Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Tycho

Quote from: Nakedape on 2009-05-20, 20:28:10
leszidtak, h ilyeneket töltök, s tagadok, csak facebookon gyengülök el
Ecstasy vagy, tudom mit töltöttél ki 11 perce. :__devil:

Ramiz

Nakedape-nek:
QuoteChristians find today's Google logo "disgusting". One says "It made me want to throw my laptop". http://ow.ly/86qy

Quote from: Nakedape on 2009-05-20, 20:06:15
Quote from: Ramiz on 2009-05-20, 20:02:07
http://www.youtube.com/watch?v=gp6A1KeXDC0&feature=related
ezt most a nő miatt, vagy elbahhtál valamit nagyon durván?

Nő + zene
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Zen

Most haltam meg. :lol:
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Fatal

Én is elég paraszt trollságnak tartom egy ilyen nagy név szintjén, dehát nincs jogom belepofázni, hogy mit raknak ki logónak.
Some people like to kiss
Some people like to hug
Some lesbians like eating each others shit out of a cup
Some people say I love you
Some even shout it out
Some people puke semi-digested shit into each others mouths

Kvikveg

Nos, nem eleg, hogy rohangalhatok a sajat bevandorlasi papirjaim utan, kereshetem a lakas eldugott zugaiban noverem papirjait, meg a macskat is vihetem allatorvoshoz. Remelem nem kell elaltatni.  :eek:\

Nem tudja valaki hogyan lehet transcriptet kerni a KTH-ban a BME-n?
Papir, rajta lista hogy mit tanultam hany oraban, milyen vizsga volt hozza, jegyek, mindez angolul, dekan altal alairva, zart boritekban, lepecsetelve.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Fazék

én most haltam meg Fatal post-ja után  :lul:

Zsiga

Quote from: Fazék on 2009-05-20, 23:44:32
+1  :zomg: :lul:

Cobra

Quote from: Fazék on 2009-05-20, 23:44:32
Fatal-ity :)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Darkstar

Quote from: Fatal on 2009-05-20, 23:42:15
Én is elég paraszt trollságnak tartom egy ilyen nagy név szintjén, dehát nincs jogom belepofázni, hogy mit raknak ki logónak.
Rofl, gtfo, akár troll akár nem.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Próféta

Quote from: Kvikveg on 2009-05-20, 23:43:30
Nem tudja valaki hogyan lehet transcriptet kerni a KTH-ban a BME-n?
Papir, rajta lista hogy mit tanultam hany oraban, milyen vizsga volt hozza, jegyek, mindez angolul, dekan altal alairva, zart boritekban, lepecsetelve.
Megmondom, hogy kell kérni: megnézed a honlapon a fogadási időt, odamész, sorszámot húzol 'Egyéb' kategóriában, kivárod a sorodat, bemész, végül előadod a néninek a kérésedet.

Azt, hogy megkapod-e, azt már nem merem állítani. Azt, hogy biztos nem ingyen adják, azt merem állítani.

Fatal

A múltkor regéltem az ateista arroganciáról a vonatkozó topicban, hát nem csalódtam. :) Szerencsére volt időm megszokni.
Azért gondoltam trollkodásnak Google oldalról, mert ha jól rémlik, ezzel a képpel szopatják /b/-n keresztényeket mostanság, aztán csak van valami alapja.
Some people like to kiss
Some people like to hug
Some even shout it out

Nakedape

ennek a képnek nem kéne egyetlen keresztényt se zavarnia, ha meg valaki kreácionistán tudomyánytagadó az meg az ő dolga. szerencsére a keresztények nagyobb része értelmesebb annál.

Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Fatal

...
Quote from: Fatal on 2009-05-21, 00:15:35
Azért gondoltam trollkodásnak Google oldalról, mert ha jól rémlik, ezzel a képpel szopatják /b/-n keresztényeket mostanság, aztán csak van valami alapja.
Maga a kép nem zavarna, azt se tudom pontosan honnan van, csak azt hittem, direkt ebből az apropóból van fennt. Persze lehet, hogy tévedtem.
Some people like to kiss
Some people like to hug
Some even shout it out

Nakedape

Quote from: Fatal on 2009-05-21, 00:37:01
...
Maga a kép nem zavarna, azt se tudom pontosan honnan van, csak azt hittem, direkt ebből az apropóból van fennt. Persze lehet, hogy tévedtem.

nem olvastam  el de ez:
http://www.origo.hu/tudomany/20090519-emberi-evolucio-osi-foemlos-az-emberi-vonal-lehetseges-ose.html

arra meg ,hogy  az azt se tudom, honnan van, de zavar... nos

Fatal

Quote from: Nakedape on 2009-05-21, 00:45:37
You're trolling me, aren't you
Either that, or you can't/don't bother to read my post.
Some people like to kiss
Some people like to hug
Some even shout it out

Fazék

fogjatok le, kérlek...

kikuchiyo

*agy eldurr*

Quote from: Fatal on 2009-05-21, 00:37:01
...

mi köze van a google (egy milliók által használt szolgáltatás) logójának ahhoz, hogy pár szerencsétlen a /b/-n mivel szopatja a minuszikús creotardokat?
Ha esetleg a bible-thumping mellett maradt volna szellemi kapacitásod a tudományos hírek követésére, vagy akár csak arra, hogy megnézz akármilyen hírforrást az elmúlt pár napból, akkor tudnád, hogy ezzel vannak tele: ezt a (valóban kitűnő megőrzöttségű) fosszíliát rendkívüli jelentőségűnek, holmi hiányzó láncszemnek állítják be.
Ez persze túlzás, a média szokás szerint túlreagálta az ügyet, a Google logo is ez előtt a felhajtás előtt tiszteleg. Persze ha (úgy látszik, nem elvárható módon) tovább olvasnál, akkor talán a fosszília valódi tudományos jelentőségét is megismerhetnéd, hidd el, érdekes, de neeem... "én is elég paraszt trollságnak tartom".

...

10/10
would read again
Failure is the default option

.Attila

Nincs ebben a képben semmi rossz.

Quote from: Fatal on 2009-05-21, 00:48:08
Quote from: Nakedape on 2009-05-21, 00:45:37
You're trolling me, aren't you
Either that, or you can't/don't bother to read my post.

No we are not trolling you.
Elolvastuk és nem vagyunk hülyék, hogy ne értsük.
Viszont nem is vagyunk vallási fanatikusok, hogy mindenbe belekössünk. Az ateisták sem szoktak hőbörögni, ha meglátnak egy templomot/keresztet/Jézus képet stb., talán elvárható a keresztényektől, hogy ők se hőbörögjenek mindenen.

Fatal

Ne, ne csináljátok már, még a végén tényleg felidegesítem magam neten, pedig ez nagyon ritkán történik meg. Én úgy emlékeztem, hogy az a Google-ös kép KONKRÉTAN UGYANAZ volt, mint ami a /b/-n elterjedt, és nyilván oda sem ok nélkül terjedt el. Mégegyszer, evolúcióhívő vagyok, egy akármilyen csontváz nem zavarna. Bocsi, de ha még ezután is azt hiszitek, hogy magán a tényen háborodtam fel, hogy fosszília->mocskos ateista fertő, akkor megyek, elszívok egy cigit, és komolyan elgondolkodok a szövegértési képességeiteken.

kikuchiyo: ilyen stílusra inkább nem.
Some people like to kiss
Some people like to hug
Some even shout it out

Fazék

ha 1 ember nem érti 10-ből a szövegedet, akkor kapásból nekiállsz általánosítani, hogy biztos a többiek sem értik. gratulálok.

megnyugtatlak, a többség érti amit írtál. csupán annyi a gondja ennek a többségnek, hogy egy 4chan-os faszkodásból kiindulva leszóltad a képet, miközben látszólag gőzöd sem volt az eredetéről. ennyi a gond, legális drogokkal élő fórumtárs. (legalábbis elsődlegesen és jelen helyzetben)

Próféta

Quote from: Fatal on 2009-05-21, 01:07:25
Google-ös kép KONKRÉTAN UGYANAZ volt, mint ami a /b/-n elterjedt,
Így, G*gle felirattal?

Nakedape

nem. itt is leírom, azon akadtam ki, hogy valmiről 4chanos szórakozás alpján  hozol első ítéletet, és kategórizálod. 

Fatal

Ja és közben legalább 9k-szer elmondtam (ok, csak egyszer :) ), hogy lehet, hogy tévedek, világosítsatok fel. A nagy shitstorm közepette erre csak kikuchiyonak volt energiája. Ráadásul egyáltalán nem fogalmaztam durván, nem sértegettem Google-t, sőt még meg is jegyeztem, hogy semmi közöm hozzá. Szerintem ez az utóbbi oldal nem engem minősít, még ha tévedtem, akkor sem.
Quote from: Próféta on 2009-05-21, 01:11:29
Quote from: Fatal on 2009-05-21, 01:07:25
Google-ös kép KONKRÉTAN UGYANAZ volt, mint ami a /b/-n elterjedt,
Így, G*gle felirattal?
:facepalm:
Some people like to kiss
Some people like to hug
Some even shout it out

Nakedape

???

én pl linkeltem egy forrást kapásból

Fatal

Quote from: Nakedape on 2009-05-21, 01:16:07
???

én pl linkeltem egy forrást kapásból
Na, ezt meg meg se láttam... :facepalm: ide is. Köszi.
Some people like to kiss
Some people like to hug
Some even shout it out

kikuchiyo

A stílusért utólag elnézést kérek, de azért azt beláthatod, hogy nem volt egy felvilágosult hozzászólás a részedről...
Failure is the default option

Fatal

Nem, valóban hiba volt 4chan-ra gondolni. Viszont sehol máshol nem láttam még a képet, ezért rögtön oda asszociáltam. Azért gondolhattam volna, hogy nem akkora mértékű trollkodás, hogy a Google is átvegye (meg egyáltalán, hogy a Google átvegyen egy trollkodást).
Some people like to kiss
Some people like to hug
Some even shout it out

Rounin

Valaki mutassa már meg nekem, milyen képről van szó, mert gebedjek meg, de sehol nem látom. o.O
(igazából hirtelen felindálusból ezt a vitakirobbanást sem tudom, honnan indult, pedig gyorsan végigjártam a legvalószínűbb threadeket o.O)

Én

Quote from: Rounin on 2009-05-21, 01:31:30
gyorsan végigjártam a legvalószínűbb threadeket o.O)
Nem kellett volna, helyben vagy. :D

Rounin

Quote from: Én on 2009-05-21, 01:35:20
Quote from: Rounin on 2009-05-21, 01:31:30
gyorsan végigjártam a legvalószínűbb threadeket o.O)
Nem kellett volna, helyben vagy. :D

Itt kezdtem.  :zomg: