29
Quote from: Junchi on 2009-07-03, 10:17:13
Ennyire mesélhetnéked van? :)
Tényleg, lehetne egy ilyen topic, úgyis sokakat zavar, hogy itt szemetelünk.
[reserved]