Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Moha

Quote from: teraflare on 2010-05-28, 21:47:47
Ez már szinte lol-ba is mehetne:
http://vastagbor.blog.hu/2010/05/27/harom_leaszfaltozott_foldut_ajandekba_anarchia
:lame:
Így próbáljon az ember segíteni másokon... hiába, ez itt továbbra is Abszurdisztán. :ejj:

Darkstar

Ennek a Telenornak milyen buzi háttérzenéje van...
Még csak most kezdték a reklámjaikat, de már falra mászom tőle.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Én

Ha már PanTelenor:
djuice myvip előfizetés
azért ez meglep. mármint nem az hogy nem találtak normális színészeket, hanem hogy ezt a két dolgot összekötik
.
.
.
Az egyiket dugnám mondjuk :D

Selmo

Quote from: Én on 2010-05-29, 17:50:56
Én mindegyiket. Egy sötét verembe. :__devil:

A tökéletesség unalmas.

Cloud

Quote from: Én on 2010-05-29, 17:50:56
Ha már PanTelenor:
djuice myvip előfizetés
azért ez meglep. mármint nem az hogy nem találtak normális színészeket, hanem hogy ezt a két dolgot összekötik
.
.
.
Ez  nem új. T-mobile meg iwiw között is van hasonló akció. :D

Én inkább azon lepődtem meg hogy a Djuice kivált a Pannonból.

Én

Igen? Nem is hallottam ilyesmiről... Keveset nézek TV-t :zomg:
Következő mi lesz? Vodafone és faszbúk? Vagy vodafone és privi.hu? :D

Cloud

Hogy tv reklám van-e azt passzolom, de iwiw-en már jó ideje van ilyen lehetőség.

http://iwiw.hu/pages/misc/iwiwmobilelanding.jsp?clearsession=true

.Attila

Mi ez a pangás?

Cloud

vasárnap este. :punny:

Nakedape

[spoiler]pang-e a fórum?[/spoiler]
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Cloud

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Moha

Kuroi Tenshi

QuoteNakedape
born to be wild
-->
QuoteNakedape
born to be fáj

Selmo

A tökéletesség unalmas.

Member

Nem hittem volna, hogy ma este az Ookami Kakushi után még tud vmi fájdalmat okozni. :facepalm:

Nakedape

nu máris van élet

Kvikveg

:falba:
Joejt, ez kiutott.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

SaiyaGin

Nakedape

igen igen
még 80 mm csapadékot
éljen
...
...
vazze

Selmo

Ahogy mondod.  :ejj:

A tökéletesség unalmas.

szpeter

http://www.bombahir.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=3305:izrael-ujabb-kalozakciot-hajt-vegre-humanitarius-segelyt-szallito-hajok-ellen&catid=104:rovat-kulfold-kozelkelet&Itemid=486
http://www.bombahir.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=3318:toemeggyilkossag-a-foeldkoezi-tengeren-az-izraeliek-tuezet-nyitottak-a-segelyhajokra&catid=104:rovat-kulfold-kozelkelet&Itemid=486

:zomg: Én nagyon le vagyok maradva, volt erről valami a tvben? Csak kiváncsi vagyok,mennyire köztudott ez. Indexen is van ilyesmi cikk.  Eddigi tapasztalatok szerint nem lesz semmi ejnyebejnye az ENSZ részéről pl,[spoiler]mer az már antiszemitizmus[/spoiler].Ennyih, azt csinálnak amit akarnak. Nem ez az első ilyen eset,és még soha sem volt semmi következménye.

Haveromtól idézek : "A közel-keleten mindenki őrült"

.Attila

Quote from: szpeter on 2010-05-31, 15:16:20
Ennyih, azt csinálnak amit akarnak.

Nem zsidókat, hanem izraelieket kell emlegetni.
Ha ők össze akarják kötni a kettőt és e mögé akarnak bújni, fel kell hívni a figyelmüket arra, hogy nemzetiséget mondtak és nem vallást. Innentől kezdve az antiszemitizmusra való hivatkozás érvényét veszti.

szpeter

Quote from: .Attila on 2010-05-31, 15:46:18

Ha ők össze akarják kötni a kettőt és e mögé akarnak bújni, fel kell hívni a figyelmüket arra, hogy nemzetiséget mondtak és nem vallást. Innentől kezdve az antiszemitizmusra való hivatkozás érvényét veszti.
Nem hiszem,hogy eddig bármikor is az egséz zsidó közösséget,és nem csak az izraelieket vonták volna felelősségre (azaz akarták,de persze nem történt meg legalább az a bizonyos "Na most álljatok le" felszólítás )
De egyébként igazad van,csak azt hittem, ez alap.
A cikkek címét is ha megnézed, "az izraeliek tüzet nyitottak..." ,nincs összemosás,csak szeretnék,hogy az legyen. Az antiszemitizmus említésénél arra a pl. Németországban,Izraelben működő törvényre gondoltam,ahol ha Izrael politikáját bírálod,már antiszemitának minősülsz,függetlenül attól,hogy nem az emberekkel van bajod.

.Attila

Quote from: szpeter on 2010-05-31, 15:52:02
Quote from: .Attila on 2010-05-31, 15:46:18

Nem hiszem,hogy eddig bármikor is az egséz zsidó közösséget,és nem csak az izraelieket vonták volna felelősségre (azaz akarták,de persze nem történt meg legalább az a bizonyos "Na most álljatok le" felszólítás )
De egyébként igazad van,csak azt hittem, ez alap.

Az antiszemitizmusra hivatkozást gyorsan le lehet nullázni, úh. nem hiszem, hogy ezzel fognak majd kibújni.

Nakedape

a 41-es villamos sínjei  közt pontyok...

ez meg kell most
[spoiler]ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

[/spoiler]

szpeter

Quote from: Nakedape on 2010-05-31, 16:40:58

[spoiler]ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

[/spoiler]
:whoah: Kell kell kell, befalnám,vagy legalábbis megpróbálnám az tuti  :szemuveges:
Na most megyek el a boltba venni egy kitkatot :D 

SaiyaGin

ez meg kell most

[/spoiler]

Nyam-nyam!

Cobra

a 41-es villamos sínjei  közt pontyok...
LOL, valóban, most mutatták a Híradóban.
Nálunk ma nem volt eső, tegnap se sok.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Flaser

Egy pillanatra kapjon már mindenki észbe:

Izrael sem csak úgy gonoszkodásból nem engedte ezeket hajókat Palesztinába. Szerintetek ezekben a szállítmányokban ill. az "önkéntesek" között elrejtve egyetlen ügynök, egyetlen fegyver, egyetlen rejtett szállítmány sem lehetett ami Izrael ellen használható?

Ezek a vizek az ő felségterületük és megtagadhatják a behajózást. Ez szemét piszkos dolog és Izrael igencsak vasmarokkal kezeli az egész palesztin népet. Ez ugyanakkor nem változtat azon, hogy a nemzetközi jog szerint jogukban állt így eljárni.

Amúgy nem hiszem, hogy csak úgy a segélyezők közé lövettek volna. A legvalószínűbb forgató könyv szerintem az, hogy a segély hajók bízva a nemzetközi támogatásban (és a sajtó éber figyelmében) pofátlanul elkezdtek a felszólításokra fittyet hányva nyomulni. (Mi lesz? Fegyvertelen, humanitárius missziót végrehajtó hajókra tüzet nyitnak az izraeliek? Ebből csak rosszul jöhetnek ki...) Erre az izraeliek figyelmeztető lövéseket adnak la...

...aztán valami balul üt ki, nem tudni - valsz. sose tudjuk meg - ki lőtt először a másikra... de nem fura, hogy a segélyhajók "visszalőttek"? Mindenesetre baromi jó propaganda akciónak lehettünk tanúi, a fasz az izraeli oldalon aki meg keménykedett meg abszolút nem volt tisztában a psy-ops fontosságával: Izrael ugyan megakadályozta, hogy fittyet hányjanak a fennhatóságára, de ennek baromi nagy ára lesz és évek kemény munkáját tette tönkre egy csapásra.

Eleddig a nemzetközi sajtó többnyire Izrael mellett állt ki dacára annak, hogy milyen sok szemétséget csináltak a palesztinokkal... na ennek lehet, hogy vége.
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."