Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Kvikveg

WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Ramiz

Quote from: Lythis on 2008-06-20, 19:22:32
nem. arra vagyok büszke, hogy szemben a magadról sulykolt képpel, ilyen csodálatosan gyönyörű postot voltál képes produkálni. Bár azthiszem itt inkább neked kéne büszkének lenned magadra. Az ilyesmit egyébként a BME-n tanítják neked a mindenhezjobbanértés mellett, vagy zsigerből vagy egy szemellenzős fasz?
Egyébkéntmeg ha végiggondolom azthiszem jogos a felháborodásod. Azt a cuccot pont az olyanoknak találták ki, mint te. Úgyhogy érthető, hogy ekkora vehemenciával reagáltál (bár igaz 2 post kellet hozzá, és arra számítottam, hogy az elsőre is pattanni fogsz).
Egyébként meg ez egy fórum. A te véleményed ugyanolyan értéktelen, mint az enyém. De persze ez önáltatás a részemről. Régóta nyílvánvaló, hogy egyedi véleménnyel egyedül te rendelkezhetsz a fórumon. Mindenki más csak majmol, vagy hülye. Igazán sajnálom, hogy nem vagyok akkora MŰVÉSZ, hogy egy szinten legyek veled, és ennél színvonalasabb diskurzust is folytathassunk arról, hogy ami szerintünk KULT, meg KLASSZIKUS az mennyire felette áll mindennek, és mindenki más egy barom. A LuMú még nem küldött neked meghívót, hogy legyél náluk időszakos tárlat? Nyílván ők sem értik a művészetet...

Csak két dolgot nem értek: az egyik, hogy ha - bevallottan - azért írtad a Guitar Hero-s posztot, hogy "ugorjak rá", ami csak másodszorra sikerült, és utána jól lealázhass azzal, hogy "az olyanoknak találták ki, mint te", akkor mit jössz a vélemények értéktelenségével? Neked nem is számított a véleményem (és az, hogy a sajátodat értéktelennek tartod, nyilvánvaló kamu, mivel nagyon is felveszel és felnagyítasz minden apró véleménykülönbséget), mint ahogy a Ghost in the Shell rajongóké se, vagy akárki másé, akiket nap mint nap megpróbálsz flame-re csábítani. Csapdát állítasz, hogy "harcolhassunk" egy jót verbálisan - és ezek után elődadod, hogy mekkora primitív állat vagyok? :) Ez kicsit visszás. :confused:

A másik, amit nem értek, az, hogy ha irritál a stílusom vagy bármi más (ha lenne akár egyetlen egy kulturáltan és értelmesen megfogalmazott kritika a posztodban, reagálnék és elismerném vagy cáfolnám, de így ez elmarad), akkor minek próbálsz zrikálni engem, célozgatni és anyázásokat generálni? Pláne hogy a konkrét témákról pillanatok alatt átállsz személyes vagdalkozásra. Fogadj meg egy tanácsot és egyszerűen ne írd le azokat a végtelenül szellemes szemétségeket, amiket kiizzadsz magadból, hogy idegesíts engem vagy másokat. Az egy dolog, hogy sokkal kevesebben fognak utálni téged (mert ez a te szemedben talán nem különösebben pozitív dolog), de kevesebb értelmetlen flame is lesz belőle. Én nem harcolni járok ide. Tegyél ignore-ra és kész. :zen:

Részemről ennyit akartam elmondani, írhatsz pm-et vagy akármit, ha akarsz (végül sikerült elérned, hogy elgondolkozzak rajta, vajon tényleg úgy tűnhet-e nektek, fórumozóknak, hogy én olyan képet sugallok magamról, hogy mindenhez értek és egy művész vagyok, de aztán eszembe jutott, hogy egyrészt még csak egyéni betűszínem sincs, másrészt minden alkalommal a magam kárára poénkodok, ami ugyan uncool dolog, de legalább a kifelé sugallt képem biztosan sokkal inkább a "vigyorgó balfasz" vagy "az életet élvező fószer" lehet, mint a "hatalmas művész sztár az egyetlen helyes véleménnyel", amit te, talán saját belső félelmeid/vágyaid kivetítve, bennem látsz).

