Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

minuszmiki

Igen, így gondoltam. ;)

Fubenalvo

Ottakuckón nézegetünk egyik barátnőmmel adatlapokat. Volt egy durva amit azóta sem tudok összerakni. A srác zenei ízlése j-pop, j-rock, rock, metál
Elképzelem ahogy egy j-pop számból átcsap hörgésbe. :D

.Attila

Nem csak hörgős metál van. Sőt.

hargharg

Udv 2008-ban, a forummotor szerint! ^_^

edit: oh shi, 3 masodperc...
rofl

Fazék

Boldog Keddet Mindenkinek!

Lazzaret

B.Ú.É.K!!!! :lol:

www.arkangyalok.uw.hu

minuszmiki

És nem lett enyém az első hsz. Pedig...
Mindenesetre BUÉK mindekinek, aki tartja, vagy mi. :)

Tycho

Gregory

B.Ú.É.K.  :appl:

RedPriest

B.Ú.É.K.! :smile:
"I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes."
「耳と目を閉じ、口をつぐんだ
 人間になろうと考えたんだ。」

Soldier

Boldog Új Évet Kivánok Mindenkinek  :appl: :appl:

p.s: es utolag is Mindenkinek Kellemes Karacsonyi Ünnepeket sajnos nem voltam internetközelben.(sry) :frown:

Kuroi Tenshi

Kívánok Évet Új Boldog! :appl:

Kvikveg

BUEK mindenkinek! :D
Arra keltem ma delutan, miutan kialudtam magam a szilveszteri fentmaradas utan, hogy vendegeink vannak.  :lul:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Lythis

Arra jöttem haza, hogy az öcsém itthonvan... ilyen is régen volt... sőt, még most is itthon van...

Én

Hát B.Ú.É.K.! :D

kikuchiyo

Fsck.

Unwanted tápcsere is unwanted.

Szép álmokat, I may never post again from this computer...
Failure is the default option

Member

Nekem csak a 4. meccs alatt ment el ma a hang, így meg nehéz, hogy állandóan lessem a villogást a minimap-on. Megtépkedem azt az integrált sz*rt...

noriko

Szilveszterezés mellékhatásaként rendesen felborult a már amúgy is felborulóban lévő biológiai órám. :/
Épp a maradék sörökkel altatom magam. :P
"I wish I could, but I don't want to."

Lythis

Nekem is betett kicsit a délután kelés. mondjuk én nem szándékozom bealtatni magam, az jön majd magától :)
és csak hogy csatlakozzak a hardwarehiba bandához: asszem kezd szórakozni a fülhallgatóm egyik oldala... shiyat...

Én

Nekem most megint sikerült éjfélkor felkelni (ma délben keltem, háromra hazaértem, hatig Epic Snowball Fight, aztán hatkor megint lefeküdtem). Genektika feladatlapokkal altatom magam, sör már nincs szerintem. :frown: Még szülinapi bulimra hozott Twichblade valami ilyet, hogy "Sárgadinnye-ananász ízesítésű likőrvodka" for teh lulz... Mondanám hogy érdekes, de az az igazság hogy csak simán szar. Mindegy, maradt még martini meg pezsgő, majd azzal elleszek... Mondjuk az sem lenne hülyeség ha sulikezdésig kijózanodnék...

noriko

hardware: haldoklik a dvd meghajtóm.  :frown: régebben +R dvd-ket is lejátszotta, mostmár nem. sőt, mostmár a bolti filmes dvd-k között is szelektál.

alvás: kezd hatni a sör :D  jóéjt!

"I wish I could, but I don't want to."

Lythis

Quote from: Én on 2008-01-02, 03:49:48
Epic Snowball Fight
Ehh... remélem marad ez az időjárás, és akkor lehet még.. marhára hiányzik valamiért :rolleyes:

sirtomi

BUÉK!

Mai napot még szívesen átaludtam volna, de dolgozni kell :) Szolveszter meg nagyon jó lett ahhoz képest hogy milyen szarul indult :D

White SeeD

Visszatértem
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

.Attila

[spoiler=trollkodás][/spoiler]

Welcome back :)

Member

White SeeD!!! ^^ Nem tudtál volna előbb, akkor jöhettél volna szilveszterezni! :D

White SeeD

Thx.
szilveszter=gyásznap, kinek van kedve ilyenkor bárkinek is bárhova menni? pl minden normális embernek? :D
Hmm, mióta megy ez így, hogy egy post elküldésén 5 percet gondolkodik?
Vagy az alacsonypostszámú júzereket hátrébbsorolja a gép?

Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Manitu

Nem, az egész fórum be van lassulva, biztos másnapos még a szerver :D
btw, welcome back WS

Member

Akkor te még nem láttad a mostanában bevadult ftp-t. :)

Solid Snake

Yatta! Megvan a műszaki komunikáció vizsgám!  :hopp:
40 ponttól volt elégséges, nekem meg 41 lett.  :muhahah:

Ennek örömére kezdhetek integrálást tanulni.  :whoah: