Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Fazék

Quote from: Moha on 2009-03-18, 21:38:34
Quote from: Fazék on 2009-03-18, 19:45:43
Quote from: Cloud on 2009-03-18, 19:17:19
Ki az aki itt a fórumon csinált  házi készítésű projektort otthon? Mintha rémlene valaki, csak nemtom ki. :D

Mennyire bonyolult összehozni? Mi kell hozzá? Mennyiből jön ki kb?
Nakedape csinálta az én nélkülözhetetlen segítségemmel.  :lazza:
Erről nem készültek képek összeszerelés közben? Mert engem is érdekelne. Helyem ugyan nincs sok, de egy saját projektor összerakásával megpróbálkoznék, végül is sokkal olcsóbbra jön ki, mint egy gyári. :) Használt, de működő LCD-t még tudnék is szerezni, írásvetítőt viszont nem tudom, honnan szedjek...
elkészülési folyamatról nem tudunk már képeket készíteni, süketek voltunk és egyik szerelési alkalommal se volt nálunk normális fényképezőgép
ellenben net-en több szerelési útmutató is van. prohardver-en is van egy DIY projektor topic.

régi noti kijelző fogalmam sincs, hogy jó-e hozzá. szét kell kapni és hogy ha szét tudod szedni annyira, hogy csak a már átlátszó/átvetíthető kijelző maradjon meg, akkor megfelelhet, csak még az áramellátását kell megoldani + a videókártya csatlakozója is necces lehet. de ha meg tudod oldani úgy, hogy továbbra is a notebook-kal legyen összekötve a kijelző, akkor két legyet ütsz egy csapásra mert már a géped is megvan a projektor vezérléséhez :haha:

amúgy írásvetítőt pl a vaterán érdemes nézni. nakedape is onnan vette.

NLZ

Quote from: Zsiga on 2009-03-19, 00:05:38
Quote from: Próféta on 2009-03-18, 23:57:06
Tudnátok mondani valami addiktív, magát nézető animét, amit még nem láttam?
A lényeg, hogy nézesse magát, alakítson ki függőséget. Plusz pont, ha még jó is, de most az se baj, ha közben irdatlan szar (ld. Code Geass, mondjuk azt a végén azért megkedveltem valamennyire).
Egyhetes angliai kiküldetéshez kell túlélőcsomagnak.
http://anidb.net/a2826
Haha, nice troll. :D
[reserved]

Próféta

http://thedailywtf.com/Articles/What-Should-I-Do-and-More-Support-Stories.aspx
Innen az utsó sztori (from Jeffrey Vikeon).
Milyen emberek vannak  :b+:  :lul:

Draconire

Ramiz

árakról majd nyilatkozik nakedape, de ha az időt és az ajándék alkatrészeket nem számoljuk, akkor azt hiszem 35k-ból jött ki az elszúrt monitort is beleszámítva, vagyis anélkül egy 27k kb. ehhez hozzájön a világítás költsége, amennyiben nem vagy megelégedve az írásvetítő belsejével. mi nem voltunk, szóval kibeleztük és beleraktunk egy 250W-os fémhalogén izzót a szükséges hagyományos előtéttel, kondival és gyújtóval, melyek újonnani ára hasraütéssel kb 20k lehet kiskeráron.

Írásvetítő benne van? Én huszonezerért láttam neten.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Nakedape

Quote from: Ramiz on 2009-03-19, 11:15:05
árakról majd nyilatkozik nakedape, de ha az időt és az ajándék alkatrészeket nem számoljuk, akkor azt hiszem 35k-ból jött ki az elszúrt monitort is beleszámítva, vagyis anélkül egy 27k kb. ehhez hozzájön a világítás költsége, amennyiben nem vagy megelégedve az írásvetítő belsejével. mi nem voltunk, szóval kibeleztük és beleraktunk egy 250W-os fémhalogén izzót a szükséges hagyományos előtéttel, kondival és gyújtóval, melyek újonnani ára hasraütéssel kb 20k lehet kiskeráron.

Írásvetítő benne van? Én huszonezerért láttam neten.
11K ha jól emlékszem az írásvetítő házhoz szállítással, nem vatera volt, hanem PH, igazából, akár lehet optikát is külön összrakni, ami a fontos az a lencse és  fresnel (lencse)lap (ez párhuzamosítja a fényt), az írásvetítőben az a jó, h ki van mérve, lcd-t lehet fektetni
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Flaser

Quote from: Fazék on 2009-03-18, 17:28:30
igazából szégyellem ezt a szerepet betölteni, de vhol látok a dologban egy minimális logikát.
szóval kicsit szókiforgatásnak érzem, hogy "mostantól óvszer nélkül dugjanak". ő azt próbálja vallásához hűen hirdetni, hogy kitartóan egy partnerük legyen, ne feküdjenek össze fűvel-fával. és ez is egy hatékony módszer lehetne az aids terjedésével szemben, amennyiben lenne rá reális esély, hogy ilyen durva életmódváltás létrejöhessen náluk. de persze erre nincs sok esély + nőne a katolikusok száma, ami a "használjatok óvszert mindig" megoldás favorizálása felé lök engem is szemléletileg :D

...és ezentúl a lányokat majd mindig csak egy rabló/partizán/terrorista/szabadságharcos rakja meg és többi nézi.

Már bocs, de Afrikában a nemi erőszak a háború szerves része, mert ott tapasztalatból tudják, hogy rendkívül demoralizáló és a mások törzs szétverését garantálja, ha az apák és a gyerekek szeme láttára gangrapelik a nőket.

Akármennyire is sötét, de még mindig jobb lenne, ha az erőszakolók már csak a saját érdekükből is kotont tartanának maguknál; így az áldozatok "csak" a terrort és kétségbeesést kéne feldolgozzák, nem az frissen kapott AIDS+ egyéb STD fertőzésüket is.
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

Fazék

Quote from: Flaser on 2009-03-19, 12:49:11
Quote from: Fazék on 2009-03-18, 17:28:30
igazából szégyellem ezt a szerepet betölteni, de vhol látok a dologban egy minimális logikát.
szóval kicsit szókiforgatásnak érzem, hogy "mostantól óvszer nélkül dugjanak". ő azt próbálja vallásához hűen hirdetni, hogy kitartóan egy partnerük legyen, ne feküdjenek össze fűvel-fával. és ez is egy hatékony módszer lehetne az aids terjedésével szemben, amennyiben lenne rá reális esély, hogy ilyen durva életmódváltás létrejöhessen náluk. de persze erre nincs sok esély + nőne a katolikusok száma, ami a "használjatok óvszert mindig" megoldás favorizálása felé lök engem is szemléletileg :D

...és ezentúl a lányokat majd mindig csak egy rabló/partizán/terrorista/szabadságharcos rakja meg és többi nézi.

Már bocs, de Afrikában a nemi erőszak a háború szerves része, mert ott tapasztalatból tudják, hogy rendkívül demoralizáló és a mások törzs szétverését garantálja, ha az apák és a gyerekek szeme láttára gangrapelik a nőket.

Akármennyire is sötét, de még mindig jobb lenne, ha az erőszakolók már csak a saját érdekükből is kotont tartanának maguknál; így az áldozatok "csak" a terrort és kétségbeesést kéne feldolgozzák, nem az frissen kapott AIDS+ egyéb STD fertőzésüket is.
teljesen jogos észrevétel, én csak szimplán annyit jegyeztem meg, hogy látok logikát a kijelentésben (természetesen abból a szempontból, hogy csak a saját katolikus érdeküket figyelembe véve és a környezeti viszonyokat figyelmen kívül hagyva :haha:)
szóval ha buta naívnak nézem a pápát és kompániáját, akkor simán lehet mögötte ilyen logika, mely persze haszontalan alapjában véve az adott helyzetben, de persze valószínűbb az, hogy nem hülyék, hanem mint kikuchiyo írta, számító démoni rosszindulattal újabb hívek nyerésére szajkózza ezt a pápa.

Xzone

Hihetetlen, hogy mennyire internetfüggő vagyok/vagyunk. Ma szinte egész nap nem volt net: mint amikor megvágod egy ujjad, és hirtelen a szokásos tevékenységeid nagyrészéről kiderül, hogy milyen fontos szerepet is játszik bennük az a bizonyos ujj :)

Este már nem bírtuk tovább és beültünk egy kocsmába a szobatársammal. Alkohol - a második legjobb dolog.

Draconire

Én

Quote from: Xzone on 2009-03-20, 04:27:02
Este már nem bírtuk tovább és beültünk egy kocsmába a szobatársammal. Alkohol - a második legjobb dolog.
Én most próbálom visszaszorítani magam. A múlt hét elég durva volt, szóval a héten még egy sört sem ittam ^^
10-re kell menni, fuck yeah. Megúsztam egy kémia próbaérettségit :D
Also, mekkora szemétség már ez a 100 forintos kajálás az IKEAban... tegnap szó szerinte puffadásig zabálam magam, vacsorázni nem is tudtam utána...

SaiyaGin

Quote from: Én on 2009-03-20, 09:46:59
Also, mekkora szemétség már ez a 100 forintos kajálás az IKEAban... tegnap szó szerinte puffadásig zabálam magam, vacsorázni nem is tudtam utána...

Én tegnapelőtt. :) Igaz, nekem az volt a vacsora.

Makos

Ma felvittem Miskolcra haverhoz a PS2őmet és egész nap játszottunk :D
Természetesen megittunk mellé 1,5 liter bort. Egész jó volt a budokai tenkaichi 2vel így játszani :D meg az infinite world-el :D

SaiyaGin

Jóreggeltkép.jpg

Draconire

Nakedape

benne vagyok az újságban benne vagyok az újságban  :D

Fame at last :whoah:

ha neten is fent lesz akkor majd lehet, h linkelem  :rotfl:
[spoiler]polgári napilap 31.old[/spoiler]
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Cloud

Quote from: Nakedape on 2009-03-21, 13:30:56
benne vagyok az újságban benne vagyok az újságban  :D

Fame at last :whoah:

ha neten is fent lesz akkor majd lehet, h linkelem  :rotfl:
[spoiler]polgári napilap 31.old[/spoiler]
Most Wanted szekció?
Esetleg nyertél a lottón?
:D

Solid Snake

Vagy csak publikált valamit.  :hehe: :__devil:

Próféta

Megyek egy hétre a ködös Albionba, majd utána jelentkezem.
Legyetek jók, ez alatt az idő alatt többen már ne kerüljetek címlapra.

Kvikveg

Quote from: Próféta on 2009-03-22, 01:28:11
Megyek egy hétre a ködös Albionba, majd utána jelentkezem.
Legyetek jók, ez alatt az idő alatt többen már ne kerüljetek címlapra.
Wow, jo utazast! :appl:

Nnna, a kinezett hatizsak ugy nez ki nincs feketeben. Hurra. :/
Ma valami idojarasvaltozas van? Semmit sem volt kedvem csinalni, meg filmet nezni se nagyon. A fel napot alvassal toltottem. Most birtam magam ravenni arra, hogy egyaltalan elmosogassak.  :ejj:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Kuroi Tenshi

Jó utat Próféta!

wáááh, elpuskáztam a 123:4:56-ot, 123:4:57 lett, mire f5-öltem :(
Akkor már csak az 123:5:7 marad, mint prímszámok :-/

Draconire

Moha

Wow! Különleges, össznépi Have a nice day Anon! :haha:  :cool:

Darkstar

[spoiler]
Quote from: Draconire on 2009-03-22, 11:25:41

[/spoiler]
:merci:

Hányat tudsz közülük megnevezni? ^^
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Draconire

Quote from: Darkstar on 2009-03-22, 12:10:36
Hányat tudsz közülük megnevezni? ^^

Szégyenszemre neveket alig tudok. (Youmu, Reimu, China, Cirno, Alice, Sakuya, Flandre, Eirin, Marisa, Aya)

Darkstar

Többet én sem nagyon :)

Más: néztem pár videót az indán (vagy mi a franc a neve) (az egyik volt pl a miniszterelnök lemondása). Komolyan mondom, a kommentelésekhez elő kéne írni a legalább 20as IQt és 8 általánost. Egyszerűen szánalmas, a legtöbbet még egy eke mellé sem állítanám oda.

Elölre szólok, hogyha valaki a példámba akaszkodva politikai vitát indít, törlök mindent és egy napra lezárom az offtopicot.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Fatal

Quote from: Darkstar on 2009-03-22, 13:15:32
a legtöbbet még egy eke mellé sem állítanám oda.
Viszont húzni talán jók.
Some people like to kiss
Some people like to hug
Some lesbians like eating each others shit out of a cup
Some people say I love you
Some even shout it out
Some people puke semi-digested shit into each others mouths

Bicskei

Darkstar és moderátorok monnyanak le..... :lol:

USER WAS BANNED FOR THIS POST
Ultras liberi

NLZ

Quote from: Darkstar on 2009-03-22, 13:15:32
Elölre szólok, hogyha valaki a példámba akaszkodva politikai vitát indít, törlök mindent és egy napra lezárom az offtopicot.
:angyali:

USER WAS NOT YET BANNED FOR THIS POST
[reserved]

Cloud

Google translate mennyire használható ha egyszerű mondatokat akarok angolról japánra fordítani?