Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Nakedape

rapidshare.de vagy haldoklik vagy nem kompatibilis az egyetemi rendszerrel
javasoljatok más értelmes helyet feltölteni.
dank
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Ramiz

Quote from: Nakedape on 2009-01-06, 13:06:43
rapidsahare.de vagy haldoklik vagy nem kompatibilis az egyetemi rendszerrel
dank

próbáld a rapidshare.de-t :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Nakedape

Quote from: Ramiz on 2009-01-06, 14:20:17
rapidsahare.de vagy haldoklik vagy nem kompatibilis az egyetemi rendszerrel
dank

próbáld a rapidshare.de-t :D
may i kill you? prettyplease :D

Cloud

dank
www.megaupload.com

Nakedape

Quote from: Cloud on 2009-01-06, 15:42:30
dank
www.megaupload.com
köszönöm

zshare is behalt, ez se  csinálja rendesen (1,74 kbyte/sec az nem túl sok..),  egyetemi rendszerrel ez nem kompatibilis asszem, de hogy miért és hogy.. majd otthon felrakom

NLZ

Mekkora fileokat töltenél fel?
[reserved]

Nakedape

1 db 9x megásat, de semmi olyan sürgős nincs benne ami nem ér rá estig, a karácsonyi albumválogatás, csak van aki lekéste és kéri :D

motifator

Na most csak hallucináltam, hogy valaki panaszkodott az FTP topikjában, hogy nem tud kapcsolódni a FAQ alapján, és én válaszoltam rá, amivel elirányítottam a Moha aláírásában lévő tutorialhoz. Na most mindkét post, a srácé és az enyém is szőrén szálán eltűnt.
A fórum szórakozik, vagy valamelyik moderátor törölte? Ha egy moderátor törölte, akkor egy PM-ben nem tudta volna megindokolni, hogy miért tette? Vagy egyáltalán csak szól, hogy törölte, csak hogy ne nézzek teljesen hülyén, hogy akkor most mi van?

Persze még mindig fennáll a lehetőség, hogy csak álmodtam az egészet. Ez esetben elnézést kérek.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Zsiga

Quote from: motifator on 2009-01-06, 16:50:05
Na most csak hallucináltam, hogy valaki panaszkodott az FTP topikjában, hogy nem tud kapcsolódni a FAQ alapján, és én válaszoltam rá, amivel elirányítottam a Moha aláírásában lévő tutorialhoz. Na most mindkét post, a srácé és az enyém is szőrén szálán eltűnt.
A fórum szórakozik, vagy valamelyik moderátor törölte? Ha egy moderátor törölte, akkor egy PM-ben nem tudta volna megindokolni, hogy miért tette? Vagy egyáltalán csak szól, hogy törölte, csak hogy ne nézzek teljesen hülyén, hogy akkor most mi van?

Persze még mindig fennáll a lehetőség, hogy csak álmodtam az egészet. Ez esetben elnézést kérek.
Én töröltem, és mivel párszor már megbeszéltük hogy idióták kérdéseire nem válaszolunk (hanem megvárjuk amíg jön egy mod és törli a fenébe) ezért nem privizgettem miatta. Van épp elég FAQ topic, tök egyértelműen le van írva minden, aki nem képes felfogni az így járt.

Szerk.: De tudom, túl szigorú vagyok, szóval várom a javaslatokat hogy mégis hogyan kéne átírnom a két boardon (Hírek és Help) is megtalálható "Ha problémád van az FTP-vel" című kiemelt topicokat hogy tényleg mindenki megértse...

motifator

Értem, ez esetben én kérek elnézést. Most nem megyek bele, hogy mi a véleményem az idióták kérdéseiről, beszéltünk már erről eleget, és behódolok a többség (?) akaratának.

Azért ha nem túl megerőltető, legközelebb egy rövid, "Töröltem a postot" tartalmú PM-nek örülnék, csak hogy ne érezzem magam teljesen idiótának ilyen helyzetben. Persze ha nem, úgy is jó.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.

NLZ

Quote from: Nakedape on 2009-01-06, 16:13:52
1 db 9x megásat, de semmi olyan sürgős nincs benne ami nem ér rá estig, a karácsonyi albumválogatás, csak van aki lekéste és kéri :D
Ilyen esetekre egyszerűbb mondjuk egy atw.hu vagy egy extra.hu regelést csinálni és lehet aztán használni később is. FTP-vel lehet mindkettőre feltölteni, aztán lehet dobni a közvetlen linken annak, aki kéri. Egy index.html filet érdemes felpakolni, akkor nem fogják olyan hamar törölni. :D  Sőt, igazából csak akkor fogják törölni, ha túl nagy az adatforgalom. ATW a hotlink lehetőség miatt jó (kb minden képet oda rakok fel, amit kiszoktam rakni ide fórumra), extra pedig a nagy fileok tárolására. Utóbbit már párszor törölték, de csak mert úgy 500 megát küldtem rajta keresztül ismerősöknek. :D
[reserved]

Zsiga

Quote from: motifator on 2009-01-06, 17:07:01
Értem, ez esetben én kérek elnézést. Most nem megyek bele, hogy mi a véleményem az idióták kérdéseiről, beszéltünk már erről eleget, és behódolok a többség (?) akaratának.

Azért ha nem túl megerőltető, legközelebb egy rövid, "Töröltem a postot" tartalmú PM-nek örülnék, csak hogy ne érezzem magam teljesen idiótának ilyen helyzetben. Persze ha nem, úgy is jó.
Nyugodtan kifejtheted a véleményed, szívesen meghallgatjuk szerintem (én biztos), de egyrészt tényleg elég alaposan kibeszéltük már ezt a témát, másrészt szó sincs a fórumon bármiféle többségi akaratról. Nyilvánvalóan igyekszünk demokratikusan intézni a dolgokat amennyire lehet, nem véletlenül szoktunk megszavaztatni egy csomó kérdést, de mindettől függetlenül az utolsó szó az adminé, amennyiben ő nem nyilvánít véleményt akkor pedig a moderátoroké, még akkoris ha esetleg teljesen ellentétes a többség akaratával. (Ugyanis bizonyos alapelveket nem fogunk csak úgy felülírni, ilyen például az hogy a fórumot igyekszünk tisztán és átláthatóan tartani, ezért pl. hiába mondaná mindenki hogy mostantól lehessen minden szarnak topicot nyitni meg mértéktelenül offolni, jó eséllyel leszarnánk.)

Rendben, igyekszem legközelebb írni egy pm-et ha törlöm valamelyik postodat. Cserébe te meg ilyen esetben inkább pm-ben próbálj meg segíteni, azt nem tudom törölni. ;)

motifator

Quote from: Zsiga on 2009-01-06, 17:00:24
Szerk.: De tudom, túl szigorú vagyok, szóval várom a javaslatokat hogy mégis hogyan kéne átírnom a két boardon (Hírek és Help) is megtalálható "Ha problémád van az FTP-vel" című kiemelt topicokat hogy tényleg mindenki megértse...
Értem, hogy mire gondolsz, és nem hinném, hogy tudnál olyan leírást írni, amit mindenki megtalál és mindenki megért, és soha se jönnek hülye kérdésekkel. Moha leírásánál én se tudnék egyértelműbbet írni. De mindenki hibázik, mindenki lehet figyelmetlen, vagy csak szimplán teljesen laikus. A francba is, tegnap azzal kezdtem az új évet, hogy ügyesen lockoltam az összes létező accountomat, nem tudtam belépni se a windows domainbe, se a notesba, a fél délelőttöt service deskre rohangálással töltöttem. A service deskes srácok legalább olyan hülyének nézhettek engem, mint mi szoktuk az FTP-ről értetlenkedő arcokat. Na jó, talán ez erős túlzás, de csak azt akarom mondani, hogy mindenki lehet hülye, és lesz is.

Nekem az a véleményem, hogy akinek már nincs türelme az ilyen postokra válaszolni, az ne tegye, de ha valaki mégis veszi a fáradtságot, hogy válaszol, akkor ne töröljük már ki a picsába az egészet egy szó nélkül. És itt az "egy szó nélkül"-ön van a hangsúly. A srác ráadásul (ha jól emlékszem, bár már nem tudom megnézni) még nem is rossz topikban kérdezett, asszem az FTP és egyebekben, ahol az előző hosszászólások is hasonló értetlenkedések, szal szerintem semmi nem indokolta a moderátori beavatkozást.

De mondom, valszeg egy szó nélkül elmentem volna az egész mellett, ha kapok egy PM-et arról, hogy mi is történt a postommal.

Most látom, hogy postoltál:
Quote from: Zsiga on 2009-01-06, 17:23:27
Rendben, igyekszem legközelebb írni egy pm-et ha törlöm valamelyik postodat. Cserébe te meg ilyen esetben inkább pm-ben próbálj meg segíteni, azt nem tudom törölni. ;)
:tezsvir: megegyeztünk.

