Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Lythis

Quote from: Solid Snake on 2008-01-02, 14:48:44
Yatta! Megvan a műszaki komunikáció vizsgám!  :hopp:
40 ponttól volt elégséges, nekem meg 41 lett.  :muhahah:

Ennek örömére kezdhetek integrálást tanulni.  :whoah:
Nah, grat!  :jee: örülök, hogy sikerült!

Solid Snake

Quote from: Lythis on 2008-01-02, 14:54:18
Nah, grat!  :jee: örülök, hogy sikerült!

Köszi.  :tezsvir:
Bár a neheze tényleg csak most kezdődik...  :smile:

Próféta

Szia WS  :hopp:

Solid Snake: bravó, csak így tovább!
TIPP: Az analízist meg nem elég bemagolni, azt értsd is meg alaposan, mindenféle egyéb tárgyakban jól jön majd (már ha hasonló valamennyire a tantervetek).

Tegnap délután, megébredésem után nekem is úgy tűnt, hogy a fórum többet áll, mint megy, szóval valamivel gond lehet megint.

Na megyek, eltávolítom az aláírásomból a szilveszteri meet reklámját. Aki nem jött, az sajnálhatja.

Lythis

Nekem még pár napig nem kezdődik hálistennek :)

Solid Snake

Quote from: Próféta on 2008-01-02, 15:07:57
TIPP: Az analízist meg nem elég bemagolni, azt értsd is meg alaposan, mindenféle egyéb tárgyakban jól jön majd (már ha hasonló valamennyire a tantervetek).

Elég sokminden épül rá, szóval fokozott figyelemben részesítem (integrálni meg tényleg meg kell tanulnom, mivel a vizsgán lévő integrálásos feladatból ha 4 pont nincs meg, bukod az egészet).

Gregory

Welcome back White SeeD  :appl:
Grat Solid Snake  :appl:

Xzone

Na megyek, eltávolítom az aláírásomból a szilveszteri meet reklámját. Aki nem jött, az sajnálhatja.

Majd idén :)

Quote from: Solid Snake on 2008-01-02, 15:13:43

Elég sokminden épül rá, szóval fokozott figyelemben részesítem (integrálni meg tényleg meg kell tanulnom, mivel a vizsgán lévő integrálásos feladatból ha 4 pont nincs meg, bukod az egészet).

Az analízis vizsgát hagyom a végére, szerintem arra kell a legtöbbet tanulni(a tanárunk szerint 6 napot, reggeltől estig :eek:).

minuszmiki

Quote from: White SeeD on 2008-01-02, 12:07:58
Visszatértem
Welcome back! :)

Quote from: Solid Snake on 2008-01-02, 14:48:44
Yatta! Megvan a műszaki komunikáció vizsgám!  :hopp:
Grat!  :jee:

Sajnálom is, mivel befuccsolt a kb. öt éve bevett szilveszteri partynk, így még el is mehettem volna, csak kicsit későn tudtam meg. Pedig kíváncsi vagyok, milyenek azok az emberek irl, akik társaságában ennyi időt eltöltök.

Member

Én meg ugye nem sűrűn járok Önarcképcsarnokba, így sikerült néhányaknak meglepnie. :)
Szegény Damnatus, először oké, hogy Danhibiki szövegei jutottak eszembe róla, de hogy ma reggelig úgy emlékezzem, hogy ő volt Fazék, azért nem semmi. :)

Kvikveg

Quote from: Member on 2008-01-02, 16:12:09
Én meg ugye nem sűrűn járok Önarcképcsarnokba, így sikerült néhányaknak meglepnie. :)
Szegény Damnatus, először oké, hogy Danhibiki szövegei jutottak eszembe róla, de hogy ma reggelig úgy emlékezzem, hogy ő volt Fazék, azért nem semmi. :)
:lol:
Nekem is maradt meg 1-2 ember akit nem azonositottam be, de szerencsere az emberek elsopro tobbseget ismertem.
Teged meg keprol. :D
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Baldy

Mivel off, legyen totál off:
Elborul az agyam egyes lúzerek (na jó, userek) fantáziátlanságán névválasztást illetően...

