Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Nihilus

Nah, nálunk (Jászapáti) is megvolt a vihar. Apám, mint egy őrült szaladgált a házban és húzott ki minden elosztót.
A kerti hintából elrepült a párna, a kutyák elszabadultak és verekedni kezdtek, totális káosz etc. etc.
Epic.

Lythis

Láttam, ahogy bejött. És itt még ömlik. Egész kellemes :D

Makos

Nálunk egy olyan órája kezdett el fújni a szél. Mindjárt kezd esni az eső is sztem :smile: (Mezőkövesd)

noriko

Mi Balatonra mentünk volna, de apukám lebeszélt minket a közelgő vihar miatt. Helyette elmentünk a káposztásmegyeri Aquaworld-be (egész jó, csak sokat kell sorakozni csúszdákhoz), és épp hazaértünk a vihar érkezte előtt.

Az ablakból néztük, ahogy közeledik, aztán azt is, ahogy a szél letépi a szemközti ház tetején a bádog borítást, és rávágja...na hová? Hát persze, hogy pont a mi kocsink orrára. Apukám ment is rögtön le a vihar közepén és leszedte, de addigra már jól összekarcolta a motorháztetőt  :ejj:

De legalább lehűlt a levegő.
"I wish I could, but I don't want to."

.Attila

Helyesbítés: csak 4 ismerősöm ment le a Balatonra.

Uh, sajnálom a kocsit.

Moha

Na, a szél már megérkezett ide is. Eső még nincs, de a levegő már lehűlt legalább.
Remélem durva jégeső azért nem lesz...

SaiyaGin

Nálunk hétre már elállt az eső, el is vittük sétálni a kutyát (végre kellemes a hőmérséklet a mozgáshoz  :whoah: ). Két perccel aztuán, hogy hazaértünk, ismét esni kezdett.  :Kiraly:

Bicskei

nah megjöttem kreolvárosból.
egyik spanom beszámlója
[spoiler]
Quote from: BenexEzt még reggel írtam, nem mondanám véglegesnek.

Előre szólok, még mindig rohadt fáradt vagyok, de megpróbálom leírni a történteket, magát a túrát. Napokig a meccs előtt már aludni sem tudtam annyira izgatott voltam. Mikor hetekkel a meccs előtt megláttuk a sorsolásnál a steauát, mindenki tudta mik várnak ránk és lesz kattogás az utolsó percekig. Aztán végre eljött a várva várt nap, és elindultam a keletibe. Már jóval este tíz előtt rengetegen voltunk, álltunk sorban a karszalagokért amit egész túrán viseltünk hazáig. Gyűlt a nép, és már alapozott mindenki, én már majdnem megittam a keletiben a sörkészletemet, ezért rohangáltam lefelé pótolni nehogy elfogyjon az úton. 23:30-kor végre megérkezett a vonat, és felszállhattunk rá (előtte azért megdörrent egyszer kétszer a keleti, ment az éneklés rendesen).

A vonaton nyolcas fülkék voltak, és vagy öt vagon volt a mienk, előre le voltak osztva a helyek szurkolói csoportoknak, valamint baráti köröknek de ezzel nem mondok újat. Én nem tartozom csoporthoz, de pár mcmxcii-s sráccal meg haverok közé kerültem Azt előre tudtam, hogy például Jim Carrey mellett nem fogok unatkozni. :D Még el sem indultunk, de kb átment házibuliba a hangulat. Előre lehetett tudni hogy alvás nem nagyon lesz éjszaka, mindenki fel alá mászkált, és fogyott az alkohol rendesen. Minden egyes megállónál tanyáztak a sünök, felsorakozva, de tényleg felesleges volt mert teljesen normális volt mindenki, nem ment a provokáció-beszólogatás, rongálás meg aztán tényleg nem. (előre el lett mondva ugye bár, ha csak egy villanykörtét kicsavar valaki, az ki lesz baszva. UVB által is olvashattunk már egy egy oldalas közleményt a keletiben).

Egész útra elmondható, hogy a tábor rendkívül fegyelmezett volt, most az hogy a román és a magyar sajtó hogy tálalja ezt az más kérdés, de erről is később. Még Magyarországon végig jöttek a vonaton a magyar rendőrök akik a határig kísértek minket, és elmondták a szabályokat minden fülkében, bár kevés újat tudtak hozzátenni. Amit viszont nem igazán lehetett betartani önhibánkon kívül az az ablakon kidobált szemét volt. Eleinte gyűjtöttük szatyrokba, de már álltunk a sok szarban és már nem lehetett hova tenni, ezért néha egy egy sörös doboz vagy csoki vagy chipses papír el lett hajítva a semmi közepén. De olyan hogy szándékosan dobáltunk volna embereket az full kamu. Volt egykét ember lelocsolva ásványvízzel aki nagyon pofátlan volt(főleg megállókban a kamerások) de olyat hogy valakit szándékosan megdobtak volna nem láttam.  Persze előfordulhatott, de nem volt jellemző egyáltalán.
Határnál mindkét oldalon rengeteget várakoztunk, romániában már ilyen szopóállarcos kommandó fogadott minket Aradon. Alig értünk át a határon és már kelt is fel a nap, első élmény a köddel borított táj volt.  Nem sokan aludtak, sokan mászkáltak fel alá, valamint ablakban nézelődtek a közlekedőn. Volt amúgy mit, mert alapvetően a táj az szép volt, de valami elképesztő milyen települések vannak. Minden annyira le van robbanva, hogy el sem lehet mondani, Kelet-Magyarország ehhez képest Svájc.

Mindenhol lerobbant házak és gyárépületek, koszos utcák, rengeteg dacia és sok sok koszos kreol. Rengeteget tényleg megsajnáltam hogy ilyen helyen kell élniük. :) Bár így Bukaresthez képest az is Monte Carlora emlékeztetett meg a Côte d'Azur-ra, csak ferrarik helyett dáciák álltak mindenhol, és kaszinók helyett undorítóbnál is undorítóbb épületek. De mintha Lewis Hamiltont láttam volna egy szürke dacia logenben.
Határ után dimbes dombos tájakon mentünk, szép volt és rendezett de amint egy településre érkeztünk megváltozott a kép. Rettentően idegesítő volt az egész út folyamán, hogy bárhol megálltunk a helyi tv-től kameráztak pofátlanul az arcunkba. Pár román rendőrrel sikerült beszélni, és a legtöbb helyen elértük azt hogy elküldték őket távolabb. És ezt el kellett ismételni minden állomáson, de elmondhatom már ott is teljesen normálisak voltak a helyi sünök.

Megérkeztünk Brassóba , sokat nem lehetett látni a városból mert a vonat a külvároson haladt keresztül, de amit láttunk az a rengeteg panel, olyanok hogy csepel azokhoz képest Dubai. Ami nagyon tetszett, az a város fölé magasodó hegyre kiírt hollywood mintára készített Brasov felirat. Wikipédián is ahonnan a képet leszedtem úgy van elnevezve, hogy brasov-hollywood.
Amikor átjöttünk a Kárpátokon völgyeken keresztül az egy vizuális orgazmus volt. Emberek tátott szájjal nézték az ablakban a leírhatatlan szépségű hegyeket, a hömpölygő patakot, a mindent elborító fenyveseket és a szebbnél szebb házakat. Többségünk soha nem járt még errefelé meggyőződésem szerint. Ott annyira szép volt minden hogy majdnem elsírtam magam, ez így tudom hogy kicsit nyálasnak hangzik, mindig is hallottam milyen tájak vannak arrafelé, de csak legyintettem rá. De így átélve ezt elmondhatom hogy kevés helyen jártam ami ennél szebb. Talán a jordán Petra vagy a marokkói atlasz volt szebb amit valaha láttam. És ez csak egy szelete a Kárpátoknak, állítólag Észak-Erdély sokkal gyönyörűbb. Biztos hogy egyszer vissza jövök ide, és nem csak vonatból csodálom meg két sör között. Jah és életemben először jártam romániában azt meg kell jegyeznem.

