Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Darkstar

Quote from: Cloud on 2013-06-28, 22:49:16
De amúgy nem értem, hogy lehetett csak így elhagyatva a kereskedés? Ott kinnt nincsenes csövesek meg guberálók akik ezer éve kifosztották volna az egészet?
Ne innen a balkánból indulj ki (habár ez lassan a balkánra lesz sértő...)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Kvikveg

Shi.. most jottem ra, hogy a kikuldetesre nem vihetem a biztonsagi masolataimat, mert visszafele USA atszallas van. :/
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Darkstar

Hová mész?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kikuchiyo

Hints: juharszirup, hoki...
Failure is the default option

Darkstar

Astra Zeneca?   :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kikuchiyo

WTF?

szerk: btw Kvikveg, sztem ne aggódj, téged nem kapcsolnak le a határon, mert nem nézel ki terroristának, nem úgy, mint egyes kollégáink...

Ha meg nagyon aggódsz, akkor csinálj Truecrypt partíciót vagy hasonlót. Végső esetben akár az is megteszi, hogy lemented a partíciós táblát, a biztonsági másolatokat tartalmazó partíciót kiütöd belőle, aztán amikor átértél a határon, visszaírod. Nem valószínű, hogy dd-vel lementenék az egész lemezt.
Failure is the default option

Kvikveg

Quote from: kikuchiyo on 2013-06-28, 23:54:37
WTF?

szerk: btw Kvikveg, sztem ne aggódj, téged nem kapcsolnak le a határon, mert nem nézel ki terroristának, nem úgy, mint egyes kollégáink...

Ha meg nagyon aggódsz, akkor csinálj Truecrypt partíciót vagy hasonlót. Végső esetben akár az is megteszi, hogy lemented a partíciós táblát, a biztonsági másolatokat tartalmazó partíciót kiütöd belőle, aztán amikor átértél a határon, visszaírod. Nem valószínű, hogy dd-vel lementenék az egész lemezt.
Ja en is a TrueCryptre gondoltam.
Particios tablaval meg nem turkaltam. O_o
A TrueCrypt elvileg tud valami hidden izet. Mondjuk lesz ra vagy ket honapom hogy osszeussem hehe.

AstraZeneca??
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Fazék

Azt hiszem egesz jol erzekelteti az smsekkel jaro tenyleges koltsegeit a szolgaltatonak, amikor2 napon belul mar a 8. "forgalmi keretebol mar csak 20% maradt blabla" smst kuldik.ebbol az elobbi 5 percben erkezett 3

Darkstar

Túléltem az utat.
Valami brutális, hogy itt mennyi, es milyen minőségű bicikliút van.

A zuhanykabin meg nagyon komoly, igy direktben az ablak elott :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Kvikveg

Quote from: Darkstar on 2013-06-30, 15:13:18
Túléltem az utat.

Öööö.. hol voltal?

Miket talalok a laptopomon...

Cloud

Quote from: Darkstar on 2013-06-30, 15:13:18
Túléltem az utat.

Dekomoooooly.  :he:

Darkstar

Kviki: még vagyok, Amszterdamban.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Kvikveg

Quote from: Darkstar on 2013-06-30, 23:55:09
Kviki: még vagyok, Amszterdamban.
:)

Valaki ostehetseg megmondana nekem, hogy a montreali BKV-n letezik-e limit a csomagra amit magammal vonszolok?
Repulore vihetek balna-borondot, de nem tudom a busz/metro a helyszinen felvesz-e ezekutan. :/ Semmit sem talalok errol. Lehet, hogy nem is letezik, es lehet novendek borju meretu vackokat szallittatni??!
CIT Laurentides es Société de transport de Montréal a ket celpont.

SaiyaGin

A távolsági közlekedésben használt regisztrációs jegyek fizetőssé tétele érdekes párbeszédeket tud produkálni:
Buszsofőr: Ingyenes jegyet tetszik kérni?
Öreg néne: Igen.
Buszsofőr: 150 Ft lesz.

:D

Selmo

Ez egyfelől vicces, másfelől tökéletes példája Abszurdisztánnak.

A tökéletesség unalmas.

Acchan

Quote from: SaiyaGin on 2013-07-01, 20:58:47
A távolsági közlekedésben használt regisztrációs jegyek fizetőssé tétele érdekes párbeszédeket tud produkálni:

:D
:facepalm:

Darkstar

Quote from: SaiyaGin on 2013-07-01, 20:58:47

GG
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Kvikveg

Nem teljesen Montreal, este fel11. Ha az agyam csak felannyira tartana, mint a 3WetterTaft, mar orulnek.

Cobra

Fújd be magas hajsprayvel, hátha segít :D
Hide and fear, Cobra Commander is here !

.Attila

Quote from: Kvikveg on 2013-07-03, 05:31:35
Nem teljesen Montreal, este fel11. Ha az agyam csak felannyira tartana, mint a 3WetterTaft, mar orulnek.

Agyad vagy ágyad? :confused:

Cobra

Hmm, erre nem is gondoltam, hogy kétértelmű lehet. Bár az ágyat Kvikveg gyorsan megjavította volna.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Kvikveg

Quote from: Cobra on 2013-07-03, 09:02:20
Fújd be magas hajsprayvel, hátha segít :D
XD

A-val, mint al. (mwhaha) Najo a mint Alabama.

frozenstein

Quote from: frozenstein on 2013-06-28, 15:42:45
Ma délelőtt hívtak, jövőhét kedden mehetek második fordulóra, annyit mondtak félórás lesz az egész.
Tegnap kaptam mailt, hogy a második forduló után nem jutottam tovább. :( Ez van.

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Darkstar

Tudom, hogy mindenkinek rettenetesen hiányoztam, ezét megosztom az örömhírt: újra itthon vagyok.  :__devil:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

Quote from: Darkstar on 2013-07-08, 02:06:14
Tudom, hogy mindenkinek rettenetesen hiányoztam, ezét megosztom az örömhírt: újra itthon vagyok.  :__devil:
Ja, hogy elmentél? :__devil: :D
[reserved]

Kvikveg

En meg mar megint nem vagyok otthon. XD
Eppen megtettem esti setamat az IGA lancolat egyik tagjaba. Vasarnap este 11ig vannak nyitva. Ez nem Nemetorszag, ahol hagyjak a jonepet vasarnap pihenni.

Cloud

Quote from: NLZ on 2013-07-08, 02:08:08
Ja, hogy elmentél? :__devil: :D
Ezt én akartam. :D

Kuroi Tenshi

S én is itthon vagyok.

Inb4 ja hogy elmentél