Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Moha

Quote from: Zsiga on 2008-11-24, 01:45:19
Ha ez megnyugtat én se csináltam semmi értelmeset, pedig itt a ZH-időszak, ráadásul nekem a péntek is hétvége.
Na, akkor nem csak nekem volt olyan a hétvégém, hogy semmi értelmeset nem csináltam és nem haladtam előre, csak lézengtem...
Most 4 napig "kényszerszabin" voltam, mert még maradt szabadságom az évre, és most már nem lehet átvinni a következő évre [spoiler]ott dögöljön meg az a köcsög jogász/politikus/akárki, aki ezt kitalálta!  :Eztneked: [/spoiler]

Pedig hogy elterveztem, hogy mi mindent fogok csinálni, de aztán persze az lett belőle, hogy délben keltem fel minden nap, utána meg eltunyultam az egész napot (na jó, voltunk "kirándulni" a családdal).
Ma meg már mehetek melózni... nyam-nyam...  ::)

chilip

én már kerestem alternatív pénzforrási lehetőséget, kérdéses beválik-e majd :) Elmegyek moziba összeharácsolni 300e Ft-ot majd leteszem a gyógymasszőr tanfolyamot. Bár sok munkanélküli masszőr téblábol Budapesten, szerencsére a környéken egy se. Főleg mert van itt 2 öregek otthona (nem, nem az öregekre izgulok ha valakinek hirtelen poénforrás céljából fel kéne hoznia ::) ) ami nagyon jó kereseti forrás is. Szívesen is csinálnám a masszőrködést, egyetem mellé is beférne. :) meg nyáron megpróbálok kimenni mondjuk Angliába masszőrködni, akkor jól meg is szedném magam :) .

blackman

Itt senki se akar a diplomájából megélni?  :D

Nakedape

Quote from: blackman on 2008-11-24, 14:03:52
enyémet megvennéd? :D
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

blackman

Most még nekem sincs miből.  :D

Én

Nekem csak kis gondjaim vannak: folyton bünntetést kapok a sok késés miatt, ami egyenlő egy História szám kijegyzetelésével. Most egy olyan duplaszámot kaptam, ami nincs fenn neten, könyvtárba meg ha elmennék megvágának a 9000+ későn visszavitt könyvért, arra meg nincs pénzem.
De én leszarhatom, és még söröm is van. :D

.Attila

Lejött a Dark Knight.
Imma chargin' mah vlan.

SaiyaGin

Csatlakozom azokhoz, akik nem csináltak semmi hasznosat a hétvégén, pedig kellett volna. ::)

DC: mire befejezed, addigra már rég elárasztják az országot az MA-képzésre fel nem vett BA-sok, akiknek még rosszabb lesz a helyzetük, mint a tiéd...

Nakedape

én a bakonyban törtem a frissen esett havat, meg istenieket ettem, úgyhogy erre a hétvégémre nem panaszkodnék :D

Ramiz

Quote from: Nakedape on 2008-11-24, 20:12:07
én a bakonyban törtem a frissen esett havat, meg istenieket ettem, úgyhogy erre a hétvégémre nem panaszkodnék :D

Én meg ettem a friss havat a házunk előtt, meg előtte istenien feltörtem.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Kvikveg

Quote from: Dreamcleaver on 2008-11-24, 04:50:56
Kezdők. Én már kb 4 éve ezt csinálom. Töri szakon sikerült összehoznom egy abszolútóriumot, meg egy félig kész szakdogát. Angol szakon még van hátra 2 félévem és gőzöm sincs miből akarom megírni a szakdogát (de valószínűleg a töriset lefordítom angolra és bekaphatják).

Amúgy meg 27 éves vagyok és lassan rá kéne vennem magam, hogy elgondolkozzak azon, hogy akarok e mégis csinálni valamit pénzkeresés gyanánt, vagy otaku 4 life. Persze ebben az is nagy szerepet játszik, hogy nem tudom mihez kezdjek két bölcsész diplomával azok után, hogy egyetemi éveim alatt nem sok kapcsolatot építettem ki, és cikkeket se nagyon volt kedvem írni publikációk gyanánt.

Ja és persze azt még hozzá kell tegyem, hogy természetesen a tanári képesítés megszerzésére is tettem magasról, szal az is kilőve. Persze fene se akar tanár lenni itthon.

Viszont van söröm.
Menj el EUs szakforditonak ha van felvetel. :D
En szombaton takaritottam, penteken kihevertem a szombatot es rajottem, hogy nem fogok ghostolni.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Xzone

Quote from: Ramiz on 2008-11-24, 21:39:29
Quote from: Nakedape on 2008-11-24, 20:12:07

Én meg ettem a friss havat a házunk előtt, meg előtte istenien feltörtem.

:lul:

TurboK

ELTE BTKn (!!) a profok úgy tartották az évnyitót hogy, "2 év után ha sikeresen levizsgázik akkor kap egy diplomát, amivel akár utcaseprőnek is elmehet".

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Draconire

SaiyaGin

Quote from: Draconire on 2008-11-25, 07:44:33
http://i58.photobucket.com/albums/g279/Gmer/nice_day/050-1.jpg

Elkéstél.

[spoiler=dühöngés]Nem tudom, kinek támadt az az ötlete, hogy hajnali háromnegyed egykor technobulit kezdjen a kolllégiumban, de ha megtudom, ki volt az a patkány, akkor... :Eztneked: nem fogok semmit se csinálni, mivel valszeg kirúgnának érte, meg amúgy is jó esély van arra, hogy az illető kétszer akkora, mint én.
Szóval iszonyatos tüctücre ébredtem (ezt nem lehet zenének nevezni, még a "tüctüczene" nevet se érdemli meg, rengett az egész szoba (a 6.-on), és a tetejébe pont az én ágyamban érződött a legjobban, kimentem a folyosóra, ott alig lehetett hallani valamit.
Az egyik szobatársam viszont nemcsak, hogy nem ébredt fel, hanem a horkolásával egy idő után majdnem elnyomta a tüctücöt. (A füldugó valamelyest enyhítette végül a problémámat.)   [/spoiler]

Egyébként 4 napja is ez a kép volt.

Nakedape

akkor itt egy másik kép, mert panaszkodtál

Moha

Quote from: SaiyaGin on 2008-11-25, 09:43:47
ha megtudom, ki volt az a patkány, akkor... :Eztneked: nem fogok semmit se csinálni, mivel valszeg kirúgnának érte, meg amúgy is jó esély van arra, hogy az illető kétszer akkora, mint én.
Ugyan! Az erőszak nem megoldás. El lehet az ilyen ügyeket máshogy is simítani. Például küldhetsz egy vírust a gépére vagy ledosolhatod a koli hálójáról. :haha:

.Attila

Quote from: Moha on 2008-11-25, 12:35:41
ha megtudom, ki volt az a patkány, akkor... :Eztneked: nem fogok semmit se csinálni, mivel valszeg kirúgnának érte, meg amúgy is jó esély van arra, hogy az illető kétszer akkora, mint én.
Ugyan! Az erőszak nem megoldás. El lehet az ilyen ügyeket máshogy is simítani. Például küldhetsz egy vírust a gépére vagy ledosolhatod a koli hálójáról. :haha:

Vagy ma éjjel beraksz egy kis death metalt.

Nakedape

Quote from: .Attila on 2008-11-25, 13:35:48
Quote from: Moha on 2008-11-25, 12:35:41

Vagy ma éjjel beraksz egy kis death metalt.
lehet hogy a technós nem is szórakozott, csak a tegnapelőtti punk bulit büntette?

a punk buli meg nem is buli volt, hanem büntetés a hajnali kettes polka fesztiválra

ami...

Moha

Dominó effektus? :D

Draconire

Elkéstél.

Egyébként 4 napja is ez a kép volt.
Nope.

Korán volt, és 2x is hibáztam, sry. :/
(hó miatt korábbi busszal kellett mennem, nem tudtam animézni se :()

Moha

Besz*rás, hogy Akinator kiket tud kitalálni ELSŐRE:
[spoiler][/spoiler]

:D

Én

:D Nekem Tolsztojt is kihozta elsőre. :D
Más: érdekes ez az új Youtube, szokni kell...

sirtomi

Fura volt a széled kép elsőre, de tetszik.

Kvikveg

Quote from: Én on 2008-11-25, 16:42:29
:D Nekem Tolsztojt is kihozta elsőre. :D
Más: érdekes ez az új Youtube, szokni kell...
Jo, hogy vegre kapasbol lehet pausalni, nem kell megvarni mig elindul.  :appl:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Member

Ti mit reagálnátok, ha amikor rajzokat készíttetsz enyhén delíriumos alkoholbetegekkel, az egyik ennyit szólna: "Rajzoljunk inkább hentait"? :D

Ramiz

Quote from: Member on 2008-11-25, 18:48:04
Ti mit reagálnátok, ha amikor rajzokat készíttetsz enyhén delíriumos alkoholbetegekkel, az egyik ennyit szólna: "Rajzoljunk inkább hentait"? :D

:whoah:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Rounin

Quote from: Member on 2008-11-25, 18:48:04

":zomg:" Tömören.

SaiyaGin

Quote from: Nakedape on 2008-11-25, 13:37:52
lehet hogy a technós nem is szórakozott, csak a tegnapelőtti punk bulit büntette?

a punk buli meg nem is buli volt, hanem büntetés a hajnali kettes polka fesztiválra

ami...

Elképzelhető... :D

blackman

Quote from: TurboK on 2008-11-25, 05:02:02

ELTE BTKn (!!) a profok úgy tartották az évnyitót hogy, "2 év után ha sikeresen levizsgázik akkor kap egy diplomát, amivel akár utcaseprőnek is elmehet".

Nálunk az IK-n a "ha diplomája lesz"-ből a 'HA' szót szokták erőteljesen kihangsúlyozni.  :D