Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Member

Aki tudja, csinálj ezt utánam! A kijelzőn félhosszi eltolás és vízszintes tükrözés.
Már értem, miért mondja mindenki, hogy vegyek új telót. :D
(De nem fogok :rolleyes: )

RE@L

Én rendszeresen produkáltam ilyeneket 3410-es el régebben.

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Darkstar

Quote from: Lythis on 2006-10-29, 02:31:36
Jahm, kép amúgy kinnvolt synchroom-on linkben, nemtom miért kellett ehez 4chan  :confused:
Mert amikor kerestem, még csak ez a kicsi volt kint (legalábbis a nagyot nem találtam meg). :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

RE@L

Jól vettem észre hogy visszakerült a postcount? Mármint mostmár csak és kizárólag az offtopic topic nem számít bele?

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....

Member

Quote from: RE@L on 2006-10-29, 11:21:26
Jól vettem észre hogy visszakerült a postcount?
Nem.
Ne ez jó tömör lett. :)

SaiyaGin

Quote from: Member on 2006-10-29, 10:34:19
Aki tudja, csinálj ezt utánam! A kijelzőn félhosszi eltolás és vízszintes tükrözés.
Már értem, miért mondja mindenki, hogy vegyek új telót. :D
(De nem fogok :rolleyes: )

Az enyém időnként magától megszakítja a kapcsolatot hívás közben, vagy kikapcsol.

Member

Az sem rossz, nekem csak kártyahibát szokott jelezni ok nélkül hívás közben. :)
(Aminek eredménye az volt, hogy kaptam egy fejmosást, mely szerint bunkó módjára leraktam és ki is kapcsoltam :ejj: )

Lythis

Az enyém szerintem önjavító kísérleti model. Esett már le tetőről, landolt már eldugult ereszcsatornában, ahol 15 percig ázott, mire kihalásztuk, volt már falhozhajítva, szétázott aug 20-án, de átlag 2 nap után már semmi baja sincs.... az egyetlen, amit ki kellett cserélnem, az a töltő volt, mivel a gyári széttört.

Member

Nekem az mp3 lejátszóm ilyen nomád fajta... Még a hangerőváltó gomb is megjavult, pedig volt, hogy csak felküldte maximumra (dobhártya recccs) vagy lenullázta...

Kuroi Tenshi

Gondoltam, milyen laza lenne Pécsett kiűlni a dzsámi elé és onnan benézni a
fórumra és üdvözölni SirTomit, de csupa magánhálózat van természetesen
ott is. (Azonban elég sok van). Az egyik legalább annyit engedett, hogy az
index.hu-t megnézzem.

Na mindegy. Ma már itt vagyok :)

Az a Yamada kézikönyv nem semmi  :jee: :eek: :comp: :lul:

Quote from: Lythis on 2006-10-29, 17:41:50
Az enyém szerintem önjavító kísérleti model. Esett már le tetőről, landolt már eldugult ereszcsatornában, ahol 15 percig ázott, mire kihalásztuk, volt már falhozhajítva, szétázott aug 20-án, de átlag 2 nap után már semmi baja sincs.... az egyetlen, amit ki kellett cserélnem, az a töltő volt, mivel a gyári széttört.
Ja, a C55-öst elszúrták, túl jóra sikerült :haha: Az enyém is elég sokat
túlélt már. Nekem még a töltője is műxik  :jee:
Talán mert azt mondtam pár éve, hogyha tönkremegy, lecserélem egy
újabbra. Ezért most makacsul kitart :haha: Nem, nem bántom, jó mobil
ő. Eddig másodnapra mindig meggyógyult. :)

SaiyaGin

Elkezdtem olvasni egy kötelező olvasmányt, amikor kinyitottam, az első oldalon ez állt:
Néprajzi Tanulmányok
Szerkeszti
Manga János

Próféta

sirtomi

Quote from: Kuroi Tenshi on 2006-10-29, 18:04:37
Gondoltam, milyen laza lenne Pécsett kiűlni a dzsámi elé és onnan benézni a
fórumra és üdvözölni SirTomit, de csupa magánhálózat van természetesen
ott is. (Azonban elég sok van). Az egyik legalább annyit engedett, hogy az
index.hu-t megnézzem.

Na mindegy. Ma már itt vagyok :)
Ha holnap nem lesz semmi dolgom én is kiülök a Dzsámi elé egy kicsit. Unatkozom itthon pedig lenne mit csinálnom :)

Szar a hangfalam, hol üvölt mint az állat, hol elhalkul teljesen.

arianrhod

Teljesen el vagyok keseredve.Nem jutok el a conra,a különböző meetekre tegnap az Iparművészetibe se a Moto Freestylra.Francba már, mi lesz így velem :bruhuhu:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: arianrhod on 2006-10-29, 20:47:17
Teljesen el vagyok keseredve.Nem jutok el a conra,a különböző meetekre tegnap az Iparművészetibe se a Moto Freestylra.Francba már, mi lesz így velem :bruhuhu:
en meg immaron hatodik eve szivok ezzel az ocskavassal, es egy rohadt JavaC se mukodik rajta, pedig kellene a hazim megcsinalasahoz, meg tanulashoz, meg miegymashoz. elhiszed, hogy sajnallak? akkor sajnalnalak, ha kijutottal volna barmelyikre is
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

arianrhod

Én csak negyedik éve harcolok ezzel az öntudatos homokkal. :D  Én csak meló miatt nem jutok el sehova 5 éve.De engem nem kell sajnálni,nem vagyok az a fajta :Kiraly:

