Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Moha

Quote from: Cloud on 2010-08-21, 14:04:37
Sok tejföl, sok sajt és jöhet bármennyi nekem. :D
Én pont tegnap ettem a strandon tejföl+pörc+lilahagyma comboval és finom volt, ráadásul nem is nagyon olajos. Egyetlen negatívum, hogy viszonylag kicsi volt.
Quote from: .Attila on 2010-08-21, 14:15:04
Más: nincs kedvem átmenni az anime topicba. A Higashi no Eden (Eden of the East) sorozatot érdemes megnézni?
Én 2 részt megnéztem belőle. Érdekesnek érdekes, de kissé lassú. Annyira nem kötött le, de majd végig nézem, nem kizárt, hogy a további részektől lesz izgalmas...

.Attila

Quote from: Fazék on 2010-08-21, 15:39:28
megyek füvet nyírni. majd most kiderül, hogy nálunk is van-é olyan szabályozás, mint Kvikiéknél :D

Azért vigyázz, a fűnyírás veszélyes üzem.
http://index.hu/bulvar/hirek/2010/08/21/funyiras_kozben_agyonutott_az_aram_egy_not/

Fazék

Quote from: .Attila on 2010-08-21, 16:13:08
megyek füvet nyírni. majd most kiderül, hogy nálunk is van-é olyan szabályozás, mint Kvikiéknél :D

http://index.hu/bulvar/hirek/2010/08/21/funyiras_kozben_agyonutott_az_aram_egy_not/
benzines fűnyíró :D

Xipe

Nincs valakinek veletlenul hasznalton kivuli Macromedia Flash Suite-je?
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Cloud

Quote from: Fazék on 2010-08-21, 16:51:52
Quote from: .Attila on 2010-08-21, 16:13:08

benzines fűnyíró :D

Fűben kábel? :D Nem vicc haver már szívott vele. :D

Kvikveg

Nos "pihenteto" ket nap utan itt vagyok. Fuvet nyirtam, hasznaltam motoros soveny-nyirot  (k nehez a dog) es lefureszeltem bazi nagy agakat a nyirfabol. A feldarabolasuk jopar ora volt. Dog faradt vagyok. De legalabb a terasz most mar napos es nem lognak be az agak, juh-hej.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Selmo

A tökéletesség unalmas.

Makos

SaiyaGin

Húha, nem keveset írtatok, amíg távol voltam!  :Kiraly:

Acchan

Quote from: Kvikveg on 2010-08-21, 20:41:54
Nos "pihenteto" ket nap utan itt vagyok. Fuvet nyirtam, hasznaltam motoros soveny-nyirot  (k nehez a dog) es lefureszeltem bazi nagy agakat a nyirfabol. A feldarabolasuk jopar ora volt. Dog faradt vagyok. De legalabb a terasz most mar napos es nem lognak be az agak, juh-hej.
Ilyenre nyírtad a növényzetet?  ;)
[spoiler][/spoiler]

A lángos témáról meg annyit, h én is a lángosimádók közé tartozom: sajttal, tejföllel és rengeteg hagymával isteni az a kaja.  :jee:

Quote from: Selmo on 2010-08-22, 00:24:05
I just leave this here.
http://i.imgur.com/ZMIwP.jpg
A szilikonmellek biztosan funkcionálnak olyan jól, mint egy golyóálló mellény, na.  :D

NLZ

Quote from: Acchan on 2010-08-22, 22:01:22
Quote from: Selmo on 2010-08-22, 00:24:05
I just leave this here.
http://i.imgur.com/ZMIwP.jpg
A szilikonmellek biztosan funkcionálnak olyan jól, mint egy golyóálló mellény, na.  :D
Hiába, az armor class már csak ilyen.

Basszus, megettem egy egész csomag tejkaramellát, pedig nem is vagyok oda érte.
[reserved]

Acchan

Én meg fokhagymát.  :angyali:

.Attila

Acchan

Én

Quote from: NLZ on 2010-08-22, 22:06:33
Én meg ált. isk. osztálytalin telezabáltam magam marhapörkölttel, kicsit túlságosan is... :S

Acchan

Quote from: Én on 2010-08-22, 23:16:04
Én meg ált. isk. osztálytalin telezabáltam magam marhapörkölttel, kicsit túlságosan is... :S
Akkor jó volt az oszttali?  :D

Én

Quote from: Acchan on 2010-08-22, 23:42:16
Quote from: Én on 2010-08-22, 23:16:04
Akkor jó volt az oszttali?  :D
Hát, voltak érdekes dolgok :D Pl mikor az arc részegen a volt ofő előtt magyarázza hogy milyen drogot próbált ki legutóbb :D De mivel kb mindenkivel tartom a kapcsolatot, nem volt nagy reunion, de azért jól éreztem magam. És mostmár a hasfájásom is elmúlt, joy! :borul:

Acchan

Amíg a volt ofő nem vágja rá, h ő milyen drogokat próbált ki mostanában, addig semmi gond.  :lul:

Member

http://www.myspace.com/shadowofmercyofficial
Ezt a képet nem biztos, hogy én betettem volna a bannerba. :haha:

Acchan

:lol: Eléggé megilletődöttnek tűnnek - pedig egy csoportképről azt hinné az ember, h a tagokat nem érte váratlanul. Vagy azért vágnak ilyen WTF fejet, mert pucér volt a fényképész?  :D

Member

Quote from: Acchan on 2010-08-23, 20:11:14
Vagy azért vágnak ilyen WTF fejet, mert pucér volt a fényképész?  :D
Vagy a fényképész főzött aznap és közölte velük, hogy káposztástészta lesz ebédre. :D

Amúgy talán érdekelhet párakat a fórumon, új MaSu lesz október-november környékén.

Acchan

Quote from: Member on 2010-08-23, 20:43:36
Quote from: Acchan on 2010-08-23, 20:11:14
Vagy azért vágnak ilyen WTF fejet, mert pucér volt a fényképész?  :D
Vagy a fényképész főzött aznap és közölte velük, hogy káposztástészta lesz ebédre. :D
Tipikusan az a kaja, amit kétévente egyszer eszem, és minden alkalommal konstatálom, h még mindig nem szeretem.  :haha:
Amúgy talán érdekelhet párakat a fórumon, új MaSu lesz október-november környékén.
:whoah: Remélem, újra kicsit SID-esebb lesz a hangzás.  ;)

Btw: Bocs a floodért meg ilyesmik, de ezt még muszáj megkérdeznem, mert furdalja az oldalam a kíváncsiság:
Szerintetek, honnan jön a mostanában egyre divatosabb "az egész sztorit csak álmodtam" befejezés ötlete? Mi lehetett az első ilyen történet?
[spoiler]Én az Alice Csodaországban-ra tippelek, de végül is, születhettek azelőtt is ilyen népmesék, legendák, stb.[/spoiler]

Kuroi Tenshi

új MaSu lesz október-november környékén.

:whoah: Fuck yeah.
Ma is azt hallgattam munka alatt és hazafelé jövet

Xzone

Yay, visszatértem. Észrevettétek, hogy eltűntem 5 napra?

Újra egyetemista vagyok, csak az előzőekből tanulva ezúttal másképp(jól) fogom csinálni. Például mindent kipróbálok, amit előző alkalommal kihagytam.

Most értem haza életem első, és elszenvedő alanyként minden bizonnyal utolsó gólyatáborából. Nagyon jól volt felépítve/megszervezve, és még úgy is hatott rám, hogy igazából én ismertem a poénját az egésznek. A legnagyobb meglepetés az volt, hogy találkoztam teljesen normális arcokkal is a frissen érettségizettek közül :)

Augusztus 29-étől újfent Budapesten fogok lakni, szóval onnantól kezdve ismét lehet ám rám számítani a random sörözéseken és egyéb meeteken.

NLZ

Quote from: Xzone on 2010-08-23, 21:55:11
Nem.
:D
Egyébként hogy csináltad első alkalommal?
[reserved]

kikuchiyo

Quote from: NLZ on 2010-08-23, 22:14:30

Nyilván elcseszte.

Amúgy mi volt a gólyatábor "poénja", ami még ismerve is hatott? Én sosem voltam ilyenen?
Failure is the default option

Member

Mesterképzés?

Xzone

Quote from: NLZ on 2010-08-23, 22:14:30
Quote from: Xzone on 2010-08-23, 21:55:11
Nem.
:D

[spoiler]
Quote from: Xzone on 2009-05-10, 01:09:30
Quote from: Próféta on 2009-05-09, 23:35:09
És ami még fontosabb: van kivel eldumálni az órák között és alatt (és ha jó arcok, után). Nagyon nyomasztó lehet valahova úgy bejárni, hogy csak magad vagy, nuku ismerős fej; a nyomasztóságnak az elmaradozgatás lesz a következménye, annak meg az, hogy nem veszed észre, mennyire kimaradsz és lemaradsz, aminek ZH vagy HF leadás vagy vizsga előtti nulláról történő robbanásszerű tanulás, aminek színvonalasabb tárgyak esetén biztos bukás az egyenes folyománya, ami pedig jófajta visszacsatolásként a következő félévekben még távolabb tart majd az Intézménytől.

Story of my life.

Most próbálok kimászni ebből a dologból, de sajna a legjobb megoldás az újrakezdés. Vesztettem pár évet, de még lehet jó vége az egésznek.
[/spoiler]

Szóval ja, hiába érdekeltek a tárgyak, a motivációmat egy idő után teljesen elvesztettem. Maradtam a BME-VIK-en egyébként, csak most villamosmérnök szakon leszek (a villanyos tárgyakat jobban szerettem, plusz a fizika is érdekel).

Quote from: kikuchiyo on 2010-08-23, 22:28:22
Amúgy mi volt a gólyatábor "poénja", ami még ismerve is hatott? Én sosem voltam ilyenen?

[spoiler=A gólyatábor rettentő titka]A tábort úgy építik fel a szervezők(seniorok), hogy tényleg hihetően azt a látszatot kelti, mintha ezen a karon minden a 'serious business' kategóriájába esne: mindenki magázza egymást, katonás fegyelem és kettes oszlopban masírozás, sehová nem mehetsz kíséret és azonosítókártya nélkül, iszonyúan szoros és kötött napirend stb. A zuhanyzásra kapsz kb. 2 percet fogmosással együtt, és ezt a második nap éjjel 2-kor, egy nagyon fárasztó túra után gyertyafénynél kellett elvégezni "érintésvédelmi problémák" miatt (villamosmérnökök szájából ezt hajlamos elhinni az ember).

Az az igazán jó ebben, hogy igazából sosem tűnik irreálisnak az, amit csinálnak: a nagy fegyelem biztos azért kell, mert 600 gólya van a táborban, és olyan dolgokat is csináltatnak velük, amik akár szórakoztatóak is lehetnének. Nem túlozzák el a dolgokat, így hihető marad az egész.

A harmadik nap végén persze egy teljesen hivatalos egyetemi rendezvénynek tűnő eseményen elárulják a hullafáradt gólyáknak, hogy "LOL, nem is". Utána azonnal feloldanak minden korlátozást, és beindul a buli, no meg az egyetem köreinek a programjai.[/spoiler]

Kvikveg

:lul:
Ez valahogy emlekeztetett a matekos golyataborra. XD
Nalatok is volt 4 kapus 4 csapatos tomegfoci, valtozo szabalyokkal?
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Member

Szerintem ezt a vesztegzárat illett volna már a második reggelen feloldani, mert nem biztos, hogy mindenki hozzád hasonlóan poénnak vette. :)