Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Kvikveg

Quote from: Ramiz on 2009-06-06, 15:07:50
...
Quote from: Rounin on 2009-06-06, 06:09:22
Szivargyűrűt gravíroztam.... cirka 400k huf értékben.
_Nem_ szórakoztató. :p

wat? :zomg:
+1 Mi a fene??!
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Cobra

1db szivargyűrű még gravírozással együtt is max 500Ft szerintem, ebből meg nem nehéz kitalálni mi volt a probléma a munkával :)
Egyébként ne kérdezzétek pontosan milyen egy szivargyűrű, de gondolom egy vékony de széles fém karika, ami rámegy egy szivarra és gondolom ezt fogják, nem kzövetlenül a szivart.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Nakedape

ugye gravírozol valami nagyon drága szivargyűrűt, és kissé óvatos vagy, mert nincs kedved kifizetni ha..

in b4 cpt obv vok tippre de fáradt
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Cobra

Ha valaki álmos (vagy a szomszédokat szeretné felébreszteni), akkor tekerje fel a hangerőt  :D
http://driftgarage.blog.hu/2009/06/06/ugy_hirtelen_1/

Rounin

Fém? Ugyan dehogy. Papír. Van rajta csini sorszám, amivel azonosítani lehet az eredetiségét. Meg mindenféle egyéb biztonsági óvintézkedés is van ám rajta.
Max 500 Ft? Hah!
~5000 forintos címletben is szokott lenni. Meg 190 forintosban. Hát most nem volt szerencsém. :3x3:

Nakedape

ahha éértem :hopp:

mmint azt hogy miért pech azt még nem teljesen

Rounin

Mert az a cirka 400k érték nem az 5000ft-os címletekből jött össze. :angyali:

Nakedape

Darkstar

És megint elmaradt a beigért vihar, csak egy kis szél volt, bár a levegőt az is felfrissítette.
Dammit.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Nakedape

éjjel ártéren fejlámpával biciklizni pont olyan, mint a starwarsban a hiperugrás

motifator

Ah, DS, csak most látom az új aláírásodat. Grat hozzá, meg minden, csak most tilthatom le megint az aláírásokat... :frown: Vagy nem tudtok valami fasza firefox addont, amivel azt az egy képet eltűntethetem?
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Rounin

Quote from: motifator on 2009-06-07, 03:11:02
Ah, DS, csak most látom az új aláírásodat. Grat hozzá, meg minden, csak most tilthatom le megint az aláírásokat... :frown: Vagy nem tudtok valami fasza firefox addont, amivel azt az egy képet eltűntethetem?

ADblock?
https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/1865

motifator

Quote from: Rounin on 2009-06-07, 03:26:21

ADblock?
Wow, ez könnyebb volt, mint gondoltam. Köszi  :merci:
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Selmo

Jobb gomb blokkolás? :3x3:

A tökéletesség unalmas.

NLZ

Quote from: motifator on 2009-06-07, 03:40:02
Quote from: Rounin on 2009-06-07, 03:26:21

ADblock?
Wow, ez könnyebb volt, mint gondoltam. Köszi  :merci:
Ajánlott hozzá ez a jószág, ezzel könnyedén ki lehet szedni a csúnyább reklámokat is, pl a szöveges alapúakat.
https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/4364
[reserved]

SaiyaGin

Moha

SaiyaGin: Vigyél már valami változatosságot ebbe a "jó reggelt" képbe, mert kezd unalmas lenni...  ::)

SaiyaGin

Quote from: Moha on 2009-06-07, 10:30:06
SaiyaGin: Vigyél már valami változatosságot ebbe a "jó reggelt" képbe, mert kezd unalmas lenni...  ::)

Nem tetszik a hosszú évek munkájával elkészült festményem?  :bruhuhu: Pedig csak azt akartam, hogy addig is jó napotok legyen, amíg Draconire fel nem néz a fórumra. :frown:  Így akarjon jót nektek az ember, hálátlan banda...? :ejj:  Nem fogom átfesteni, akkor inkább be se teszem többet.
[spoiler] :angyali:[/spoiler]

Darkstar

Ha a Dia este hazaér, úgyis le kell cserélnem, mert megint kiakad, nekem meg kell egy mátmasszázs. :p
Viszont mivel újranéztem a sorozatot, megint kicsit Nanofate hangulatba kerültem. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Member

+1
Legalább lenne felfelé álló sárga haja a nevedhez méltóan vagy mittudomén.

Fatal

Some people like to kiss
Some people like to hug
Some lesbians like eating each others shit out of a cup
Some people say I love you
Some even shout it out
Some people puke semi-digested shit into each others mouths

Zen

Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Draconire

Nakedape

Cobra

Quote from: Rounin on 2009-06-07, 01:48:27
Fém? Ugyan dehogy. Papír. Van rajta csini sorszám, amivel azonosítani lehet az eredetiségét. Meg mindenféle egyéb biztonsági óvintézkedés is van ám rajta.
Max 500 Ft? Hah!
~5000 forintos címletben is szokott lenni. Meg 190 forintosban. Hát most nem volt szerencsém. :3x3:
Ha papír, akkor azt hogy gravírozod?

Rounin

Quote from: Cobra on 2009-06-07, 12:01:21
Ha papír, akkor azt hogy gravírozod?

Lézer, megfelelő mintában elégeti a festékréteget.

.Attila

Tulajdonképpen nem is tudom, hogy kritizáljam-e. Csalt, de nem azért kapták el, mert nem végezte vagy nem tudta végezni a munkáját. Sőt, ha csak azon múlt volna, akkor soha el nem kapták volna, csak nem volt papírja.
Ellenben mennyi ember van, akinek megvan a papírja hozzá, de csinálni nem tudja...

Kvikveg

Quote from: .Attila on 2009-06-07, 13:17:10
Tulajdonképpen nem is tudom, hogy kritizáljam-e. Csalt, de nem azért kapták el, mert nem végezte vagy nem tudta végezni a munkáját. Sőt, ha csak azon múlt volna, akkor soha el nem kapták volna, csak nem volt papírja.
Ellenben mennyi ember van, akinek megvan a papírja hozzá, de csinálni nem tudja...
Hja en is ezt gondoltam. De azert ne felejtsuk el, hogy hibazhatott volna. Es azert nem csak a papirokkal csalt, lasd vasutallomas, Nyugati pu (nem tudom, hogy sajnaljam a nemeteket, vagy kirohogjem oket...) es meg biztos volt ott mas is.
De tenyleg LOL. Remelem azert talal valami allast, ahol legalis modon kamatoztathatja a tehetseget... de ketlem, hogy megvaltozna.
Amugy meglep, ha huszonotodszorre is csal akkor nem kene sulyosbodnia a buntetesenek??!
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.