Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

.Attila

Reinstall és imádkozás.

NLZ

Én a mostani géptelepítésnél már fel se raktam msn-t. Azt a néhány embert, aki még használta, azt felvettem faszbúkon, azt csókolom.
[reserved]

Én

Megoldódott, balfék voltam és rossz címet adtam meg a csajnak :D De akkor is fura hogy én nem tudok felvenni embereket, lehet tényleg újratelepítés lesz.

Selmo

Szakadó hó... :punny:

A tökéletesség unalmas.

SaiyaGin

Quote from: Selmo on 2012-01-13, 17:25:51

Nálunk 2-3 percig szakadt, aztán amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan maradt abba és olvadt el.

chilip

oroszországban meg -49 fok, 6 méter hó és 120 km/h-ás széllökések....

Cheesy

le kéne cserélni az avatarom mán. Problémák, mindig csak a problémák.

NLZ

Quote from: SaiyaGin on 2012-01-13, 19:39:44
Quote from: Selmo on 2012-01-13, 17:25:51

Nálunk 2-3 percig szakadt, aztán amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan maradt abba és olvadt el.
Jah :(
[reserved]

Darkstar

Nem, nem is tudtam, hogy ha egy a gmailes címed név utáni de @ előtti részétre beírsz egy +jel után valamit, megkapod az eredeti címedre.

Pl a címed, hogy teszt@gmail.com
de a teszt+121212@gmail.com címre küldött levelet is te kapod.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Próféta

Quote from: Darkstar on 2012-01-13, 23:35:35
Nem, nem is tudtam, hogy ha egy a gmailes címed név utáni de @ előtti részétre beírsz egy +jel után valamit, megkapod az eredeti címedre.

Nyilván az a lényege, hogy le tudjad szűrni.
Pontot meg lehet bele rakni, pl. tes.zt@gmail.com

Fazék

Quote from: Próféta on 2012-01-13, 23:44:40

höh. akkor mostantól nem fogok pöcsölni a .-ok kiírásával belépéskor ^^"

Cloud

Quote from: Próféta on 2012-01-13, 23:44:40

Hm, és tényleg.

Lythis

Quote from: Én on 2012-01-13, 14:39:48
Megoldódott, balfék voltam és rossz címet adtam meg a csajnak :D De akkor is fura hogy én nem tudok felvenni embereket, lehet tényleg újratelepítés lesz.
nálam pont az van, hogy 10ből 1x sikerül visszaigazolnom valakit, és egyébként nekem kell felvennem az illetőt, mert nem látom a felkérést.

Kraivan

Quote from: .Attila on 2012-01-11, 11:51:08
Én is azt néztem. 37% a kulcs, de hogy mi alapján, passz.
Az sem derül ki, hogy ez mennyiben hasonlít a japán karaoke klubokhoz, de majd úgy is jönnek az első beszámolók.
Az új EVA-t keverhetik az áfával.
Az előbbi ugyanis 37%.

Amúgy a törvényhozás is érdekes mostanság.

Bementem a bankba megérdeklődni, hogy a csodás 4es mentőcsomagból igénybevegyük az árfolyamgátas verziót. December 2. vagy 3. hetében volt szó erről a megállapodásról. A lényeg h 180as frankon törlesztesz, a maradék meg gyűlik egy külön számlán. és majd 5 év múlva döglesz meg a kamatos többletben.

Eredendően nem szeretnék élni vele de ehh... 260+ a frank. 57ezres törlesztő, fizetés meg egyre kevesebbet ér, mert a benzinár miatt minden emelkedik aminek köze van a benzinhez.

Kis kombinált móka:
Kedvezmény igénybevétele, és marad jelenlen havi 18 ezer spórolás.
Abból vagy kicsit kényelmesebb élet 5 évig, vagy betenni lakástakarékba, ami engedi h hiteltörlesztésre is felhasználd. 5 év alatt felkamatozik egy kellemes tételre (kb 700ezerből lenne 1.3 milla)

Nah... bemegyünk bank. És közlik h ilyen nincs.
hírekben volt szép tupírozott fényképes parádé a megállapodásról, de amíg a magyar közlönyben nincs benne, addig a bankosok hetente kapják az őrjöngő elkeseredett törlesztőket. És a nagy megállapodás decemberben még semmit sem ér. De azért jó dolog kábítani a népet.

Cobra

Nekem azt mondták január végén menjek be megint, addigra talán lesz megállapodás a bakok és az állam között.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Kraivan

Amúgy szeretné a harapós ló igénybevenni ezt a mókát.
A helyzetemben kb úgy nézne ki, h most az 54-57ezres törlesztő helyett lenne 38-39k. Letenle az 5 év, akkor meg ugyanezen árfolyamon 61-65...

