Melyik animét láttad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Feldin, 2006-03-09, 09:10:16

Previous topic - Next topic

Manitu

Quote from: Predaking on 2007-02-24, 18:20:59
[spoiler]Kiváncsi vagyok ha egy szék ladonól fejedben akkor is ezt mondod?[/spoiler]
[spoiler]Attól függ, ki fogja a végét. Sia akárhányszor hülyére verhet  :angyali:[/spoiler]


Bishop

sCRYed
egyszeri megnézésre egész jó volt,semmi extrát nem mutatott fel,nem is volt rosz sem,de nem fogott meg igazán,az egyetlen ami tetszett benne az az hogy az op mindig változik ahogy új karakterek jönnek vagy többet tudunk meg valakiről,bár a végére elég összcsapott lett az op
6/10
Trinity Blood
Vámpíros témát várva,pozitívan csalódtam benne, tetszett hogy a vámpírokat egy másik szögből mutatták be. Inkább amolyan fantasy rpg játékhoz hasonlít mint mondjuk a Night Elfek a WoW-ba,persze kivételek mindig akadnak. A történet nagyon jóra sikeredett,igaz nem valami pörgős, inkább nyugtató, hangulatos.
Hidegháborúban áll a két nagy nemzet(faj) Emberek(Vatican) Vámpírok(Birodalom),törekedve a békére,de mindig akadnak akik ezt máskép gondolják. Ebből lesz egy szép történet,amihez a gyönyörü grafika és és helyenként jó zene párosúl.Talán kicsit kevesebb CG jobb lett volna de semmit nem ront rajta. Talán a végével nem vagyok egyedül megelégedve, mindent az utolsó részben gyorsan összecsaptak,és sok minden lezáratlan maradt.[spoiler]Na meg Moldova és Esther nem jött össze,pedig reménykedtem :frown:[/spoiler]
Ja és benne van BP :Kiraly: sőt szebb mint valóságban :angyali:
8/10

Pr3d4k1ng

Quote from: carfanatic on 2007-02-24, 20:14:47
Ja és benne van BP :Kiraly: sőt szebb mint valóságban :angyali:
:lol:  :rotfl:  :D
Az a durva,hogy ebben van igazság :D

,,Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám."

Member

Na ezt is bevégeztük... :D Hogyan is kezdhetném... Pl. azzal, hogy az Excel Saga meg sem közelíti, kár, hogy anno hallgattam az ajánlásokra. :__devil:
A poénok elég keményen ütnek néhol, van, hogy nem vágom órákon át, hogy mi is történt és egy hirtelen pillanatban világosodom meg lefekvés előtt. :)
A grafika drogos fejei és ezek a "kicsontozott" színek nagyon ütnek, a zene úgyszintén fülbemászó, megadja a hangulatot, a motoros csajt egyszerűen imádtam, még egy ilyen kiismerhetetlen lényt. :D
Csak a befejezés lombozott le egy kicsit, nagyobb elvetemültségre számítottam.

9/10

motifator

Quote from: Member on 2007-02-24, 22:20:13...a zene úgyszintén fülbemászó, megadja a hangulatot, a motoros csajt egyszerűen imádtam...
:tezsvir:
Óriásit dob az anime hangulatán, hogy egy pillanatra sem áll meg a háttérzene. Az egyik The Pillows szám követi a másikat.
Naota-kunt meg tényleg lehet irigyelni a csajok miatt :)
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Rufus

#2195
Sziasztok!
Én új vagyok itt!
Ezért először is szeretnék mindenkit köszönteni!

én utoljára a Noir-t láttam. Az jó volt, bár egy két rész nagyon unalmasra sikeredet.
De a zene az nagyon jó volt!
7.5/10

chilip

Quote from: Rufus on 2007-02-25, 01:01:21
Sziasztok!
Én új vagyok itt!
Ezért először is szeretnék mindenkit köszönteni!

én utoljára a Noir-t láttam. Az jó volt, bár egy két rész nagyon unalmasra sikeredet.
De a zene az nagyon jó volt!
7.5/10

üdv a fórumon  :tezsvir:

krezga

Rurouni Kenshin OVA 2

Kis szamurájosdni, eléggé szomorú hangulatban, kevés harccal, inkább a történésekre koncentrálva.
Isten meghalt és mi öltük meg őt
-Nietzsche

