Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Fazék

Quote from: Cloud on 2011-05-29, 23:25:45
Quote from: Fazék on 2011-05-29, 22:56:19
én levágtam a körmeimet.

Wow, micsoda infó... :D
és most csináltam 20 fekvőtámaszt, hogy ne mondhassák, hogy ebben a hónapban semmit se sportoltam

Xzone

Quote from: Fazék on 2011-05-29, 23:47:16
Quote from: Cloud on 2011-05-29, 23:25:45
Quote from: Fazék on 2011-05-29, 22:56:19
én levágtam a körmeimet.

Wow, micsoda infó... :D
és most csináltam 20 fekvőtámaszt, hogy ne mondhassák, hogy ebben a hónapban semmit se sportoltam

Én tegnap voltam konditeremben, és utána két kézzel kellett megennem egy almát, mert már nem tudtam ellentartani a fejemnek félkézzel.

Próféta

Quote from: Xzone on 2011-05-30, 00:01:03
Én tegnap voltam konditeremben, és utána két kézzel kellett megennem egy almát, mert már nem tudtam ellentartani a fejemnek félkézzel.
Én tegnap sok (10+) év óta először fociztam. Szétfáradtam magam, és izomlázam is lett... a jobb felkaromban.  :gyagya: :mittomen: Valami nagyon rosszul lehet bekötve odabent.

NLZ

Quote from: Próféta on 2011-05-30, 00:18:09
Quote from: Xzone on 2011-05-30, 00:01:03
Én tegnap sok (10+) év óta először fociztam. Szétfáradtam magam, és izomlázam is lett... a jobb felkaromban.  :gyagya: :mittomen: Valami nagyon rosszul lehet bekötve odabent.
Tudod mit a teendő: Szét kell szedni, megolajozni és újra összerakni.
[reserved]

Fazék

remélem hamar lemerül a kocsi aksija... -_-

Kono

Hát üdv mindenkinek! Igaz amit írni fogok, annak nem sok köze van az egész témához, talán csak annyi, hogy ezen topic régesrégi megnyitójával kapcsolatos. Ám talán még van aki emlékszik rám a fórumból, vagy esetleg az őskori pesti burgeres meetekről :) Tudom, hogy volt akivel találkoztam innen ott. Remélem mindenki rendben van!
Ami a kérdést illeti, véletlen nincs olyan szerencsém, hogy bárkinek meglenne - okéoké, azóta eltelt 6 év, nem valószínű, hogy ennek van értelme - bármilyen elérése Shock-hoz vagy Saori-hoz? Az oka most igazából mindegy, de hálás lennék bárminemű segítségért! :)

Átmozgatva a Bemutatkozásokból
...dancin' shinzou no bloody, ai gouon na neiro wa sei...

.Attila

Hát szerintem itt már kevesen "ismerjük".
Én emlékszem még rájuk, az önelégült, beképzelt párra. Mint sejtheted, nem tartom velük a kapcsolatot.
Ellenben el tudom érni Kaliburt, de szerintem már ő sem tartja velük a kapcsolatot.

Ramiz

Én kapáltam másfél órát a napon és meghaltam.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Selmo

Óbazz... átaludtam a feltámadást.

A tökéletesség unalmas.

teraflare

Quote from: Ramiz on 2011-05-30, 14:58:38
Ejj. Régi szép idők. Mikor még nyáron a szőlőben kapáltam és nem a légkondis irodában neteztem dolgoztam.  :haha:

Cloud

Zombiiii...

Member

Próbáltam én is, izgi. :)

Kono

Quote from: .Attila on 2011-05-30, 14:06:38
Hát szerintem itt már kevesen "ismerjük".
Én emlékszem még rájuk, az önelégült, beképzelt párra. Mint sejtheted, nem tartom velük a kapcsolatot.
Ellenben el tudom érni Kaliburt, de szerintem már ő sem tartja velük a kapcsolatot.

Hát igen, ezért mondtam, hogy az már baromi régen volt, de ettől függetlenül az embereket még nem nyelheti el a föld, viszont náluk ez a helyzet részemről. O.O Mindenki másról találni neten mindent, csak róluk nem xD Régi elérésekre meg már nem reagálnak, pedig a szolgáltatók szerint élnek, ergo én ezt nemértem. Na mindegy, azért köszönöm a választ, bár elég nehezen találtam meg az áthelyezett hozzászólásom xD Azért ha kis esély is van, megköszönném, ha megkérdeznéd! Bármi van, pü-ben elérhető vok =)

Member

Konkrétan mit akarsz tőlük? ::) Régi sérelmek és nyissz? :D

Cobra

Mondjuk furcsa, hogy sok régi aktív tag egyik pillanatról a másikra tűnt el nyomtalanul.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Member

Quote from: Cobra on 2011-05-30, 23:05:26
Mondjuk furcsa, hogy sok régi aktív tag egyik pillanatról a másikra tűnt el nyomtalanul.
Mert mit vártál, búcsúzkodást? :) Kihagynak egy hetet aztán rájönnek, hogy nem is hiányzik.

Kono

Quote from: Member on 2011-05-30, 21:00:21
Konkrétan mit akarsz tőlük? ::) Régi sérelmek és nyissz? :D

Úristen dehogy! xDD Csak egyikükkel kéne beszélnem magánügyben (xD) és hát bármelyiküket előkerítem, mindketten előkerülnek valszeg, szóval bármelyikük jó lenne nekem éppen ezért xD

Jahm és igen Cobra, sok ember bumm csak úgy eltűnik...de van aki 2 évente előkerül, lásd én xD

Ramiz

Én voltam Böris meet-eken, pl Boncival meg Baldy-val is ott találkoztam először tán, de a legtöbb arcot ott sem ismertem, pedig akkor még kisebb volt sokkal az usteam, gondolom aoi-sok voltak inkább. Én rodericket és Tiaro-t hiányolom néha, ha eszembe jutnak.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

.Attila

Quote from: Cobra on 2011-05-30, 23:05:26

Emlékeim szerint pont Shockék voltak azok, akik nem nyomtalanul tűntek el, hanem feltűnően, hogy mindenki lássa, ők most biza eltűnnek.

Quote from: Ramiz on 2011-05-31, 00:59:22
Én rodericket és Tiaro-t hiányolom néha, ha eszembe jutnak.

Hát hallod, amit a Tiaro, Sephiroth, Nephilim trió össze szokott hozni, azt én is tényleg hiányolom :D

Kvikveg

En akkor szerintem meg nem voltam. En Pirula szovegeire emlekszem.  :lul:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Moha

Quote from: Kvikveg on 2011-05-31, 07:25:21
En akkor szerintem meg nem voltam. En Pirula szovegeire emlekszem.  :lul:
Pedig pl. a régi anime táborokon ott voltál, emlékeim szerint ott is alakítottak.

Member

Nekem az volt furcsa, hogy a kreatívkodók (wolve, Toplák, és még volt vki, akivel csak pm-eztem) kb. egyszerre szívódtak fel. Yaone vhogy nem hiányzik. ^^

Cloud

Mai rant:

Meló unalmas volt, dög meleg egész nap. Anyám hív, hogy öcsémnek gyereke lesz.  :zomg: :cool:   Barátnőm hív: kórházban van, műtik vakbéllel.  :bruhuhu:

Szép az élet...

.Attila

Öcséd beelőzött? Amúgy az miért rant?

Cloud

Nem ismered öcsémet...Szerencsére...Nem az az apa típus.      Bezzeg anyám meg be van zsongva hogy októberben nagymama lesz. Vazze még csak 43 éves.  :eek:

Member

Attól függ, hogy van-e már jó munkahelye, elvégezte-e a sulit. Bár öcséd is maradhat otthon a gyerekkel, de kevés férfi van akkora férfi, hogy bevállalja.

Cloud

Öcsémnek perpill nincs melóhelye, a csaj tanul,  mégis meg akarják tartani a gyereket...  Hogy hol fognak lakni? Valszeg anyám házában. Az élettársának a halála után övé lett egy hatalmas családi ház...

Member

Quote from: Cloud on 2011-05-31, 20:06:55
Az élettársának a halála után övé lett egy hatalmas családi ház...
Amit fenn kell tartani, és ez mellett enni is kellene. A gyerek pedig életkorával exponenciálisan drágul, kivéve a továbbiak, mert azok hordhatják az előző gönceit. Irányítsd őket Kraivan-hoz, ad majd életvezetési tanácsot. :D

Amúgy de idegesítő a kan kutya, amikor b@szhatnék tör rá és a szukának csak az illata van a levegőben.

kikuchiyo

Quote from: Member on 2011-05-31, 20:10:18
A gyerek pedig életkorával exponenciálisan drágul, kivéve a továbbiak, mert azok hordhatják az előző gönceit. Irányítsd őket Kraivan-hoz, ad majd életvezetési tanácsot. :D

Amúgy de idegesítő a kan kutya, amikor b@szhatnék tör rá és a szukának csak az illata van a levegőben.

Mintha néhány lépés hiányozna a gondolatmenetből.
Failure is the default option

Acchan

Quote from: kikuchiyo on 2011-05-31, 21:46:59
Quote from: Member on 2011-05-31, 20:10:18
A gyerek pedig életkorával exponenciálisan drágul, kivéve a továbbiak, mert azok hordhatják az előző gönceit. Irányítsd őket Kraivan-hoz, ad majd életvezetési tanácsot. :D

Mintha néhány lépés hiányozna a gondolatmenetből.
:rotfl:

Amennyire tőlem tellett, kipucoltam a leendő kéróm, holnap költözöm.  :hopp:
Bár, a házinénim bitanggyors korlátlan nete nagyon fog hiányozni.  :frown:  :D