A bankosnak is elmondtam, h nem a hitellel van a bajom, hanem a fizetésemmel. Mert bár most nekem és asszonynak is van munkája, de ha így romlik a forint, miközben a fizetés kevesebbet ér, akkor inkább beviszem a lakáspapírokat.

A csóró középosztálybeli...

.Attila

Quote from: Kraivan on 2012-01-14, 12:51:50
Abból vagy kicsit kényelmesebb élet 5 évig, vagy betenni lakástakarékba, ami engedi h hiteltörlesztésre is felhasználd. 5 év alatt felkamatozik egy kellemes tételre (kb 700ezerből lenne 1.3 milla)

Tudtommal a lakástakarék lakásvásárláson és felújításon kívül már semmi sem használható. Még régebbi szerződéseknél igen, de aki újonnan, pl. tavaly kötötte, annál már nem.

Kraivan

Quote from: .Attila on 2012-01-14, 14:36:47
Quote from: Kraivan on 2012-01-14, 12:51:50

Tudtommal a lakástakarék lakásvásárláson és felújításon kívül már semmi sem használható. Még régebbi szerződéseknél igen, de aki újonnan, pl. tavaly kötötte, annál már nem.
Ha nincs az se baj.
Havi 17k már egész jó csökkenés... lenne ha lenne rá mód.
Ha nincs, akkor nem lesz egyszerű az idei év sem.

Főleg úgy h tavaly kerestem 78ezret, de nettó 61-et idén meg 92ezret, de nettó 61-et. XD

Cloud

Fazék

kész. segítség kell.  http://www.buyonme.com/  -ról szeretnék venni pár led-et, de az istennek se találok egyik terméknél se "kosárba rak" gombot/opciót... tuti én vagyok vak, de már meghülyülök. már beregisztráltam, hátha csak úgy látszik a kosárba rakás, próbáltam már 3 féle böngészőben, de így sincs semmi változás...

Selmo

Akkor én is vak vagyok. :)

A tökéletesség unalmas.

Cloud

Megnéztem én is. Tényleg nincs sehol sem ilyen opció. Nem lehet hogy csak akkor lehet vásárolni ha már beállítottad azt hogy hogyan akarsz fizetni?(paypal)

Fazék

Quote from: Cloud on 2012-01-16, 17:25:42
Megnéztem én is. Tényleg nincs sehol sem ilyen opció. Nem lehet hogy csak akkor lehet vásárolni ha már beállítottad azt hogy hogyan akarsz fizetni?(paypal)
nem lehet szállítási címen és név/login-on kívül mást állítani regisztráltként se
és persze mindenhol ott van az a mocsok gúnyos "your cart is empty" felirat :haha:

Nakedape

contact us live help?
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Fazék

Quote from: Nakedape on 2012-01-16, 18:15:27
contact us live help?
ja, éppen az van soron, de az a "live help" az azt jelenti, hogy kitöltök form-ot, aztán majd válaszolnak e-mail-ben, ha odáig jutnak :haha:

Nakedape

Quote from: Fazék on 2012-01-16, 18:32:11
Quote from: Nakedape on 2012-01-16, 18:15:27
contact us live help?
ja, éppen az van soron, de az a "live help" az azt jelenti, hogy kitöltök form-ot, aztán majd válaszolnak e-mail-ben, ha odáig jutnak :haha:
úúú
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Draconire

http://news.blogs.cnn.com/2012/01/16/murdoch-launches-twitter-tirade-against-obama-google-over-online-piracy/?iref=allsearch

Motifator: tudsz mondani valamit arról, hogy az átlagos amerikai mennyire volt képben a SOPA-val kapcsolatban? Mindenesetre örülök, hogy nem csak teljesen retardáltak vezetik odaát az országot.

NLZ

Kretén csóka.
[reserved]

motifator

Szerintem az átlagos amerikainak fingja sincs az egészről. Sokkal pitiánerebb dolgoktól hangos a választási kampány, ugyan nem nézek sok TV-t, de nem hinném, hogy sok szó esik a SOPA-ról.
A sárdobálás meg a bulvár itt is fontosabb a népnek, mint az igazi politika.
De internetes állampolgárként (vicces ez azért így leírva) mást se látok, csak SOPA mindenhol. Reddit is el fog sötétedni 18-án tiltakozásképp: http://blog.reddit.com/2012/01/stopped-they-must-be-on-this-all.html
Hogy mi lesz a vége, azt nem tudom. Jó látni, hogy Obama se támogatja hivatalosan, de a Kongresszus simán megszavazhatja nélküle is. Azért jó lenne, ha végül a józan ész győzne, és nem születne egy újabb értelmetlen törvény, ami csak arra jó, hogy az ilyen Murdoch-félék a zsebüket tömhessék az átlagemberek kárán.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.