Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Member

Egy igazi Ace Ventura először a kalitkákat veszi észre és utána megkérdezi Emma-t, hogy nála van-e a kulcs. ;)

EDIT: Mondjuk egy ideig szentül hittem, hogy ezek a képek hirtelen ihlet + Google segítségével születnek. O_o

Gregory

Quote from: Kuroi Tenshi on 2007-08-29, 21:34:31
Quote from: Gregory on 2007-08-29, 20:43:18
fogalmazzunk úgy, h annyira nem nyerte el a tetszésemet(elég rémisztő volt  :3x3:)
Oh, ugyan már. MI a rémisztő allergiával kapcsolatban egy orvosban?
Kisgyerkőcként az futástesztes asztma-kamra, na az ám tud szar lenni...
Megvolt nekem is  :smile: , inkább zavart, h "véletlenül" a lábamra tévedt a keze (javítsatok ki ha tévednék, addig sosem kellett a lábamat megvizsgálni allergia ügyben). Persze lehet, h nem volt semmi rossz szándék benne, de attól nekem ugyanúgy kellemetlen lett volna, szal biztosabbnak éreztem így
A másik ami miatt nem bírtam, h kijelentette, h akármit csinálok, 1 éven belül annyira asztmás leszek, h nem fogok tudni semmit se sportolni, ez pedig elég érzékenyen érintett, mert akkoriban még elég sokat sportoltam, volt, hogy versenyszerűen(tájfutás).

Bruce

Annyi helyen hallom hogy az asztmások csak ne futkossanak mert fulladnak tőle, a székesfehérvári tüdődoki meg mit mondott? Fussak sokat. Ússzak. Gyak egy éves korom óta asztmás voltam, aztán mikor hozzá kerültünk - ez modnjuk már jóval később volt, általános iskolában - akkor kezdtem el futni. Először csak 200 méter/nap, két évvel később már kilóméterben lehetett mérni. Meg úsztam. Sokat. És láss csodát, egyre kevesebbszer fulladtam, egyre kevesebb gyógyszert szedtem, mígnem 14 éves koromra hivatalosan is gyógyultnak nyilvánítottak. Azóta nem is látott orvos, mert még egy fránya influenzát sem bírok normálisan elkapni - egy kezem elég hogy megszámoljam az elmúlt nyolc évben hányszor voltam beteg, és az sem tartott tovább egy napnál. Szerintem az emberek csak félnek hogy "jajj mingyá megfúlok" aztán inkább abbahagyják. Jahogy szar érzés? Tudom... Én se biztos hogy végigcsinálom, ha édesanyám nem hajt ki minden nap minket futni... Hogy úúúútáltam... De azért megérte.

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Kvikveg

Quote from: Fazék on 2007-08-29, 22:29:54
ilyen egy betegeskedő félhulla társaságot :haha:
Nekem is ez ugrott be. Tudoszanatorium.  :lul:
En most eppen siman meg vagyok fazva. Laktozallergian kivul nem tudok semmirol.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

sirtomi

Quote from: Kvikveg on 2007-08-30, 12:12:58
Quote from: Fazék on 2007-08-29, 22:29:54
ilyen egy betegeskedő félhulla társaságot :haha:
En most eppen siman meg vagyok fazva. Laktozallergian kivul nem tudok semmirol.
Az a poén, hogy falun lakom, egész kisgyerek korom óta réten focizok, meg erdőben kirándulok és szinte egyik napról a másikra allergiás lettem minden fűfélére meg egy rakás fa virágporára. Amíg valami virágzik addig allergiás vagyok :)

Member

Akkor megtaláltam neked az ideális lakókörnyezetet:
[spoiler][/spoiler]

sirtomi

Porra nem vagyok alergiás, úgyhogy ez tényleg jó lesz. Bár a pálmafára, a homokos tengerpartra és a fűszoknyás lányokra sem vagyok :D

Kuroi Tenshi

Quote from: Bruce on 2007-08-30, 11:59:33
Annyi helyen hallom hogy az asztmások csak ne futkossanak mert fulladnak tőle, a székesfehérvári tüdődoki meg mit mondott? Fussak sokat. Ússzak.
Nekem csak az úszást és az evezést mondták, és még most is úszok.
Na jó, nem viszem túlzásba, de legalább hetente még el szoktam menni.
Olyan fulladásom, hogy gyógyszert kellett bevennem rá, legutóbb
gimiben volt, tesi futás-osztályzásnál. Bár azóta 100-200m-es busz
utáni sprinteken kívül nem is nagyon futok; de nem is szeretek futni.

Asztma súlyosságában is vannak fokozatok. Gondolom téged nem vittek
megfulladás határán mentővel kórházba, mint engem kiskoromban.

Quote from: Kvikveg on 2007-08-30, 12:12:58
Ne is mondd...
Kékes-tetői tüdőszanatórium.
Egyik fele asztmás gyerekek; másik fele haldokló tüdőrákosok...
2-3 hét alatt, míg ott voltam, fordult arra párszor a hullaszállító...

Kvikveg

Szep felhotlen gyerekkorod lehetett.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Zsiga

Quote from: Kvikveg on 2007-08-30, 14:34:50
Szep felhotlen gyerekkorod lehetett.
Biztos azért lett ilyen retard. :D

Member

sirtomi, hidd el, a sivatag közepén járva azonnal allergiás rohamod lenne a kaktuszvirágtól. :D
A pálmák körül pedig a napfényre párolgó kókusztej ütne ki. :)

Kuroi Tenshi

Quote from: Zsiga on 2007-08-30, 14:40:56
Biztos azért lett ilyen retard. :D
Te csak ne irígykedjél  :fuk-u:

Member, a tenger nagyon jót tesz az allergiának - pontosabban az azt
szenvedő személynek.  :hehe:

Member

Tudom, csak bizonyítani kell neki, hogy még a tundra zúzmói is kinyírják a hörgőit. :D

Amúgy inkább felmegyek Pestre a cuccomért majd, még ilyen buszjegyek mellett is olcsóbban jön ki, mint a méregdrága futár. :rolleyes:

Lythis

Quote from: sirtomi on 2007-08-30, 09:41:49
Quote from: Zsiga on 2007-08-30, 00:08:59
[spoiler]http://img409.imageshack.us/img409/1188/gaytestun1.jpg[/spoiler]
:D
[spoiler]Ki az aki Emma Watsonon kívül bármi mást is észre vett a képen? :D[/spoiler]

[spoiler]Annyira tele volt minden vele egy időben, hogy már reflexből észre sem veszi az ember, ha rajtavan egy képen... :D[/spoiler]

Selmo

Lejátszók faq képesítve.

A tökéletesség unalmas.

Member

Emitel is tök laza. Eddig azt hittem, hogy csak szimplán sz@r az ipforg, erre rá kellett jönnöm, hogy a linket kézileg kell javítanom, mert a számlálógombnál el van b*szva... :ejj:

Próféta

Quote from: Selmo on 2007-08-30, 18:12:27
Lejátszók faq képesítve.
Keep up the good work, mister!  :merci:

Selmo

Quote from: Próféta on 2007-08-30, 18:42:42
Quote from: Selmo on 2007-08-30, 18:12:27
Lejátszók faq képesítve.
Keep up the good work, mister!  :merci:
Van ilyen is. :) Erre vajon lenne igény itt?

A tökéletesség unalmas.

Próféta

Quote from: Selmo on 2007-08-30, 18:56:13
Van ilyen is. :) Erre vajon lenne igény itt?
Nem tudom, van-e igény rá, de akkor már nem nagy fáradság belinkelni az itteni FAQ-ba ;)

Member

Nagyon durva, amikor egy tag egyetlen postja után elkezdem olvasni az utána jövőket... sirtomi-tól a "Trigun milyen?" és "A Cowboy Bebop tervebe van véve" különösen tetszett. :lol:

Bruce

Quote from: Kuroi Tenshi on 2007-08-30, 14:19:00
Quote from: Bruce on 2007-08-30, 11:59:33
Annyi helyen hallom hogy az asztmások csak ne futkossanak mert fulladnak tőle, a székesfehérvári tüdődoki meg mit mondott? Fussak sokat. Ússzak.
Asztma súlyosságában is vannak fokozatok. Gondolom téged nem vittek
megfulladás határán mentővel kórházba, mint engem kiskoromban.

Heh, azért a helyedben nem fogadnék... Sőt, tesóm, aki szintén az volt, és mára kutya baja, még ma is a nyakán viseli az akkori gégemetszése nyomait, mert csak úgy tudták levegőhöz juttatni, ha ott ledugnak neki egy csövet. Persze igaz, hogy a doki azt is hozzátette, hogy ezzel a módszerrel elhagyni csak igen fiatalon lehet, de azért később is jelentősen csökkenhetnek a tünetek... De különben meg ez azoknak szólt, akik semmit nem mozognak, csak sírnak hogy de nem bírnak egy kilómétert gyalogolni mert már attól kész a tüdeje (mielőtt innen bárki magára venné, ez spec a munkatársam volt.) nem azoknak, akik úsznak ;) báááár... busz utáni sprint? Jóféle, fekete benzingőz 100 méteren? Az tényleg jó a tüdőnek :rolleyes:

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Solid Snake

Quote from: Member on 2007-08-31, 00:00:54
Nagyon durva, amikor egy tag egyetlen postja után elkezdem olvasni az utána jövőket... sirtomi-tól a "Trigun milyen?" és "A Cowboy Bebop tervebe van véve" különösen tetszett. :lol:

Nem a legelső post utáni kommentekre céloztál?  :smile:

hargharg

nosztalgia mindig jo. ^_^
rofl

sirtomi

Ilyen jókat írok?! :D

Kuroi Tenshi

Quote from: Bruce on 2007-08-31, 01:02:10
De különben meg ez azoknak szólt, akik semmit nem mozognak, csak sírnak hogy de nem bírnak egy kilómétert gyalogolni mert már attól kész a tüdeje

busz utáni sprint? Jóféle, fekete benzingőz 100 méteren? Az tényleg jó a tüdőnek :rolleyes:
Van rosszabb is: aki asztmás, nem mozog, viszont dohányzik...
Ha egymás után kétszer ment le-fel a harmadikra, már kereste elő a gyógyszerét  :ejj:

Ha választhatnék, hogy mondjuk egy szép erdőn vagy legalább tisztáson, réten át
gyalogolok be az egyetemre a város helyett, hidd el, azt tenném ;)

Lythis

Dark, készítsd magad lelkiekben, mert ma áttransportálom Molly-t...

Fazék

Quote from: Lythis on 2007-08-31, 18:13:13
ezt vagy PM-ben intézzétek, vagy rögvest fejtsd ki :D

Lythis

Quote from: Fazék on 2007-08-31, 18:19:18
ezt vagy PM-ben intézzétek, vagy rögvest fejtsd ki :D
:ejnye:
Miért hiszem azt, hogy VALAKI rosszra gondol? :D

Darkstar

:D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

.Attila

Good night sweet prince!