Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Én

Ne igyatok halászlére sört... :zomg:

Zen

Berúgtak a halak? :D
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Cloud

Quote from: Zen on 2009-07-01, 21:59:51
Berúgtak a halak? :D
Esetleg megszólaltak? :D

motifator

Itt alszik nálam egy 18 éves kanadai kölyök. Tetszik ez a couchsurfing dolog :)
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

.Attila

Quote from: motifator on 2009-07-02, 03:45:01

Sooo exploitable.

Kvikveg

Quote from: motifator on 2009-07-02, 03:45:01
Wow. Kiraly.
Ha van ra szabad ido, kerdezd ki legyszives Kanadarol, honnan jott, gazdasag, munkapiac, akarmi.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Zen

Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Draconire

Fatal

Ja, ezen én is néztem pár éve mikor először hallottam :)
Some people like to kiss
Some people like to hug
Some lesbians like eating each others shit out of a cup
Some people say I love you
Some even shout it out
Some people puke semi-digested shit into each others mouths

Rounin

Quote from: SaiyaGin on 2009-07-02, 16:02:39
A szigetlakók nem csak olyan ízesítésben készítik a puddingjukat, mint mi, illetve nem is mindig ugyanazt értik pudding alatt, mint mi.  :D
http://en.wikipedia.org/wiki/Pudding
http://en.wikipedia.org/wiki/Black_pudding

Ja, már meggugliztam közben, de akkor sem értem. Dilisek ezek a rómaiak szigetlakók.

Darkstar

Quote from: Rounin on 2009-07-02, 16:08:27
Ja, már meggugliztam közben, de akkor sem értem. Dilisek ezek a rómaiak szigetlakók.
Csakazért sem találom a Gyaloggaloppból idevágó részt...
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rounin

Quote from: Darkstar on 2009-07-02, 16:46:45
Quote from: Rounin on 2009-07-02, 16:08:27
Csakazért sem találom a Gyaloggaloppból idevágó részt...

Fatal

Faszom nem tudom mi van ezzel a kólával... Egyáltalán nem ráztam fel, és mégis úgy tört ki mint a vulkán, és már tudja tök mióta próbálom kinyitni de nem kíván közreműködni.
Some people like to kiss
Some people like to hug
Some lesbians like eating each others shit out of a cup
Some people say I love you
Some even shout it out
Some people puke semi-digested shit into each others mouths

Kvikveg

Mai rant
[spoiler] :mad:
Nem szeretem, amikor valaki olyat mond, hogy becsuljem meg a mostani lakasomat, mert sosem lesz megegyszer ilyen jo dolgom. Foleg ha ezt a volt fonokom mondja, es feloraval kesobb esik le, hogy "b*zmeg mit mondott??".[/spoiler]
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Darkstar

Quote from: Kvikveg on 2009-07-02, 19:18:19
Mai rant
[spoiler] :mad:
Nem szeretem, amikor valaki olyat mond, hogy becsuljem meg a mostani lakasomat, mert sosem lesz megegyszer ilyen jo dolgom. Foleg ha ezt a volt fonokom mondja, es feloraval kesobb esik le, hogy "b*zmeg mit mondott??".[/spoiler]
wat.
Nem semmi.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Cloud

Quote from: Fatal on 2009-07-02, 18:20:14
Faszom nem tudom mi van ezzel a kólával... Egyáltalán nem ráztam fel, és mégis úgy tört ki mint a vulkán, és már tudja tök mióta próbálom kinyitni de nem kíván közreműködni.
Saját tipp. (bár lehet hallottam valahonnan és úgy maradt  meg bennem)
Bármilyen  szénsavas üdítőt úgy kell kinyitni hogy kicsit félredönteni az üveget és úgy csavarni le a kupakot. Az esetek többségében így nem fog kitörni. (persze előtte nem kell felrázni.) :D

Kvikveg

Megnyugtat, hogy szerinted is kimagasloan taho. Ilyenkor orulok, hogy eljottem onnan.

A slusszpoen, hogy amikor az ottani kis aluljaros boltban kakaoscsigat akartam venni (nagyon jol csialjak), akkor valami lepukkant kozepkoru nalam egy fejjel alacsolnyabb cigany no elkezdett rizsazni, hogy a tenyerembol kiolvassa a blabla, es kozben ott allt kozottem, es a nyalcsorgatnivaloan jol kinezo kakaoscsigat elado elado kozott.
Aztan az elado elkergette.
Budapest ma.  :gyagya:

De most mar itthon vagyok, a fonok beszolasat holnapra remelem kipihenem, es van keeet kakaoscsigam, nyamm!

Rounin

Quote from: Kvikveg on 2009-07-02, 19:31:39
A slusszpoen, hogy amikor az ottani kis aluljaros boltban kakaoscsigat akartam venni (nagyon jol csialjak)

Ez hol, merre?
Itt a környéken nem találtam még normális kakaóscsigát.

Cloud

Na szóval. Ma melóból hazajövet, az Őrsön leszállva a metróról végre láthattam élőben az új metrókocsikat.
Tök jól néznek ki.  :whoah:    Amúgy érdekes dolgokat olvastam róla: az egy dolog hogy olyan lesz mint combino, (egylégterű), lesz rajta légkondi, de az is igaz hogy automatizált lesz az egész rendszer? :he:

Kvikveg

Quote from: Rounin on 2009-07-02, 19:39:56
Quote from: Kvikveg on 2009-07-02, 19:31:39
A slusszpoen, hogy amikor az ottani kis aluljaros boltban kakaoscsigat akartam venni (nagyon jol csialjak)

Ez hol, merre?
Itt a környéken nem találtam még normális kakaóscsigát.
Kek metro, Arpad hid, az az oldal ami a Nyugatitol jon, kijossz es szemben van a metro kijarattal az uzletsorban. Tole jobbra talan valami mobilos is van amellett meg egy szendvicses. A kelt tesztas csigat kerd. :) 200 penz.

SaiyaGin

Holnap reggel elutazom egy közeli országba, majd másfél hét múlva boldogítom ismét a tisztelt társaságot.

Cloud

Quote from: SaiyaGin on 2009-07-02, 19:52:53
Holnap reggel elutazom egy közeli országba, majd másfél hét múlva boldogítom ismét a tisztelt társaságot.

Románia?  :D

Darkstar

Quote from: Cloud on 2009-07-02, 19:44:47
de az is igaz hogy automatizált lesz az egész rendszer? :he:
Csak a 4es vonalon. Amíg a 3ason futnak, addig rendes "vezető" lesz benne, a 4esen is lesz benne valami vészember, de nem ő fog irányítani.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Kuroi Tenshi

Foleg ha ezt a volt fonokom mondja

Volt --> miért nem olvastál be neki?

Quote from: SaiyaGin on 2009-07-02, 19:52:53

GL,HF!

Quote from: Darkstar on 2009-07-02, 19:58:04
Amíg a 3ason futnak, addig rendes "vezető" lesz benne, a 4esen is lesz benne valami vészember, de nem ő fog irányítani.

Ennek így igazán sok értelme... A teljes automatizálást feleslegesen
teszik bele, ha ígyis-úgyis lesz ott ember, hogy kezelje. Gondolom
még ezer ilyen dolog van, amitől kerül annyiba a 4-es metró, amennyibe,
és készül olyan lassan, amennyire... ::)

Rounin

Quote from: Kvikveg on 2009-07-02, 19:47:18
Kek metro, Arpad hid, az az oldal ami a Nyugatitol jon, kijossz es szemben van a metro kijarattal az uzletsorban. Tole jobbra talan valami mobilos is van amellett meg egy szendvicses. A kelt tesztas csigat kerd. :) 200 penz.

Hopp, hiszen azt ismerem. Kár, hogy relatíve messze van. (ill. elég lenne felülnöm a lakás előtt megálló 1-esre, utazni 20-25 percet, leszállni és ott is vagyok, de lustaság fél egészség :F)

Cloud

Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-07-02, 20:27:23
Ennek így igazán sok értelme... A teljes automatizálást feleslegesen
teszik bele, ha ígyis-úgyis lesz ott ember, hogy kezelje. Gondolom
még ezer ilyen dolog van, amitől kerül annyiba a 4-es metró, amennyibe,
és készül olyan lassan, amennyire... ::)
Én így se értem miért kerül ennyibe. Vazze más országban ennyi pénzből behálózzák metróval az egész tetves országot. :D

Kvikveg

Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-07-02, 20:27:23
Foleg ha ezt a volt fonokom mondja

Volt --> miért nem olvastál be neki?
...
Mert meg kell tole ajanlolevel, meg a tesom cegtulaj es meg lognak neki ugy tudom.
De leginkabb azert, mert utolag esett le, akkor csak uhummoztem, aztan elhuztam haza.