Main Menu

Sorozatok

Started by Fazék, 2006-05-05, 13:20:48

Previous topic - Next topic

NLZ

Azt mondta, hogy látta az első egy-másfél órát. Ebből mi nem világos? :D
Valószínüsíthetőleg látta a normál 3 részes felbontásból az elsőt, ami 90 perc.
[reserved]

Próféta

Quote from: NLZ on 2009-08-07, 20:20:31
a normál 3 részes felbontásból az elsőt
Igen, ez lett volna a tippem, de lehet, hogy az eredeti hatrészes felbontás első részét látta, ami viszont kevesebb kicsit egy óránál, tehát akkor meg a másik irányba téved.

De ez nagyon fontos dolog ám, abszolút megéri ennyit elmélkednünk rajta. :)

Ramiz

Quote from: Próféta on 2009-08-08, 16:51:52
Quote from: NLZ on 2009-08-07, 20:20:31
a normál 3 részes felbontásból az elsőt
Igen, ez lett volna a tippem, de lehet, hogy az eredeti hatrészes felbontás első részét látta, ami viszont kevesebb kicsit egy óránál, tehát akkor meg a másik irányba téved.

Nem, határozottan rémlik, hogy többet ültem az epizód előtt, mint egy óra. Gondolkoztam is rajta, hogy miért nem egy rendes filmet néztem meg. :) Akkor ezzel elimináltunk a három esélyes felbontásból kettőt, ugye? (Bár végül is a kétrészest nem biztos... Volt két óra, amit néztem? Hmm...)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

NLZ

Kétrészes verzió beszerzésének valószínüsége nulla meg egy kevés. És az eredeti felbontás 3 részes, nem 6, a cím csalóka. A DVD lett 6 részes, ismeretlen okokból. Szal lehet mégis 6 részest beszerezhette? :D
[reserved]

Kvikveg

WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Ramiz

Quote from: Kvikveg on 2009-08-16, 17:21:17
http://www.cracked.com/blog/why-you-should-be-watching-mad-men/
:lol:

:D

A humora jó a sorozatnak, de túl sok benne a drámázás. Még ezek a kiemelt részek is fogadok, hogy széjjel vannak drámázva.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Kvikveg

En igazabol a cikk "Mad Men Balances Complex Themes and Intricate Story Telling" reszenek mely elemzeset tartom jonak. Megragadta a lenyeget.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Fazék

http://comment.blog.hu/2009/08/17/how_i_met_your_mother_negyedik_evados_felzarkoztato
így összefoglalva ezen jeleneteket, tényleg gyanús, hogy Barney-t kiherélték.
és na végre!
[spoiler]szóval vki az osztályból lesz az anyuka.
diákokkal kikezdeni nem büntetendő? [/spoiler]
remélem lezárják 1 évad alatt

Xzone

Annyira biztos voltam benne, hogy a Dollhouse-t nem folytatják, hogy nem is kerestem ezzel kapcsolatos híreket. Erre most, amint az eztv countdown-listáját nézegettem, megakadt rajta a szemem: szeptemberben jön a második évad. 3 hónapos hír, de így is kellemes meglepetés.

Ennek örömére itt a jelenet, amiért megérte megnézni a The New Guyt:

http://www.youtube.com/watch?v=eUHXfqRHVAM

Én

Fazék

Fazék

Stargate-eseket lehet hogy érdekli a következő sorozat: Stargate Universe

Zsiga

Stargate-esek egy éve tudnak róla, de még a trailer is old. :smile:

Fazék

Quote from: Zsiga on 2009-08-29, 20:41:48
Stargate-esek egy éve tudnak róla, de még a trailer is old. :smile:
vhogy így tippeltem. nekem új volt. az első fél perc alapján azt hittem valami paródia lesz. :__devil:

Cloud

Van feliratos is. :D

És van külön topicja is. :D

És alig várom már októbert. :D

NLZ

Én most nézem meg a régi SG sorozatokat, SG-1 9. évadjánál járok és most kezdtem bele az Atlantisba. Hiányzik O'Neill, túlságosan jó karakter volt. :(
[reserved]

Selmo

8 után az csak trollkodás. :ejj:

A tökéletesség unalmas.

NLZ

Quote from: Selmo on 2009-08-30, 00:22:59
Jah, azért is kezdtem bele az Atlantisba. All Hail Brita the Ori!
Nembaj, egyszer majd csak végignézem, ha már egyszer letöltöttem. A múvik milyenek? Ha jól láttam, visszatér majd O'Neill papa.
[reserved]

Xzone

Quote from: NLZ on 2009-08-30, 03:20:34
Quote from: Selmo on 2009-08-30, 00:22:59
Jah, azért is kezdtem bele az Atlantisba. All Hail Brita the Ori!
Nembaj, egyszer majd csak végignézem, ha már egyszer letöltöttem. A múvik milyenek? Ha jól láttam, visszatér majd O'Neill papa.

The Ark of Truth lezárja rendesen az Ori-sztorit, a Continuum meg hatalmas baromság.

Fazék

első évad felénél nem tippeltem volna be, hogy a Castle megél egy második évadot is, de örülök, hogy sikerült nekik. várom már szept 22-t :)

Nathan Fillion egy májusi twitter bejegyzése:
Quote"I can't remember the last time I had a second season of ANYTHING. I don't know if I remember what to do."

:lul:

Nakedape

Quote from: Fazék on 2009-09-06, 01:31:57
első évad felénél nem tippeltem volna be, hogy a Castle megél egy második évadot is, de örülök, hogy sikerült nekik. várom már szept 22-t :)

Quote"I can't remember the last time I had a second season of ANYTHING. I don't know if I remember what to do."

:lol:
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Cloud

Na elkezdtem 24-et. Jelenleg 2. évad elején tartok, de ez valami nagyon állat sorozat. :D
Asszem elleszek vele egy ideig. (7évad, meg Redemption: nem mostanában végzek vele. :D )

Kvikveg

Quote from: Fazék on 2009-09-06, 01:31:57

LOL
En idegesitonek tartottam a sorozatot, erosen csodalkozom, hogy megerte a masodik evadot.

Bishop

Át hoztam ide a postomat amit a filmet keresek topicba írtam, lehet hogy nem ép a megfelelő helyre írtam, hátha itt több sikerem lesz

Valaki tudna mondani Kamen Raider sorozatokhoz valami sorrendet vagy nem tom hogy érdemes őket nézni. Múltkor belebukkantam Decade-be hát amennyire poén annyira epic is, és én meg azt hittem hogy csak a Change123 manga kitalált kultusza  :redface:

NLZ

Sztem nézd időrendben, az lehet a legjobb. Star Wars-t is mennyire elbaszná már, ha az első résztől kezdenéd és nem a negyediktől. :)
[reserved]

Cloud

Supernatural

5x01

Egész jó volt az évadnyitó :whoah:.[spoiler] Kíváncsi vagyok hogy mivel fognak próbálkozni Lucifer ellen, főleg most hogy a két testvér között elég szar lett a viszony.

Cas visszatérésének örültem. Nem is gondoltam hogy el fog tűnni. Viszont arra kíváncsi vagyok hogy ki hozta vissza. (valószínű hogy Isten, de mivan ha mégsem?)
Meg mi volt az a fegyver amivel kinyírta azt a két angyalt?

Viszont azt nem nagyon értem hogy mi történt Sam képességével? Azzal hogy feltörte az utolsó pecsétet, elvesztette azt?

No mindegy. Várom jövő hetet nagyon. Kíváncsi vagyok az évadra. Van egy érzésem hogy nagyon állat. lesz.
Bár van egy olyan érzésem hogy az évad végén úgyis az lesz hogy Dean mégis igent mond, és úgy győzik le Luci-t hogy megszállja őt Misi. De majd meglátjuk. 
[/spoiler]
Ja és az új főcím megint rohadt jól néz ki.  :whoah:

ed:
24
2. évad.

Eh. Ez igen jó. Mondjátok azt hogy a többi is ilyen jó lesz. Volt itt keverés szépen. Mikor már azt hittem hogy minden sinen van behoznak olyan dolgokat hogy csak na.
Miért van olyan érzésem amúgy hogy Palmer nem sokáig fog élni?

Jöhet következő évad.  :whoah:

ed2:
3x01
Jack drogos? :eek:

NLZ

Supnat-tól annyira nem ájultam el. Kissé plötyi volt, remélem köv részben már felpörögnek az események. Remélem hamar kiderül, hogy mihez is kellett a Gandhi-viaszbábú. :D
[reserved]

Zsiga

Quote from: Cloud on 2009-09-11, 21:01:48
ed:
24
2. évad.

Eh. Ez igen jó. Mondjátok azt hogy a többi is ilyen jó lesz. Volt itt keverés szépen. Mikor már azt hittem hogy minden sinen van behoznak olyan dolgokat hogy csak na.
Miért van olyan érzésem amúgy hogy Palmer nem sokáig fog élni?

Jöhet következő évad.  :whoah:

ed2:
3x01
Nézzed csak, egyre jobb lesz. :) (Kivéve S6, az középszar de nézhető.)
Ja, majd ha elérsz odáig írd meg hogy mi volt a véleményed az S3E18-ról. ;)

Ramiz

Senkit sem vettem rá egy Arrested Development kipróbálásra?

Yiff in hell! :__devil:

Solid Snake

Quote from: Cloud on 2009-09-11, 21:01:48
24
3x01

Fogsz te még meglepődni.  :D

Quote from: Zsiga on 2009-09-11, 23:29:12
Ja, majd ha elérsz odáig írd meg hogy mi volt a véleményed az S3E18-ról. ;)

[spoiler]Chapelle?[/spoiler]