Main Menu

Felirat

Started by ArchElf, 2003-06-15, 19:59:55

Previous topic - Next topic

sirtomi

Az mitõl lehet, hogy a CB filmhez levõ felirat a CB film avi változat alatt jól jelenik meg, de az mkv -nál gond van az ékezetes betûk megjelenítésével.
pl: "magában" helyett "mag_n" jelenik meg.

mplayerrel játszottam le a filmet.

m46u5

Quote from: sirtomiAz mitõl lehet, hogy a CB filmhez levõ felirat a CB film avi változat alatt jól jelenik meg, de az mkv -nál gond van az ékezetes betûk megjelenítésével.
pl: "magában" helyett "mag_n" jelenik meg.

mplayerrel játszottam le a filmet.
Más mkv file-nál is szórakozik, nem csak ott, pedig én még bsplayer-el is próbáltam, de szintén ugyanezt játssza el. Ezt a problémát már más is felvetette régebben, csak éppen nem lett megválaszolva.
Nem tom, esetleg tedd bele a feliratot az mkv file-ba, hátha akkor nem csinálja. Az AnimeAddicts-on van róla leírás hogy kell piszkálni az mkv file-okat:
http://animeaddicts.pozor.hu/content.php?content.77
"A Bittorrent nagyszerûen pótolja a mozit az életemben, az eMulenél jobb videotéka pedig nincs."

Darkstar

Direkt a kedvetekért kipróbáltam, és nálam a Bsplayer rendesen viszi a feliratot az NGE felújított mkv-val. Win Xp sp2, Bsplayer, K-Lite Mega Codec Pack (szelektálni, nem szabad az egészet feltenni).  A Bsplayer beállításainál van egy "use outline font" opció, amirõl nem tudom mire való, de nálam be van kapcsolva.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

m46u5

Quote from: DarkstarDirekt a kedvetekért kipróbáltam, és nálam a Bsplayer rendesen viszi a feliratot az NGE felújított mkv-val. Win Xp sp2, Bsplayer, K-Lite Mega Codec Pack (szelektálni, nem szabad az egészet feltenni).  A Bsplayer beállításainál van egy "use outline font" opció, amirõl nem tudom mire való, de nálam be van kapcsolva.
He-he rájöttem, hogy nálam mikor csinálja, hogy nem mutatja az ékezetes betüket :). Ha a bsplayer-ben megnyitom a file-t (valami.mkv) és kiválasztom a "felirat..." menü alatt a kívánt feliratot (amit észlel a bsplayer) nem mûködik rendesen, viszont ha a "feliratfájl megnyitása..." menüpontot választom és betöltöm a feliratot, megy minden rendesen.
Érdekes  :rolleyes:
"A Bittorrent nagyszerûen pótolja a mozit az életemben, az eMulenél jobb videotéka pedig nincs."

sirtomi

Quote from: m46u5He-he rájöttem, hogy nálam mikor csinálja, hogy nem mutatja az ékezetes betüket :). Ha a bsplayer-ben megnyitom a file-t (valami.mkv) és kiválasztom a "felirat..." menü alatt a kívánt feliratot (amit észlel a bsplayer) nem mûködik rendesen, viszont ha a "feliratfájl megnyitása..." menüpontot választom és betöltöm a feliratot, megy minden rendesen.
Érdekes  :rolleyes:
Akkor asszem nekem is kell egy kicsit kísérletezgetnem a lejátszókkal :)
Kipróbálom a bsplayer-t is majd.

Damnatus

Én belerakom az mkv fileokba a feliratot most már. Azt úgy írom ki.

Manitu

Használjatok Zplayert, az nem szórakozik az ékezetekkel.

m46u5

Quote from: ManituHasználjatok Zplayert, az nem szórakozik az ékezetekkel.
Meg sem jeleníti? :)  :haha:

Necrid^

2 éve használom az SLD codec pack és nem volt eddig problémam a feliratokkal.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

sirtomi

Nincs valakinek magyar felirata az X sorozathoz?

A filmhez találtam, de a sorozathoz nem, vagy csak nem jól kerestem :)

andusia

Az elsõ 13 részhez már kész a magyar felirat, megtalálhatóak az oldalunkon: animeaddicts.hu, a többi is hamarosan felkerül.

sirtomi

Quote from: andusiaAz elsõ 13 részhez már kész a magyar felirat, megtalálhatóak az oldalunkon: animeaddicts.hu, a többi is hamarosan felkerül.
Köszi szépen.

Le is szedem õket :)

ast

Chrno Crusade-hez, nemtud vki magyar feliratot?

ArchElf

Kumo no you ni, kaze no you ni magyar felirat.
Köszönet érte a hugomnak a segítségért.

AE

あさ。。。あさだよ。。。あさごはん たべて がっこう いくよ。。。

0118 999 881 999 119 725...3

sirtomi

Található valahol magyar felirat a She, The Ultimate Weapon c. animehez?

Animeaddicts -en néztem, ott nincs.

sirtomi

Quote from: White SeeDÉn nem tudok róla. De nem olyan bonyolúlt a szövegezése:) Nekem alig kelett hozzá szótár, pedig nem vagyok egy nagy english nagyágyú:)
Ok, akkor lehet hogy nekem is menni fog :)

Darkstar

Hy. Keresek feliratot a Gunslinger Girl-höz (az animeaddictson csak az 1. részhez láttam) és a School Rumble-hoz.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

andusia

Quote from: DarkstarHy. Keresek feliratot a Gunslinger Girl-höz (az animeaddictson csak az 1. részhez láttam) és a School Rumble-hoz.

A Gunslinger girl készítése folyamatban van, az elsõ 6 rész már formázás alatt van, nemsokára fel lesznek téve az oldalra. A többi rész is hamar kész lesz, mivel beszállt a fordításba még egy srác.

Damnatus

Én a 26 részes Chobits (avi) 9 és 18. részét keresem. A 24-es felbontásos ogm recap 1 és 2. Megvan valakinek? (gyorsan kéne mert ki szeretném írni dvd-re).

Darkstar

Quote from: andusiaA Gunslinger girl készítése folyamatban van, az elsõ 6 rész már formázás alatt van, nemsokára fel lesznek téve az oldalra. A többi rész is hamar kész lesz, mivel beszállt a fordításba még egy srác.

:merci: , ez jó hír.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Odel

Hy!
A Trigun-hoz kellene nekem magyar felirat.1-21-ig megvan,de a többihez is kéne és még nem találtam.
Van egyáltalán?És ha van merre találom?

JaFaR

Quote from: OdelHy!
A Trigun-hoz kellene nekem magyar felirat.1-21-ig megvan,de a többihez is kéne és még nem találtam.
Van egyáltalán?És ha van merre találom?
Még csak 21ig van meg. Az animeaddicts oldalán szokott lenni. 17.én lett meg a 17-21ig, a 12-16 viszont 8.án lett felrakva, tehát 5rész 9nap alatt lett meg.
Akkor kb. 22.én lesz meg végig. Persze ez csak az én elgondolásom. :)

andusia

9 napnál rövidebb idõ alatt fordította le Yuri az utóbbi 5 részt, csak a feltöltés is elhúzódott 3 napig :) A befejezõ részek is pár napon belül már várhatóak.

Odel

Köszi.Most fejeztem be a 21. részt, de nem bírom kivárni amég fen lessz a többi is úgyhogy megnézem mégha nem is fogok mindent érteni. :haha:

sirtomi

Van valakinek felirata a Shingetsztan Tsukihime-hez vagy a Saikano-hoz?

pniko

Sziasztok!

Van valakinek magyar felirata a yu yu hakusho részekhez, azokhoz amik még nem mentek az A+-on.
Esetleg cím ahonnan letölthetõ?

sirtomi

Quote from: pnikoSziasztok!

Van valakinek magyar felirata a yu yu hakusho részekhez, azokhoz amik még nem mentek az A+-on.
Esetleg cím ahonnan letölthetõ?
Animeaddicts -en probáltad már keresni?

//www.animeaddicts.pozor.hu

pniko

Quote from: sirtomiAnimeaddicts -en probáltad már keresni?

Igen, jelenleg is ott vagyok, de nem találom. De azért köszi a választ.

Inkvisitor

Nem tudja valaki, honnan lehetne letölteni a Vandread second stage-hoz angol feliratokat?
Vagy magyart?
Viva UHU1.2!  :lame:

Cobra

Angol felirat továbbra is van benne, magyarról nem tudok.
Hide and fear, Cobra Commander is here !