NLZ

Jahm, kéne egy ilyen karám, ahova az összes ilyen problémát lehet írni, lehet egy ilyenből még tanulna is az illető (pl lehet van valami típushiba, amit el szoktak nézni).
[reserved]

Zsiga

Quote from: NLZ on 2009-01-06, 17:54:42
Jahm, kéne egy ilyen karám, ahova az összes ilyen problémát lehet írni, lehet egy ilyenből még tanulna is az illető (pl lehet van valami típushiba, amit el szoktak nézni).
Semmi értelme. Úgy szokott kinézni a dolog, hogy jön az r=1 júzer, feldobja a kérdését, erre jön valaki aki belinkeli neki Moha leírását (ami benne van a FAQ-ban amit elvileg ugye olvasott, ha meg mégse akkor tán a picsába menjen elfele ne a mi időnket rabolja a kérdéseivel), majd a júzer eltűnik, és sose tudjuk meg hogy a passzív módot felejtette-e el, vagy a szerver címét írta el, esetleg a jelszavát próbálta capslockkal beírni.

Kvikveg

Azt hiszem megirtam az eddigi legundoritobb vim substitute soromat.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

kikuchiyo

Mutasd, szeressük az ilyen perverziókat...
Failure is the default option

Nakedape

utóbbi időben legjobban elköltött forintjaim:

a másodikért külön köszönet a fórum  h-s-help topic kommentelőinek

:Kiraly:

adatbevitelt zene nélkül nem élném túl

Zsiga

A fülest végül hol és mennyiért vetted?
Szerk.: Meg a sálat... :D

Nakedape

füles e-bolt 4210
sál forma 4500

Dreamcleaver

Quote from: Nakedape on 2009-01-06, 19:15:14
füles e-bolt 4210

Erről lehetne bővebben? Nekem is kéne vennem új fülest, de nincs kedvem átrágni magamat a h-s help threaden.  :D

Ez az ár meg barátságosnak tűnik. Mondjuk 6-7k-t is kiadnék érte, de többet nem nagyon kéne.

Edit: Ok megvan, nem kell.  :smile:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Zsiga

Quote from: Dreamcleaver on 2009-01-06, 19:23:58
Quote from: Nakedape on 2009-01-06, 19:15:14
füles e-bolt 4210

Erről lehetne bővebben? Nekem is kéne vennem új fülest, de nincs kedvem átrágni magamat a h-s help threaden.  :D

Ez az ár meg barátságosnak tűnik. Mondjuk 6-7k-t is kiadnék érte, de többet nem nagyon kéne.
Sennheiser HD 201, http://www.ebolt.hu/product113005_category2367-Sennheiser_HD_201_vezetekes_fejhallgato.html

Dreamcleaver

Sigh... :merci:

Előbb néznem kellett volna. Mikor azt írta, hogy e-bolt eszembe sem jutott, hogy az az üzlet neve is lehet.  :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Ramiz

Kaptatok már ilyen választ Google bácsitól egy keresésre?

QuoteElnézést kérünk...

... de az Ön lekérdezései a számítógépes vírusok, illetve kémprogramok automatikusan generált kérelmeihez hasonlítanak. Felhasználóink védelme érdekében jelenleg nem tudjuk feldolgozni kérelmét.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

minuszmiki

Quote from: Ramiz on 2009-01-06, 19:55:43
Kaptatok már ilyen választ?
Nem. Mire dobta?

Ramiz

"pinát akarok nyalni"

Neeem, igazából:
"SATA winchester pin".

De utána már mindenre.

minuszmiki

Mindig is sejtettem, hogy csupa bottal beszélgetek itt. :D

Moha

Én nem bot vagyok! Én Helpdesk-Droid!  :muhahah:

motifator

@minuszmiki:  :lol:
Nem vagyok robot!

@Ramiz:
Szerintem valahogy sikerül a böngésződnek malformed requesteket küldeni. És ilyesmivel szoktak DDoS támadásokat is csinálni, legalábbis így rémlik. Hogy hogy csinálod, azt ne kérdezd, nem is biztos, hogy ez van, csak egy tipp.

Kvikveg

Quote from: Ramiz on 2009-01-06, 19:55:43
Kaptatok már ilyen választ Google bácsitól egy keresésre?

QuoteElnézést kérünk...

... de az Ön lekérdezései a számítógépes vírusok, illetve kémprogramok automatikusan generált kérelmeihez hasonlítanak. Felhasználóink védelme érdekében jelenleg nem tudjuk feldolgozni kérelmét.
LOL

A scriptet nem adom, sokan rosszul lennenek tole. De volt benne olyan, hogy \(\_.\{-}\) peldaul. Ami egeszsegtelen. Ja es kb 8 soros volt a normal meretu terminalablakban. Es raadasul meg igy sem volt tokeletes.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.