Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Zsiga

Quote from: Darkstar on 2006-10-27, 13:03:28
A rákfélékkel nekem sincs bajom, sőt néhány, pl a languszta szvsz kifejezettem jófej, de ettől égnek álla hátamon a szőr. :)

És okt 28.án eldől, ki lesz a nyertes. :)
Ha tudnék szerezni simán tartanék ilyet itthon, olyan mint egy kis bio-tank. :D

Mi lesz 28-án?  :confused:

Darkstar

[spoiler]
[/spoiler]
Hopsz, így picit nagy. link
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Zsiga

Quote from: Darkstar on 2006-10-27, 13:29:28
[spoiler]
[/spoiler]
Érdekes... :)

Kuroi Tenshi

Quote from: Darkstar on 2006-10-27, 12:33:01
Uhh, láttatok már giant isopod-ot?
Misopod? Kiso... :o :lul:

Próféta:
TDK-t legalább abból írhatsz, amit választasz, ami érdekel.
Vizsgaesszét viszont nem :(
Detökjó, hogy még egyetlen sort se haladtam vele, még csak forrásokat kerestem
és olvastam, kedd a határidő és hétvégén szakiránykirándulok. csak 30%-a a jegynek :haha:
Hogy lesz ebből vizsgaesszé?
Majd segít rajtunk a mesét rejtő égből pottyant ejtőernyő...  :muhahah:
Igen, én is kész vagyok  :appl:

Yakumo

Quote from: Kuroi Tenshi on 2006-10-27, 14:16:09
Majd segít rajtunk a mesét rejtő égből pottyant ejtőernyő...  :muhahah:
Igen, én is kész vagyok  :appl:
Az látszik. XD

"Tán te vagy vagy én vagyok? Áááá, dehogy!
Tán a nagyi? Áááá, dehogy!" :lol:

na húztam is inkább dolgozni. :D

.Attila

Quote from: White SeeD on 2006-10-27, 15:17:18
Mindenesetre már most eldöntöttem hogy totál fölösleges és ez lesz az utolsó alkalom.

Ha így mész oda eleve, akkor természetesen semmi nem lesz. Az első dolog ugyanis az lenne, hogy a páciens felismeri, van valami, amin változtatnia kellene, és változtatni akarjon rajta.
(halvány fogalmam sincs, miről van szó nálad, általánosságban beszéltem)
Habár esetleg az járható módszer ilyenkor, hogy agyondrogozzák a pácienst, és kábult állapotban rákényszerítik, amit akarnak :)

Darkstar

[spoiler]
[/spoiler]
Hm, a link nektek is simán 4chan.org-ot mutogat? Akkor majd ha hazaérek felteszem a képet a tárhelyemre, és linkelem újra. Amikor postoltam még működött.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Zsiga

Quote from: Darkstar on 2006-10-27, 15:49:24
[spoiler]
[/spoiler]
Hm, a link nektek is simán 4chan.org-ot mutogat? Akkor majd ha hazaérek felteszem a képet a tárhelyemre, és linkelem újra. Amikor postoltam még működött.
Hotlink-protection, nálam copypaste megoldja. :)

Darkstar

Ja, tudom h az, de az elején működött (csodálkoztam is). Azért egyszerűbb, ha nem kell copypastázni. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Member

Quote from: White SeeD on 2006-10-27, 15:46:11
A szó az hogy ne legyek otaku, hanem normális ember, aki a kocsmában tölti a fölös idejét, zsákot húz a fejére és azon siránkozik hogy a mónika showban a srácot arcontörölte a lány a zöldséggel :D
Azokba is belekötne, hidd el...
Inkább azzal van a baja, hogy gyakrabban találkozol spyware-el a gépen, mint emberrel a való életben, kicsit hanyagolod az interpersonális kapcsolatokat meg hasonlók. Persze az őt nem érdekli, hogy jól érzed-e magad így vagy nem. :rolleyes:

Draconire

[spoiler]
[/spoiler]
[spoiler=ugye erre gondoltok?][/spoiler]

Darkstar

Erre, thx. (Bár kicsit nagyobb volt.) :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lythis

Quote from: Gmer on 2006-10-27, 16:05:49
[spoiler]
[/spoiler]
[spoiler=ugye erre gondoltok?][/spoiler]
jahm, még szép hogy...
asszem utána lesz Shana vs a Strawberry Panic-es csaj a 3-adik helyért.

All Hail the Angel of Desu ^^
kééééép

Member

Megkérném Lythis-t, hogy a képeket linkelje és ne direktbe tegye be, már vagy 15 képregényoldalt és egyéb nyalánkságot "szedtem le" így feleslegesen, a netforgalmat csökkentve.

Lythis

Quote from: Member on 2006-10-27, 16:45:06
Megkérném Lythis-t, hogy ...
Wow! És szerinted mit fog válaszolni?  :haha: (természetesen miután megkérted, és már nem csak feltételes mód =P)

Darkstar

Member, csak kívácsiságból, konkrétan melyik képpel van problémád?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Draconire

Quote from: Darkstar on 2006-10-27, 18:53:07
Member, csak kívácsiságból, konkrétan melyik képpel van problémád?
Letöltési korlátja van, ezért a fenti gif kép pl értékes forgalomba kerül neki.

Darkstar

Még nem volt korlátos netem, szal nem tudok tapasztalatból nyilatkozni, de a fent említett min. 15 file (ha kb 250kbvel számolunk, mint pl ez a gif is volt, egy sima kép gyakran kissebb) nincs 4 mega. Szvsz ez igen elenyésző mennyiség ahhoz képest, hogy csomóan animált aláírást használnak  vagy akár több képet, ami ennek párszorosát adja ki.  Ráadásul pl én reflexből nyitom meg a spoilereket, onnantól viszont mind1, hogy benne van-e vagy nincs. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lythis

ha spoilerezve van, alapból betölti afaik, csak nem látod. de végülis nem ez a lényeg..
"megkérdezném Membert..." .. szal mekkora az a korlát? mert nekem majdnem egy évig volt 5gb-os, és röhögve néztem vele imageboardot, meg fórumot, meg minden vackot, és sosem attól telt be...

Member

3 giga a korlát, avák és aláírások már rég le vannak tiltva, de így is alig tudok kijönni belőle.
Sajna kell arra a kevés torrentre, mivel nincsen sehol a közelben netes ismerősöm.
Most még hab a korlát, hogy a mérőoldalt frissítették... És már nem működik. Ezt meg észrevenni nem hajlandóak.

Darkstar

Ilyenkor szokás naponta csesegetni az ISPt ;)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Member

Szerintem most egy szokatlan kérdés jön: Az meg mi?
Mondjuk tudtommal náluk mér mindent, nem nálam, akármit bütyköltem eddig, nem változott semmi.

Ahhh, miért nem 4, az már simán elég lenne... -_-

Zsiga

Quote from: Member on 2006-10-27, 19:23:52
3 giga a korlát, avák és aláírások már rég le vannak tiltva, de így is alig tudok kijönni belőle.
Sajna kell arra a kevés torrentre, mivel nincsen sehol a közelben netes ismerősöm.
Most még hab a korlát, hogy a mérőoldalt frissítették... És már nem működik. Ezt meg észrevenni nem hajlandóak.
Szerintem vagyunk egy páran itt Pesten akik tudnánk segíteni a napi anime-adag offline beszerzésében, Pesttől meg emlékeim szerint nem laksz túl messze.

Btw, ISP= Internet Service Provider = netszolgáltató, Tréonlájn és társai.

Lythis

Quote from: Member on 2006-10-27, 19:29:20
Szerintem most egy szokatlan kérdés jön: Az meg mi?
Mondjuk tudtommal náluk mér mindent, nem nálam, akármit bütyköltem eddig, nem változott semmi.

Ahhh, miért nem 4, az már simán elég lenne... -_-
Ha nem lehet elrérni, akkor ált nem mér...

Member

Kb. 100 km, de péntek délután érek haza, vasárnap kora délután megyek vissza és szombaton állandóan ezekkel a köt. szóbeli sz*rokkal próbálkozom, amiknek értelme nem sok van, csak az időmet veszik el.
Szeged viszont már kicsit messze van, pedig ott még ált. ráérnék.

EDIT: Offline megszerzés? Miért, vmelyikőtök még tölti a PPG-t? :D

Darkstar

Hm, ez érdekes, miért van az, hogy a korábbi linket, amire mondtam, hogy javítom, az IE7 változatlanul betölti a prot ellenére, míg a FF3 a 4chan.org képet jeleníti meg. IE7ből törölten a letöltött elemeket, szal tuti nem onnan szedi ki
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Zsiga

Quote from: Member on 2006-10-27, 19:42:19
Kb. 100 km, de péntek délután érek haza, vasárnap kora délután megyek vissza és szombaton állandóan ezekkel a köt. szóbeli sz*rokkal próbálkozom, amiknek értelme nem sok van, csak az időmet veszik el.
Szeged viszont már kicsit messze van, pedig ott még ált. ráérnék.

EDIT: Offline megszerzés? Miért, vmelyikőtök még tölti a PPG-t? :D
Ja hogy 100km, nem szóltam... :)

Darkstar: Még egy érv az IE mellett. ;):D

Member

Quote from: Zsiga on 2006-10-27, 19:47:46
Ja hogy 100km, nem szóltam... :)
Amúgy kösz a felajánlást, jelenleg szerencsére csak a Chrno érdekel, de azt valószínűleg SpawnofHell látogatása megoldja.

White SeeD, ha "meg akarsz gyógyulni", válts emitelre és költözz minél messzebbre Pesttől. :D

Bishop

már van FF3 :eek: akkor jól le vagyok maradva FF2-vel :D
nem tudom nem értem ezeket a magasabb jellegű internetes folyamatokat,de az FF2 szerintem nagyon jól működik

Draconire