Member

Quote from: krezga on 2007-02-25, 11:56:44
Rurouni Kenshin OVA 2

Kis szamurájosdni, eléggé szomorú hangulatban, kevés harccal, inkább a történésekre koncentrálva.
Ha az egész sorozat ilyenre sikerült volna, talán a kedvencem lenne, így "csak" egy méltó és könnyfakasztó befejezés. :/

arianrhod

Az előző hónap termései,mert vhogy mindig elfelejtek ide írni  :redface:
Ar-Tolenico:Igen rövid kis ovácska de nagyon szép képi világgal.Eccer érdemes sztem megnézni. 10/8
Tales of Phantasia:Mivel nálam a fantasy az elsődleges animében és könyvekben is egyértelmű hogy nagyon tetszett.Bár a történetvezetés nekem kissé ugrálós ütemű volt azért érthető és élvezhető volt.A zene és a karakterek nagyon szépek.10/8
Hosi no Koe: Egy kedves barátom azt mondta ez az az anime amin még a fiúk is könnyekre fakadnak.Könnyekre mondjuk én nem fakadtam de nagyon meghatott.Kicsit furcsa volt az elején a rajzstílusa de hamar megszerettem.Igazi szívhez szóló történet.10/9
FLCL: Előttem már Member leírta nagyjából azt amivel én is egyet értek.Ez az anime üt.Egy jó nagyot az agyadra  :D 10/9 a befejezés miatt.
Her and her cat:Nagyon-nagyon rövid de számomra felér egy 52 részes szériával is.Tökéletes egész és kiteljesedett érzést adott amikor vége lett.10/10

Jelenleg pedig a Tsubasa Chronicle amivel ismerkedem.Eddig nem rossz.A történet olyan langyoska de nagyon szép képi világgal és csodaszép zenével.

Gregory

Quote from: carfanatic on 2007-02-24, 20:14:47
sCRYed
Én némi ösztökélésre szorultam ezzel az animével kapcsolatban, de aztán csak végignéztem. Én is kb. így vagyok/voltam vele, hogy nem rossz, de nem is a legjobb.
Quote from: carfanatic
Trinity Blood
Ennek az animének pedig a világa tetszett a legjobban. Próbáltunk is összehozni egy ilyen világban játszodó rpg-t, de végül nem jött össze :(

És mostanában a Bleach-t nézegettem, tudom, h van külön topic neki, de az spoileres én pedig még csak a 60. résznél járok. Eddig nekem nagyon tetszik, csak a vér ábrázolása volt egy kicsit illúzióromboló, ahogy mutatják a sérült fél lábát és ahogy lecsöpög némi vér, akkor olyannak tűnik, mintha egy massza lenne, vagy ilyesmi, és ez olyan irreális számomra.

Mugen-san

RahXephon : A sok rossz ellenére amit hallottam meglepően jó volt, engem még az NGE-nél is jobban megfogott.Nagyon tetszett a karakterábrázolás és nem egyszer lehetett könnyeket ejteni a sorozat alatt :)

Eureka Seven : Gyenge start ellenére egy nagyon komplikált,drámai sorozat.Nálam bekerült a top5be,köszönhetően a karakterjejlődésnek.Örülök h nem adtam fel a 10. rész felé, nagyon idegesített Renton tehetetlensége  :morci:

Air : Számomra leírhatatlan élményeket szerzett,mindenkinek meleg szívvel tudom ajánlani.

Burst Angel : Nem akarok semmilyen véleményt formálni olyan sorozatokról amit nem néztem végig,de számomra ez a 4 rész jelentette 5 éves anime pályafutásom mélypontját.Bár ez lehet betudható annak h gyűlölöm a gyenge CGV animációkat,és engem nem lehet lekenyerezni pár jól megrajzolt mellel.

chilip

Quote from: Mugen-san on 2007-02-25, 21:44:14
Air : Számomra leírhatatlan élményeket szerzett,mindenkinek meleg szívvel tudom ajánlani.

tervbe van már véve (az FLCL-el eggyütt), de amíg szar az ftp, nem állok neki  :frown:

Cobra

Quote from: Mugen-san on 2007-02-25, 21:44:14
RahXephon...
Örülök, hogy jobban tetszett, mint az NGE   :jee:
QuoteBurst Angel : engem nem lehet lekenyerezni pár jól megrajzolt mellel
Pedig ez a lényege a sorozatnak :)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

.Attila

Nem szokásom már ide írni, most kivételt teszek, mert sokszor emlegetett animeről van szó.

Vision of Escaflowne

Kissé cukormázas, rózsaszínű romantikus történet. Egy pofon a realitásnak.
A sorozat jó, de nem nagyon jó, azt a szintet nem üti meg. Gyanítom, hogy a cukormáz miatt annyira népszerű. Na igen, álmodozni még szabad, korábban még én is hittem. Most már más szemmel nézem ezeket, és hát valljuk be, messze van ez a realitástól (most a fantasy résztől eltekintve).
Btw. ezek a függőlegesen hosszúkás szemek nagyon hülyén néznek ki szvsz.

Randal

#2205
Gungrave

Bekopizom ide az AA-s véleményem:

Elég fura érzéseket kelt bennem a sorozat. A karakterek nagyon szerethetőek, a történet is érdekes, még az orgmeneket is beveszi a gyomrom, a Superiorokat viszont már nem. Igaz, hogy Brandon erejét valamivel egyensúlyozni kellett, de így kinéző idiótaságokkal egyszerűen elcseszték.
A végén volt egy rajzolási hiba a 26. részben, mikor Harry rágyújt egy szivarra, pár mp múlva pedig már a cigerattát dobja ki a szájából.
És azt se értem, hogyha Brandon tudott róla, hogy Harry mit tervez, miért nem beszéltek róla, ha ennyire jó barátok. Ok, kellett a dráma meg minden, de kicsit nevetségessé tette. Igaz a 26. rész kárpótól mindenért.
[spoiler]Csak tudnám milyen kép tárult Mika szeme elé...(El tudom képzelni, de lerajzolhatták volna:D)
És nagyon sajnálom a főhösöket és a lányokat is:([/spoiler]

Cheesy

Eh... elég rég jártam erre, nem is gondoltam, hogy a fórum ennyire él :P

Ami nekem nagyon tetszett legutóbb, az a Jyu Oh Sei (kb. a Vadak Ura (King Of Beasts)). Adott egy testvérpár, egymás ellentétei (ying-yang :P), papa-mama génbuherátor és egyszer csak arra mennek haza a gyerekek, hogy mindenütt vér... Amolyan politikai intrikával indul a történet, lekerülnek a biztonságos orbitális pályán keringő űrállomásról a bolygóra, ahová a legelvetemültebb bűnözőket száműzik, a még elvetemültebb növények uralta világba. Már az elején nem várt fordulat következik (nem lövöm le a poént, de engem meglepett). Idelenn farkastörvények uralkodnak és egymástól elszigetelt klánok alakultak ki. Élükön a vezérekkel, akik ha megküzdenek egymással, a győztes elnyeri szabadságát és visszamehet az űrállomásra, itthagyva a bozalmat... vagy mégsem? A csattanó sem semmi.

No, hát szóval ajánlom :)

chilip

Quote from: Cheesy on 2007-02-27, 21:36:36
Eh... elég rég jártam erre, nem is gondoltam, hogy a fórum ennyire él :P

Ami nekem nagyon tetszett legutóbb, az a Jyu Oh Sei (kb. a Vadak Ura (King Of Beasts)). Adott egy testvérpár, egymás ellentétei (ying-yang :P), papa-mama génbuherátor és egyszer csak arra mennek haza a gyerekek, hogy mindenütt vér... Amolyan politikai intrikával indul a történet, lekerülnek a biztonságos orbitális pályán keringő űrállomásról a bolygóra, ahová a legelvetemültebb bűnözőket száműzik, a még elvetemültebb növények uralta világba. Már az elején nem várt fordulat következik (nem lövöm le a poént, de engem meglepett). Idelenn farkastörvények uralkodnak és egymástól elszigetelt klánok alakultak ki. Élükön a vezérekkel, akik ha megküzdenek egymással, a győztes elnyeri szabadságát és visszamehet az űrállomásra, itthagyva a bozalmat... vagy mégsem? A csattanó sem semmi.

No, hát szóval ajánlom :)

de rég láttam már  :szemuveges:  még jó hogy DVD-n van meg újra meg tom nézni :merci: a 40-es letöltési max. most elég gáz

.Attila

Quote from: Randal on 2007-02-27, 11:13:39
Gungrave

Plz, célzásokat hagyd ki a leírásokból. Konkrétan itt arra gondolok, hogy [spoiler]sajnálod a lányokat[/spoiler].

Cheesy

Quote from: chilip on 2007-02-27, 21:39:21
Quote from: Cheesy on 2007-02-27, 21:36:36
Eh... elég rég jártam erre, nem is gondoltam, hogy a fórum ennyire él :P

Ami nekem nagyon tetszett legutóbb, az a Jyu Oh Sei (kb. a Vadak Ura (King Of Beasts)). Adott egy testvérpár, egymás ellentétei (ying-yang :P), papa-mama génbuherátor és egyszer csak arra mennek haza a gyerekek, hogy mindenütt vér... Amolyan politikai intrikával indul a történet, lekerülnek a biztonságos orbitális pályán keringő űrállomásról a bolygóra, ahová a legelvetemültebb bűnözőket száműzik, a még elvetemültebb növények uralta világba. Már az elején nem várt fordulat következik (nem lövöm le a poént, de engem meglepett). Idelenn farkastörvények uralkodnak és egymástól elszigetelt klánok alakultak ki. Élükön a vezérekkel, akik ha megküzdenek egymással, a győztes elnyeri szabadságát és visszamehet az űrállomásra, itthagyva a bozalmat... vagy mégsem? A csattanó sem semmi.

No, hát szóval ajánlom :)

de rég láttam már  :szemuveges:  még jó hogy DVD-n van meg újra meg tom nézni :merci: a 40-es letöltési max. most elég gáz


Biztos elhangzott már valahol, de miért is ez a sávszélcsökkenés? :S Pár napja ilyen.

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Randal

.Attila: Hopp tényleg, észre se vettem. Akkor spoilerezem:D

Cheesy


marion

Quote from: .Attila on 2007-02-27, 00:38:36
Nem szokásom már ide írni, most kivételt teszek, mert sokszor emlegetett animeről van szó.

Vision of Escaflowne

Kissé cukormázas, rózsaszínű romantikus történet. Egy pofon a realitásnak.
A sorozat jó, de nem nagyon jó, azt a szintet nem üti meg. Gyanítom, hogy a cukormáz miatt annyira népszerű. Na igen, álmodozni még szabad, korábban még én is hittem. Most már más szemmel nézem ezeket, és hát valljuk be, messze van ez a realitástól (most a fantasy résztől eltekintve).
Btw. ezek a függőlegesen hosszúkás szemek nagyon hülyén néznek ki szvsz.


Nekem bejött, bár már elég régen láttam. Szerintem az orrok voltak nagyon furák, egyszerűen nem tudtam hozzászokni.

chilip

The Last Unicorn
<< leírás >>[lenne, ha elérhető lenne az animeaddicts  :wtf: legalábbis most nem tom elérni. senkit ne tévesszen meg a borítójának az egyszerűsége]

hát igen, nem tudtam ezt a művet hova írjam, így hát ide fogom.
nagyon régen leadták ezt a TV-ben (ha jól emlékszem az M1 - hogy álgyam a szívüket :D [GitS, Tűz és Jég, Utolsó egyszarvú -> jobb filmeket adnak, mint az RTL klub és a TV2 eggyüttvéve ;) ]), 6-8 éve talán, és akkor nagyon megragadt. egyszerűen csodás volt, a zenéjét többször is feldolgozták. tegnap megláttam animeaddicts-on és letöltöttem innen. most is elvarázsolt ahogy régen, egyszerűen fantasztikus... csak ajánlani tudom.

kikuchiyo

Két rész alapján nagyon tetszik ez a sorozat.

Az alaphelyzet: középiskolás lány, pusztán a méretei miatt lesz űrhajósjelölt. Jön a kiképzés: orvosi vizsgálat, óriáscentrifuga 5 g-vel, méretre szabott űrruha készítése (a férfinézők kedvéért), lőtéri gyakorlatok, ejtőernyős ugrások, valamint az űrhajózás elmélete (ennél a résznél alig hittem a szememnek:
A kiképző ráordított a csajra, amikor az nem tudta megoldani a feladatot, hogy "ott van előtted a számológép!!!1" - ott volt, egy HP-41! A méltatlankodásra, hogy "de hiszen ezen nincs is '=' gomb!", az volt a válasz, hogy "még szép, nem ismered a fordított lengyel jelölést?" Meg leszek lepve, ha ezt valaki viccesnek találja rajtam kívül... :3x3:)

Szórakoztató, konzisztens a rajzolása és érdekes a témája - winrar.
Failure is the default option

Dreamcleaver

* Dreamcleaver fog egy pisztolyt és fejbelövi Hikari-chan-t.

Elnézést, de ez a szenvedés már nekem is sok(k) volt.  :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Selmo

Kimi Ga Nozomu Eien (14 rész): Egy csodálatos történet, nem is tudok műfajt írni; egy kicsit dráma, egy kicsit romantika. Nem szaporítom a szót; a 3. anime amire 10 pontot adtam.

A tökéletesség unalmas.

Solid Snake

Quote from: Selmo on 2007-03-03, 05:44:59
Kimi Ga Nozomu Eien (14 rész): Egy csodálatos történet, nem is tudok műfajt írni; egy kicsit dráma, egy kicsit romantika. Nem szaporítom a szót; a 3. anime amire 10 pontot adtam.
:tezsvir:

Inkább nagyon dráma, nagyon romantika.  :ejnye:
A lényeg: maximális hatást képes gyakorolni a nézőre, bár mondjuk ahhoz kell egy bizonyos lelkiállapot. Én pl. anno depressziós korszakomban néztem végig, talán azért is ragadott meg annyira.

Darkstar

A KGNE-re én is 10 pontot adtam, de a vége nekem annyira nem tetszett. Mondjuk úgy, hogy én a másik oldal pártján álltam. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん