Melyik animét láttad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Feldin, 2006-03-09, 09:10:16

Previous topic - Next topic

Darkstar

Quote from: kikuchiyo on 2007-07-11, 21:35:34
Az, hogy én mit nézek, az nem változtat azon, hogy a Moetan egy pedo anime... ^^
Ezt aláírom, nekem a 2. és a 3. szóval volt bajom :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Member

Hány részes lesz? :angyali:
Komolyan annyiról szól, mint amit az AniDB írt róla, vagy nem érdekel senki annyira, hogy írjon oda vmit? :D

Draconire

Quote from: Member on 2007-07-11, 21:44:05
Komolyan annyiról szól, mint amit az AniDB írt róla, vagy nem érdekel senki annyira, hogy írjon oda vmit? :D
Erről szól.

Member

Ez már nekem is sok, elveszett benne a lolik tisztasága és szépsége. :bruhuhu:

Draconire

Kaibutsu Oujo -amennyi kint van belőle
Quote from: AnonymousIt´s basically American Horror B-Movie: The Anime.
You will enjoy it much more than you want to.
...és ez igaz is. Semmi kiemelkedő, mégis élveztem.

Hime pedig egyszerűen a hidegvérű+badass női főszereplő tökéletes példája.
Hogy ismét anont idézzem: "I mean, what can be more badass than dual fucking wielding CHAINSAWS"

Selmo

Full Metal Alchemist (51 rész): Igazából vegyes érzéseim vannak. A történet érdekesen indul, két ifjú alkímistapalánta megpróbálja a tiltott dolgot: embert transzmutálni, miután meghal az anyjuk. A kísérlet kissé balul sül el, az egyikük elveszti a végtagjait, a másikuk pedig a testét. Kénytelen egy üres lovagi páncélt irányítani. Ezek után elhatározzák, hogy visszaszerzik a tulajdonukat az alkímia segítségével, csatlakoznak a Nemzeti Alkímisták rendjéhez, hogy hozzáférjenek a legritkább könyvekhez, hogy információt kutassanak fel a Bölcsek Kövéről, amivel mindezt véghezvihetnék. Innentől kezdve különböző kalandokba keverednek, az események néha véletlenszerűnek tűnnek, de a végén kerek egésszé állnak össze. A történet bonyolultságára és a szereplők nagy számára való tekintettel nem nagyon lehet többet írni spoiler nélkül.
Nem volt rossz, tetszett, de a vége mintha rohamtempóban készült volna, olyan gyorsan zárjunk le mindent érzésem volt. Annak ellenére, hogy tetszett, nem nézném meg mégegyszer, ismerve a dolgok hátterét, azt hiszem túl sok lenne ennyi rész.

A tökéletesség unalmas.

kelvor


Member


chilip

nézd meg a filmet aztán felejtsd el és olvasd el a mangáját  :D a sorozat felétől drasztikus mértékben tértek el a mangától... a mangának még ma sincs vége...

Próféta


Selmo

Download 22%. Majd estére meglátom, megérte-e.

A tökéletesség unalmas.

kelvor

Kövezettek meg, de nekem a film is tetszett. Nézd csak meg Selmo, max nem tetszik és letörlöd.

Bishop

School  Rumble 1-2 széria

Úgy általába nem szeretem az iskolás love comedy-kat, de ajánlásra csak bele kezdtem. Nem bántam meg, nagyon jó anime. A poénokon jókat lehetett nevetni a karakterek is tetszettek. Egyedül Tenma-val voltam hadilábon,mert van amikor már annyira "hülye" hogy idegesít. De néhol meg nagyon durva poénokat csinál és néha egészen kawai. Bár az a cof néha az agyamra ment. A CG-t néhol kicsit eröltetetnek éreztem, a második széria eleje ahol tetszett igazából de az után el lesz felejtve a CG. A zenék is tetszettek mind a két opening az a kategória amit mindig meghallgattam. Az igazából nem tetszett hogy menynire meg vannak kavara a szerelmi szállak de idő után nem érződik.
Összeségében nagyon jó volt és már várom a 3.-ik évadot,ha lesz. Erről tud valaki valamit.
8/10

Gregory

.hack//SIGN:
Egy szvsz érdekes anime egy "The World" nevű MMORPG-ről, és a játékba szorult[logoutra képtelen] Tsukasaról.
Az elején elég lassan indult be, de utánna felvett egy szerintem kellemes tempót[bár némelyek szerint még az is lassú volt, mindenesetre nekem ezzel nem volt problémám]. Maga a világ, amiben az anime játszódott tetszett, és maga a történet is érdekesnek ígérkezett.
[spoiler]
Feltehetőleg egy item, amit a játék készítője rejtett el a játékban, és még a jelenlegi admin se tud róla... szvsz ez egy nagyon jó ötlet volt
[/spoiler]
Hiába azonban a jó történet+világ, voltak olyan apró részletek[amik néhol nem is voltak olyan aprók], amik lerontották az összképet[pl. az utolsó rész is ilyen volt, szerintem az nagyon nem kellett volna oda a végére, valamint a 'party' című részben is fel véltem fedezni hasonlóan "irreálisan happy" részleteket.
A rajzolás nekem tetszett, a zene szerintem nagyon jó volt, illett a sorozathoz. A karakterek közül a kedvencem Crim volt, mert ő igyekezett komolyan venni a szerepjáték részét is a játéknak.

Selmo

Full Metal Alchemist (movie): Mint a sorozat, jól indul, aztán a vége meg összecsapott. Sokkal többet is ki lehetett volna ebből hozni, egy új évaddal. :ejj:

A tökéletesség unalmas.

Relunx

Gantz:
Az igazság az hogy az Anidb-n rákerestem a Horror kategóriára és ez is köztük volt. Rájöttem hogy régebben már kiszemeltem ezt az animét de vhogy nem jutottam el a megnézéséig. Most viszont megnéztem és nagoyn tetszett. Mind a grafika mind maga a történet. Kicsit elvunatkoztat a szokványos történettől, mondjuk a lényeg ugyanaz, szörnyeget gyilkolni csak a köntös más és ez az ami tetszett, egy játék-szimulátorban van az egész és a környezet. Kevés mangát olvasok de ennek a végére kiváncsi vagyok igy ha lejött a manga olvasom is! Nagyon érdekelni fog a vége, asszem belenéztem a mangába futólag és egyre jobban megtetszett, egy igazi remekmű! Ajánlom minden game-fan, CS fanoknak. :)

Art of fighting:
Régi kedvenc Fightingos anime. Már ideját sem tudom hogy imóta vadásztam rá...lehetett már annak vagy 6-7 éve. A története is nagyon tetszett, az amit vártam, és nem tért el a Fighting Game-től sem. Grafikailag a régi szinvonalú anime, de a történet kárpotólt érte.

Samurai Shodown  - The Motion Picture 1 -:
Szintén régi anime. Szamurájos. És szintén egy game-adaptáció. Hihetetlenül jól megcsinálták. A game történetét annyira nem ismerem, de az animéjé egész jó lett és sztem nem tért el a game-étől. Vannak benne harcok, meg világmegmetős is. Régi anime de a jobbik fajtából.

Relunx

Soldier


Soldier

#3077
Bokura ga Ita
AniDB

eleg szépet irt rola Groven anno: Itt -igy hat ennel "jobbat" ugysem tudnak irni szvl csak leirom amiben véleményünk eltér, a többi same ;)
-Nekem ez az abrazolasi mod nem nagyon jött be, valhol nekem is kifejzeten tetszett de a javareszt azt kell mondjam eleg erösen irrtalt a dolog , igy neha zavart az "egesz"
-A karaktereknel majdnem enis egyetértek ,de nekem Yano viselkedése neha nem csak "szemétnek" tünt ahogy irta(d) hanem gyerekesnek is olyakor talan értelmetlenek is
-+ a kishug meg menjen azt kavargason mast máshol<- öt nagyon nem csiptem végig
-"Hibái" ellenére megneztem jo volt, hisz Groven nekem rosszat meg nem ajanlott soha :redface: de nem került hozzam olyan közel mint talan hozzá
-Nalam 8-as



Shingetsutan Tsukihime
AniDB

Azztttaaa o.O . Igazat megvalva Zsiga AniDB-s listájrol lestem ki  :redface: . Es nembánom ^^ Nem is hallotam rola elötte , nem is ertem miert (maybe "NeWbiE") de a lényeg tetszett a törtenet,a szereplök 1-1ig (Art- kifejezetten), a rajzolas , a történet, az ending is . Szoval ugy nalam egybe volt minden. Öüöö "Bokura Ga Ita"  közben neztem, mondjuk ugy hogy "reklám" volt, jo hosszu reklam egy északas 12 részes :redface: . De rettentöen megfogott es nem birtam abbahagyni szvl ez lett a vége . 10-es . Thank You Zsiga  :lul:



Shining Tears X Wind

AniDB


Nem indult tul jo esélyel , hisz forumon több személy is lehuzta illetve eleg rosz pontozasokat kapott.Nah most nem is akarom megvédeni a dolgot mert butasag lenne. Egynek elmegy ,a történet eleg lapos plusz még nehezen is indul.A rajzolas az elejen nekem fura volt aztan olyan más lett o.O lehet csak megszoktam vagy nem tudom de az elsö párba azok a "cuccok" amik atjöttek azon a kapun azoknak egyenesen a szemükbe röhögtem volna . Ahogy meg nem 1-2 dolognak mondjuk az anime soran. Ami talan emlitesre mélto azok ahogy a karakterek  kinéznek vannak egesz szépek , persze van 1-2 hogymondjam amolyan ... A szereplökrol meg annyit hogy nekem Zero-nal eleg erösen D.N.Angelt feeling volt. Dark fiatalba ihi  :lul: Néha elöfordultak egesz szép jelenetek is. De ez kevés egy amolyan "maradando" animehez ugy érzem. Ha tudom hogy ilyen akkor valoszinüleg késöbb nezem meg es nezek mast helyette . Szoval akinek nincs más annak tudom ajalani . 7-es



smash++

Peach Girl

Ma fejeztem be.Ha tehettem volna nem két részre bontva nézem meg.Mert ez egy olyan anime kategória amit elkezdek és a végéig nem bírom abba hagyni (sajnos 2-kor már illő volt lefeködni,de 8kor folytattam :D )
Szóval nekem nagyon tetszett.Romantikus anime jó adag drámával és rendes end-ingel.Ha valaki kíváncsi a hosszabb véleményemre irány a "romantikus anime" topic. 10/9

blackman

Ergo Proxy

Összességében elég vegyes érzéseim vannak. Voltak benne nagyon jól megcsinált részek. Szerintem egy kicsit Istenre akartak utalni (gondolom Ergo Proxy=Isten), hogy megteremtette az embereket, utána pedig elhagyta őket. Az emberek nem tökéletesek, szóval valószínűleg az alkotójuk sem. A több proxy meg több istent szimbolizált. Az alapötlet nekem nagyon tetszett, viszont a kivitelezés már nem annyira. A közepére sokan panaszkodtak, nekem se nagyon tetszett (bár egyik kedvence részem az, amikor egynapig nincs szél, és egész nap Lil tanulmányozza két utastársát  :D ). Mintha nem tudták volna a készítők sem hogy mit akarnak. Később volt egy kis Paranoia Agent érzésem az egyik résznél, de sajnos nem érte el Satoshi Kon szintjét.  :ejj: A végét is összecsapottnak éreztem, olyan  :wtf: érzésem volt, hogy ez mind szép és jó, de akkor most mi is van?  :ejj:
Ami viszont nagyon tetszett, az az OP/ED és a Proxyk harca. A harcok számomra nagyon élethűek voltak, sokszor tényleg úgy éreztem, így még a valóságban is lehetne verekedni. Szóval ezért jár egy hatalmas nagy pirospont.  :appl:  :jee:
Ja és persze a kedvencek között volt Lil a monokliszerű sminkjével.  :lol:
Szóval összességében nem bántam meg, de lehetett volna sokkal jobb is: 8/10

minuszmiki

Quote from: blackman on 2007-07-15, 00:19:46
egyik kedvence részem az, amikor egynapig nincs szél, és egész nap Lil tanulmányozza két utastársát  :D ).
:tezsvir: Nekem is az volt a kedvencem

blackman

Quote from: minuszmiki on 2007-07-15, 00:25:11
Quote from: blackman on 2007-07-15, 00:19:46
egyik kedvence részem az, amikor egynapig nincs szél, és egész nap Lil tanulmányozza két utastársát  :D ).
:tezsvir: Nekem is az volt a kedvencem
Az nagy volt, amikor Vincent kifestette magát, meg amikor Pino utánozta Lilt.  :lol:

Selmo

FMP - TSR (13 rész + OVA): Bár nem számítottam rá, de nézette magát. Sokkal komolyabb hangvételű lett, mint a Fumoffu, ami nem is ártott annyi ökörködés után. Másféle befejezésre számítottam, dehát ez van. ^^ Hozza az első évad formáját, nem írok róla többet. Bár az a nem mondom ki amit érzek dolog, most már kezd idegesítő lenni. Az OVA meg nagy poén volt, kellett a végére, majdnem úgy estem le a székről, mint Tessa. :rotfl: Nem egy világmegváltós sorozat, de egy új avára azért futotta.

A tökéletesség unalmas.

smash++

Final Approach
Szép könnyed,nyugodt kikapcsolódásra vágyóknak ajánlom ezt a romantikus,"vígjáték" animet.Enyhe Rizelmine beütéssel.A karik jók és a történet is.A vége szintén.A graf is.Bővebben a "romantikus anime" topicban. 10/9

Quote from: Selmo on 2007-07-15, 05:31:16
FMP - TSR (13 rész + OVA): Másféle befejezésre számítottam, dehát ez van. ^^ Bár az a nem mondom ki amit érzek dolog, most már kezd idegesítő lenni.
Én imádom ezt a sorozatot.Nekem kedvenc.De a fentivel én is így vagyok.Kezd egy kicsit idegesítő lenni a dolog.Főleg,hogy azért már tisztán kéne látniuk egymás érzéseit vagy mi...
MIKOR JÖN A FOLYTATÁS  :bruhuhu: ?

Solid Snake

Quote from: smash++ on 2007-07-15, 21:38:02
Főleg,hogy azért már tisztán kéne látniuk egymás érzéseit vagy mi...

Ezzel én is egyetértek. A második évad egyik fő motívuma pontosan az egymástól való elszakítottság volt (emo Sousuke gahh  :3x3:), így a végére én is vártam valamiféle happy reunion-t. Majd a harmadik évadban. Talán. :rolleyes:

Selmo


A tökéletesség unalmas.

Solid Snake

Quote from: Selmo on 2007-07-15, 23:11:39
Quote from: Solid Snake on 2007-07-15, 22:15:48
Majd a harmadik évadban. Talán. :rolleyes:
Mármint 4. :)

Igazad van.  :tezsvir:
Lehet, hogy az kavart be, hogy a Fumoffu-t én nem tekintem különálló évadnak a komolytalansága miatt. Inkább amolyan hosszabb OVA-nak :P (aniDB-n is csupán side story-nak írják a Fumoffu-t, a valódi sequel-nek a TSR tekinthető).

kelvor

Hehe :smile: Én is így vagyok vele. Érdekes módon már pár napja mindenhol a FMP-ba ütközöm, lehet ez egy jel, hogy újranézzem. :smile:

Próféta

Genshiken OVÁK (13-14-15)
A középső rész (a ruhavásárlós) jó volt. A többi uncsi.

motifator

#3089
Mai HiME
Ennek a sorozatnak márpedig nincs semmi értelme. Az egész a semmiből jön, a történet tök random, elvarratlan szálak ezrei, légbőlkapott fordulatok.
Azt terveztem, hogy majd felsorolom a sorozat milliónyi hibáját és hiányosságát, és mindamellett majd ajánlani fogom mindenkinek, aki könnyed kikapcsolódásra vágyik. Ezt terveztem kb. a sorozat felénél.
Aztán jött a sorozat második fele. Az egész annyira hihetetlen, annyira következetlen, annyira nonszensz, hogy az már fáj. De mindemellett tökéletesen játszik az érzelmeinkkel.
Tökéletesen bekajátlam a drámát! Akármennyie is látszólag random és totál műanyag volt ez a dráma, én benyeltem az utolsó cseppig.
Sokszor ugyan a legdrámaibbnak szánt jeleneteket nem tudtam komolyan venni, de az utolsó 4-5-6 rész totál levett a lábamról. Tudom, hogy ez most tipikusan úgy hangzik, mintha 5 perce láttam volna az utolsó részt, és még totál a hatása alatt vagyok, de ez így is van.
Nagyon jól esett ez a sorozat, bátran ajánlom mindenkinek, aki szeretne látni egy vicces kis ecchi/school-life/mahou-shoujonak induló, majd a végén kicsit légbőlkapott és műanyag, de az érzelmeinkkel tökéletesen játszadozó drámába forduló sorozatot látni.
Csak egy tanácsom van: ha leültök nézni, ne hagyjátok, hogy a sorozat nyilvánvaló hibái, plothole-jai és itt-ott durva ecchi (inkább csak az elején, de ott tényleg kemény) jelenetei elijesszenek.
Csak dőljetek hátra, és élvezzétek; higgyétek el, megéri.

Edit:typo
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.