Selmo

Quote from: arianrhod on 2006-10-29, 21:12:16
Akkor ezentúl nem screenshotolok  :D :tezsvir:
Miért is?! :eek:

A tökéletesség unalmas.

arianrhod

Quotehagy használja más is, ha tetszik neki.
Végül is valahogy meg kell lennie,hogy screenshotoljam,nem? :D És így egyszerűbb is

Selmo

Oké, totálisan félreértettem a dolgot. :lol:

A tökéletesség unalmas.

arianrhod

QuoteOké, totálisan félreértettem a dolgot. LolLolLolLol
Az internet áldásossága  :D Egyébként nagyon :cool: az avád, egy ideje szeretném megtudakolni miből van. :redface:

RE@L

Peace & Love & Unity!!! Újabb dorbézolós éjszaka vár/várt ránk :) Holnap munka és újfent "jól" fogok aludni  :lazza:

Selmo

Quote from: arianrhod on 2006-10-29, 22:50:24
Az internet áldásossága  :D Egyébként nagyon :cool: az avád, egy ideje szeretném megtudakolni miből van. :redface:
Amaenaide yo! ha jókat akarsz röhögni, akkor ajánlom melegen. ;)

A tökéletesség unalmas.

Edina-chan

Quote from: Member on 2006-10-29, 17:49:39
Nekem az mp3 lejátszóm ilyen nomád fajta... Még a hangerőváltó gomb is megjavult, pedig volt, hogy csak felküldte maximumra (dobhártya recccs) vagy lenullázta...
menjmár, az enyém sokkal jobb xD egyetlen "aprócska" hibája, hogy egyáltalán nincs már hangja... :D (asszem venni kéne újat xDDD )

Member

Tedd el pendrive-nak. :)
A kijelzője gondolom jó még, meg is lehet rajta nézni, hogy mennyi a szabad hely, mekkora flash már. :D

Edina-chan

Ja, igazis, nem kell akkor pendriveot vennem xD de ez csak 128 megás..na mind1, azis elég ^^'

Kuroi Tenshi

Quote from: Member on 2006-10-29, 23:40:05
A kijelzője gondolom jó még, meg is lehet rajta nézni, hogy mennyi a szabad hely, mekkora flash már. :D
Tud néhány mostani pendrive is ilyet, de ez olcsóbb és egyszerűbb megoldás :)

Darkstar

Lehet, hogy végre normális idő lesz,eddig csak esett, de már dörgést is hallok valahonnan mesziről. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Fazék

Quote from: Darkstar on 2006-10-30, 00:53:35
Lehet, hogy végre normális idő lesz,eddig csak esett, de már dörgést is hallok valahonnan mesziről. :)
hát meglennék ezen időjárás nélkül... :rolleyes:
még egy hetet várhatott volna ez a hideg, hogy teljesen végezhessünk a ház körüli munkákkal...

amúgy minden egyes megjelenési időpont utáni érdeklődés 1 nappal későbbi kiadást eredményez a képmutatóból? :D

Lythis

Quote from: Darkstar on 2006-10-30, 00:53:35
szélvihar az van. sőt, estére olyan pöpec vihar lett, hogy csak na. Mondjuk mennydörgés és villámlás tényleg dobna rajta, de így is "eerie".
Sőt, napközben az ég is rettentő látványos volt. Hja.. ház körüli munkák... Majd ki kell agyalni mit kezd az ember azzal a 3 tonna nedves lombbal... hacsak nem lesz szárazság, hogy el lehessen őket égetni. (vagy csinálok egy nagy tüzet, és arra adagolom a vizes leveleket, és kifüstölöm a szomszédokat  :bsd: )

Member

Quote from: White SeeD on 2006-10-30, 10:20:06
Member EL-ed 1-es régiós, így a magyar viszonylatos 2es régiós lejátszók nem fogják vinni. viszont ha van noname tescos 10K alatti lejátszód az vinni fogja. DE ha evszel egy 30K+ osat az már nem biztos. A dvd/videó kombók meg tuti nem fogják hacsak nem 1es régiós a dvd része.
Egyáltalán nem értem, ezek a régiók mik is valójában? Más a pitek aránya, vagy mi?
Szerintem ez csak a "+"-t viszi, mert a mínuszt nem.
QuotePéldának azt hozta fel, hogy ő a gép előtt ül és hagymát eszik. És én azt nem érzékelem. (ez ugye nem feltétlenül igaz emrt bekapcsolja a kameráját és máris látom sőt hallom ahogy csámcsog....) Nameg erre ki kíváncsi. Végül kibökte hogy arra akar kijukadni hogy így nem ismerhetem meg az ember egészét... Nem tudom, engem sokszor nem érdekel az ember egésze. Ha fontosnak tartja magáról az illető hogy közölje hogy hagymát zabál akkor úgy is közli, ha meg nem fontos számára akkor nem közli. Így ezzel az érvel nemigazán fogott meg.
Na ennél hülyébb érvet ritkán hozhat fel az ember. :)
Max a hagyma szagát nem érezheted, de az büdös, mint a disznó...
De ki olyan paréj, hogy hagymát magába? Az még a gyomornak is árt... Csak a 30-as évek parasztgyermekei ették magában ebben a korban...
Az ember egésze gyakran rejt olyanokat, amiket jobb illúzióba ringatva nem észrevenni. :)
QuoteMondjuk a nő fulltotál gépellenes, gyak semmit nem tud a virtuális valóságról, az internetes társadalmoról. Csak akkor nem értem mitől szólja le, ha nem is ismeri :redface:
Szerintem eljutott addig, hogy van a honlap, az email meg a chat és kifúlt. A fórum szót a legtöbb emberke meg sem érti, hogy micsoda.