A Guitar Hero-t meg ejtsük, amúgy is hülyén érezném magam, ha körömszakadtáig kéne védenem csak azért, mert beszóltál rá, amikor össz-vissz ha két órát játszhattam vele eddig életemben. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Nakedape

Quote from: Ramiz on 2008-06-20, 20:37:03

végigolvastam, mindkettőtöket, de még mindig nem értem, hogy akkor most miért is nincs Bleach
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

minuszmiki

Quoteflaem
Nagy fasz lennék, ha azt mondanám erre, hogy [spoiler][/spoiler]?

Ramiz

Quote from: Nakedape on 2008-06-20, 20:45:23

végigolvastam, mindkettőtöket, de még mindig nem értem, hogy akkor most miért is nincs Bleach

:zen: :hail:

Nakedape jön és aláz. Kegyetlenül. :__devil: :zomg: :facepalm: :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Gregory

Quote from: Ramiz on 2008-06-20, 20:53:45
Quote from: Nakedape on 2008-06-20, 20:45:23
Nakedape jön és aláz. Kegyetlenül.
:tezsvir:
I ror'd

Xzone

Szerintem a Guitar Hero egy jó játék.

Tycho

Quote from: Xzone on 2008-06-20, 21:56:29
1/10

Rounin

Quote from: Tycho on 2008-06-20, 23:00:08
1/10

Szerinem az őszinteség többet érne ennél. :(
* Rounin végtelenül naív

Tehát a Vigyorgó Balfasz vs. Sznob Lángbishi meccs lefutott? Remek.

Beszéljünk a Spore-ról, aminek még csak a hivatalos, 25%-ig herélt lénylaborjáva' "játszottam".
Kaphatnék pár bővebb infót a neten kerengő leakelt cuccokról, hogy ezek mennyire stabilak/hihetőek/meddig herélik vissza? Igen, jól látjátok feleim szümtükkel, bizony lusta vagyok ezt guglizni, mikor pár másodpercen belül megtalálhatnám a választ.

Disregard that, i su... i found it. :zen:

Ramiz

Quote from: Rounin on 2008-06-20, 23:12:18
Disregard that, i su... i found it. :zen:

Not your army etc...
Found WHAT?
(He sucks cocks!!!!!)

Rounin

Quote from: Ramiz on 2008-06-21, 00:03:29
Not your army etc...
Found WHAT?
(He sucks cocks!!!!!)

NYPA, sure. Eltévesztetted a helyszínt. :_piszka:

(nem szopok kakast!)

Zen

Amíg Nakedape beszólásán nevettem, felrakták az új OP-t. Nagyon helyes. :haha:
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Lythis

