Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Én

Quote from: kikuchiyo on 2009-01-04, 16:25:14
That signature freaks me out, man.
Az én szemem is megakadt ott, gyűlik a hárem?  :haha:

Zsiga

omg teh lulz

.Attila

Quote from: NLZ on 2009-01-04, 14:27:07
Egyébként meg táncot mennyi idő alatt tanulná meg? Meg ugye azzal is aztán ha ismerkedni akar, akkor el kell járnia, aztán ha egy csajt összeszed ott, akkor meg végképp kell mindig mennie. Nem vagyok benne biztos, hogy bevállalná. Én pl tuti nem.

3 hónap alatt eljutottam odáig, hogy felkérjek idegen csajokat, akikről kiderült, hogy nálam jócskán bénábbak.
Táncolni meg jó, persze embere válogatja, de ha belelendül és élvezi, akkor nem kell járnia, megy magától is.

Moha

Épp most olvasom ezt a mangát...
Csak én gondolom, hogy a bal oldali szövegbuborék némi kiegészítésre szorulna?  :hopp:

Kuroi Tenshi

Quote from: Member on 2009-01-04, 16:22:52
Mit találtam...

Sig -- hmm...

Quote from: Member on 2009-01-04, 16:22:52
Miért nem aktív?

Legutoljára 2 éve volt aktív... 10 évesen...
remélem nem DS nekrololi/killraep korszaka volt az...

:muhahah:

Zsiga

[spoiler=spoilar és captain obvious]Az egyetlen postjából azért kiderül hogy nem Darkstarról van szó. :)[/spoiler]

Kvikveg

18:22 ujra itthon, jeee.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

kikuchiyo

FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF--

holnap munka  :zomg:

sőt, már ma.

már csak az a kérdés, hogy mit keresek én még mindig itt.
rohadt könnyű volt visszaállni az alapértelmezett "2-3 között fekszem, nem merem bevallani, mikor kelek" ritmusra, ezért most ha akarnék, se tudnék elaludni.
Failure is the default option

pet

ugyanez a helyzet velem, csak én nem dolgozni hanem ugye 17 évesen még suliba megyek :) csak az a gáz, hogy nem aludtam semmit, és már 5 óra van :) majd suli után megpróbálok...

Draconire

sirtomi

De szar volt ma reggel felkelni! Újra munka.

1.-jén meghalt a gépem, azóta nem neteztem :)

Makos

Én elvileg fél8as busszal mentem volna be ma miskolcra, csak sehogy sem bírtam felkelni :D
kb 5 perccel ezelőtt másztam ki az ágyból :szemuveges:

Rounin

Nekem a héten éjszakás műszak, szóval jó esetben ez olyan, mintha nem lenne meló. :__devil:

Tycho

[spoiler=rage]Tegnap megkérdeztem anyámat teljesen normális hangon, hogy ma mit csinál, azt mondta itthon lesz és visszakérdezett, hogy miért kérdezem... Megmondtam, hogy tanulni fogok. Erre ma reggel kimennék a kávémmal és a cigimmel az erkélyre elindítani a napot és elkezdi a rinyálást, majd mire bejövök, ő már őrjöng és csapkodja az ajtókat és bezárkózik a szobába és gyakorlatilag, ha most kimennék a szobámból, nekem kezdene el hisztizni. De ha ki merem nyitni a számat, hogy mégis mit gondolok erről, akkor pánikszerűen menekülni kezd és sírás közeli hangon visít, hogy miért vagyok ingerült. Nem elég, hogy gyakorlatilag nem csinálhatok semmit a lakásban, mert őrjöng, ha meglát (más okot lassan el se tudok képzelni - ja, az erkélyajtó alatt beszivárgott egy kis cigifüst... hű bassza meg, az előbb ő cigizett kint és ugyanez volt), szóval nem elég hogy őrjöng és letámad utána bármiért, gyakorlatilag beletapos a pofámba, de még jobban kiakad, ha ezt nem akarom hagyni neki, és meg merem védeni magam verbálisan. És ezek után teljesen értetlenül néz, hogy miért zavar ha itthon van.  Nem mintha a képébe lehetett volna ezt mondani bármikor is, de az ember leplezni se tudja, hogy mit gondol, ha egyszer eleve megkérdezi a másiktól, hogy itthon lesz-e amikor tanulni akar otthon...
A másik meg az, hogy fater vörösborosan csinálta a gombapörköltet tegnap és ezt akkor sikerült megtudnom, amikor hosszas diéta után végre elmúlt a kiütésem és tegnap visszajött vacsora után az egész hála a kurva bornak... És még értetlenkednek, hogy miért akarok albérletbe költözni... :ejj:[/spoiler]

Kvikveg

[spoiler=Tychonak]Teszt: irjal papirra szoveget, hogy nem erted miert csapkodja az ajtot es irja le akar hosszan, hogy mi a problema szerinte. Szoval ne szemelyesen menj oda, mert ezekszerint akkor hisztizik. A tavolsagtartas hatha bejon. Nekem mukodott 1-2 ilyen idegileg megterhelo helyzetben. Valami biztos kiakasztja. Ha a te cigizesed meg csak a jo kifogas, hogy hisztizhessen, akkor meg az eredeti problemajat oldja meg vagy toltse ki mashogy. Feltetelezem hogy van megoldas... A szemelyeskedest meg kerulni kellene, bar rohadt nehez lehet. Okoskodas off.  :redface:
A csaladdal meg meg kene beszelned, hogy a-b-c dologra allergias vagy, ird ki listan a konyhaba valahova, es szoljanak ha olyat hasznalnak, ha muszaj hasznalni. Hatha segit ez a modszer. [/spoiler]

Aaaa, cegben hidegvaaaannn.... brrr...
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Flaser

Quote from: Nakedape on 2009-01-03, 23:42:37
[spoiler]mindig is ki akartam próbálni ezt Fazék aláírásával[/spoiler]
MOM Fucken RULZ!
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

Moha

Quote from: Rounin on 2009-01-05, 11:24:14
Nekem a héten éjszakás műszak, szóval jó esetben ez olyan, mintha nem lenne meló. :__devil:
Az jó dolog, de vigyázni kell vele. Engem egyszer már lebasztak, mert éjszakás műszakban álmosan szóltam bele a telefonba, és akkor léptem vissza az összes rendszerbe (timeout miatt kidobódtam). Megjegyezték, hogy nem kéne aludni éjszakásban. XD

Mellesleg a héten most nekem is icakásom van. :D

Rounin

Őőőőh... ez szép és jó, de szerinted nálunk ezt ki ellenőrzni? ;D
Legfeljebb a kollegáim csesznek le, ha nem hagyom őket aludni a túlbuzgósággal.

Tycho

Kviki: nem vagyok konkrétan allergiás semmire, de diétáznom kell egy másfél két hónapig - diéta alatt az értendő hogy nem ehetek egy-két dolgot - és utána minden rendbejön...  Stressz, sok rovarirtó a lakásban, ilyenek hozták ki. És tudják, hogy mi az amit nem... csak szarnak rá.

Anyámhoz kösz a tippet :) ha lesz erőm hozzá kipróbálom :jee:

Kvikveg

Quote from: Tycho on 2009-01-05, 14:37:36
Kviki: nem vagyok konkrétan allergiás semmire, de diétáznom kell egy másfél két hónapig - diéta alatt az értendő hogy nem ehetek egy-két dolgot - és utána minden rendbejön...  Stressz, sok rovarirtó a lakásban, ilyenek hozták ki. És tudják, hogy mi az amit nem... csak szarnak rá.

Anyámhoz kösz a tippet :) ha lesz erőm hozzá kipróbálom :jee:
Nincs mit, remelem mukodni fog.
A listat meg azert mondtam, mert ugy szem elott van. Tudatositja nekik is. Hatha. Mert ha pl nekem k sok dolgom van, akkor segitenek az ilyenek, nem kell energiat olnom abba, hogy belegondolok, hanem ott van es kesz. Csak akkor, ha nyugosek ra, hogy nem hasznalhatnak bort, pedig ok azzal szeretik - es ez a nyugosseg amugy teljesen ertheto - akkor alternativ megoldaskent te fozd meg az adagodat, csak hagyjanak neked az alapanyagokbol.

Ramiz

Ez az ember egy fasz, viszont valljuk be, hihetetlenül laza:

http://www.videonezo.hu/video/35852/sms-motoroz--s-k--zeben
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

sirtomi

Nem semmi, de kissé veszélyes mutatvány :)

Zsiga

Engem jobban zavar a szürke kisautó ami bár szép komótosan, de index meg minden nélkül kacsázik ide-oda a sávok között, mint egy rossz BMW-s...
A motoros meg mostantól az új példaképem. :borul:

Nakedape

Quote from: Zsiga on 2009-01-05, 17:41:27
Engem jobban zavar a szürke kisautó ami bár szép komótosan, de index meg minden nélkül kacsázik ide-oda a sávok között, mint egy rossz BMW-s...
A motoros meg mostantól az új példaképem. :borul:
ha itthon élne akkor azt mondanám h nem sokára jó eséllyel találkozol vele, munka közben mmint  :angyali:
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Zsiga

Quote from: Nakedape on 2009-01-05, 17:44:24
ha itthon élne akkor azt mondanám h nem sokára jó eséllyel találkozol vele, munka közben mmint  :angyali:
Jó hogy mondod, tovább is küldöm a linket a motoros mentő kollégának. :D

Szerk&Repost: Erről jut eszembe, valaki egyszer régen kérdezte hogy miért is jó a mentőmotor. Hát pl. ezért: http://www.mentomotoralapitvany.hu/videogaleria.html (M0 videókat érdemes nézegetni, mondjuk az M3-as menetnél is jól látszik hogy a "kis" Yamahának van egy kevés sebességelőnye egy Transithoz vagy egy Sprinterhez képest...)

Én

Quote from: pet on 2009-01-05, 06:01:24
ugyanez a helyzet velem, csak én nem dolgozni hanem ugye 17 évesen még suliba megyek :) csak az a gáz, hogy nem aludtam semmit, és már 5 óra van :) majd suli után megpróbálok...
Heh, én meg rá akarom szoktatni magam, hogy 11-kor lefekszem, tegnapelőtt ez ment, tegnap viszont hiába feküdtem le 3-ig nem bírtam elaludni, szóval ma hulla voltam... De legalább tuti elalszok 11-kor :D

Kvikveg

Quote from: Én on 2009-01-05, 19:37:26
Quote from: pet on 2009-01-05, 06:01:24
Heh, én meg rá akarom szoktatni magam, hogy 11-kor lefekszem, tegnapelőtt ez ment, tegnap viszont hiába feküdtem le 3-ig nem bírtam elaludni, szóval ma hulla voltam... De legalább tuti elalszok 11-kor :D
Minden elismeresem, sok kitartast kivanok, nekem nehezen ment/megy. Szerencsere a munkahely olyan, hogy ha kesobb megyek be nem gond, csak akkor ugye delutan kesobb vegzek, tehat magammal szurok ki.

Moha

Quote from: Ramiz on 2009-01-05, 17:04:04
Ez az ember egy fasz, viszont valljuk be, hihetetlenül laza:

http://www.videonezo.hu/video/35852/sms-motoroz--s-k--zeben
Nem semmi. Erről az a nyuszikás vicc ugrott be.... :) Elég veszélyes mutatvány, az biztos.
De hol a francban lehet ez? Mindenütt Suzukik meg Fiat Punto-k. Vagy legalább is úgy néznek ki.

Zsiga

Quote from: Moha on 2009-01-05, 22:57:33
Nem semmi. Erről az a nyuszikás vicc ugrott be.... :) Elég veszélyes mutatvány, az biztos.
De hol a francban lehet ez? Mindenütt Suzukik meg Fiat Punto-k. Vagy legalább is úgy néznek ki.
India.

Makos