Main Menu

Sorozatok

Started by Fazék, 2006-05-05, 13:20:48

Previous topic - Next topic

Cloud

Nakedape

Quote from: Fazék on 2009-10-11, 03:52:34
Quote from: Nakedape on 2009-10-11, 02:08:47
Változnak az idők   :D
lehet hogy azért mert az előbbit láttam a teljes sorozatot, míg az utóbbiból csak ezt a kivágott részletet, de nem igazán sikerült az utóbbin elmosolyodnom se...
megnéztem a másik két videót is.
az első szintén semmilyen, az operatőr meg leszokhatna a piáról, mert ez a kameradülöngélés így elsőre elég szar.
második videó se nyűgözött le.
ha a mai politikai szatíra a káromkodásban kimerül, akkor köszönöm de nem kérem.

bocs hogy kb minden fronton oltalak mostanában, de ha egyszer ez a véleményem és ilyen rohadtul kikívánkozik, akkor ez van...
a kamera mozgásért elsőre én is ideges voltam, aztán megszoktam, adott neki egy office-os ízt .
és persze a yes m. kifinomultabb, de szerencsére azért tudtam röhögni, nem is feltétlen a konkrét káromkodások miatt ugye, szemben a szép kis rég szócsavarással, de a karaktere tetszik, meg furcsán pörgő az egész, amúgy a filmben szerepel pl a maffiózókból Tony is , és nem nem mondanám, h jobb a yes ministernél

káromkodás, meg mi magyarok jobbak vagyunk, de malcolm nagyon szívből csinálja, olyan , mint a scarface, h nem azért jó  a film, mert káromkodnak benne, de rosszá azért nem tette
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Cloud

Fringe

2x04

Huh jó kis rész volt. Ismét láthattuk Bell-t, és kiderült hogy mi lesz a főszál is. Várom következő hetet.  :whoah:

Nakedape

Cloud

Kvikveg

WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

kikuchiyo

Az semmi. A legutóbbi családi.eseményen szóba került a Dallas, aminek az lett az eredménye, hogy fél óráig másról sem beszéltek. Megtudtam, hogy Brad Pitt is szerepelt benne, de csak pár részig, mert összeszűrte a levet a Lüszivel és ezért kirúgták vagy mi.  :zomg:

Miért tudom én ezt?  :zomg:

* tries to execute find /mnt/brain -name dallas | xargs shred , to no avail
Failure is the default option

Xzone

Quote from: kikuchiyo on 2009-10-12, 22:02:07

If I had a dime...

Cloud

Quote from: kikuchiyo on 2009-10-12, 22:02:07
Az semmi. A legutóbbi családi.eseményen szóba került a Dallas, aminek az lett az eredménye, hogy fél óráig másról sem beszéltek. Megtudtam, hogy Brad Pitt is szerepelt benne, de csak pár részig, mert összeszűrte a levet a Lüszivel és ezért kirúgták vagy mi.  :zomg:

* tries to execute find /mnt/brain -name dallas | xargs shred , to no avail
Júúúj vmi Brad-es dologra én is emlékszem. MEg volt az egyik szereplő nem aki zombit játszott? Legalábbis feltámadt. :D De hogy melyik azt passzolom. :D

szerk:

FlashForward megkapta teljes évados megrendelést 22 részre.

Nakedape

big bang theory epic jelenetes volt nekem

a videó azé van spoiler alatt mer spoiler ugyebár

[spoiler]http://www.youtube.com/watch?v=i5oc-70Fby4[/spoiler]

Cloud

Smallville

9x03

Hát ez olyan Resident Evil-esre sikeredett. :D

NLZ

Minden FlashForward rész vége ilyen lesz? :facepalm: :facepalm: :facepalm:
[reserved]

Cloud

Quote from: NLZ on 2009-10-17, 00:37:21
Minden FlashForward rész vége ilyen lesz? :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Most mééé. Lehetne rosszabb is. :D

Amúgy remélem Simco-t hamar gallyra vágják. Idegesítő a fazon. Dimitri meg egy idióta. [spoiler]Parázik össze vissza, holott a menyasszonya látta őt a kitekintésében. :D[/spoiler]

Supernatural

Átlagos rész. Remélem brutál kiscsákót visszahozzák még majd a fináléra.

Ja és a legjobb jelenet: szőőőőrös kééééz. :lol: :lul:

NLZ

Érdekes, hogy a kisfiú már megtanulta, hogy nem szabad maszturbálni. :P
[reserved]

Bicskei

Quote from: Cloud on 2009-10-15, 21:56:50
Smallville

9x03

Hát ez olyan Resident Evil-esre sikeredett. :D

mondjuk történetben sokat nem haladtak idáig...
nekem megfelel ha mindegyik rész végig darálás lesz ;) :uzi:
Ultras liberi

Fazék

Quote from: Cloud on 2009-10-17, 00:44:25Amúgy remélem Simco-t hamar gallyra vágják. Idegesítő a fazon. Dimitri meg egy pöcs. CENSORED
sokadszorra is: ha lehet kerüljük a spoiler-eket egy ilyen általános sorozatok topic-ban, még ha ilyen közepesek is csak. köszönöm
továbbá
[spoiler]ha csak viccből írtad, akkor bocsi, de szóval Dimitri nagyon jól tudja, hogy a felesége vagy nem látta az arcát az esküvőn, vagy éppen hazudik a flashforward-járól[/spoiler]
de mellesleg sokkal elviselhetőbbnek érzem, mint a főszereplő "szerelmes Shakespeare"-t...

szerk: ja igen, de ezen a 4-es rész hatásvadász szar lezáráson én is megfeküdtem :haha:

Cloud

Jogos, javítva.
Amúgy meg annak a csajnak a szeme se áll jól. :D Tuti hogy benne van a buliban.

kikuchiyo

Az elején a "nem tudok úszni" nem is tűnt fel senkinek? :D

A legviccesebb persze az volt, hogy utána gyönyörűen kiúszott a csaj.

[spoiler]Azzal szerintem fognak még sokat játszani, hogy a látomások mindenképpen beteljesednek-e, vagy megváltoztathatóak, vagy esetleg nem is igaziak: az utóbbira is van hint, bár lehet, hogy red herring, azzal, hogy a szakállas fickó lánya elvileg valóban halott, pedig élve látta a látomásában.[/spoiler]

Szerk: a Dollhouse-szal mi van? Igaz, nem is tudom, miért nézem még mindig, de azért mégis...

NLZ

Quote from: kikuchiyo on 2009-10-17, 23:05:29

[spoiler]Azzal szerintem fognak még sokat játszani, hogy a látomások mindenképpen beteljesednek-e, vagy megváltoztathatóak, vagy esetleg nem is igaziak: az utóbbira is van hint, bár lehet, hogy red herring, azzal, hogy a szakállas fickó lánya elvileg valóban halott, pedig élve látta a látomásában.[/spoiler]
Lol, nem is figyeltem, hahahha. :D
A spoilerhez meg annyit, hogy sztem ezen fog csócsálódni az egész sorozat az uccsó részig.
[reserved]

Cloud

Szerk: a Dollhouse-szal mi van? Igaz, nem is tudom, miért nézem még mindig, de azért mégis...

Nekem feltűnt, még meg is mosolyogtam. Sorozatjunkie-n kapott is egy külön post-ot, ahol kitárgyalták ki lehet a bige. :D

Selmo

http://eztv.it/countdown/

A tökéletesség unalmas.

Fazék

flashforward-ról még nem jutott eszembe ide írni, a sorozatokat általában a hardwired-en értékelem.
sorozatjunkie-n még azt is kiderítették, hogy ki a csaj. vmi magyar dublőr/?kaszkadőr.

[spoiler]látomások tekintetében meg én egyre inkább azon az állásponton vagyok, hogy nem változhat a jövő és önbeteljesítő az egész, mert a többi magyarázat számomra egyre kevésbé fér bele.
1. nem igaziak a látomások --> mitől a sok egybeesés? nehéz elhinni, hogy minden egyes embernél ilyen pontosan összeegyeztették az eseményeket, és így ültették be, de persze biztos meg lehet magyarázni :)
2. lehet változtatni --> hogy lehet, hogy még egyetlen változásról sem érkezett hír? senki sem halt meg váratlanul a látomás óta eltelt időben, akinek volt egyértelmű látomása a jövőből? nehéz elhinni.
a két jövőbeni látomáseltérésre meg ugyebár könnyű a magyarázat:
ifjabb Sulu hadnagy - a felesége vszleg messziről látta csak a fazont, az arcát nem látta, addig még simán elhagyhatja és összeházasodik mással bosszúból/fájdalomból, hogy ne vesszen kárba az időpont és helyszín
alkoholista faszi - talál vkit, aki szinte ikertestvére lehetne a lányának, vagy elrontották a tesztet, vagy az összeesküvésnek (vagy földerítésének) olyan szerves része volt a lánya, hogy meg kellett halnia a világ számára, de undercover elephant-ként még ténykedik erre-arra, és apja kitartó hitével megtalálja végül. bla-bla

a red herring az pontosan mit takar? nem igazán rémlik ez a kifejezés[/spoiler]

ja és a 4-es rész zárása siralmasan hatásvadász szar volt.

Bicskei

Vampire D. s1e6

kicsit bepörögtek az események
Ultras liberi

Cloud

Fringe

2x05

Jó kis rész volt, Walter megint elvitte a hátán az egész részt. :D

Smallville:

9x04

[spoiler]Toyman[/spoiler] visszahozatala kicsit olcsójancsi megoldás, de annak pl nagyon örültem hogy sokkal több külsős helyszín volt mint álltalában. Meg is lepődtem kicsit. :)

24

5x11

Eh még mindig marha jó ez a sorozat. : :whoah:

Bicskei

Quote from: Cloud on 2009-10-19, 01:39:48

Smallville:

9x04

[spoiler]Toyman[/spoiler] visszahozatala kicsit olcsójancsi megoldás, de annak pl nagyon örültem hogy sokkal több külsős helyszín volt mint álltalában. Meg is lepődtem kicsit. :)

én is meglepődtem azon h az állítólagos utolsó évadba ölnek ennyi pénzt
a rész amugy nekem nagyon tetszett[spoiler]végre megint belső vívódások[/spoiler]
Ultras liberi

NLZ

Heh, az idei szezon kevés jó darabjának egyike a Dexter. Kiváncsi vagyok, hogy most ebből mi lesz.
[reserved]

Fazék

NLZ

FlashForward meg megint faszság. Sztem ezt egy évad után kaszálják.
[reserved]

kikuchiyo

Szerintem jó volt. Fenn lehet akadni olyanokon, mint a fő-doktornéni és a fő-fbi-os színészszakkörös szintű arcmimikáján vagy azon, hogy 0.3 másodperc alatt kiugrottak az autóból és csőre töltötték a fegyvereiket, de kár ilyenen fennakadni.

[spoiler]Az elnök rendelte el a kivégzésüket végül is, miután a néger megzsarolta? Azért az kemény lenne.[/spoiler]

NLZ

Ez a lezbi nyomatás volt eléggé felesleges, kb mint ha valami gagyi anime lenne és kéne a fanservice. Hosszú és elnyújtott volt, többször is visszatérő, ráadásul történet szempontjából lehet nem is lesz lényeges. Meg most fúú, mi lessz a végén, vajon akkor bekövetkezik-e a kitekintés, vagy sem. -_-
[reserved]