Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Cloud

Quote from: Member on 2011-07-14, 18:25:27
nem értem a hely fogda jellegének és az iszlámnak a lényegét

He?

Member

Alapvetően a helyi foglalkoztatás (amely során a saját konyhájukra termelnének) és kreatív műhelyek, valamint a kutyaterápia jutott eszembe (közben megtudtam, hogy az iszlám szerint a kutya tisztátalan), de közölte az ürge, hogy felejtsem el mindet. Kb. semmi sem jó, a fogva tartott illegális bevándorló férfiak egyesével vannak a celláikban, arra várva, hogy kitoloncolják őket, de amúgy szervezd meg a szabadidejüket. Oo

fema

Neked mi a szakmád?  :eek:

Cloud

Quote from: fema on 2011-07-14, 18:40:32

HIvatalos animekritikakészítő? :D

Member

Ááá, James Rolfe-hoz képest sehol sem vagyok. :lazza:

Quote from: fema on 2011-07-14, 18:40:32
Szociális munka, de folyamatban van a kisebbségpolitika is. Azért nem mindenki reálos itt. :haha:

NLZ

Mi a szar az a kisebbségpolitika? Belépsz a cigány önkormányzatba? :D
[reserved]

Member

Választott vagy kinevezett tisztségre gondolsz? :) Ők amúgy nem alkalmaznak külsőst, nagyon nem tudják kihasználni a kisebbségi önkormányzatok nyújtotta lehetőségeket (ellentétben pl. a rácokkal).

Amúgy főként a fővárosban, ahol elég sok nemzeti kisebbség él  egyetlen kerületben, alkalmaznak kisebbségi referenst. Én azért választottam másodszaknak, mert a szociális munka a társadalmi, ez pedig inkább a nemzeti kisebbségekkel foglalkozik, és gondoltam, kombinálom a kettőt.

fema

Akkor neked se a kuruc.info a kezdőoldalad.. :D

De ez amúgy mit takar, te mit csinálsz ott? Valahogy tökre nem értem... :\

NLZ

Quote from: fema on 2011-07-14, 19:57:01

De ez amúgy mit takar, te mit csinálsz ott? Valahogy tökre nem értem... :\
Nem tűnt fel, hogy mindig a zindexről linkelget? :)
[reserved]

Moha

Dögsokat keresnék, de
Meg lehet kérdezni, hogy mennyit? Csak kíváncsiságból...

Selmo

A tökéletesség unalmas.

Member

Quote from: Moha on 2011-07-14, 20:08:56
Dögsokat keresnék, de
Meg lehet kérdezni, hogy mennyit? Csak kíváncsiságból...
240 bruttó.

Quote from: fema on 2011-07-14, 19:57:01
Bar!kádra néha felnézek, hogy lássam a másik oldalt is.

QuoteDe ez amúgy mit takar, te mit csinálsz ott? Valahogy tökre nem értem... :\
Lényegében köztisztviselőként intézed a civil szervezeteiknek, vagy akár magánszemélyeknek a jogérvényesítését, de jelenleg még nagyon képlékeny a kisebbségpolitikus, mert két éve van ilyen képzés. Mivel az ombudsman rendszerét enyhén szólva megvágták, lesz még szükség rá. Persze ha a kérdésed erre vonatkozott. :)

fema

Quote from: Member on 2011-07-14, 20:22:55
Persze ha a kérdésed erre vonatkozott. :)

Igen, erre gondoltam. :D Kissé tájékozatlan vagyok az ilyesmikben. :P
Mondjuk, elég unalmasan hangzik, de ha azt vesszük, a kisebbség nem úgy néz ki, mint aki fogyni akar, szóval munkád szerintem mindig lesz. :D

Member

Kisebbség != cigány
Az csak 1. Meg őket inkább a társadalmi kisebbségekhez érdemes sorolni, mint új típusú szegénységet.

NLZ

Kultúrális kisebbség?
[reserved]

Member

Quote from: NLZ on 2011-07-14, 20:40:42
Kulturális kisebbség?
Az minden kisebbségnek van. Sőt, minden csoportnak, amit a "többségtől" leválasztasz. :)

kikuchiyo

Azért elég szívás, hogy 240 bruttó dögsoknak számít.
Mennyi az, 150 nettó?
Abból itt Pesten el lehet lenni egyedül egy albérletben úgy, hogy a teszkós zsömlénél eggyel jobb szinten eszel és mondjuk havonta veszel egy könyvet vagy elmész egyszer moziba, vagy szűkösen akár egy autót is fenn lehet tartani belőle, de saját lakásra spórolni és főleg családot alapítani lehetetlen ennyiből.
Failure is the default option

fema

Quote from: kikuchiyo on 2011-07-14, 21:03:41
Mennyi az, 150 nettó?
Abból itt Pesten el lehet lenni egyedül egy albérletben úgy, hogy a teszkós zsömlénél eggyel jobb szinten eszel és mondjuk havonta veszel egy könyvet vagy elmész egyszer moziba, vagy szűkösen akár egy autót is fenn lehet tartani belőle, de saját lakásra spórolni és főleg családot alapítani lehetetlen ennyiből.

Tuti, hogy én vagyok a hülye, de 150ft napi 12 órában 1800ft, az havi 22 nap (hétvégék miatt kb) 39600ft. Ebből albi és kaja Pesten? Hogy? Leszopod a tulajdonost napi 2x?
Vagy valamit megint nem értek... :S És amúgy ez a fizetés nagyon kicsinek tűnik.

Cloud

150 ezer...

Azokat talán érdekli akik mozizni szoktak:

http://www.nyariiskola.cinemacity.hu

Uccse nyerek semmit, de játszani jó...

fema

Quote from: Cloud on 2011-07-14, 21:18:02
150 ezer...

Órabérre gondoltam, de gáz...  ^^"

Member

Quote from: kikuchiyo on 2011-07-14, 21:03:41
Mennyi az, 150 nettó?
Igen, az állami szektorban ez már tényleg jó pénz. Azokhoz képest meg, akik minimálbér alatt tengődnek, fejedelmi.
Iskolaigazgatók keresnek ennyit, itt meg alkalmazott vagy.

Cobra

Azért a nettó 150k nem rossz fizetés szerintem ma Magyarországon. Persze sokra nem futja, de megélni meg lehet belőle.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

White SeeD

150K jó fizetés határainkon belül.

Ha már pénz:
http://index.hu/gazdasag/vilag/2011/07/14/miert_eppen_europa/

Utolsó videó. Azt tudtam hogy USA nekiállt pénzt nyomni, de nem gondoltam hogy ilyen mértékben. Ebből világméretű pofáraesés lesz hamarosan ::)
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

.Attila

Szerintem pofára esés mindenképp lesz, a kérdés, mikor.
Inkább előbb, mint utóbb?

Xzone

Quote from: White SeeD on 2011-07-14, 23:14:51
150K jó fizetés határainkon belül.

Ha már pénz:
http://index.hu/gazdasag/vilag/2011/07/14/miert_eppen_europa/

Utolsó videó. Azt tudtam hogy USA nekiállt pénzt nyomni, de nem gondoltam hogy ilyen mértékben. Ebből világméretű pofáraesés lesz hamarosan ::)

Én is olvastam ezt a cikket, egész jónak tűnt, amíg be nem linkelték Glenn Becket...

150k-ból ahogy én számolom, 40-50k marad a lakbér-rezsi-kaja szentháromság után. Az azért annyira nem rossz.

Puru²

Ha nem egyedül élsz hanem van egy barátnőd akinek hasonló a fizetése úgy már szépen meg lehet élni .Esetleg ha lemondasz a plazmáról ,kocsiról ,évenkénti rajPhone buzulásról akkor talán még egy gyerek is belefér.

Darkstar

Quote from: Xzone on 2011-07-14, 23:38:19
150k-ból ahogy én számolom, 40-50k marad a lakbér-rezsi-kaja szentháromság után.
Hááát, szerintem a kaját elég szerényen mérted.

Quote from: Puru² on 2011-07-14, 23:59:48
rajPhone buzulásról
You sound butthurt, ma boi
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Moha

Quote from: Puru² on 2011-07-14, 23:59:48
Ha nem egyedül élsz hanem van egy barátnőd akinek hasonló a fizetése úgy már szépen meg lehet élni .Esetleg ha lemondasz a plazmáról ,kocsiról ,évenkénti rajPhone buzulásról akkor talán még egy gyerek is belefér.
Esetleg. Két keresetből, havi nettó 300-ból már szóba jöhet a gyerek. A probléma inkább a biztonság. Ha valamelyik fél munkanélküli lesz, akkor dől össze minden...

Xzone

Quote from: Darkstar on 2011-07-15, 00:23:38
Quote from: Xzone on 2011-07-14, 23:38:19
150k-ból ahogy én számolom, 40-50k marad a lakbér-rezsi-kaja szentháromság után.
Hááát, szerintem a kaját elég szerényen mérted.

1000 Ft-ot számoltam kajára naponta, nekem annyi. Reggeli joghurt/gabonapehely/pirítós, ebéd gyros/kínai, vacsora vagy azonos a reggelivel, vagy instant rámen/egyéb olcsó meleg kaja.

Kvikveg

20.an lesz interjuhom egy ceggel.  :zomg:
Vajon nem vesznek fel vagy nem vesznek fel?
Van kiirasuk egy poziciora, majus vegi hataridovel, de meg mindig nincs ra emberuk. Kivancsi vagyok a munka vagy a ber miatt...
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.