Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Fazék

Quote from: .Attila on 2007-09-01, 00:51:42
jézusom! a frászt hoztad rám :haha: így hullafáradtan egy pillanatra komolyan vettem :lol:

kikuchiyo

Failure is the default option

Fazék

Quote from: kikuchiyo on 2007-09-01, 01:06:32
WTF?
há gondolom csak ilyen mókásan kívánt jó éjszakát.

vagy

följelentette zsozso-t és már megy érte a partyvan

vagy

10 percen belül egy böhömnagy meteor csapódik az usteam-et tartalmazó szerverszobába, véget vetve ezzel a fórumnak (és mellesleg az emberiség nagy részének)

vagy

who knows...

hargharg

Quote from: .Attila on 2007-09-01, 00:51:42

Good night sweet prince!
es a vilagegyetem ujabb rejte**el bovult. ha fontos, ugyis emlekezni fogunk. ^_^

edit: ennyire ijesztot szoltam volna? : D
rofl

.Attila

Quote from: kikuchiyo on 2007-09-01, 01:06:32
WTF?

Mert amikor írtam a postot, akkor gyakorlatilag már órák óta ki volt halva a fórum (leszámítva egy-két kósza postot olyan topicokban, amiket nem is olvasok).

Member

Ez pedig feltűnően gyakran fordul elő, Bonci. :)
Mindannyian próbálunk elszakadni a számítógép rabságától és boldogulni az anyagi világban, barátságokat ápolni és tervezni a boldog független családi életünket a közeljövőben, igaz srácok? :p

Én

Ja, vagy csak animuzunk :angyali:

Soldier

.Attila

Quote from: Member on 2007-09-02, 12:09:54

Nekem meg most jutott eszembe ez ;)

Btw:

minuszmiki

Quote from: Member on 2007-09-02, 12:09:54
Mindannyian próbálunk elszakadni a számítógép rabságától és boldogulni az anyagi világban, barátságokat ápolni és tervezni a boldog független családi életünket a közeljövőben, igaz srácok? :p
No, life = do not want! :D

Member

Helyes, nagyon helyes, nem csalódtam. Szóval aki nincs fent, az animét néz, egész nap. :lazza:

minuszmiki

Esetleg játszik. :D

Gregory

Esetleg mangát olvas

Fazék

esetleg füvet nyír és összesöpör a ház körül...

Soldier

esetleg lemegy a boltba anyukanak kenyérért . (persze ez csak 5 perc szvl utana minden a régi)

Bishop

Esetleg sír a párnáján hogy holnaptól újra társasági életet kell élnie és emberek közé mennie  :haha:

Zsiga

Esetleg röhög azokon akiknek már holnaptól suli van... :D

Selmo

Vagy vágyakozik a suli után.

A tökéletesség unalmas.

Solid Snake

Quote from: Zsiga on 2007-09-02, 19:01:00
Esetleg röhög azokon akiknek már holnaptól suli van... :D

:tezsvir: :rotfl:

Esetleg azon töpreng, hogy melyik animét szedje le.  :hehe:
(lehet, hogy ideje lenne a GITS SAC-ot bevállalni?)

Darkstar

Quote from: Solid Snake on 2007-09-02, 19:14:37
:tezsvir: :rotfl:

Jó érzés, mi? Mondjuk én évközben is röhögök azokon, akik bent rothadnak előadásokon/gyakokon aztán vizsgán mégis nem kevéssel alattam teljesítenek. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

.Attila

Member

Nekem sem lesz holnap még, ellenben ledolgozom a héten az évközbeni gyakorlatot. :D

Manitu

Quote from: Selmo on 2007-09-02, 19:14:16
Vagy örül annak, hogy az életben nem kell többet iskolába mennie :D 18 év bőven elég volt :redface:

Kvikveg

Manitu: csatlakozom. De sajnos a munkahely kivaltotta. Bar itt legalabb vizsgaidoszak nincsen. El van osztva a stressz egesz evre es meg logni sem lehet, csak korlatozott mertekben. De legalabb fizetnek erte.  :appl:

Vagy alszik(tegnap 4ig valahogy fentmaradtam, pedig az mostanaban extremnek szamit) , esetleg hazhoz kisebb hozzaepitest tervez, olvas (Philip K Dick egesz jo!), most pedig ha nem latnatok egy excel tablazatot toltoget munkahely szamara. Nemsokara. *boring*
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Én

Vagy elbringázik az @rc-ra: Érdekesen oldották meg, az elejére rakták a legnagyobb faileket, már kezdtem megijedni, de utána a többi egészen jó volt, sőt 1-2 mesterművet is szemügyre vettem. Aki közel lakik az nézze meg :) (majd tán lesz pikcsőrz)

Kazenokizu

Esetleg tanul, mert 10-étől TDK-zik, és addigra képben kell lennie újból egy csomó elméleti hülyeséggel. :D
És EGYÁLTALÁN nem vágyik vissza az egyetemre.

... mert boldogság nincsen, hiszen minden vágyad a megvalósulás pillanatában eltorzul, s inkább nyűg már, mint öröm. Ilyen az ember.

Én

Jah és jelentkeztem nyelvvizsga előkészítőre, yatta. Remélem ér is majd valamit ennyi pénzért.
(Érdekes én várom a sulit, bár nekem kicsikét könnyebb, még :D )

Bishop

Quote from: Selmo on 2007-09-02, 19:14:16
Inkább dolgoznék én. Egy valamit amihez értek és soha nem kéne új dolgot tanulni max a témán belül. És még pénzt is kapnék. Ezenkívűl ez évben éretségi,súlyosan el fogok vérezni érzem  :bruhuhu:

minuszmiki

Quote from: Én on 2007-09-02, 20:54:39
Vagy elbringázik az @rc-ra: Érdekesen oldották meg, az elejére rakták a legnagyobb faileket, már kezdtem megijedni, de utána a többi egészen jó volt, sőt 1-2 mesterművet is szemügyre vettem. Aki közel lakik az nézze meg :) (majd tán lesz pikcsőrz)
Én tavaly megnéztem, épp arra jártam és voltak köztük igen jók. :jee:
Szintén ehhez: Censorship in my XXI. century democracy? It's more likely than you think.

Darkstar

Quote from: Bishop on 2007-09-02, 21:04:27
Inkább dolgoznék én. Egy valamit amihez értek és soha nem kéne új dolgot tanulni max a témán belül. És még pénzt is kapnék. Ezenkívűl ez évben éretségi,súlyosan el fogok vérezni érzem  :bruhuhu:
101szerre is: az érettségi, még emelt szinten is nevetséges (az irodalomat kivéve, az szánalmas - mi a faxnak kell xxx versből tudni idézni ill. idézetet felismerni...) max akkor szívsz, ha szemét biztost fogsz ki.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん