Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Tycho

Egész nap a nyikorgó fénymásoló mellett ülök... Funky music you say?  :rotfl: :comp:

Zen

Office Metal?  :whoah:  :D
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Én

Egész eredeti Industrial lehet :D
Also, így jár, aki neten akar verset olvasni:
[spoiler][/spoiler]

Makos

Ramiz

Megvolt a záróvizsgám!!! Életem legkínosabb 1 órája... :facepalm:

[spoiler=Ramiz balfaszságai, 1231544532. part: A záróvizsga]Mindenki a hivatalos 40 perc alatt végzett, volt, aki 35, de én 1 egész óráig bent voltam, és még legalább 15 percig töprengtek, mielőtt visszahívtak, hogy közöljék a jegyet. :zomg: Gondolom az volt a téma, hogy meghúzzanak-e, vagy az nagyon ciki lenne-e a tanszéknek... :muhahah: Aztán végül dönthetett az érv, hogy ne húzzanak meg, mert akkor egyrészt lesz kinek MSc-n órát tartani, másrészt értékelték, hogy legalább felvettem egy öltönyt meg egy nyakkendőt, és adtak egy kegyelem kettest... :__devil: Azt hittem, vágom a tárgyat, de nem eléggé, egyes "apróságokat" mindig is feleslegesnek ítéltem a megtanuláshoz (akkor is, amikor sokadszorra hallottam az "exitaxiális rétegnövesztés" kifejezést), az elmúlt pár napot (hetet) meg barátnőzéssel és pihenéssel és munkakereséssel töltöttem, úgyhogy a szakdoga prezentálása után (ami ment jól) kihúztam egy átlagos nehézségű tételt, aztán elkezdtem hallgatni, aztán másról beszélni, visszatereltek (tisztára "A rossz tanuló felel"... tanár úr én készültem!!!), megint hallgattam, megpróbálták a számba adni a szavakat, kiköptem, visszarakták, összeépítettem belőle egy hülyeséget és kimondtam, hülyeség volt... a három vizsgáztatóból kettő már az első öt perc után csak a cipője orrát bámulta facepalm üzemmódban, de még hátra volt 40 perc(!!!)-nyi hallgatás, makogás, égés, bizonytalan "szánjatok meg" tekintet, égésszag terjengett, az egyikük akasztófa-kötelet hurkolt a cipőfűzőjéből, a többiek lefogták, végül kiküldtek anélkül, hogy végigvettük volna a tételt (a felét elmondta a faszi, mintha egy előadáson lennénk, csak részletekben), és még egy csomót tárgyaltak... nem mondom, link fasz vagyok, nem mérnök-anyag, tököm kivan stb., nem mentegetőzöm, megértemeltem volna a kaszát is, DE!!! megint nyertem végül, a szokásos Ramiz-féle "átcsusszanás a rendszer résein" módszerrel... :Kiraly: Ugyanis: ezt a záróvizsga-kettest letagadom, a diplomámba négyes kerül, simán vállalható, tehát még csak nem is lesz a jövőben nyoma ennek a gusztustalan napnak... tovább, way to rape the MSc-system too!!! :cool: :__devil: :zomg: :lame: :facepalm: (Egyébként a többiek csupa hármast kaptak ma, és egyvalaki négyes, szóval.)

PS. A legdurvább az volt, amikor az őszülő hajú, tisztességben megöregedett docens úr kezet kellett adjon az "Ön mostantól végzett, diplomás BSc-s mérnök - gratulálok!" kommmentár kíséretében... lehet, hogy erre kellett 15 percig felkészíteni? Belül röhögtem a groteszk helyzeten, de igazából sajnáltam a fickót, és szerencsére volt lélekjelenlétem és együttérzésem ott és akkor szomorú, szégyenteljes arccal kezet fogni velük... Kicsit úgy éreztem magam, mint Dexter a rendőrség kötelékében... :lazza: [/spoiler]
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Kuroi Tenshi

Quote from: Én on 2009-06-18, 14:14:12
Also, így jár, aki neten akar verset olvasni:

I don't get it.
It's the intarbuttz after all, what were you expecting?

Ramiz: grat! :appl:  :ejnye:

Én

Ramiz: congrats anyway :appl:

K_T: ezt vártam:
[spoiler]a lányok liliomot égetnek a szemükben s ha megérintik őket fölzengenek bennük a hangszerek
öreg zöld folyók nyújtóznak át a földeken néha úgy látszik kinyílnak a kapuk s a fák kiforrják lemetélt
karjaikat
a gyerek feje 14 percig sajgott a nikkelfogóban
és mégis itt vagyunk valamennyien
papa az asztalon ül és lógatja a bajszát
9 gyerek kanárimadár 3 muskátli és a teleírt adóívek
menyecskék fölbodorítják hiúságukat s a falak bocsánatot térdelnek hogy kissé felmelegítettek bennünket
szegény barátom most kitárja karjait mint a Championok
1922
kívülestünk a lőtávolon
a nap leszállt
ó ki merítené ki szemünk vad mocsarait
talpunk alatt érezzük jajgató halottainkat
Te ott vagy Én itt vagyok
egymáshoz ér a húsunk és didergünk a világtalanságban
[/spoiler]
Amúgy ha ennek az elemzését húzom holnap, őrült röhögésbe kezdek és tarkónhugyozom az érettségi elnököt.

Zen

Quote from: Én on 2009-06-18, 15:08:38
Amúgy ha ennek az elemzését húzom holnap, őrült röhögésbe kezdek és tarkónhugyozom az érettségi elnököt.
Hajrá  :D

Ramiz: Grt  :appl:
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Nakedape

zimar disztrójz de szísstem, jeea :whoah:
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Kuroi Tenshi

Poast pix.

Amúgy ha ez a kortárs költészet,
akár bármelyik postom is az lehet.

Én

Nem kortárs, Kassák konstruktivista költészete (1922)

Rounin

Kassákot és modern copypasztáit sose bírtam. =/

Nakedape

elszállt fejetek felett a  nikkel szamovár?
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Ramiz

I demand PICS !!! :D

Egyébként ilyet a legkönyebb elemezni: BÁRMIT mondhatsz, aztán bizonyítsa be ő, hogy nem is arról szól a verS! :D Csak legyen összefüggő, amit mondasz, és tartsd magad 1 témához. Tuti tipp: "ez a vers a 20. századi ember elidegenedéséről szól..." - na itt már röhögni fognak, érzik a blöfföt, de te csak folytasd nyugodtan: "a lányok például "liliomot égetnek a szemükben" - a szépség pusztulóban, a férfi-női szerep talajt veszt, "s ha megérintik őket fölzengenek bennük a hangszerek", milyen szürreális kép" stb stb stb, ők meg ijedten adnak egy ötöst és kész.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

frozenstein

[spoiler=rant]Basszus, bizonyítást nyert, hogy az eddigi összes rendszer-összeomlásomért az Oblivion volt a felelős. Fogalmam sincs, hogy csinálja, de ha fölrakom és játszom vele random idő után a vinyó használhatatlanra töredezik=sérülnek a rendszerfájlok. 2006-ban vettem a gépet direkt, hogy az obli-val játszak(eredeti), akkor kb 3 havonta kellett újraraknom a windowst. A mostani rendszert 2007 ápr. körül raktam fel, és akkor az obli-t nem telepítettem. Most nincs egy hete, hogy újra fölraktam, és a vinyó halott. Épp milleniummal újraformázom, aztán remélem mire végez, hoznak xp-t, mert az nincs itthon.

Még jó, hogy az utolsó vizsgám tegnap letudtam, és ma ráérek ezzel szarakodni.[/spoiler]

Kuroi Tenshi

Érdekes, nálam soha semmi ilyesmit nem okozott.

Makos

Ramiz: Grat! :appl:

Én

Mindannyian példát vehetünk erről az emberről.

sirtomi

Grat Ramiz!  :appl:

noriko

Quote from: Ramiz on 2009-06-18, 15:02:09
:whoah: :whoah:

ha eleve utáltad a rendszert, a legjobb érzés átcsusszanni rajta! (persze már csak utána)
egyfajta bosszú, ami a "megnyertem a szerencsejátékot"-érzéssel párosul. :D
"I wish I could, but I don't want to."

Kvikveg

...
B*zmeg en miert nem ilyen vizsgabizottsagot kaptam??!
Amugy grat te rohadt mazlista.  :appl:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Fazék

Grat Ramiz, így kell ezt csinálni :Kiraly:

Flaser

[spoiler=Ramiz balfaszságai, 1231544532. part: A záróvizsga]Mindenki a hivatalos 40 perc alatt végzett, volt, aki 35, de én 1 egész óráig bent voltam, és még legalább 15 percig töprengtek, mielőtt visszahívtak, hogy közöljék a jegyet. :zomg: Gondolom az volt a téma, hogy meghúzzanak-e, vagy az nagyon ciki lenne-e a tanszéknek... :muhahah: Aztán végül dönthetett az érv, hogy ne húzzanak meg, mert akkor egyrészt lesz kinek MSc-n órát tartani, másrészt értékelték, hogy legalább felvettem egy öltönyt meg egy nyakkendőt, és adtak egy kegyelem kettest... :__devil: Azt hittem, vágom a tárgyat, de nem eléggé, egyes "apróságokat" mindig is feleslegesnek ítéltem a megtanuláshoz (akkor is, amikor sokadszorra hallottam az "exitaxiális rétegnövesztés" kifejezést), az elmúlt pár napot (hetet) meg barátnőzéssel és pihenéssel és munkakereséssel töltöttem, úgyhogy a szakdoga prezentálása után (ami ment jól) kihúztam egy átlagos nehézségű tételt, aztán elkezdtem hallgatni, aztán másról beszélni, visszatereltek (tisztára "A rossz tanuló felel"... tanár úr én készültem!!!), megint hallgattam, megpróbálták a számba adni a szavakat, kiköptem, visszarakták, összeépítettem belőle egy hülyeséget és kimondtam, hülyeség volt... a három vizsgáztatóból kettő már az első öt perc után csak a cipője orrát bámulta facepalm üzemmódban, de még hátra volt 40 perc(!!!)-nyi hallgatás, makogás, égés, bizonytalan "szánjatok meg" tekintet, égésszag terjengett, az egyikük akasztófa-kötelet hurkolt a cipőfűzőjéből, a többiek lefogták, végül kiküldtek anélkül, hogy végigvettük volna a tételt (a felét elmondta a faszi, mintha egy előadáson lennénk, csak részletekben), és még egy csomót tárgyaltak... nem mondom, link fasz vagyok, nem mérnök-anyag, tököm kivan stb., nem mentegetőzöm, megértemeltem volna a kaszát is, DE!!! megint nyertem végül, a szokásos Ramiz-féle "átcsusszanás a rendszer résein" módszerrel... :Kiraly: Ugyanis: ezt a záróvizsga-kettest letagadom, a diplomámba négyes kerül, simán vállalható, tehát még csak nem is lesz a jövőben nyoma ennek a gusztustalan napnak... tovább, way to rape the MSc-system too!!! :cool: :__devil: :zomg: :lame: :facepalm: (Egyébként a többiek csupa hármast kaptak ma, és egyvalaki négyes, szóval.)

PS. A legdurvább az volt, amikor az őszülő hajú, tisztességben megöregedett docens úr kezet kellett adjon az "Ön mostantól végzett, diplomás BSc-s mérnök - gratulálok!" kommmentár kíséretében... lehet, hogy erre kellett 15 percig felkészíteni? Belül röhögtem a groteszk helyzeten, de igazából sajnáltam a fickót, és szerencsére volt lélekjelenlétem és együttérzésem ott és akkor szomorú, szégyenteljes arccal kezet fogni velük... Kicsit úgy éreztem magam, mint Dexter a rendőrség kötelékében... :lazza: [/spoiler]

Te az epi-TAX-ális réteg növesztés! Milyen villanyos lesz így belőled? (Woe, what the world has come to!)

BTW: CONGRATULATIONS!!
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

Próféta

Gratula, mérnök úr  :appl:
Majd amikor legközelebb orvoshoz kell menned, képzeld magad elé, hogy ő is mindig így vizsgázott :P

Xzone

Höhö, meghívott egy csomó italra egy csapat 後輩。 Tényleg megérte az a theater club a középiskolában.

És úgy tűnik, igaz az az elméletem, miszerint ha végigmegyek egy bizonyos utcán, akkor biztos ismerősökbe botlom.

:D

Draconire

chilip

Tycho

Xzone

Uhh, érdekesen fogalmaztam ma hajnalban :redface:

Member

Affene. Lehetetlen normális szintit csinálni a c64-ből, ha ilyen lassan érzékeli az egymás után lenyomott billentyűket. :/