Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

.Attila

Quote from: Fazék on 2009-04-11, 12:31:16
Quote from: .Attila on 2009-04-11, 12:24:23
A mi routerunkon van reset.
és azt 10-ből hány fehér ember képes észrevenni és megnyomni szted? (ha te is arra a besüllyesztett kb másfél mm széles lyukban elhelyezkedő reset gombra gondolsz)

Attól még van. Még akkor is, ha rotringgal kell belepiszkálni.

Quote from: Member on 2009-04-11, 12:42:28
Már többször kérdezni akartam, de ennek a képnek mi az eredete, azon kívül, hogy 4c? :)

http://encyclopediadramatica.com/Cool_face

Én ezt láttam elsőként:

http://encyclopediadramatica.com/Image:Coolface1.jpg

NLZ

Quote from: .Attila on 2009-04-11, 13:07:19
és azt 10-ből hány fehér ember képes észrevenni és megnyomni szted? (ha te is arra a besüllyesztett kb másfél mm széles lyukban elhelyezkedő reset gombra gondolsz)

De az nem a beállításokat törlő reset?
[reserved]

Fazék

Quote from: NLZ on 2009-04-11, 13:08:55

franc. jogos.

(annyi halvány mentségem van, hogy ezt hívják reset-nek router-nél és .Attila félrevezetett, mikor nem arra válaszolt, amire Tycho kérdezett, legalábbis én még nem találkoztam ki-/bekapcsoló gombbal olcsó router-en. amire Tycho gondolt, az nem reset, hanem sima áramtalanítás 4-5mp-nél tovább. phew)

Ramiz

Quote from: NLZ on 2009-04-11, 12:57:14
A trollok azt hiszik, hogy te azt hiszed róluk, hogy ilyen fejet vágnak, mikor trollkodnak.
[spoiler][/spoiler]

Ez baromi jó... :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

.Attila

Quote from: NLZ on 2009-04-11, 13:08:55

De, de egyben újraindítja a routert is.
Nekem a wifi szokott néha elszállni, ilyenkor egy másik gépről elég a wifit újraindítani.

Ramiz

Quote from: Nakedape on 2009-04-08, 17:48:36
Quote from: Junchi on 2009-04-08, 17:42:40
Quote from: Moha on 2009-04-08, 15:09:13
Profile -> show stats

Off~
OMG, nem offoltam még semmit? o_O; Színtiszta 393 post, bitchez! :D
426/393
de tényleg nem sok

de én akkor is viva la off :D

Én offal együtt majdnem 15 ezer posztnál tartok... és még mindig nincs életem... és még előttem van 2 és fél év egyetem... :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Nakedape

Quote from: Ramiz on 2009-04-11, 14:00:35
Quote from: Nakedape on 2009-04-08, 17:48:36
Quote from: Junchi on 2009-04-08, 17:42:40
Quote from: Moha on 2009-04-08, 15:09:13
Profile -> show stats

Off~
OMG, nem offoltam még semmit? o_O; Színtiszta 393 post, bitchez! :D
426/393
de tényleg nem sok

de én akkor is viva la off :D

Én offal együtt majdnem 15 ezer posztnál tartok... és még mindig nincs életem... és még előttem van 2 és fél év egyetem... :D
és ha jól olvasom vhsen van meg a CB  :Kiraly: :Kiraly:
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

kikuchiyo

Failure is the default option

Nakedape

Quote from: kikuchiyo on 2009-04-11, 14:17:02

facpalm.jpg.. de kicsi a tenyerem és kilátszik, hogy vigyorgok..

büszke vagyok h ismerhetlek

Ramiz

kiku, király :D csinálok belőle posztert szobám falára

Quote from: Nakedape on 2009-04-11, 14:06:53
és ha jól olvasom vhsen van meg a CB  :Kiraly: :Kiraly:

Ráadásul német MTV-ből felvéve! Én is röhögtem rajta jót... :D

Moha

Quote from: Selmo on 2009-04-10, 22:32:54
Első dolgom volt számlanyitáskor letiltatni a hitelkeretet. Jó kis A hitel jó kis kamatokkal mi? :ejj:
Nekem van hitelkeretem, de nem szoktam használni. Vésztartaléknak viszont jó.

Quote from: Tycho on 2009-04-11, 11:31:57
Tőlem elvették a szobám kulcsát és úgy eldugták azóta sincs meg... és üveg ajtóm van, még ha homályosított is átsejlik rajta minden... :zomg:
Na, én pont az ilyen miatt vettem tömör ajtót, ami ráadásul olcsóbb is volt, mint az üveges. :D
Vagy, amikor arra jövök haza, hogy anyám kitépett minden kábelt a routerből, mert nem volt net és látta, hogy ilyenkor lehúzzuk a tápról egy pár másodpercre... (mi a faszért nincs ezeken amúgy egy reset gomb??? :_piszka: )
Hehe... nálunk a router áramszünettől áramszünetig megy, 70-80 napos uptimeokat produkálva. :) Pedig csak egy P3-as gép.

Fazék

Quote from: Tycho on 2009-04-11, 11:31:57Tőlem elvették a szobám kulcsát és úgy eldugták azóta sincs meg... és üveg ajtóm van, még ha homályosított is átsejlik rajta minden... :zomg:
hát lehet hogy kurva nagy balhé lenne belőle, de ezek után nekem az első dolgom lett volna venni egy zárat és kicserélni az ajtóban, illetve venni valami nem átlátszó ragadós fóliát az ajtóra, illetve ha azt leszedik, akkor befesteni az ajtón az üveget.

kikuchiyo

Quote from: Fazék on 2009-04-11, 16:52:50
Quote from: Tycho on 2009-04-11, 11:31:57Tőlem elvették a szobám kulcsát és úgy eldugták azóta sincs meg... és üveg ajtóm van, még ha homályosított is átsejlik rajta minden... :zomg:
hát lehet hogy kurva nagy balhé lenne belőle, de ezek után nekem az első dolgom lett volna venni egy zárat és kicserélni az ajtóban, illetve venni valami nem átlátszó ragadós fóliát az ajtóra, illetve ha azt leszedik, akkor befesteni az ajtón az üveget.

"Oké fiam, a cuccaidat megtalálod a ház előtt"

Moha

Quote from: kikuchiyo on 2009-04-11, 16:56:26

... amíg bizonyos kétes alakok szét nem hordják...  :lul:

Tycho

Ha minden úgy megy ahogy tervezem, akkor arra a kevés időre amit itt leszek még, már felesleges basztatni a dolgot ::)

*gyorsan keres valami fát és lekopogja*

Fazék

ilyen esetben nem vagyok benne biztos, hogy nem ezzel járnék a legjobban

(de persze ezt könnyű úgy mondani, hogy nekem (ebből a szempontból) normális szüleim vannak, így lehet hogy nem igazán tudom elképzelni a helyzetet)

Member

Még jó, hogy nálam _nem_mer_ anyám a gépbe nyúlni. Ha apám itt lenne, biztosan bealkotna néha, ő is ilyen buherálós, aki nem túlzottan vágja. :)

kikuchiyo

Zsiga, azt majd egyszer elmondod, hogy miért lettél doktornéni? :D

Kuroi Tenshi

Akkor nem csak én néztem :D
Szerintem illik őtarpságához a doktornéni titulus :D

SaiyaGin

Quote from: Member on 2009-04-11, 17:05:24
Még jó, hogy nálam _nem_mer_ anyám a gépbe nyúlni. Ha apám itt lenne, biztosan bealkotna néha, ő is ilyen buherálós, aki nem túlzottan vágja. :)

Apám egyszer eldöntötte, hogy csinál egy kis helyet a hdd-n, a főkönyvtárban talált egy 2 gigás fájlt, amit nagy örömmel ki is akart törölni. Nem vagyok nagy informatikai szakértő, de azt még én is sejtem, hogy egy .sys kiterjesztésű fájlt F8-azása nem biztos, hogy jót tenne a gépnek.

Zsiga

Quote from: kikuchiyo on 2009-04-11, 18:48:04
Zsiga, azt majd egyszer elmondod, hogy miért lettél doktornéni? :D
Itt nem meséltem még? :D

Betegszállítási gyakorlaton voltam, a Margit kórházból loptunk lényt, hárman. (Szállítóautón két ember szokott lenni, eset-roham meg három vagy négy emberes.) Az ápoló meg a gépész épp a beteget pakolták fel a hordágyra míg én a kórterem bejáratának háttal, az ablak előtti asztalnál ültem és a menetlevelet töltögettem. Jön be a nővérke, látja hogy Málta és hárman vagyunk, tehát eset/roham, vagyis van orvos vagy mentőtiszt. Mivel a két kolléga épp kemény fizikai munkát végzett amíg én ültem a seggemen a kávém meg a menetlevél-kupac mellett, engem nézett orvosnak és hozzám jött oda a beteg zárójelentésével. A néni rész gondolom nem szorul magarázatra. :D

