Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Member

Egy jó osztályfőnök nem annyit mond, hogy "heehhe...fiacskám, be vagy b*szva, hehehe!", hanem reggel úgy kell összekaparni valamelyik árokból. :D

Kuroi Tenshi

Quote from: Edina-chan on 2007-09-03, 00:24:51
@Solid Snake: teljesen megront, sokkol, és rossz irányba fogok emiatt fejlődni
Quote from: Kuroi Tenshi on 2007-09-03, 00:28:03
Quote from: Edina-chan on 2007-09-03, 00:24:51
teljesen megront
Ahhoz már sztem késő...  :angyali:
Quote from: Edina-chan on 2007-09-03, 16:21:18
shotacoooon! :3
Naugye... :hehe: :D

Edina-chan

@Kuroi Tenshi: most miért kell elrontani a "jó" hírnevemet?  :eek: hidoi desu~
@Member: de az a nő mindig új viselkedik, mint aki be van rúgva, vagy minimum beszívva. XD Vagy nem tudom, mitől szabadul fel nála ennyi endorfin...  :ejnye:

Member

A nevében is benne van, K_T olyan angyali. :angyali:
Ha beszívott volna, a táblának dőlve csorgatná a nyálát. Nem tudom, hogy láttátok-e eddig, de lehet, hogy "nevető halál" típusú ember és végetek van. :__devil:

Kuroi Tenshi

Quote from: Edina-chan on 2007-09-03, 16:27:45
@Kuroi Tenshi: most miért kell elrontani a "jó" hírnevemet?  :eek: hidoi desu~
Nekem elég csak idézgetnem, megteszed azt magadtól is :angyali:

Edina-chan

shit. lebuktam. :D
@Member: igen,sajnos akkor az a típus. o_Ó  :__devil:

Bishop

Elkezdőtött a suli,persze már első nap kómás vagyok. Nem tudom miért de minden suli kezdésnél eltervezem hogy korán lefekszem,meg is tettem fél 12-kor (lol ez még viszonylag korán), erre 4-ig el se tudtam aludni :ejj:

Kocsik és a nőkhöz csak annyit hogy egyszer egy lada megy nagy lazán erre hirtelen felmegy a patkára bele a virágágyásba. Mikor kiszál a szőke 40-es éveit töltő nő oda megy a mögötte 4 kocsisöffőr  egyikéhez akiket maga mögé torlaszolt és megkéri hogy tolasson ki neki és indítsa be :lol:

Member

[spoiler][/spoiler]
A női autóvezetés csodákra képes. :)

motifator

Szerintem az autómosásnak nincs ennél egyszerűbb módja  :lul: :rotfl: :lul: :rotfl: :lul:
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Kuroi Tenshi

:grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr:

Ma láttam meg a teljes órarendem.
Volt már elég szar órarendem, de ez sztem még azokon is túltesz.
Már csak kevés órám van, de azok össze-vissza, ilyen cukorfalatokkal,
mint hétfő és péntek hajnal 8, amik pedig egy tömbben vannak, azok
meg ütköznek egymással. Természetesen hétfő és csütörtök késő délután
is van órám, így a japán mindkét csoportjával ütközik. Mégjobb, hogy a
következő félévben ezek nem lesznek már, így nem is mondhatom azt, hogy
most nem veszem fel.
:grrr: :grrr: :grrr: :grrr:

Kvikveg

Auto: ja, elobb aztatas, aztan mosas!

KT: uuuu ez szivas. :/ Nem lehet nem bejarni?!
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Solid Snake

/naive mode on
Egyetemen nem saját magunk állítjuk össze az órarendünket?
/naive mode off

Kuroi Tenshi

De, a meghirdetett 1 lehetőséget felveszed.
Az lesz, hogy nem fogok bejárni. Nincs ismerős onnan, tanár se, az anyag
meg nem fekszik nekem, úgyhogy szívás. Mindegy, hétfő-szerdára jelentkezek.

motifator

Ha valamiből több kurzust hírdettek, akkor jobb esetben választhatsz, hogy melyiket veszed fel(persze van, hogy már csak egyikre van hely, vagy egyikre sem, vagy a tanár egyszerűen megmondja, hogy erre jársz és kész(bár ilyen ritkán van))
Ill. annyi szabadságod van még, hogy te döntöd el, hogy mit veszel fel. Így halaszhtasz dolgokat későbbre, esetleg egy-két dolgot előrehozhatsz(ez kevésbé gyakori, mert a kötelező tárgyaknak ált. vannak előfeltételei).
Értelemszerűen az egyetem vége felé már erősen lecsökkennek a lehetőségeid, hiszen nem nagyon akarsz már halasztgatni semmit se későbbre, sőt, pont hogy próbálod pótolni azokat, amelyeket nem sikerült idejében megcsinálni. Az egyetem végére már a hallgatók jó része (akár a kezdeti létszám 80-90%-a) kiszóródik, így jóval kevesebb kurzust is hirdetnek meg tárgyanként.
Szal a kreditrendszer bizonyos szinten ad némi szabadságot(az egyetem elején egész nagyot, itt könnyű elb*szni egy évet), de amit meg kell csinálni, azt úgyis meg kell csinálni, és az egyetem vége felé már nem nagyon variálhatsz sokmindent.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Fazék

hát igen, ahogy ultemecia is már említette, elkezdődött az iskola.
a rengeteg szellemi fogyatékos szülő, leportolta a kocsiján egy nyár alatt összegyűlő port és kiszabadult az útra. ma össz-vissz be a munkahelyre és haza kellett vezetnem, meg egyszer ki Budaörs-re, szóval összesen volt 25 km talán, de ilyen rövid távon, ennyi barommal már rég találkoztam...

példa: lakótelep, belső szervízút. jobbra-balra üres parkolóhelyek tömkelege. sztetek a nőnek hol jut eszébe megállni elakadásjelzővel, a gyermekét igazgatni? igen, a főútra kikanyarodó rövid szakaszon, ezzel föltartva a teljes szervízutat fél percig, kvázi nulla főútforgalom mellett.

a fékolajat tankoló, főúton 20-30-cal döcögő hülyék számolását már föl is adtam egy idő után...

munkahelyre szerencsére pont jó irányba kell mennem, a reggeli csúcsforgalom csak minimálisan érint, de a hülyék így is könnyedén megkeserítik az életemet...

.Attila

Neeee keserítsetek már el. A köv. félévben kell jogsit szereznem.

Zsiga

Fazék : Én csak a szomszéd Tescoba meg McDonald's-ba mentem egy fél órája, összesen volt vagy 2km, de nekem is élménydús utam volt. Kétsávos főút belső sávjában az orrom előtt megálló h*lyep*csa pl...
Mondjuk én meg (miután az első macisajtnál 5 percet vártam mire kiengedett valaki :morci:) olyan pofátlanul vágtam be mindenki elé ahogy az a BMW-s tahók nagykönyvében meg van írva.  :redface:

.Attila

Én szombaton BMW 7-esben, ma pedig Audi Q7-ben láttam cigánynépet (mindkét autó 16 millió Ft felett van). *képzeljetek ide egy random cigányszidó káromkodást*

Solid Snake

Most, hogy itt olvaslak titeket, mennydörgésként csap belém a rideg valóság: ha már autós vezetésnél ennyi a gond, akkor mi lesz velem bejárósként a buszon?  :eek:

Member

Nekem most a gyakorlatom ütközik azzal az egy tárggyal, amit újra fel kellett vennem. Asszem tényleg az lesz, hogy ezen a héten és őszi szünetben járok be a gyakorlatra és hétfőn egyetlen óra kedvéért vergődök be, vagy mit tudom én. Az orosz miatt is késni fogok egy 10 percet, mire a nyelvi lektorátusból átérek a bal fasorra (mondjuk múltkor a tesi miatt késtem ugyanettől a nőtől, szerintem megszokta már :lul: ).
Nálunk gyk. az első tárgyfelvételkor eldöntöd, hogy az 01-04 csoportból melyik szimpi és onnantól azt az egyet vagy köteles, szóval a választás teljesen kilőve. :/

Busz: Egyrészt szétállod a lábad/szétülöd a s*gged, 15 perceket állnak a sofőrök 3 megállónként és egyéb nyalánkságok, főleg, ha lekésed a csatlakozást.

Fazék

Quote from: Solid Snake on 2007-09-03, 19:58:22
Most, hogy itt olvaslak titeket, mennydörgésként csap belém a rideg valóság: ha már autós vezetésnél ennyi a gond, akkor mi lesz velem bejárósként a buszon?  :eek:
ezt most nem teljesen értem.
hacsak nem azért aggódsz, hogy a busz nem tud majd haladni az autósforgalomtól. ami egy teljesen jogos félelem, amennyiben nincs a buszodnak külön sávja (és taplófalván ez se sokat számít sajnos).

Solid Snake

Quote from: Fazék on 2007-09-03, 20:05:03
hacsak nem azért aggódsz, hogy a busz nem tud majd haladni az autósforgalomtól. ami egy teljesen jogos félelem, amennyiben nincs a buszodnak külön sávja (és taplófalván ez se sokat számít sajnos).

Pontosan ettől aggódom. Miskolcon nincs külön buszsáv. Így majd mindig egy járattal korábban kell mennem, hogy időben odaérjek majd egy-egy előadásra (vizsgára meg pláne).

Member

Mennyire leszel a sulitól? Én mindig gyalog jártam, még ha 40 perc is volt az út. :)

Solid Snake

Quote from: Member on 2007-09-03, 20:23:14
Mennyire leszel a sulitól? Én mindig gyalog jártam, még ha 40 perc is volt az út. :)

Kazincbarcika - Miskolc (kb. 40-50 perc busz)
Miskolc Centrum - Egyetemváros (kb. 30 perc busz)

Member

Derék. És ezt minden nap? O_o

Én

Quote from: Edina-chan on 2007-09-03, 16:21:18
Az én napom nem volt túlzottan rossz, csak tudjátok,évnyitó,ez meg az. Könyveket persze, hogy csak a 11/B nem kapja meg. yay..
Same here, exactly. Még a 11/B is egyezik :lol:
Lefekvéssel kb úgy jártam mint Bishop, ma egész nap kb állva elaludtam, évnyitóról meg elkéstem. \o/
A nyárra kapott matekházit ideje lesz elkezdeni...
Viszont ma kipróbáltam a Warhammer Fantasy asztali RPG-t, ami jó :Kiraly:

Edina-chan

Én, úristen, lehet hogy Te vagy a másik énem!  :eek: :__devil:
Amúgy éjjel én sem tudtam aludni XD viszont nem késtem el^^

Selmo

Quote from: Én on 2007-09-03, 20:40:58
...blabla...
Viszont ma kipróbáltam a Warhammer Fantasy asztali RPG-t, ami jó :Kiraly:
Melyik kiadás?

A tökéletesség unalmas.

Draconire

Quote from: Solid Snake on 2007-09-03, 20:26:53
4 évig csak 10 percet kellett gyalogolnod, ideje már, hogy kicsit szenvedj is.  :D

Solid Snake

Quote from: Member on 2007-09-03, 20:36:42
Derék. És ezt minden nap? O_o

Minden hétköznap. Legalábbis remélem, hogy csak hétköznap (szorgalmi időszakban legalábbis).  :smile:

Quote from: Gmer on 2007-09-03, 21:03:05
Quote from: Solid Snake on 2007-09-03, 20:26:53
4 évig csak 10 percet kellett gyalogolnod, ideje már, hogy kicsit szenvedj is.  :D

Kösz. :hopp: :appl: