Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Makos

Miről maradtam le? :D

Ed:megvan, nem kellett sokáig keresni :D

Ramiz

Wat dö fak???

Linket rohahékok
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Cloud

Vééégre lett állásom emberek... :hopp: :hopp:
Nem egy vezérigazgatói szék de kezdésnek jó lesz.
Magyar Postánál vagyok ellenőr mától.  :hehe:
:whoah:

Rounin

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Zsiga

Quote from: Ramiz on 2009-03-25, 11:53:04
Most speciel azoknak az állami (SZTK? ez ugyanaz?) bőrgyógyászatoknak a listáját kerestem, ahol csinálnak szövettani vizsgálatot szabálytalan kinézetű anyajegyekre. De még a Google sem igazán dobott ki semmi hasznosat (és egy ilyesmit 3 kattintással meg kéne lehessen találni bármilyen kormányzati portálról, pl budapest.hu vagy magyarorszag.hu...), csak magánklinikákat. Ugyanis kaptam időpontot valahova, de a beutalót elvesztettem, és most nem tudom, hová menjek. 9. kerület rémlik, ott van a Szt István kórház (mondja a net), de megnyugtatott volna, ha találok erről valami listát. Végül is a 16. kerületből utaltak be ide, szóval nem csinálhatják olyan nagyon sok helyen a városban ezt a vizsgálatot...
Ha tuti hogy István akkor: http://www.laszlokorhaz.hu/korhaz-szakrendelo.htm és Bőrgyógyászat ambulancia, van telszámuk, felhívod és megmondják. Viszont beutaló nélkül úgyis elhajtanak szóval mindegy, menj vissza a beutaló orvosodhoz és kérj egy újat.

Kvikveg

Lehet, hogy csoda tortent, es megtalaltam az egyik hiba helyet. :appl:
A kerdes mar csak az, hogy A) kikommentezzem vagy B) kijavitsam. Eljen a patchwork kod. Oh yeah.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

.Attila

Quote from: Kvikveg on 2009-03-25, 21:42:41
A kerdes mar csak az, hogy A) kikommentezzem vagy B) kijavitsam. Eljen a patchwork kod. Oh yeah.

Nincs benne a munkaköri leírásban, hogy ilyenkor mit kell tenni?
Ill. nem kéne minden változtatást jelezni, főleg akkor, ha nem a saját kódodba nyúlsz bele?

Fazék

nem talált valaki véletlenül egy 4GB-os Corsair Flash Voyager pendrive-ot Budapesten belül? ha igen, akkor kérem vissza. köszi.

Kvikveg

Quote from: .Attila on 2009-03-25, 21:52:08
Quote from: Kvikveg on 2009-03-25, 21:42:41

Nincs benne a munkaköri leírásban, hogy ilyenkor mit kell tenni?
Ill. nem kéne minden változtatást jelezni, főleg akkor, ha nem a saját kódodba nyúlsz bele?
A vegso rendszerbe ugysem en rakom bele, tehat kvazi akkor szolok. Verziokovetes meg van.
A nemletezo munkakori leiras: nyomozd ki.  ::)

Hol lehet olyan napszemuveget kapni, ami nem art az ember szemenek? Es lehetoleg nem is k draga... Kene mar vennem... valami kb bolcseszszemuveg-forma kene, a kerekdedekkel ugy nezek ki, mint Malacka.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

kikuchiyo

Quote from: Darkstar on 2009-03-25, 15:44:21
Sum random chars

Melyik unicode vezérlőkaraktereket sikerült ezúttal felfedezni?

Quote from: Kvikveg on 2009-03-25, 22:04:00
Hol lehet olyan napszemuveget kapni, ami nem art az ember szemenek? Es lehetoleg nem is k draga... Kene mar vennem... valami kb bolcseszszemuveg-forma kene, a kerekdedekkel ugy nezek ki, mint Malacka.

Olyat vegyél, ami UV szűrős.
Failure is the default option

Kuroi Tenshi

napszemuveg [...] bolcseszszemuveg-forma [nem-kerek]

bolcsesszemuveg? Az milyen?
[spoiler=ilyesmi?]

;D[/spoiler]

Makos

Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-03-25, 23:24:28
napszemuveg [...] bolcseszszemuveg-forma [nem-kerek]

bolcsesszemuveg? Az milyen?

[spoiler=szerintem ilyesmi]
[/spoiler]

.Attila

Quote from: kikuchiyo on 2009-03-25, 23:17:54

Olyat vegyél, ami UV szűrős.

This.
Polárszűrőre viszont nem lesz szükség és az drága is, szóval sima UV szűrős szemüge jó lesz.

Kvikveg

:facepalm:   :lol:

Neeem, ilyen:
[spoiler][/spoiler]
csak kevesbe brutal kerettel kene, az ellenseg osszezavarasara.
Alul keret nelkuli is OK. Igazabol latnom kell magamon a szemuveget.
Talan Nakedape kolleganak van valami ilyesmi, de lehet, hogy rosszul emlekszem.

Nakedape

yup végül is

de van szolid fémkeretesem is, de abban már túl intelligensnek nézek ki :D
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

.Attila

Quote from: Kvikveg on 2009-03-26, 00:09:35
Alul keret nelkuli is OK. Igazabol latnom kell magamon a szemuveget.
Talan Nakedape kolleganak van valami ilyesmi, de lehet, hogy rosszul emlekszem.

Csak akkor derül, amikor felveszed. Menj egy boltba (ne valami prémium márkásba persze) és nézz körül.

Darkstar

Quote from: .Attila on 2009-03-26, 00:00:04
Polárszűrőre viszont nem lesz szükség és az drága is
Az én napszemüvegem valahol 14-15k között volt és polárszűrős, szóval attól nem mindenképp lesz drága, tekintve hogy vannk ocsmány, csak uv szűrős szarok 60k+ért, csak azért, mert rá van nyomva pár betű...
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Én

Quote from: Darkstar on 2009-03-26, 00:26:12
Az én napszemüvegem valahol 14-15k között volt és polárszűrős, szóval attól nem mindenképp lesz drága, tekintve hogy vannk ocsmány, csak uv szűrős szarok 60k+ért, csak azért, mert rá van nyomva pár betű...
:zomg: ez óccsó?

Nakedape

Quote from: Én on 2009-03-26, 00:29:08

+1  :szemuveges:
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Zsiga

Quote from: Én on 2009-03-26, 00:29:08
Az, méghozzá meglepően. 30k alatt nem nagyon láttam még polárszűrős szemüveget, 10k alatt meg semmilyen tisztességeset.
Btw. honnan van DS? :)

Kvikveg

Quote from: Nakedape on 2009-03-26, 00:16:48
yup végül is

de van szolid fémkeretesem is, de abban már túl intelligensnek nézek ki :D
LOL

Ok, es hol van bolt, ahol nem csak az utcai gogyi van? En lenni szemuvegmentes, persze ha ennyit fogom a jovoben is nezni a monitort akkor a helyzet valtozhat... XD
Namindegy, majd kinyitom a szemem es keresek boltot. :)

Darkstar

Quote from: Zsiga on 2009-03-26, 00:41:05
Btw. honnan van DS? :)
Azt hiszem az Auchan (vagy Cora?) "előtt" egy napszemüvegboltból. A napokban akadt a kezembe a garjegye, de nem tudom hova tettem.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Én

Quote from: Nevl on 2009-03-26, 00:42:14
Quote from: motifator on 2009-03-25, 21:37:36
Mplayer OSX se viszi? Ezer éves mplayer build van benne, de én ezt használom, és eddig még mindent lejátszott.

[spoiler]in b4 mac is for fags :D[/spoiler]

Mplayer se viszi sajna
[spoiler]You wish you were fag enough to have one... :P :D[/spoiler]

[spoiler][/spoiler]

motifator

Készült nem hivatalos HL2 port inteles macre, de az eredeti játékot is bármikor futtathatod crossoverrel. Ettől még természetesen egy mac nem az a tipikus gamer számítógép kategória, de elég sokmindennel lehet vele játszani anélkül, hogy Windows-t kéne raknod rá.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Selmo

http://usteam.hu/forum/index.php?topic=203 backupból némi haxolással, de visszatért.

A tökéletesség unalmas.

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Selmo

A szerverösszeomlás.

A tökéletesség unalmas.

Draconire

Kvikveg

Tokjo, Ubuntun van geyes, fel lehet tenni a taskbarra szemeket, amik aztan kovetik az ember egermutatojat.
Eees tok konnyen lehet csinalni ujfajta szemeket, tulkep ket kep es egy config file az egesz.
Csinaltam Monty Python "a var aminek a neve AAAaaaaaa" szorny-szemeket. Meg valahogy kore akarom buvolni a fejet is a szornynek, ugy lesz az igazi.
:D