Hardver/Szoftver vegyes topic

Started by Fazék, 2006-10-13, 16:37:31

Previous topic - Next topic

motifator

Quote from: Selmo on 2008-12-24, 17:08:59
Arról nem beszélve, hogy a t-comos ~130K-val viszi, a 2 chellos meg fejenként 5K-val sem. Ennyire kemény lenne a UPC karácsonyi korlátozása?
Ennyire kemény. Ha már valami jön 40-50-nel, akkor már lehet örülni, de az is csak úgy, hogy vagy 20 peertől jön egyenként 1-10K-val. Nem baj, januárban lejár a hűségszerződés, és irány a TVNetwork. Mondjuk Nyíregyházán marad a chello, de úgyis ritkán vagyok itthon.
Amúgy köszi a torrentet, amint lejön az első piece, igyekszem seedelni, ahogy csak tudom (illetve ahogy a chello engedi  :Eztneked:)
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Selmo

Hehe, Zsiga meghaxolta a rendszert, 350K. :D

A tökéletesség unalmas.

motifator

Wow, most nekem is tölti mint állat. Ezt hogy csináltad?
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.

Selmo

Oh, akkor a tiéd az Azu kliens? Azt hittem Zsigáé. :P
Nem csináltam semmit, sőt most lépek is fürdeni.

A tökéletesség unalmas.

motifator

Enyém, és fogalmam sincs mi történt, de jön 450-500Kval. Seedelni meg nem nagyon akar a szemét, pedig az összes többi torrentet leállítottam.
Mindenesetre köszi, és ha lejön, itthagyom éjszakára seedelni a többieknek.

Zsiga

Quote from: Selmo on 2008-12-24, 17:24:01
Oh, akkor a tiéd az Azu kliens? Azt hittem Zsigáé. :P
Nem csináltam semmit, sőt most lépek is fürdeni.
Az enyém az uTorrent 1.8.1 / T-Online, és most 300k körül jön (lelőttem a másik letöltést). :)

NLZ

Én meg dübörgök az 1.7.7-es uTorrentes chellóval kemény 5tel. :D
[reserved]

Selmo

A tökéletesség unalmas.

motifator

Az én vagyok, de amint lejön (kb 10 perc) küldök pm-ben DDL linket annak, aki kéri.

Edit: Ja, és persze ott is hagyom seedelni egy darabig, szal szerintem mindenki jól jár.

NLZ

Én arra igényt tartanék a 3.1%-ommal. :P
[reserved]

motifator

Ok, de a lnkre várni kell egy kicsit, mert mennem kell családi karácsonyi vacsorára, ahol nem leszek netközelben. Néhány óra múlva küldöm.
Addig is boldog karácsonyt :)

NLZ

[reserved]

Kuroi Tenshi

Quote from: .Attila on 2008-12-24, 01:32:36
Quote from: Kuroi Tenshi on 2008-12-23, 23:05:02
Quote from: Flaser on 2008-12-23, 22:41:14
Két barátomnak is van ilyen készüléke és az üzemidő náluk is legalább 1 hét (normál használat mellett), s olyan 2 hét ha csak telefonálásra használod.

Ezt nem hiszem el. Még a régi sima mobilom se bírt ki egy hétnél
többet, max ha egyáltalán nem használtam.

Pedig az enyém (U800) bír több, mint egy hetet, használat mellett (azért nem órákat telefonálok).

Jó, de Flaser 2 barátjának okostelefonjáról/pda-járól van itt
szó ;) Már egy sima mobiltelefontól is nagy teljesítmény, ha
2 hetet kibír úgy, hogy közben telefonálgatnak is vele...

---

Mi érdekeset toltok ilyen nagy serényen? :)

motifator

Quote from: Kuroi Tenshi on 2008-12-24, 23:03:00
Young GTO OVA. Kell?

kikuchiyo

Failure is the default option

kikuchiyo

Kaptam egy tájfotózásról szóló könyvet, szerepel benne az alábbi mondat:

"Valahányszor megnyitunk egy JPEG fájlt, romlani fog a minősége, kivéve, ha stabil médiumon (CD, DVD) raktározzuk."

I lol'd.

Kuroi Tenshi

Quote from: motifator on 2008-12-24, 23:27:36
Young GTO OVA. Kell?

Eléri a sorozat színvonalát?
Anyway, do f*ing want. pm please :)

NLZ

Quote from: Kuroi Tenshi on 2008-12-25, 13:09:32
Quote from: motifator on 2008-12-24, 23:27:36
Young GTO OVA. Kell?

Eléri a sorozat színvonalát?
Anyway, do f*ing want. pm please :)
Persze, hogy nem éri el, de állítólag azért nem rossz. Majd este bővebben tudok nyilatkozni.
[reserved]

Fatal

IE alatt megpróbáltam letiltani egy oldalt (beraktam tiltólistára), de ettől függetlenül ugyanúgy megnyílik. Nem elég annyi, hogy Internetbeállítások\biztonság\tiltott helyek?
Some people like to kiss
Some people like to hug
Some lesbians like eating each others shit out of a cup
Some people say I love you
Some even shout it out
Some people puke semi-digested shit into each others mouths

Selmo

A tökéletesség unalmas.

kikuchiyo

Végső esetben nyisd meg a c:\windows\system32\drivers\etc\hosts fájlt és írd a végére az alábbi sort:

127.0.0.1    website.to.be.blocked.com

Értelemszerűen a saját windows könyvtárad helyével és a blokkolni kívánt oldallal.

szerk: hivemind

Fatal

Quote from: kikuchiyo on 2008-12-26, 02:13:51
c:\windows\system32\
Öhh nekem azt mondták, ezt töröljem ki és gyorsabb lesz a gépem :confused:
[spoiler] :muhahah:[/spoiler]
Amúgy köszi a részletes útmutatót, magamtól sík vagyok az ilyesmihez.
Some people like to kiss
Some people like to hug
Some lesbians like eating each others shit out of a cup
Some people say I love you
Some even shout it out
Some people puke semi-digested shit into each others mouths

Fazék

ti hogy éritek el egyes filmeknél, hogy érthető legyen a beszéd az "állat hangeffektek és dübörgő háttérzene" mellett? csak mert most pl a Zsigától kapott 720p-s Fifth Element-et szerettem volna megnézni, de egyszerűen annyira elnyomja a többi hang a beszédet, hogy alig érteni belőle vmit... :(

Zsiga

Quote from: Fazék on 2008-12-26, 21:53:41
ti hogy éritek el egyes filmeknél, hogy érthető legyen a beszéd az "állat hangeffektek és dübörgő háttérzene" mellett? csak mert most pl a Zsigától kapott 720p-s Fifth Element-et szerettem volna megnézni, de egyszerűen annyira elnyomja a többi hang a beszédet, hogy alig érteni belőle vmit... :(
Beállítás-probléma lesz. Center szól? (Kis sárga sub-center fordítókábelt próbáld meg esetleg.)
Vagy ha nem ez akkor nem értem hogy mért nem tűnt fel az utóbbi pár évben a dolog a mozikban. :)

Fazék

Quote from: Zsiga on 2008-12-26, 22:13:37
Beállítás-probléma lesz. Center szól? (Kis sárga sub-center fordítókábelt próbáld meg esetleg.)
Vagy ha nem ez akkor nem értem hogy mért nem tűnt fel az utóbbi pár évben a dolog a mozikban. :)
minden szól rendesen. és a mozis jelenséggel is tisztában vagyok, de most azt hangerőkülönbséget szorozd föl tízzel... és a többi film esetében semmi ilyen nem jelentkezett eddig, egyedül ennél az egynél. az előbb néztem meg a 720p-s 300-at, és ott 100%-osan tökéletes volt a hang. most éppen a Mirrors-t nézem, ezen AC3 hang van és szintén hibátlan. szóval a filmek 99%-nál nincs ilyen gondom. az lenne a kérdésem, hogy ennél az egynél mit tudok állítani mpc-ben, vagy akárhol, hogy ne nyomják el a háttérhangok a beszédet teljesen?

Zsiga

Quote from: Fazék on 2008-12-26, 22:24:32
minden szól rendesen. és a mozis jelenséggel is tisztában vagyok, de most azt hangerőkülönbséget szorozd föl tízzel... és a többi film esetében semmi ilyen nem jelentkezett eddig, egyedül ennél az egynél. az előbb néztem meg a 720p-s 300-at, és ott 100%-osan tökéletes volt a hang. most éppen a Mirrors-t nézem, ezen AC3 hang van és szintén hibátlan. szóval a filmek 99%-nál nincs ilyen gondom. az lenne a kérdésem, hogy ennél az egynél mit tudok állítani mpc-ben, vagy akárhol, hogy ne nyomják el a háttérhangok a beszédet teljesen?
Érdekes, nem tudom mitől lehet. Sajnos az a verzió nekem már nincs meg, azóta szereztem jobbat, de nem emlékszem hogy bármi vajom lett volna vele amikor néztem. Milyen hangsáv van benne, sima AC3/DTS, vagy valami más?

Fazék

Quote from: Zsiga on 2008-12-26, 22:28:15
Quote from: Fazék on 2008-12-26, 22:24:32
Érdekes, nem tudom mitől lehet. Sajnos az a verzió nekem már nincs meg, azóta szereztem jobbat, de nem emlékszem hogy bármi vajom lett volna vele amikor néztem. Milyen hangsáv van benne, sima AC3/DTS, vagy valami más?
Windows Media Audio 48000Hz 6ch 385Kbps [Raw Audio 0]

de akkor inkább nem szenvedek vele, hanem elkérném az újabb verziódat :D

Zsiga

Quote from: Fazék on 2008-12-26, 22:31:16
Akkor valószínűleg meg is van a probléma, legfrissebb MediaPlayer meg mindenféle egyéb windoze audio codec fent van? (Gondolom nincs.)
Az új verzió 12GB-s 1080p btw... :D

Fazék

Quote from: Zsiga on 2008-12-26, 22:39:02
Quote from: Fazék on 2008-12-26, 22:31:16
Akkor valószínűleg meg is van a probléma, legfrissebb MediaPlayer meg mindenféle egyéb windoze audio codec fent van? (Gondolom nincs.)
:D

fene se gondolná, hogy ilyen is kell a mocsoknak  :redface:
Quote from: Zsiga on 2008-12-26, 22:39:02Az új verzió 12GB-s 1080p btw... :D
ebben biztos voltam, meg abban is, hogy miattad nem bírok leállni az 1 terás vinyók vételével, de hát ez van, akkor is köll! :D

szerk: tényleg, hogy állunk az 1TB fölé menéssel? van már ezen méret fölött általunk is elérhető forgalomban vinyó?