Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Member

Csak mert tesómnak volt ilyen áltművje és abban végig a II. vh utáni Európai szövetségekről volt szó. :)
Nálam inkább "szubkultúra elfogadhatóvá tétele a többségi társadalomban". :D

.Attila

Quote from: Próféta on 2010-05-27, 00:21:31
Quote from: .Attila on 2010-05-25, 13:13:13
sajttortát
Ez nem túrótorta magyarul? Vagy másról van szó?

Állítólag nem.

Ramiz

Meglett a máltai mentős vizsgám, de nem kértek fel szekundálni. :( Azért kikocsizhatok velük 1-2 havonta, de nincs továbbfejlődési lehetőségem (hacsak meg nem győzöm őket menet közben... vagy meg nem hal hirtelen 10-15 szekundáns... :__devil:).
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Bicskei

Quote from: Ramiz on 2010-05-27, 17:23:21
Meglett a máltai mentős vizsgám, de nem kértek fel szekundálni. :( Azért kikocsizhatok velük 1-2 havonta, de nincs továbbfejlődési lehetőségem (hacsak meg nem győzöm őket menet közben... vagy meg nem hal hirtelen 10-15 szekundáns... :__devil:).

B+

[spoiler]add már meg a számod!![/spoiler]
Ultras liberi

Cloud

Tegnapi rant:

Elhagytam a telefonom. :(  Fuck..... :ejj:

Zsiga

Ugye megmondtuk hogy nem lesz meg sokáig... ::)
[spoiler]Bocs, tudom geci vagyok, de magas a labda. :D[/spoiler]

Cloud

Quote from: Zsiga on 2010-05-27, 22:12:49
Ugye megmondtuk hogy nem lesz meg sokáig... ::)
[spoiler]Bocs, tudom geci vagyok, de magas a labda. :D[/spoiler]

Kössssz. :D

Tanulság: ha inni megy az ember ne vigyen drága telefont magával. :(

Kuroi Tenshi

Quote from: Cloud on 2010-05-27, 22:04:02
Elhagytam a telefonom. :( 

:frown:

de hogy sikerült? nálam addig van kint a zsebemből,
amíg csinálok vele valamit, utána megy vissza.

Legalább számokról volt backup?

Cloud

Quote from: Kuroi Tenshi on 2010-05-27, 22:47:01
Quote from: Cloud on 2010-05-27, 22:04:02
Elhagytam a telefonom. :( 

:frown:

de hogy sikerült? nálam addig van kint a zsebemből,
amíg csinálok vele valamit, utána megy vissza.

Legalább számokról volt backup?
Jaja számom megvannak mert céges telóban is benn vannak, azt meg otthon hagytam...

Amúgy ivászat volt, hazahoztak, ithhon alvás előtt vettem észre hogy nincs meg. Haverok is ittak rendesen nem nagyon emélkeznek semmire. Ma visszamentem oda ahol ittunk de pultos szerint nem adtak le telefont. :(

5 éven belül ez a 2. telefonelhagyásom. :(   No mindegy, mostanában tuti nem veszek új okostelefont. :(

Én

Haver járt így egyszer, vett részletre valami nagyonszép nagyonokos készüléket, és kb egyből elhagyta valami koncerten... még mindig fizeti a részletet :hehe:

kikuchiyo

Visszajöttem (ha ez bárkit is érdekel), részletek esetleg holnap az Utazás részlegben.
Failure is the default option

Member

Quote from: Cloud on 2010-05-27, 23:03:35
Amúgy ivászat volt, hazahoztak, ithhon alvás előtt vettem észre hogy nincs meg. Haverok is ittak rendesen nem nagyon emélkeznek semmire. Ma visszamentem oda ahol ittunk de pultos szerint nem adtak le telefont. :(

5 éven belül ez a 2. telefonelhagyásom. :(   No mindegy, mostanában tuti nem veszek új okostelefont. :(
Egy haverom meg beleejtette (szintén drinking) a piszoárba vizelés közben, aztán megmosta, hagyta picit száradni és bekapcsolta.

SaiyaGin

Quote from: kikuchiyo on 2010-05-28, 01:21:31
Visszajöttem (ha ez bárkit is érdekel), részletek esetleg holnap az Utazás részlegben.

Egyesek ennyit utazgatnak már tavasszal? Mi lesz itt még nyáron?  :Kiraly:

Cloud

Dejó vége a mai melónak. :D IMádom a hétvégéket. :D

chilip

valaki felgyújtotta itt az egyik újrahasznosító-kukát kinn  :ejj: a papírt.... kurva nagy lánggal ég és már el is olvadt....

ed.: na tűzoltók is kiértek...

Selmo

Szokásos. Nálunk pár éve valami nagyokos kitalálta, hogy műanyag kukákat raknak a buszmegállókba, persze az első csikktől leégtek és városszerte ilyen elfolyt zöld trutyik emlékeztettek rájuk. Azóta nem látok műanyag kukát, helyettük fém van, vajon miért? ::)

A tökéletesség unalmas.

Cloud

Quote from: Selmo on 2010-05-28, 18:50:53
Szokásos. Nálunk pár éve valami nagyokos kitalálta, hogy műanyag kukákat raknak a buszmegállókba, persze az első csikktől leégtek és városszerte ilyen elfolyt zöld trutyik emlékeztettek rájuk. Azóta nem látok műanyag kukát, helyettük fém van, vajon miért? ::)
Baross úton láttam egyszer hogy a kukatűz átterjedt a parkoló kocsira és az is kiégett. Na az is durva volt...

