Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Member

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Member on 2008-03-14, 12:13:35
Quote from: .Attila on 2008-03-14, 09:54:03

Ennyire érdekelnek? :lul:
én se olvasom mert megtorolják a postcountot növelő flame-eket azok a kurv szeretnivaló odaadó moderátoraink, és? most ezért ki kell őt nézni? :D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Ramiz

Azér' elég egy geci sztori ez. Mit érezhetett a többi gyerek? (Azon kívül, hogy "bazki, kurva hülyék vagyunk...")
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

kikuchiyo

Nem vagyok egy gyermekpszichológus, de szerintem elég hamar túlteszik magukat az ügyön.
"Ő volt a hibás, mi csak azt csináltuk, amit mondott, illetve én nem is, mert én szóltam, hogy nem kéne" etc.
Failure is the default option

Baggio

Quote from: Ramiz on 2008-03-14, 15:24:07
Mit érezhetett a többi gyerek? (Azon kívül, hogy "bazki, kurva hülyék vagyunk...")
hát sose lehet tudni, elvégre amerikaiakról van szó...
más: ma 4 japánnal megyek bulizni (ráadásul szerintem mind a 4 lány  :D) úgyhogy addig intenzív tanulás kéne...

teraflare

Quote from: Baggio on 2008-03-14, 16:29:53
más: ma 4 japánnal megyek bulizni (ráadásul szerintem mind a 4 lány  :D) úgyhogy addig intenzív tanulás kéne...

Fulladj meg.  :D Mindjárt téged is elásunk.  :haha:

Solid Snake

Hogyhogy?  :smile:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Baggio on 2008-03-14, 16:29:53ma 4 japánnal megyek bulizni (ráadásul szerintem mind a 4 lány  :D) úgyhogy addig intenzív tanulás kéne...
i sense gay analra disturbance in the Force...
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Baggio

Quote from: Solid Snake on 2008-03-14, 16:45:30

Hogyhogy?  :smile:
hát egyikükkel már többször találkoztam, és most meg szeretném ismerni a többit (még 8an vannak debrecenben). júliusra minél jobban meg akarok tanulni beszélni, és nem rossz ha minden nap lehet valakivel. ráadásul így majd egalább nem csak azt az 1et idegesítem minden nap :)

Én

minuszmiki

Na azt a topikot meg én nem szoktam olvasni. Slowpoke takes over the place?

Kuroi Tenshi

más: ma 4 japánnal megyek bulizni (ráadásul szerintem mind a 4 lány  :D)
Quote from: Baggio on 2008-03-14, 18:46:24
hát egyikükkel már többször [...], és most meg szeretném ismerni a többit
nem rossz ha minden nap lehet valakivel
Quote from: Baggio
[utazás Japánba]
Just fucking die, you sonofabitch lucky bastard...

:haha:

Nakedape

Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

minuszmiki

There's no moonwalking bear. Egyébként meg végig attól fostam, hogy valamivel meg fog ijeszteni.

Lt. Simoan Blarke

Kvikveg

WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Nakedape

Quote from: Kvikveg on 2008-03-15, 00:38:36
Quote from: Nakedape on 2008-03-14, 23:37:46
figyelem teszt
Ah, ez jo. Mint a kartyatrukkos video szinten a youtube-on.
colour changing card trick

nekem is a kártya ugrott be

az pedig a világ egyik, ha  nem "A" legszemetebb videója. evör.
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

hargharg

ezeken jot nevettem igy ejjeli negykor. : D
amugy miki, csak a te kedvedert: K-fee Car Advert
de lehet, hogy mar volt itt, ez esetben elnezest. : )

mert mit er az elet nevetes nelkul? : D
rofl

minuszmiki

Köszönöm, igazán figyelmes, de sajnos ismertem, így nem érte el a várt hatást. :D

Lt. Simoan Blarke

még egy kör..... még egy kör.....
6 órás maratoni csata után földbe döngöltem 10 gépi ellenfelet Civ4ben :D Először hármat, akik velem egy kontinensen voltak, aztán a másik 7-ből 2-t ráuszítottam a maradék 5 szövetségére, végül végiggyalultam az egész kontinenst délnyugattól északkeletig :D szánalmasak voltak szegények, elején a helikoptereim ellen még muskétásokat tudtak csak felvonultatni, és a második offenzíva kezdetén volt 4500 pontom, a második helyezettnek meg 2200 :D végül zártam 9200-zal, a többi 10 meg nyilván 0-n  :Kiraly:

note to self: háború nélküli fejlesztgetősdivel 1.5 óra alatt megnyerem timed victoryval, és akkor még aludni is tudtam volna :D

/blog

Xzone

Quote from: Nakedape on 2008-03-14, 23:37:46
figyelem teszt

Lehet, hogy nem vettem volna észre, ha nem ismertem volna konkrétan ezt a tesztet :)  (Igaz, még csak hallottam róla, most láttam először.)

hargharg

Quote from: minuszmiki on 2008-03-15, 05:24:19
Köszönöm, igazán figyelmes, de sajnos ismertem, így nem érte el a várt hatást. :D

ahogy irtam. ; )
amugy pedig mi volt a vart hatas? iyen bevezetovel szerintem egyertelmu, hogy valami ijesztos lesz. : )
/es termeszetesen elerte, par ember csak megnezte.
rofl

Fazék

Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2008-03-15, 05:44:23
még egy kör..... még egy kör.....
6 órás maratoni csata után földbe döngöltem 10 gépi ellenfelet Civ4ben :D Először hármat, akik velem egy kontinensen voltak, aztán a másik 7-ből 2-t ráuszítottam a maradék 5 szövetségére, végül végiggyalultam az egész kontinenst délnyugattól északkeletig :D szánalmasak voltak szegények, elején a helikoptereim ellen még muskétásokat tudtak csak felvonultatni, és a második offenzíva kezdetén volt 4500 pontom, a második helyezettnek meg 2200 :D végül zártam 9200-zal, a többi 10 meg nyilván 0-n  :Kiraly:

note to self: háború nélküli fejlesztgetősdivel 1.5 óra alatt megnyerem timed victoryval, és akkor még aludni is tudtam volna :D

/blog
hmm és mindezt milyen fokozaton hajtotta végre?  :3x3:
a végén még kénytelen leszek újból előkapni a civ4-et, hogy megpróbáljam überelni :lazza:

Baggio

Quote from: Kuroi Tenshi on 2008-03-14, 20:44:55
más: ma 4 japánnal megyek bulizni (ráadásul szerintem mind a 4 lány  :D)
Quote from: Baggio on 2008-03-14, 18:46:24
hát egyikükkel már többször [...], és most meg szeretném ismerni a többit
nem rossz ha minden nap lehet valakivel
Quote from: Baggio
[utazás Japánba]
Just fucking die, you sonofabitch lucky bastard...

:haha:

:angyali:
egyébként találkozni velük nem nagy dolog. úgy értem bárki megteheti. én is csak felmentem iwiw-re, beállítottam a keresési feltételeknék hogy debrecen, japán nyelv
kiadott 6ot
irtam mindnek
és aki azt irta hogy segít azzal találkozok

Selmo

QuoteCsak a puffin adhat erőt és mindent lebíró akaratot!
:lol:

A tökéletesség unalmas.

Lythis

Quote from: Selmo on 2008-03-15, 17:46:28
QuoteCsak a puffin adhat erőt és mindent lebíró akaratot!
:lol:
Dögvész pusztít majd a cápák közt, vagy mi :D

mai totálisan lényegtelen megállapítás: rohadtul nem akarom látni azt a nyamvadt budakeszi-i emelkedőt az elkövetkezendő egy hónapban, max kocsiból/buszból....

Én

Kibicajoztam a Lágymányosihoz megnézni a motorosokat, nagyon nagy volt... Több száz motoros, elöl-hátul rendőrkocsi, melletük motorosrendőrök, egy csomónál trikolór/árpád sávos zászló, király látvány volt. :szemuveges:

Lythis

Én a Margit-Hídnál kaptam el őket, szintén bicajjal. Tényleg nagyon látványos volt. Rendőrkocsit én mondjuk nem láttam, de volt velük legalább 4 motorosrendőr.

Lt. Simoan Blarke

Fazék: harmadik (warlord talán?). 1. nem akartam 3-4 óránál többet játszani (hát, tévedtem  :lul: ), 2. nem akartam hogy megalázzon a gép  :rotfl: