Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Makos

Quote from: chilip on 2008-10-10, 15:00:01
hát igen, kérdés hogy hol :P

BME nyelvvizsgát csináltam :P

Rounin

Member

Hogyan hajtanátok el egy szülőt, aki órákig tart oktatásszervezési tanácsokat, miközben láthatóan semmit sem ért a tanrendből?

Rounin

Nagyon.
Meg finoman.
És persze határozottan.
...

Na de tényleg, mégis mit vársz látatlanban...?

Member

Azt, hogy csendben maradjon. Így is komoly lesz kiszámolni, hogy a gyakorta üresjárati félévekben fel tudjak venni 30 kreditet, viszont összesen ne menjek túl a 231-en, mert akkor is fizetőssé tesznek, nem hogy még itt feleslegesen dumál és bezavar.
Ugyanis 1 első félévi bukás miatt elméletben jöv. szeptemben 1 tárgyat kellene felvennem, az azt követőben megint egyet, aztán nagygyakorlat, viszont ha így tolnám, áthajítanának költségtérítésre az utolsóra a szabályzat alapján, mert egy évben 30 kell legalább. Olyan aranyosak, hogy az, aki folyton bukik, igazából maradhat államin 12 félévig, viszont aki 1 tárgycsoportból csúszik csak, szív, mint a torkosborz.

Rounin

Hát kérd meg nyomatékosan, hogy lécciköszi hagyjon egy kicsit békén. Szép diplomatikusan.

Member

Már elment, ürügyként az egészségügyis cuccomat és az arra való koncentrációt hoztam fel.
Még jó most, hogy eddig nagyritkán értem el a 30 kreditet félévente, talán be tudom osztani a még állami 63-amat (a nagygyakorlat nélkül).

SaiyaGin

Mi az, hogy egyedül vagyok a fórumon???

Damnatus

Draconire

Ramiz

Quote from: Draconire on 2008-10-11, 09:23:46

Köszi, Anonymus. Fejfájással kezdődik, mint mindig.

I'm dying. :zomg:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Makos

Quote from: Ramiz on 2008-10-11, 10:27:28

Köszi, Anonymus. Fejfájással kezdődik, mint mindig.

I'm dying. :zomg:

+1 :zomg:

Solid Snake

Ellenpont:

Kész vagyok a beadandóimmal. Pár nap nyugalom garantált. Megyek szalonnasütésre.
Happy, happy day.  :D

Én

Engem tegnap az éjszaka közepén hívott legjobb barátom, hogy lóhalálában siessek a Határ útra, mert marha nagy baj van. Kinn is vagyok éjaszakaival, erre kiderül hogy a nagy tragédia az volt, hogy összeveszett a barátnőjével, és ki van akadva... :facepalm: A jó dolog az volt benne, hogy csaptunk egy éjszakai vigasztaló sörözést, a rossz, hogy álmos vagyok.

Zsiga

Quote from: Én on 2008-10-11, 14:39:51
Engem tegnap az éjszaka közepén hívott legjobb barátom, hogy lóhalálában siessek a Határ útra, mert marha nagy baj van.
Az ilyenre én azt szoktam mondani hogy "Várjá' kapcsolom a 112-t" és alszom tovább, most már kikapcsolt mobillal. :D

Solid Snake

...erre kiderül hogy a nagy tragédia az volt, hogy összeveszett a barátnőjével, és ki van akadva... :facepalm:

Bitchslap volt?  :__devil:

Zsiga

Más.
Ki tudja hogy meddig áll el a rendelt pizza? Holnap estig nincs kajám, és legalább 8 percnyire van a legközelebbi kínai, viszont ugye picit lusta vagyok. Arra gondoltam hogy rendelek egy ilyen óriás 55cm-es pizzát, azzal kihúzom holnap délig, és majd holnap vacsorára egy normált, kibírja azt az egy napot?

noriko

szerintem simán. tedd hűtőbe.
épp én is rendelt pizzát várok. jöhetne már...
"I wish I could, but I don't want to."

Én

Quote from: Zsiga on 2008-10-11, 14:43:56
Engem tegnap az éjszaka közepén hívott legjobb barátom, hogy lóhalálában siessek a Határ útra, mert marha nagy baj van.
Az ilyenre én azt szoktam mondani hogy "Várjá' kapcsolom a 112-t" és alszom tovább, most már kikapcsolt mobillal. :D
:lol:
Quote from: Solid Snake on 2008-10-11, 14:49:19
...erre kiderül hogy a nagy tragédia az volt, hogy összeveszett a barátnőjével, és ki van akadva... :facepalm:

Bitchslap volt?  :__devil:
Azért megmondtam neki, hova és mikor mehet el...
Quote from: Zsiga on 2008-10-11, 14:49:47
Más.
Ki tudja hogy meddig áll el a rendelt pizza? Holnap estig nincs kajám, és legalább 8 percnyire van a legközelebbi kínai, viszont ugye picit lusta vagyok. Arra gondoltam hogy rendelek egy ilyen óriás 55cm-es pizzát, azzal kihúzom holnap délig, és majd holnap vacsorára egy normált, kibírja azt az egy napot?
Szerintem simán, persze az íze nem lesz ugyanaz, de nem romlik meg. Legalábbis mi bulikon rendszeresen csináljuk, hogy rendelünk egy rakással, és a maradékot másnap este esszük meg, nem szokott tőle bajunk lenni. Azért tanácsos a dobozát megtartani és lefedve tartani a maradékot, vagy hűtő.
Valld be, hogy a pizza csak simán jobb, mint a kínai... :ejnye:

Zsiga

Kösz az infót mindkettőtöknek. :)
Igazából jobban szeretem a jó kis csípős csirkéket mint a pizzát, de most tényleg ennyire lusta vagyok. :D

Ramiz

Közérdekű: letüsszentettem a TFT monitoromat, úgyhogy most kis szivárványszínű nyálcsöppek terítik be, mint valami LSD-s látomás során a csillagok nappal is átragyognának mindenen. Kicsi karácsonyi hangulata is van. Letörölgessem vagy ne?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Én

Tycho

Quote from: Ramiz on 2008-10-11, 15:12:43
Közérdekű: letüsszentettem a TFT monitoromat, úgyhogy most kis szivárványszínű nyálcsöppek terítik be, mint valami LSD-s látomás során a csillagok nappal is átragyognának mindenen. Kicsi karácsonyi hangulata is van. Letörölgessem vagy ne?
HAgyd rajta, amíg ki nem kristályosodik! :whoah:

Ramiz

Quote from: Tycho on 2008-10-11, 15:24:34
Quote from: Ramiz on 2008-10-11, 15:12:43
HAgyd rajta, amíg ki nem kristályosodik! :whoah:

Az LSD? :D

Zsiga

noriko

de elegáns szójaszósz tálkád van :)

Zsiga

Quote from: noriko on 2008-10-11, 18:47:18
de elegáns szójaszósz tálkád van :)
Jó mi? :) Meg ez a bambuszos szusialáberakós deszkaizé is tök jó szerintem. :)

Member

És 10k volt kiszállítás nélkül? :D

noriko

Quote from: Zsiga on 2008-10-11, 18:50:46
Jó mi? :) Meg ez a bambuszos szusialáberakós deszkaizé is tök jó szerintem. :)
az is tetszik, csak nem akartam egyszerre sokmindent dícsérni :D
bambuszos? nem kerámia?

Ramiz