Egyébként rendszeresen lánynak és/vagy orvosnak néznek kórházban, tegnap pl. egy rendőr köszönt jó nagy keziccsókolommal, meg két kórházban is hozzám jött oda magyarázni meg kérdezősködni az átvevő orvos/nővér.
(És van hogy a beszélgetés végére sem esik le hogy nem hogy orvos/tiszt nem vagyok de még szakápoló se... Szoktak hülye fejet vágni a végén amikor megemlítem hogy azért az egységvezető dokinkkal is beszéljen ha lehet. :D)

Moha

Quote from: SaiyaGin on 2009-04-11, 19:14:11
Apám egyszer eldöntötte, hogy csinál egy kis helyet a hdd-n, a főkönyvtárban talált egy 2 gigás fájlt, amit nagy örömmel ki is akart törölni. Nem vagyok nagy informatikai szakértő, de azt még én is sejtem, hogy egy .sys kiterjesztésű fájlt F8-azása nem biztos, hogy jót tenne a gépnek.
Az a pagefile.sys vagy a hiberfil.sys lehet, de úgysem tudja törölni őket, mert folyamatosan nyitott rendszerfileok system user alatt (előbbi a virtuális memória lapozófile-ja, a másik meg a hibárnálási mentés). :)

Member

Engem csak egy szinte teljesen vak hajléktalan nő szokott nőnek nézni, valami gond lehet nálad, Zsigu, vagy egyre többeknek van ferde hajlama. :__devil:

Zsiga

Quote from: Member on 2009-04-11, 19:30:23
Engem csak egy szinte teljesen vak hajléktalan nő szokott nőnek nézni, valami gond lehet nálad, Zsigu, vagy egyre többeknek van ferde hajlama. :__devil:
Te azért határozottan kevésbé vagy nőies külsejű mint én. :D

Nakedape

Quote from: Zsiga on 2009-04-11, 19:27:31

ez most jól esett, szép történet :D

egyik haveromat húsvétkor meglocsolták, de ő legalább fiatal volt még :D

SaiyaGin

Quote from: Moha on 2009-04-11, 19:29:50
Az a pagefile.sys vagy a hiberfil.sys lehet, de úgysem tudja törölni őket, mert folyamatosan nyitott rendszerfileok system user alatt (előbbi a virtuális memória lapozófile-ja, a másik meg a hibárnálási mentés). :)

:merci: Ma is tanultam valamit. :) (Bár holnapra valószínűleg úgyis elfelejtem. ::))

Kuroi Tenshi

Quote from: Zsiga on 2009-04-11, 19:27:31
Itt nem meséltem még? :D

Itt még nem. :haha:

---o---

Nézem, ahogy a lenyugvó Nap sárgán ragyogó sugarai bearanyozzák
a zöldellő, virágokkal pompázó fákat... nézem, miközben itt gubbasztok
benn a rohadt szakdoga felett, egy egyre kilátástalanabb küzdelemben.
Már két hét sincs, és még csak 44 oldalnál tartok a 70-ből, de már
kezdek kifogyni az ötletekből, hogy mivel tudom az oldalszámot
értelmesen húzni. Ja és az a 70 a tartalmi részre vonatkozik elvileg,
ez a 44 pedig a címlap-tartalomjegyzék-képek, táblázatok, grafikonok-
irodalom&kép/ábra/táblázatjegyzék (egy része) összesen, ezek nélkül
még csak kb 35 oldalnál tartok...
FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUU....

---o---

Kipróbáltam a wysiwyg post-editort, és kissé bugos szegény.
A kurzorbillentyűk nem használhatóak benne, anélkül pedig
nem valami kellemes írni...

Nakedape

másfeles sorköz?

Member

Quote from: Zsiga on 2009-04-11, 19:31:34
Te azért határozottan kevésbé vagy nőies külsejű mint én. :D
Láttam már hajléktalan nőt kecskeszakállal, szóval van még esélyem. :haha:

Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-04-11, 19:44:00
...
Egyik ismerősöm 3 héttel a leadás előtt találta ki a címet, de gondolom nálatok a "demencia időskorúak körében" nem éppen megfelelő. :)

N_D: Az nem alap?

Én

Quote from: Nakedape on 2009-04-11, 19:50:21
másfeles sorköz?
Gondolom meg van adva, miben kell, az eltérés meg instant assraep...
Quote from: Member on 2009-04-11, 19:52:14
Láttam már hajléktalan nőt kecskeszakállal, szóval van még esélyem. :haha:
Jaj. Szerda reggel megyek a metrón, nem ül mellettem senki. Egyszercsak bekúszik a látőkörömbe egy hatalmas, szőrös alkar. Automatikusan odanézek, hogy megnézzem az ürg - FFFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU