Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

.Attila

Quote from: Nakedape on 2009-06-16, 14:57:57
Quote from: .Attila on 2009-06-16, 13:11:14
Piac? Utálom a piacokat...
Konkrétumot tud valaki? Nem vagyok egy nagy piás, hogy tudjam, hol vannak ilyen boltok.

mixervégzett ismerősöm:
-lehet rendelni

-vámház körút piac legalsó szintjén van sokminden
  - meg van egy golden drinks nevű Jászaitól kifelé

Netes boltokat találtam google segítségével.
A Vámház körúti piacról viszont nem tudtam, azt megnézem, még közel is van. Kösz a tippet :)

Bicskei

Quote from: Zsiga on 2009-06-16, 12:13:05
[spoiler=ma reggeli agyf*szkapásom rövidke története]Kimentem tegnap este Gödöllőre a mérnökbálunkra (ilyen záróvizsga utáni kollektív ötödéves bebaszásos móka, semmi különös), de voltam olyan hülye hogy kocsival, mert hogy majd jó hamar hazajövök, lefekszem aludni, és ma reggeltől tudok tanulni a holnapi vizsgámra. Ehhez képest elindultam négykor, hazaértem ötre, elaludtam hatra, apám ébresztett hétkor hogy bekúrta a lábát a zuhanykabin oldalába és csúnyán vérzik, -> GOTO OBSI... Ott 7.30-tól 9-ig agyhalállal kombinált tökvakarás amíg előkerül valami orvos a nagy műszakváltási kávézgatások közepette (itt jöttem rá hogy balfasz voltam, mentőt kellett volna hívnom mert akkor egyből szereznek orvost, míg járóbetegnél azért ráérnek vakarózni ők is) (vagy legalább mentem volna egyenruhában, kamu menetlevéllel...), aki végül 9.30-ra meg is oldotta a problémát három öltéssel, és megjegyezte hogy úgylátszik nálunk családi hagyomány ez az össze-vissza törjük magunkat című játék. Először nézek bambán, wtf meg ilyenek, aztán leesett hogy baze ő vizsgált ~3-4 éve amikor el volt törve a kezem, meg rá fél évvel amikor csak majdnem... Ekkor már ágyakat-párnákat haluztam a Kerepesi úton mindenfelé, mire fater megemlíti hogy ugyanmá' menjünk be a Tescoba, mer az jó lesz. :falba:
Most meg itt ülök 6 doboz energiaital, két üveg Bud meg egy rakás kaja tetején, és próbálok tanulni, meg ébrenmaradni addig hogy amikor lefekszem már csak holnap hajnalban/reggel ébredjek fel, amikor mennem kell vizsgázni...
FML[/spoiler]

:lol:

grat hozzá
minek járkálsz te mérnökbálokra??? van még két éved :D :D
Ultras liberi

Moha

Quote from: Bicskei on 2009-06-16, 16:08:44
Hát, biztos ott vannak szemére való fehérnépek... :D

Kuroi Tenshi

Quote from: Moha on 2009-06-16, 17:18:47

Ott?!?
Sőt, a helyében még attól félnék, hogy épp őt nézik annak :hehe:

Zen

Quote from: Moha on 2009-06-16, 17:18:47
Nah, haverom mindig sír h nincs jó csaj a karon.
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Member

Mérnöki karon nők? Ha ott szép nőt találsz, az szerintem a pasijához ment. ::) :__devil:

Makos

Quote from: Member on 2009-06-16, 17:28:49
Mérnöki karon nők? Ha ott szép nőt találsz, az szerintem a pasijához ment. ::) :__devil:
Jah, ritka eset.

Nakedape

én mindig is hálás voltam biológus szakért
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Member

Szocmunkán 70% nő kb., ápolón, gyógytornászon, védőnőn legalább 95%, de mivel ilyen magas az arány, össze-vissza tanulnak és alig látni őket, nameg soknak 7 éve tartó párkapcsolata van. :eek:

Nakedape

biol abba jó , hogy kb50-60% nő, tehát vannak, de nem ilyen 95%  oroszlánveremben vagy típus:D

.Attila

Zen

Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Ramiz

Quote from: .Attila on 2009-06-16, 18:19:35
Sokkoló videó:

http://www.youtube.com/watch?v=dUoHwIHvELE

Csak amennyire bármilyen netes halálvideó, sőt kevésbé, mert nem véres.

Különben meg fasznak mászkál nagyfeszültség közelében... Persze, sajnálom a srácot, meg minden... de hát ez van. Ő legalább tehet róla valamennyire, de egy csomó ember meghal tényleg teljesen véletlenül...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Makos

Member

Quote from: Ramiz on 2009-06-16, 18:33:46
Különben meg fasznak mászkál nagyfeszültség közelében... Persze, sajnálom a srácot, meg minden... de hát ez van. Ő legalább tehet róla valamennyire, de egy csomó ember meghal tényleg teljesen véletlenül...
Szó szerint ez jutott eszembe.
Amúgy látványilag zsír. :jee:

Fazék

holnap apámmal kettesben fogjuk a kerítéscölöpöket lenyomni, kiönteni betonnal a balatonon a telkünkön

lehet hogy holnapra lopok anyutól valami xanax-ot, vagy fasztudjamit és bedrogozva talán nem sikerül fölhúznia idegileg...

Member

Anyud kivel szemben szedi?

