Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Makos

papucsban semmi olyat nem szabad pakolni ami ráeshet a lábadra... ::)

Én

Ha ez ráesett volna a lábamra, azon még egy bakancs se segített volna sokat :D
Inkább az volt a gond, hogy folyton csúszkált, nem tudtam vele rendesen menni a lépcsőn (főleg hátrafele)

Member

Az acélbetétes munkásvédelmi bakancsot tesztelték Mythbusters-ben és működik. ;)

Én

Sőt az ólomcsizma is, de az sincs itthon.

kikuchiyo

Az előző madaras kérdéshez:
http://xkcd.org/246/
Failure is the default option

Én

Na nem úsztuk meg ennyivel, teljesen beszart a régi gép is, el kellett menni venni egy újat. Igazi öröm a kis Suzukiba belepakolni egy mosógépet. A csomagtartóba nem fért be, de hátsóülésre valahogy betuszkoltuk apámmal. Brb, visszük vissza a régit a pinyóba... :D

Makos

Kellemes egy vasárnapod van :haha:

...:

Wat?

Én

Ja. Holnap meg dumálhatom meg ezt az osztályozóvizsgás baromságot. Meg mostmég az is lebaszta a kedvem, hogy kedden mentem volna atlétikaversenyre, de a megkérdezésem nélkül beneveztek egy floorballkupára, mert kiderült, hogy még van 1 amin indulhatunk. 
Quote from: Makos on 2009-04-26, 17:37:10
Wat?
Mi, neked nem ezt írja ki, mikor hackelsz? :haha:

Makos

Quote from: Én on 2009-04-26, 18:14:29
Mi, neked nem ezt írja ki, mikor hackelsz? :haha:

[spoiler]psszt![/spoiler]

Én

Még vettünk végre egy digitális mérleget is :D A réginél már mindenféle speciális trükköket kellett alkalmazni, hogy pontosan 3kg-al mutasson többet, abból meg lehetett visszaszámolni. De úgy tűnik jól csináltuk, mert az 81-et mutatott, a digitális meg 78-at. Yosh.

Ez érdekes, eddig simán jó volt a fórum IE8-al is, de most vagy fél napja nem jön be vele.

Darkstar

Quote from: Én on 2009-04-26, 22:30:42
Ez érdekes, eddig simán jó volt a fórum IE8-al is, de most vagy fél napja nem jön be vele.
Nálam megy rendesen.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Cobra

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Draconire

Kvikveg

Nincskedvembemennidolgozniiiii. :( (Ami hulyeseg, csak azert nincs, mert nem tudom mikor erkeznek meg vegre a fileok amivel tudok dolgozni, argh. )
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

SaiyaGin

Tegnap elfelejtettem, úgyhogy most írom be a kötelező "Ezen a hétvégén se csináltam semmit, a fene egye meg!" hozzászólásomat.

.Attila

Én viszont Prágában voltam. Jó volt.

Én

Quote from: Nakedape on 2009-04-27, 15:11:44
[spoiler=wtf-kép][/spoiler]
GAAAAAAAAAAAAAAAAAH
Amúgy tesit lerendeztem könnyen. Megmondtam a tanárnak, hogy szerintem nem hiányoztam annyit. Megmondta, hogy szerinte se. :D Csak tudnám, hogy akkor ofőm ezt honnan szopta. Whatever.

.Attila: csak úgy, vagy valami meló?

Moha

Quote from: SaiyaGin on 2009-04-27, 19:26:42
Tegnap elfelejtettem, úgyhogy most írom be a kötelező "Ezen a hétvégén se csináltam semmit, a fene egye meg!" hozzászólásomat.
Hehe... én meg ezen a hétvégén gőzerővel dolgoztam az új AMV-men. Egész szépen haladtam vele, remélem sikerül befejezni a leadási határidőig... :P

Ramiz

Quote from: Én on 2009-04-27, 21:21:15
Quote from: Nakedape on 2009-04-27, 15:11:44
[spoiler=wtf-kép][/spoiler]
GAAAAAAAAAAAAAAAAAH

Illik a Beck's fura punciszagához. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Kvikveg

Joestet jo szurkolast mindenkinek.
Szerdan megyek fulorrgegeszetre, hacsak nem derul ki, hogy akihez beosztottak, az egy meszaros. Akkor masik idopont lesz. Szerintem kiveszik majd valamikor a mandulamat. A prohardveres mandulamutet-forumot olvasgatva ugy latom, hogy egy veres horror lesz, 10 nap folyamatos szenvedessel utana. :zomg:

A Hello Kitty Beck LOL.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

.Attila

Quote from: Én on 2009-04-27, 21:21:15
.Attila: csak úgy, vagy valami meló?

Csak úgy. Tesóm munkatársai szerveztek nagy kiruccanást tömegesen, valaki lemondta, én beugrottam.

[spoiler][/spoiler]

Kuroi Tenshi

Quote from: SaiyaGin on 2009-04-27, 19:26:42
"Ezen a hétvégén se csináltam semmit, a fene egye meg!"
Quote from: .Attila on 2009-04-27, 19:31:16
Én viszont Prágában voltam. Jó volt.

combo tiem:
ezen a hétvégén végre semmit se csináltam, jó volt :haha:

Quote from: Kvikveg on 2009-04-27, 21:25:15
mandula

neked még van?  :3x3:
GLHF jobbulást

Kvikveg

Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-04-27, 21:28:51
...
mandula

neked még van?  :3x3:
GLHF jobbulást
Danke.
Persze, miert ne lenne? Szerintem a tobbsegnek nem veszik ki.

Én

In b4 új szavazás :D

Moha

Szerintem kiveszik majd valamikor a mandulamat. A prohardveres mandulamutet-forumot olvasgatva ugy latom, hogy egy veres horror lesz, 10 nap folyamatos szenvedessel utana. :zomg:
Unokatesómnak nemrég vették ki a manduláját, nem tűnt olyan nagy tortúrának, legalább is nagyon nem panaszkodott.
Mindenesetre remélem megúszod kevesebbel.

.Attila

A prohardveres mandulamutet-forumot olvasgatva ugy latom, hogy egy veres horror lesz, 10 nap folyamatos szenvedessel utana. :zomg:

Néhány nap után sokat javul, de addig bizony fájdalomcsillapító hatása alatt lehet csak enni, akkor is megválogatva, hogy mit eszik az ember.

Kvikveg

Quote from: Én on 2009-04-27, 21:34:59
In b4 új szavazás :D
+1 :D
Tobb kerdessel:
kivettek-e
hany eves voltal
altattak-e
borzalmas volt-e alatta/utana

Cobra

Én kb 4-5 éves lehettem, amikor kivették, így csak arra emlékszem, hogy kivették valamikor :)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

.Attila

Kivették.
Kb. 16-17 éves voltam.
Végig ébren voltam.
Nem volt kellemes utána, de olyan nagyon rettenetes sem. A fájdalomcsillapító nagyon jó volt, így elég hamar lehetett már normális kaját enni.

Én

Nekem is kiskoromban vették ki, csak annyira emlékszem, hogy utána fájt inni.

Also, ma egész este Tetris-eztem, és közben a K-On! OP-ját hallgattam. It doesn't get any sadder than this.