Fazék

Quote from: Selmo on 2010-05-28, 18:50:53Azóta nem látok műanyag kukát, helyettük fém van, vajon miért? ::)
mert sok dohányosnak az, hogy rendesen elnyomjon egy csikket, vagy neadjisten az általában műanyag kukák elején is meglévő fém kisdobozba dobják a cigit, az már túl nagy feladat, a végén még piszkos lesz a körmöcskéjük.

bár szerencsétlen "középilledelmesek" okozzák ezen tüzek jó részét, mert ők legalább nem a földre pöckölik a csikket, hanem használják a kukát, csak éppen rosszul.

Rounin

Nem mind véletlenül gyullad ám ki.

Fazék

Quote from: Rounin on 2010-05-28, 19:21:54
Nem mind véletlenül gyullad ám ki.
jogos, erre vmiért nem gondoltam, pedig chilip esetében is vszleg erről volt szó.

vandál barmok ellen: jóval komolyabb büntetések szándékosság esetére. támogatnám.

megint más kérdés, hogy mennyivel kerülne többe egy fém kuka és mennyivel lenne tartósabb, vajon az nem a fémkereskedésekben kötne ki?
szerencsére nem foglalkozom köztéri hulladéktárolók beszerzésével, szóval csak tippelni tudok, de sztem ha ennyire a műanyagot veszik alapnak, akkor vszleg kevésbé gazdaságos a fém alapú. (egy értelmes közösségben)

Cloud

Quote from: Fazék on 2010-05-28, 19:06:53
Quote from: Selmo on 2010-05-28, 18:50:53Azóta nem látok műanyag kukát, helyettük fém van, vajon miért? ::)
mert sok dohányosnak az, hogy rendesen elnyomjon egy csikket, vagy neadjisten az általában műanyag kukák elején is meglévő fém kisdobozba dobják a cigit, az már túl nagy feladat, a végén még piszkos lesz a körmöcskéjük.
Az a kis doboz sem ér semmit. Mert jönnek a csövesek és kiburogatják a csikkekért. 

Selmo

Ezeken a csikktartó is műanyagból volt. A fémkukák meg az állványukhoz vannak rögzítve, csak kiborítani lehet őket, elvinni nemigen.

A tökéletesség unalmas.

NLZ

Quote from: Selmo on 2010-05-28, 19:44:31
Ezeken a csikktartó is műanyagból volt. A fémkukák meg az állványukhoz vannak rögzítve, csak kiborítani lehet őket, elvinni nemigen.
Azért szerszámmal és kitartással le lehet szedni az éj leple alatt. :)
[reserved]

Selmo

Persze, csak magyarázd el a rendőröknek, hogy mit csinálsz egy vasfűrésszel a kezedben. :haha:

A tökéletesség unalmas.

Kuroi Tenshi

A fémkukák meg az állványukhoz vannak rögzítve, csak kiborítani lehet őket, elvinni nemigen.

Underestimation of the year :angyali:

Egyszer már én is láttam égő buszmegállói kukát,
tényleg nem volt valami tűzbiztos, úgy égett és
folyt...
Azt nem értem, hogyha már műanyag, akkor miért
nem éghetetlen vagy nehezen égő műanyagot
használnak? (Illetve értem én, valakinek kuka-
gyártó biznisze van, és ha nem éghető kukákat
gyártana, visszaesne a kereslete ::) )

Kvikveg

En eddig szemetesegesbol live kozvetitest meg nem lattam, csak olvadt flottyot az aszfalton. Kicsit viccesen nezett ki.
Kb ugy ment a dolog, hogy raneztem a szemetes... helyere, wtf hol van a szemetes? Ja hogy ott atalakulva ize...
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Moha

Quote from: Selmo on 2010-05-28, 18:50:53
Szokásos. Nálunk pár éve valami nagyokos kitalálta, hogy műanyag kukákat raknak a buszmegállókba, persze az első csikktől leégtek és városszerte ilyen elfolyt zöld trutyik emlékeztettek rájuk.
Igen, ilyeneket itt Debrecenben is mindenfelé látni. :) Azóta persze itt is lecserélték mindet (ugyan kisebb méretű, de) fém kukára.

Edit: Mondjuk azt, aki szándékosan felgyújt egy ilyet vagy pláne egy szelektív hulladékgyűjtőt, azt kegyetlenül megbűntetém.

kikuchiyo

Quote from: Kuroi Tenshi on 2010-05-28, 20:20:00
A fémkukák meg az állványukhoz vannak rögzítve, csak kiborítani lehet őket, elvinni nemigen.

Underestimation of the year :angyali:

Indeed.

Ezek a tulajdon-áthelyezési szakemberek az áram alatt lévő kábelt is percek alatt ki tudják műteni.
Egy fémkukát egy kezdő használtszínesfém-értékesítő is simán leszed, félálomban, hátrakötött kézzel.
Failure is the default option

Fazék

Quote from: teraflare on 2010-05-28, 21:47:47
Ez már szinte lol-ba is mehetne:
http://vastagbor.blog.hu/2010/05/27/harom_leaszfaltozott_foldut_ajandekba_anarchia
:lame:
egen. sajnos bőven vannak ilyen emberek ebben az országban, mint ez a nyomorék följelentős kis geci. és persze ott van az állam (és alegységei) is, akik partnerek ebben.

azért ennél a mondatnál hangosan fölnevettem: "Szabó Alíz utcájában biztosan nem földút van, azért tud ilyen okosakat nyilatkozni." korrekt :D