Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Kvikveg

Quote from: kikuchiyo on 2012-06-14, 23:07:51
Quote from: Darkstar on 2012-06-14, 01:17:00
A csinálja/csináltatja részről Kikunak mi a véleménye? :D

Miről?
Aaaa semmi-semmi...
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Nakedape

Quote from: Nakedape on 2012-04-23, 16:34:31
ha lát valaki olcsón pentax k10-d vázat, 28-70 és 80-320 obejektívet, hp  laptopot, az azért szóljon nekem

nna már csak egy hónap - egy év , hogy kiderüljön mi lesz a fényképezőmmel. legyőzhetetlen szintű google-fumnak köszönhetően egy vélelmezett* orgazdát már bevittek, objektívem mintha nála, bár nem tiszta, hogy igen-e. A visszakerülésekre van esély de bizonytalan (pl bírói gyakorlat, hogy jóhiszemű vásárlótól nem veszik vissza, szóval akkor maradna rajta magánper. juppí), de tippre idei nyaraláson nem ezzel fogok még kattintani.

*tuti az
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

chilip

[spoiler=ciki rant saját felelősségre]többet nem veszek Pizza Kingtől Hádész Pizzát aaaaaa most rohangálok a WCre vele másnap és ez még hagyján de a paprika miatt égeti a sßgglyukam és moshatom meg minden "roham" után  :__devil: :Kiraly: asszem marad a BBQ meg húsimádó :D [/spoiler]

Cloud

Miért érzem úgy nem kellett volna elolvasnom ezt a postot????

Amúgy Pizza-King-el óvatosan, bár nekem még nem volt gondom velük, de olvastam már két vásárlói véleményt is hogy rajzszög volt a pizzában. :S

Hja és nem értem miért tart majd 50 percig kihozni egy pizzát, itt vannak bazz a sétányon.  :uzi:

chilip

mert talán meg kell sütniük a pizzát is?  ::) voltam már kinn náluk, nem mirelit pizzát mikróznak meg

ed.: amúgy hol olvastad ezt a rajzszögeset?

ed.2.: eléggé le vannak szólva pár helyen  :_piszka: hát nemtom, lehet majd próbálgatok másiktól is rendelni.

apropó ha már itt tartunk, ki kitől szokott rendelni pizzát?

SaiyaGin

Quote from: Cloud on 2012-06-15, 11:25:54
olvastam már két vásárlói véleményt is hogy rajzszög volt a pizzában. :S

:wtf:

Quote from: chilip on 2012-06-15, 11:35:59

Mélyhűtős pizzát szoktam venni.

.Attila

Pizza King nem volt rossz, de a Pizza Forte jobb, a tésztája sokkal jobb, egyenletesebb.

Én

Pár hete kisebb mértékben én is beszoptam a pizza kinggel, Jázmin pizzát rendeltem amire azt írták darált hús van rajta, hát ez ilyen csimbókokban ráhelyezett édes spagettiszószt jelentett sok hússal, elég szar volt. Én a Havanna pizzériát szeretem, de az lassabban szállít és ha elfelejtem megkérni őket nem vágják fel  ::)

Kraivan

Quote from: Cloud on 2012-06-15, 11:25:54
Miért érzem úgy nem kellett volna elolvasnom ezt a postot????

Amúgy Pizza-King-el óvatosan, bár nekem még nem volt gondom velük, de olvastam már két vásárlói véleményt is hogy rajzszög volt a pizzában. :S

Hja és nem értem miért tart majd 50 percig kihozni egy pizzát, itt vannak bazz a sétányon.  :uzi:
Mint szakmatapasztalatos.
Egy pizzéria úgy néz ki h nyitás előtt 1-2 órával megkezdődik a dagasztás, mert kelt tésztáról van szó.
A gombócok be vannak készítve, nagy pörgésre már fomába téve, csak arra várva h mit kell rádobni.
Egy jó kemencével 8-12 perc rendeléstől felvéve jó pizzát kisütni, de 2-3 percet dobálhat az értéken h ki mekkora abberráltságot kér [spoiler]Volt h gazdagszínesfémkereskedőék család pizzát kértek 4, azaz négyszeres tengergyümölcsével, na azt sütheted duplahosszan mert a sok folyadéktől tocsogott a tészta és nem sült, hanem csak párologtattál[/spoiler]
Ezt követően a logikus szállítás diktáló még. Mert köröket kell futnia  futárnak, és ok h a pizzériával szemben laksz, de akkor is 1 ember kiesés, inkább várnak 2 címet, és visszaúton "ráérsz".
Nálunk most azért kell sokat várni, mert a szépkártya terminál kell, amiből 3 van az üzletnek.

Member

A K&H SZÉP-et ti sem fogadjátok? :D Btw. a múlt héten még nem tudakozós voltál?

Cloud

mert talán meg kell sütniük a pizzát is?  ::) voltam már kinn náluk, nem mirelit pizzát mikróznak meg

ed.2.: eléggé le vannak szólva pár helyen  :_piszka: hát nemtom, lehet majd próbálgatok másiktól is rendelni.

Ha van facebook-od akkor itt láthatod:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=305462376205383&id=110781505673472

Kraivan

Quote from: Member on 2012-06-15, 15:38:45
Még mindig tudakozós vagyok.
De a tudás megvan.

Member

Quote from: Kraivan on 2012-06-15, 17:29:39
De a tudás megvan.
Jelen időben írtad végig, ezért kérdeztem. Remélem, közben még 3 üzlet tervét elkészítetted szabadidődben. ;)
A kérdésre meg nem válaszoltál... K&H... SZÉP... KÁRTYA??

Lythis

Itthon általában Forte, vagy csinálok, melóhelyen változó (jellemzően adzsári-t szoktam 50 minutes-től, illetve "pizza péntek"-re lövésem sincs honnan szoktuk az óriáspizzákat).

szpeter

Forte. Még a kiszállítás is ingyenes, itt van 5 percre.  ^^

Cheesy

Pizza?! Az valami drága úri dolog ott fönn Pöstön bizonyára.
Mekdonház? Ami az őshazájában a csövesek eledele nálunk flancosság.

Member

Nincs jobb két jól megrakott szendvicsnél, amivel a házi kolbászt kíséred. És akkor a disznósajtról még nem beszéltünk.

Lythis

Quote from: Member on 2012-06-15, 19:42:43
És akkor a disznósajtról még nem beszéltünk.
DO NOT WANT

Member

Quote from: Lythis on 2012-06-15, 20:21:08
DO NOT WANT
[spoiler][/spoiler]

Lythis

Quote from: Member on 2012-06-15, 20:24:36
DO NOT WANT
[spoiler][/spoiler]
[spoiler][/spoiler]

Member

.Attila

Quote from: Member on 2012-06-15, 20:24:36
DO NOT WANT
[spoiler][/spoiler]

[spoiler]boobs[/spoiler]

Kraivan

Quote from: Member on 2012-06-15, 17:34:05
Quote from: Kraivan on 2012-06-15, 17:29:39
De a tudás megvan.
Jelen időben írtad végig, ezért kérdeztem. Remélem, közben még 3 üzlet tervét elkészítetted szabadidődben. ;)
A kérdésre meg nem válaszoltál... K&H... SZÉP... KÁRTYA??
mert a tudásom az most is megvan, a pizzéria meg most is üzemel.
Bár hajlamos vagyok e és T/1ben beszélni az efféle dolgokról.
Szerepjáték élmények előadása során idegen számára kicsit furán fest.

Amúgy szegeden Pizza futárnál rendelünk és otp kártya van asszonynak.
Meg dolgoztam a Pizza Futár rokoncégénél (Corazza) így van sejtésem mit csinálnak ott.

QuoteNincs jobb két jól megrakott szendvicsnél, amivel a házi kolbászt kíséred. És akkor a disznósajtról még nem beszéltünk.
A disznósajt (magyar haggis) nem a kedvenc. De lehet h csak régen ettem és még az is rossz volt. 26 éves koromig nem gondoltam volna h a pacalpörkölt az finom. XD Jó kis csülökkel van körömmel megfőzve egy kis babbal megküldve.

Bél, a pusztítás ura szívesen fogadta az áldozatot.

Dreamcleaver

1934-ben Hajós Alfrédnak írt fenyegető levél megszólítása:

"Tisztelettel értesítjük, hogy legyilkoljuk jövő hónapban"

és még egy részlet:

"javuljon meg, akkor nem lesz bántódása, és megmenti életét."

Hát kérem szépen az illem és tisztelet. Ez hiányzik korunk társadalmából.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Lythis

Ezen a vackon fetrengek már 10 perce... egyszerűen fáááj  :lul:

Dreamcleaver

Sokáig töprengtem rajta, mire leesett, hogy az talán ott gyapot?

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Flaser

Csak addig vicces míg ezt a grafikont nem láttad... na *ezért* nem akartak a déliek semmi rabszolga felszabadítást, túl jó üzlet volt ahhoz, hogy csak úgy lemondjanak róla:

http://exiledonline.com/the-one-percents-doctrine-for-the-rest-of-us-slavery-feudalism-la-da-da-dee-dee-dee/
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

Lythis

És akkor most magyarázd meg, hogy utána miért ne tartanám ugyan olyan viccesnek, mint előtte   ::)

Member

Csak úgy tippre, a rabszolgák nem a hatékonyságuk, hanem ritkulásuk miatt lettek drágábbak, mert gondolom megcsappant a "forrás" Afrikában, de ettől még nem tudtak többet betakarítani, így Lythis-nél a pont szerintem.
Mi történt tavaly december 3.-án, hogy abbahagytad a gayszínt?

Lythis

Leginkább lusta voltam asszem.
Tavaly Dec. 3. vasárnap, lövésem nincs mit csinálhattam éppen. :D
p.s.:
ez a gay, és nem a lila :P