...
[spoiler=Ramiznak]Nem fogok PM-et írni, én sem akarom ezt feleslegesen sokáig húzni. Az első felét félreértetted. Nem célzottan azért írtam, hogy te majd pattansz rá, de tudtam, hogy nagyvalószínűséggel patanni fogsz, egyszerűen mert ilyen vagy. (meg mert guitar hero, és az - felhangok nélkül - valószínüleg az olyanokat célozza meg, mint te.) Tetted mindezt olyan formában, amilyenben, ami szerintem nem kifejezetten passzol ahhoz, amilyen lenni szeretnél, vagy amilyennek mutatni akarod magad. Nem azért csináltam, hogy majd jól a szemedbe vágom, hogy mekkora primitív állat vagy, a kikelésed után szerintem nem is lenne rá szükség.
Kritikát írni neked felesleges. Ha valaki - és itt nem csak rólam van szó (Kiku talán az egyetlen, aki kivétel tárgyát képezi) - veszi a fáradtságot, és valamiről ír valamit, azt vagy tudomásul sem veszed, vagy az első adandó alkalommal belekötsz. Mindenki, aki más véleményen van róla, az vagy hülye, vagy nem ért hozzá, vagy trollkodik. Számodra a House-os post is az volt, pedig tényleg egy szimpla kérdés lett volna. Néha eltűnődöm, hogy miért látod mindenben ezt, de nem tudok rá semmiféle magyarázattal előrukkolni.
Az, hogy nem számít más véleménye, és másoké sem, az ebben a formában nem igaz. Általábban tiszteletben tartom mások véleményét, amíg képesek előadni azt kultúrális formában, lehetőleg mellőzve a "tipikus magyar mentalitás"-t. Az ilyenbe nem szoktam belekötni sem, maximum utánakérdezek valaminek, amit nem értek, aztán vagy kapok rá választ, vagy nem. Ami miatt annak tűnhet, az az, hogy fenemód irritálónak tartom, hogy állandó jelleggel avval találkozom, hogy "dehát a GitS/Akira illetve fenetudjami", vagy az ahhoz fűződő interjú/riportban/kommentárban, blabla. Úgy gondolom, hogy az emberek többsége azért használja ezeket érvalapnak, mert tisztában van vele - ha nem is tudatosan - hogy ezek "kultuszfilmek", illetve "alapművek", és eképpen igykszik súlyozni a véleményét. Az ilyesmit meg egyszerűen már szinte reflexből nem veszem komolyan. Jobban szeretem, ha az ember önállóan képes véleményt/érvet alkotni. És félreértés ne essék, nem vitatom ezektől az alkotásoktól, hogy nagy jelentősséggel bírnak/bírtak, de túlzásnak érzem azt a felhajtást, ami övezi őket - a GitS-nél mindenképpen, az Akiráról nem tudok nyilatkozni, lévén nem láttam, csak szinopszist olvastam róla.
És ha már a "roppant szellemes szemétség"-eknél tartunk. Ha én is képes vagyok magam végigrágni mások hasonló jellegű alkotásait, akkor szerintem ugyanúgy lehet pofám leírni. Aki nem érdekel, az maximum nem olvasa el. Az, hogy idegesítelek.. hát így jártam. Te is engem, de evvel nem jutunk sehova. Ignore-ra is felesleges pakolnom téged, mert annak ellenére, hogy már több, mint 2 hónapja ottvagy, állandó jelleggel kénytelen vagyok sembetalálkozni - az általábban észosztó jellegű - postjaiddal (tudod, board moderátor vagy). Ezekután meg abszolút lényegtelen, hogy odateszlek e, vagy sem, tekintettel, hogy pont ott nem tudlak figyelmen kívül hagyni, ahol szerintem a legnagyobb arcod van. És ha már a tanácsosztogatás is így bejött: lehetnél egy kicsit szerényebb, és mielőtt valami roppant szellemes "akkorisazvanamiténmondok" véleményezéssel állnál elő, esetleg gondold végig, hogy nem csak neked lehet véleményed valamiről, és nem feltétlenül mindíg a tied a helyes. Ettől ugyanúgy nem leszel kevesebb, és nem jelenti azt, hogy meg kell változtatnod a sajátodat (ezt elsősorban a HULK filmmel kapcsolatos csodás produkciód ihlette - és nem, nem láttam, simán a véleménnyilvánításodat tartottam kicsit bunkónak, és kategórián alulinak - pláne azokután, hogy elméletileg filmkritikákat is írsz.)
Az egyéni betűszínen fennakadáson meg kacagtam. Nem azért csinálom, hogy kitűnjek vele, egyszerűen azért, mert tetszik. Ha nem lenne nem érdekelne, ahogy az sem, ha mindenki más is ezt használná.
[/spoiler]

yay, spore! Teganp találtam valahol egy linket a lényszerkesztőhöz, de úgy gondoltam, hogy inkább megvárom a szeptembert... bár a kísértés tényleg nagy.... :D

kikuchiyo

Failure is the default option

minuszmiki

Különösen ezzel a hirdetéssel nézett ki jól a cikk.

Lythis

Quote from: kikuchiyo on 2008-06-21, 01:18:11
Megint lesz min csámcsogni:

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/czechrepublic/2162250/%27Cannibal-relatives-ate-boy-alive%27.html

Ez a szóvicc nem is jött ki annyira jól...
ez gusztustalan. Mondjuk a "Police were called and the two boys as well as what appeared to be a 13-year-old girl were freed.

But the girl later turned out to have been one of the alleged abusers, 34-year-old Barbora Skrlova."

Részen azért csodálkoztam. Az ok, hogy vannak, akik letagadhatnak pár évet, de ha egy 34 éves nőt 13-nak néznek, ott szerintem már gáz van.

Egyébként meg az ilyeneket nemtudom, hogy hogyan lehetne hatékonyan büntetni. Ha csak lesittelik őket, az imho korántsem ér fel avval, amit műveltek, ha meg halálra ítélik őket, akkor azt is megússzák, fájdalom nélkül.

Zsiga

Mondtam már hogy utálok korán kelni? :zomg:

Tycho

Quote from: Rounin on 2008-06-20, 23:12:18
Quote from: Tycho on 2008-06-20, 23:00:08
1/10
Szerinem az őszinteség többet érne ennél. :(
* Rounin végtelenül naív

Szerintem inkább trollkodott azzal, hogy ide írta :ejnye:

Rounin

Quote from: Tycho on 2008-06-21, 08:00:33

KOMOLYAN VETTÉL! :lol:

Tycho

Quote from: Rounin on 2008-06-21, 10:42:30
Quote from: Tycho on 2008-06-21, 08:00:33

KOMOLYAN VETTÉL! :lol:

Szépítenél, mi? :ejnye:

Zsiga

O M F G
Amikor utoljára postoltam akkor mentünk ki, és most értünk vissza az állomásra... Faszom kivan, éhenhalok, elfogyott a RedBull, stb.

Rounin

Solid Snake

Gyönyörű idő van, csicsergnek a madarak, hívogat a nyári táj és a strand képzete...
Erre a szobámban ülök, dögmelegben, fizika tételeket tanulok a holnaputáni vizsgára.
Azt hiszem, életem egyetemistaként eltöltendő időszaka során gyűlölni fogom a tavaszi szemeszterek vizsgaidőszakjainak utolsó 2 hetét.  :Eztneked:

.Attila

Ez van, de gondolj bele, milyen lesz, amikor dolgozni kezdesz. Nem lesz olyan, hogy 2-2,5 hónap szabadidőd lesz a nyáron, mert nyáron is dolgozni kell.
Ami a vizsgaidőszakban rossz, hogy nem léteznek hétköznapok és hétvégék, ill. nincs olyan, hogy 5ig tanulsz, aztán vége. A hétvége is a készülésről szól, ill. este is tanulni kell, ha bírod egyáltalán.

Baggio

ez a vizsgaidőszak már nekem is nagyon sok. ez volt a 8. hét amit végigtanultam és még van 1.... 

Kvikveg

Quote from: .Attila on 2008-06-21, 16:17:15
Ez van, de gondolj bele, milyen lesz, amikor dolgozni kezdesz. Nem lesz olyan, hogy 2-2,5 hónap szabadidőd lesz a nyáron, mert nyáron is dolgozni kell.
...
:hai: ( :aaa: )
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Nakedape

Quote from: Kvikveg on 2008-06-21, 17:14:59
...

én eddig úgy szokatm bele, hogy amikor elkezdtem dolgozni,a kkor karácsonyiu nyitvatartás volt, így minden nepp bent, és hosszaítottan is... utána a heti 5-6 nap már majdnem kibírható volt.. mindenesetre most jól kilépek és elmegyek nyaralni :D
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

.Attila

Quote from: Kvikveg on 2008-06-21, 17:14:59
...

Azt is hozzátenném, hogy a 2 hónap szerintem feleslegesen, sőt károsan hosszú.
Sokkal jobb lenne elosztani az évben 1-1 hónapra.
Egyébként ha a sok szabadnap fontos szempont, irány Németország. A sok piros betűs ünnep mellett kb. 30 szabadnap is van...

Rounin

Vagy irány a munkanélküliség. :angyali:

Gregory

Quote from: Solid Snake on 2008-06-21, 16:13:11
Gyönyörű idő van, csicsergnek a madarak, hívogat a nyári táj és a strand képzete...
Erre a szobámban ülök, dögmelegben, for the lulz.
fix'd, hogy az én perspektívámból is lássátok a dolgokat :D

Edit: Egyébként érdemes vetni egy pillantást a statiszikára