Fazék

Quote from: Member on 2009-06-16, 19:13:00
nem szed semmi ilyet, csak ugyebár tipikus sztereotípia él bennem, hogy nőknek biztos van ilyesmi nyugtatójuk a gyógyszertárukban (ld. filmek)

Ramiz

Quote from: Fazék on 2009-06-16, 19:07:33
holnap apámmal kettesben fogjuk a kerítéscölöpöket lenyomni, kiönteni betonnal a balatonon a telkünkön

lehet hogy holnapra lopok anyutól valami xanax-ot, vagy fasztudjamit és bedrogozva talán nem sikerül fölhúznia idegileg...

Nem ismerem apádat, de az én esetemben ehhez annyi Xanax kéne, hogy nem tudnék járni sem. De nem akarom elvenni a kedved egy jó kis családias hangulatú munkával töltött délutántól. :__devil:

Quote from: Fazék on 2009-06-16, 19:16:47
Quote from: Member on 2009-06-16, 19:13:00
nem szed semmi ilyet, csak ugyebár tipikus sztereotípia él bennem, hogy nőknek biztos van ilyesmi nyugtatójuk a gyógyszertárukban (ld. filmek)
És tényleg. Egy csomó nő zugjunkie. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Nakedape

van laptopom :whoah:

hp 6735b

Moha

Sokkoló videó:

Mukatársaktól már megkaptam. Tényleg durva egy kicsit, nem is nézem végig újra, de csak magának köszönheti a pasas... egészen addig nem volt gáz, amíg a kezét fel nem emelte...
Quote from: Ramiz on 2009-06-16, 19:17:47
Nem ismerem apádat, de az én esetemben ehhez annyi Xanax kéne, hogy nem tudnék járni sem. De nem akarom elvenni a kedved egy jó kis családias hangulatú munkával töltött délutántól. :__devil:
Hmm... itt senki nincs jó viszonyban az apjával? :P
Említett esetben nekem is szükségem volna valamilyen tudatmódosító szerre. Faterom engem is nagyon fel tud húzni idegileg.

Amúgy család... utálom azt is, mikor egyedül akarok lenni és nem hagynak békén, bár erre már megvan a módszerem. Öcsém nem szokott háborgatni, anyámnak megmondom, hogy "légyszi most ne", ha apám zargat, akkor neki állok játszani, ha meg a húgom, akkor benyimok egy hentait. :D

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Member

Quote from: Moha on 2009-06-16, 19:38:15
Az enyém nem tud beszélgetést kezdeményezni és kb. 1 perc után ki is fogy a témákból, de nem sok vizet zavar.

Én

Sokkoló videó:

Másik videómegosztón volt egy komment, amiben egy ürge elmondta, hogy mindig sajnálta azokat a ruszki kiskatonákat, akiket a vonat tetejére küldtek fel őrnek. Főleg esőben.

Ha már a lányarány szóba jött: tökre meglepődtem, hogy emelt kémián a vizsgázók 95%-a lány volt, és mind jól nézett ki :D Legalább volt elfoglaltságom amíg vártunk behívásra :D

NLZ

Szal miattuk nem tudtál koncentrálni és ezért nem lett elég a százalékod? :D
[reserved]

Én

Hoppá! Van kikre fognom!Pontosan.

Cloud

Quote from: Member on 2009-06-16, 20:06:58
Az enyém nem tud beszélgetést kezdeményezni és kb. 1 perc után ki is fogy a témákból, de nem sok vizet zavar.
Én 15 év után találkoztam az enyémmel. :D

Kuroi Tenshi

[spoiler=rant]Ma ment szét a bölcsességfogam.
Reggel még semmi baja sem volt, délután kicsit
fura kezdett lenni, aztán amikor elővettem a kis
fogorvosi tükröt és kézzel megpiszkáltam, kitört
egy darab, most meg egyre jobban fáj.
Utálom a bölcsességfogakat.
A múlt heti betegségből se gyógyultam még fel
teljesen. A japánvizsgából a fentiek miatt már
kértem pótidőpontot péntekre. Diplomavédés
két hét múlva, még mindig nem kaptam meg a
bírálatokat, meg úgy egyáltalán semmi hírt a
leadás óta.
Morr. [/spoiler]

Ramiz

Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-06-16, 20:40:19
[spoiler=rant]Ma ment szét a bölcsességfogam.
Reggel még semmi baja sem volt, délután kicsit
fura kezdett lenni, aztán amikor elővettem a kis
fogorvosi tükröt és kézzel megpiszkáltam, kitört
egy darab, most meg egyre jobban fáj.
Utálom a bölcsességfogakat.
A múlt heti betegségből se gyógyultam még fel
teljesen. A japánvizsgából a fentiek miatt már
kértem pótidőpontot péntekre. Diplomavédés
két hét múlva, még mindig nem kaptam meg a
bírálatokat, meg úgy egyáltalán semmi hírt a
leadás óta.
Morr. [/spoiler]

Én ma kaptam meg a bírálatot, csütörtökön védek. Amit kritizáltak a szakdogámmal kapcsolatban, az mind jogos. Ilyenkor mit kell csinálni? "Guilty as charged?" Kéne az ötös a felvételi miatt...

.Attila

Quote from: Cloud on 2009-06-16, 20:28:53
Quote from: Member on 2009-06-16, 20:06:58
Én 15 év után találkoztam az enyémmel. :D

Az enyémmel direkt konfrontációk ritkábban vannak, a felnevelés viszont kimaradt nála (meg anyámnál is), kvázi inkább csak eltartotta a családot, azt legalább becsületesen.