No further comment, thanks
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Solid Snake

Quote from: Xzone on 2008-01-02, 16:04:19
Az analízis vizsgát hagyom a végére, szerintem arra kell a legtöbbet tanulni(a tanárunk szerint 6 napot, reggeltől estig :eek:).

A tanárod egy android.  :D
Egyszer próbáltam ki a reggeltől estig módszert. Arra jutottam vele, hogy teljes káosz keletkezett az agyamban.
Lehet, hogy másoknak könnyen megy az ömlesztett tanulás, de sajnos én nem vagyok közéjük való.
"Közben tanulgass, a végén ismételgess"-elv a célravezető szerintem. Úgy nincs bűntudat, félelem, puskázási hajlam.

Quote from: Kvikveg on 2008-01-02, 17:17:52
Nekem is maradt meg 1-2 ember akit nem azonositottam be, de szerencsere az emberek elsopro tobbseget ismertem.

Az azonosítatlan egyének között vagyok én is? (bizonyos szintű szószátyáratlanságomra való tekintettel érdeklődöm  :smile:)

Én

Quote from: Baldy on 2008-01-02, 18:48:41
Mivel off, legyen totál off:
Elborul az agyam egyes lúzerek (na jó, userek) fantáziátlanságán névválasztást illetően...

No further comment, thanks
Kötekszünk? :D

Más: Nem tudom, van e valaki, aki ért itt a genetikához (feltételezem), de baromi nagy helpre lenne szükségem... Igazából csak annyira, hogy ez értelmes e:
copypasta from másik fórum
[spoiler=A stabil egyensúly és a nemek arányának kapcsolata]Én valami ilyesmit tákoltam össze: Ugye, ha egy nem kissebbségbe kerül, inkább az fog szaporodni (stabil egyensúly). A gének "célja" pedig az, hogy továbbörökítsék magukat. Ezért, ha a hím szaporodik jobban, akkor azok a gének fogak elterjedni, amik a hímek szaporodását segítik (írt a fejezet valamit arról, hogy bizonyos egyedek alkalmasabbak hím nemzésére genetikailag, vagy inkább a hímeket gondozzák, mint önzetlenség-gén, etc). Igen ám, de ha így elterjednek a hímek, máris a nőstények lesznek sikeresebbek génjeik átadása szempontjából, így megfordul a dolog. Így megy ez, amíg be nem áll az egyensúly.[/spoiler]

Fazék

Quote from: White SeeD on 2008-01-02, 12:07:58
Visszatértem
Üdv újra itt! :)

Pont a napokban jutottál eszembe (persze önös érdekből), hogy nem kicsit segítségemre tudnál lenni ebay-es betanulóidőm alatt :D
(1 hete kezdtem el komolyabban és azóta se tudom abbahagyni a pénzszórást :redface:)

Rin

Én is meglepődtem mikor Kvikveggé lettem előléptetve  :haha:

Kvikveg

Quote from: Solid Snake on 2008-01-02, 18:55:15
...
Quote from: Kvikveg on 2008-01-02, 17:17:52

Az azonosítatlan egyének között vagyok én is? (bizonyos szintű szószátyáratlanságomra való tekintettel érdeklődöm  :smile:)
Szerintem igen.
Aki kimaradt:
- szemuveges tanar, sokat beszel - es raadasul mar volt meeten! Áááá!
- szemuveges, progmat, Szeged, most vegez. Es mar lattam valahol.
- jatekostarsam, de legalabb egyszer lattam a nevet (nem Darkstar) Hullamos fekete ful ala ero haj. Es nem te vagy, mert mas a neve. Es nem most lattam eloszor szinten.
- na akkor te ki voltal??! :wtf Preda kerjuk a fenykepeket!!!
asszem ennyi. Ami nagyon jo arany. Gmert meg valahogy megjegyeztem, pedig ot se lattam sokat.

Emlekszem a kovetkezokre (16an voltunk kb)
noriko
.Attila
Predaking
Profeta
Zsiga
kiku
Lythis
Darkstar
Rin
Gmer
Member
KT
en
kb 3-4 ember maradt...

Elvileg meg ok jottek:
Solid Snake -> haah fenykep megvan, teged nem lattalak meg soha!
teraflare -> szerintem o progmatos, egy onarckeprajz alapjan. Hah es igen, fenykeprol beazonositva!
Zanador -> szerintem vele jatszottam egy csapatban (kek)
Damnatus -> kizarasos alapon a tori es magyartanar kollega. XD

Quote from: Rin on 2008-01-02, 23:13:09

Én is meglepődtem mikor Kvikveggé lettem előléptetve  :haha:
:lol: Errol meg nem is hallottam! XD
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Kuroi Tenshi

Quote from: Fazék on 2008-01-02, 23:08:12
Pont a napokban jutottál eszembe (persze önös érdekből), hogy nem kicsit segítségemre tudnál lenni ebay-es betanulóidőm alatt :D
(1 hete kezdtem el komolyabban és azóta se tudom abbahagyni a pénzszórást :redface:)
Ha gondolod, én örömmel segítek :) a pénzszórásban :D

.Attila

Quote from: Kvikveg on 2008-01-02, 23:35:27
Elvileg meg ok jottek:
teraflare -> szerintem o progmatos, egy onarckeprajz alapjan. Hah es igen, fenykeprol beazonositva!

Megy ez neked :)

Zsiga

Nálam teraflare és Zanador keveredik, illetve amikor odaértem és lejött norikoval SS&Gmer akkor simán azt hittem hogy noriko testvérei vagy valami nem-fórumos ismerősei, és vagy egy fél óra volt mire leesett hogy mintha már láttam volna őket az önarckép-topicban... :D

noriko

legközelebb, ha lesznek újak, mindenki kap avataros névtáblácskát :D

edit: már csak 5 ember kéne kellett volna a most online ever rekorddöntéshez! :)
"I wish I could, but I don't want to."

Kvikveg

Quote from: .Attila on 2008-01-02, 23:44:12
Quote from: Kvikveg on 2008-01-02, 23:35:27
Elvileg meg ok jottek:

Megy ez neked :)
Hm. :D

Lythis

Quote from: noriko on 2008-01-02, 23:55:40
legközelebb, ha lesznek újak, mindenki kap avataros névtáblácskát :D
:D TE fogod megcsinálni!

kikuchiyo

Server seems shaky today.

[spoiler=nyaff]also, ma sem csináltam semmit, a tápcserén kívül. Két órán át keringtem a városban, amíg végre találtam egy számgépboltot, ami nyitva volt. A hét hátralévő négy napja kemény lesz...[/spoiler]
Failure is the default option

Lythis

jahm, én is gondoltam rákérdezek, hátha valaki tud valamit, hogy mégis mi a hax van már megint a háttérben?

Kiku: ma már munkanap volt, nem? Hhogy nem volt nyitva semmilyen üzlet?

kikuchiyo

Leltároztak.

De csak a számtechboltok, az összes fodrászat, mobiltelefonbolt, fagyizó és kisállat-kereskedés nyitva volt.

Fazék

Quote from: Lythis on 2008-01-03, 02:50:28Kiku: ma már munkanap volt, nem? Hhogy nem volt nyitva semmilyen üzlet?[/color]
ahogy kiku mondja. egyszerűen képtelenség volt, akár egyet is nyitva találni. szerencsére én még mielőtt bementem volna a városba próbáltam fölhívni őket, de szinte egyik se vette föl aztán látom, hogy a főoldalukon ki volt írva, hogy leltár/zárva 7-ig, bla-bla. szerencsére nekem csak pendrive/sd/xd memóriakártya kellene, az meg még várhat jövő hétig, nem úgy mint kiku tápproblémája :)

Zsiga

Épp most adom el a régi tápom, ha szóltál volna kiku kölcsönadtam volna egy hétre.

kikuchiyo

Most már mindegy, pár héten belül sztem veszek új gépet, addig meg kibírom ezzel a QUALITY EuroCase "márkájú" csodatáppal.

A réginél ez is jobb, a 3.3 V-os ágon már csak 2.9 V-ot tudott leadni szegény... végül is 5 éves Codegen volt, ez is szép tőle.

Member

Nálatok is annyi diát kell bemagolni 1 kredites tárgyból, mint 2 3 kreditesből? :)

Lythis

Nincs 1 kredites tárgyam :D