Onnantól kezdve amikor átértünk a Havasalföldre, már a fasza kivolt mindenkinek mert egyszerűen végtelennek tűnt az út. Ráadásul több órás késés garantáltan a nyakunkba szakadt minden egyes falunál. Néhol tényleg úgy ment a vonat mint egy erdei kisvasút, bár volt egy szakasz ahol építették a pályát és azért csordogáltunk ki a patak mellett a hegyekből.

Páran tudtak aludn akkor illetve addigra már, én képtelen voltam rá, egyszerűen vonaton számomra nem megy, pedig már ott kezdtem kurvára kimerülni. Csak néztük a végtelen tájat, és már azt hittem körbe körbe megyünk órák óta. Amikor megérkeztünk az elővárosba, ebbe a ploitestibe vagy mibe már kezdtük feszülten várni a megérkezést a fővárosba, onnantól már csak két óra volt az út, ami egy pillanatnak tűnne normális esetben, de tényleg kezdtem azt hinni hogy Bukarest nem is létezik csak megyünk végig Szibérián a végtelenségben és kilyukadunk Mongóliában. Mondjuk ploiestiben nem vágott szeműek jöttek ki az állomásra, hanem (vélhetően) helyi szurkolók kémkedni páran, ment a telefonálgatás általuk rendesen bukaresti tásvíreiknek. Akkor ott kitört a kultúra, de már kurvára unatkoztunk, és egész úton alig cigányoztunk, be kellett pótolni, hogy hiteles legyen az origo meg a zsindex is. :P 

Na nem is húzom tovább az utat, bocsi hogy ennyit írtam róla, de faszom kb 15 óra vonatozástól agyfaszt lehetett kapni, életemben nem utaztam még ennyit egyhuzamban és nem is tervezem.

Szóval megérkeztünk Bukarestbe.

Elképesztő ez a  város de majd később részletezem. Szóval begördültünk a pályaudvarra, ahol a rendőrség nagy erőkkel, a média még nagyobbal várt ránk. Egy lezárt peronra érkeztünk a szélső vágányra, rendőrök felsorakoztak, mögöttük meg a kamerázó, fényképező és csak úgy arra járó sereg csodált minket. Hogy cigányozva érkeztünk? Kábé öt percig le se szállhattunk, ötven fok volt a fülkékben és már mindenki megőszült egy ilyen utazás után, erre ezek ott tartottak minket hogy lehessen kamerázni az ablakokban a sátán fajzatokat (ahogy beállítottak minket mindenhol...). Szóval ott egyfajta düh gyülemlett fel, és még a fecskéket is elküldtük a jó büdös román *pénzéhes néni* anyjukba. Végül leszálltunk, összeálltunk, kisfat előrántotta a szócsövet és ott helyben úgy megdörrent a hajrá lilák meg a többi, de úgy hogy majdnem ránk szakadt a pályaudvar. (amúgy tényleg csoda hogy nem szakadt....).

Képeslapot nem tudtam küldeni, de nyilván ilyet kaptak volna itthon szeretteim:




Voltam még anno a szállodában fotózni amikor jött az Ac milán Beckhammel az élen, na ehhez képest ő rá a kutya se volt kíváncsi. Ötvenesével vittek ki minket buszokhoz, de nem volt kordon meg ilyesmi, pár rendőr kísért át a tömegen, ahol leskelődött egykét steauás majom is, de akkora tömeg volt, hogy őket is nehéz volt kiszúrni. Lehetett rá számítani hogy kijön egy moldáv galeri emberkedni de nem jöttek. Nem mertek? Ennek persze örülök, mert minimum egy dobálózást úsztunk meg. (még ott, később más volt a helyzet)
Feltereltek minket a buszokra, ugye ötven fős csoportok jöttek kb 5 percenként. Addig ment a mozi, én egészen ledöbbentem. És ismétlem semmi kordon nem volt, a forgalmat sem állították le, már szinte éreztük a helyiek szagát annyira közel voltak, volt aki csak elment mellettünk, de rengetegen voltak akik csak bámultak ránk pár méter távolságból. Például egy zacskós sulifixes maugli flashelt ránk de nagyon. Persze volt még bmw öt kancigánnyal meg dáciás négerek is, de ha fel kéne sorolni az összes karaktert aki megfordult arra felé még hosszabb lenne ez a *pénzéhes néni* beszámoló. Olyan volt mint amikor a star wars háromban leszállnak a tatuinon, csak mi nem tudtunk lézerkarddal aprítani.

Kiba meleg volt a buszon, és semmit sem vehettünk a pályaudvaron, amink volt az meg húgy meleg volt. Egyik magyar újságíró adogatott be az ablakon pár hideg ásványvizet, utólag is nagy hála neki, simán megérdemelné hogy Figo helyett ezentúl ő mosolyogjon a Szentkirályin. :)

Ha jól emlékszem nyolc busszal indultunk el, hatalmas rendőri kísérettel, de benne a forgalomban, se egy lezárt utca, eleinte még a keresztező forgalomat sem korlátozták. Bukarestet úgy képzeljétek el, mintha pesten nem lenne belváros(vagy nagyon kicsi), viszont minden négy sávos vagy annál nagyobb út mellett panelek vannak párhuzamosan felhúzva végig. De olyan panelek, hogy nem lehet leírni, viszont kerestem neten fényképeket, elég erősen cenzúrázhatják azt a várost mert képeken közel sem olyan lerobbant. Nem egy házat láttunk ami úgy meg volt repedve hogy be lehetett látni.

Mentünk át egy hídon, egy játszótéren megjelent egy csoport alaszkai és elkezdtek kövekkel dobálni, de egyik sem repült el hozzánk. Amúgy minden sarkon állt egy rohamdroid, szóval sehol sem mertek próbálkozni utána. Stadionba megérkeztünk ami a város szélén van egy lakótelep mellett, egy földúton vittek be hátul a vendégszektorhoz. Olyan mint Diósgyőr, csak ott a stadion mellett már az igazi szahara volt. Betereltek minket a mezőn  50*50 es kordon közé, tűző napon negyven fokban úgy hogy már szinte mindenki elfogyasztott mindent amit hozott, vásárolni meg sehol sem tudtunk. Mondjuk a háromszáz rendőr közül egy jött oda angolul beszélni, és volt pofája azt mondani hogy ötösével mehetünk vízért. Értitek, négyszáz embernek.
Rengeteg rendőr állt minket körbe, és megjelentek a helyi biztonságiak is. A kordon kb 20 méterre volt a stadion külső kerítéséig, és kb 3 óra volt míg mindenki átjutott. Sokan a fűben fetrengtek már, azt hittem én is az életben nem jutok át. Olyan motozás volt, hogy aprópénzt, öngyújtott meg úgy általában semmit ami fémet tartalmaz azt nem lehetett bevinni. Nem vicc, kitalálták hogy olyan telefont ami tud fényképezni azt kint kell hagyni.  Nagy nehezen kijutottunk a karámból, de jött a második adag, a helyi biztonságiak. A táskákat be kellett tenni egy bódéba és ruhán kívül csak teló meg pénztárca volt nálam, de úgy megmotoztak hogy a faszomat is megrángatták de úgy mint michelle wild fénykorában choky ice-ot. Olyanokat megcsináltak ezek, hogy kivették az aprót a pénztárcákból és elhajították.
Nagy nehezen és hulla fáradtan bejutottunk, el se hittem. Volt kint a stadionon kívül vécé, meg ilyen itató, szóval legalább meg tudtunk mosakodni abban a kibaszott melegben. Jah és a vécé gugolós volt persze. :D Arról is van egy sztorim az állomásról, de maradjunk a kronológia sorrendnél.
Bent a büfé annyiból állt, hogy két helyi söpredék árulta a szotyit egy asztalon, valamint a vizet meg töltötte a kólát. Én csak vizet vettem, 10 lejért kettőt. (680 Ft) Úgy képzeljétek el, mint egy kis tejfölös dobozt csak átlátszóban. Megérte ám.

Meccsig még volt pár óra hátra, de türelmesen várakoztunk és néztük ahogy feltöltődik a stadion. Persze mindenhol rendőrök voltak kint, rengetegen és úgy kellett őket kerülgetni. Hazai szurkolók meg csak gyűltek, nem tudom mi a hivatalos, de volt vagy 20 ezer néző az biztos, abból kiindulva hogy 27 ezres a stadion, és tényleg a sarkokat leszámítva csurig volt karamell árnyalattal.
Közben énekeltünk, valamint szidtuk is őket rendesen.  Meccsről nem tudom mit lehetne írni, aki látta az látta. Most az a 90 perc csak egy apró töredéke volt a két hosszú napnak, ezért magát ami a pályán ment azt átugrom.

Sztéáúa szurkolók.

Szembe volt velünk a stadion másik végében a hazai tábor, és mellettünk még egy, konkrétan nem tudom melyik a vezető tábor, de a koreókat és a kiírásokat a mellettünk lévő csinálta. Ők voltak a kapu mögött tőlünk jobbra, balra meg a hazai főlelátó, ahol csak pár pattogó és pofázó more volt, a többség nem is foglalkozott velünk. Szemközti kapu mögött meg ugye a másik tábor, akik közül sokan énekeltek, tapsoltak, de pár dalt ismételgettek egyfolytában, valamint mindig tőlük indultak a magyarellenes kórusok. A botrányos kiírásról meg annyit, ne ezek magyarázzanak a szarról akik az angol vécét sem ismerik. Ha meg bele futnak egybe rá gugolnak az ülőkére. Mesélték nekem még régebben, ahol megjelennek ezek akkor az angol retyó ülőkéjén rajta marad a két cipőtalpnyom.

Az egyik madár befutott a pályára is mint tudjuk, de gyorsan lekapcsolták, román sajtóban meg azt hazudják hogy tőlünk mászott be. Ha jól tudom két évre el van már tiltva minden sporteseményről.
A jobb oldalról kezdődött a kődobálás, amire párszor nagyon bepöccentek tőlünk és felborították a kordont. (egy lány sérült meg amikor eltalálták ezek a dögevők kővel a fején, de ha jól tudom már jobban van)Amúgy a mögöttük közvetlenül álló biztonságiak nem nagyon tudtak csinálni semmit, annyi volt hogy visszapakolták a vasat, minden egyes alkalommal. Hozzátenném, a biztonságiak rendkívül normálisak voltak, ők is utálták a steaua csürhét mert dinamós volt a többségük. Itthon már szét lettünk volna viperákkal verve, de ők türelmesen vártak míg kitomboltuk magunkat. :) A rohamrendőrök csak egyszer jöttek be amúgy pár percre. Rend lett gyorsan és kimentek.

Mi végigszurkoltuk teli torokból a meccset, párszor úgy megdörrentünk hogy tátott szájjal bámultak mind a húszezren. Meccs elején elénekeltük a magyar és a székely Himnuszt is, az se tetszett nekik. Mindkettőt úgy énekeltük, hogy így Himnuszt sehol nem hallottam soha, libabőrös lettem egyből. Ez sem tetszett nekik de ki nem szarja le őket?
Azután félmeztelen őrület.

Szóval lement a meccs, bár inkább 90 perc színtiszta gyűlöletnek nevezném, nem volt egy olyan pillanat amikor ne lehetett volna tapintani a feszültséget. Egészen elképesztő volt.
Góloknál úgy megdörrentek, hogy majdnem megsüketültünk, azért az elég nagyot szólt. Én még sosem voltam ilyen helyen ahol ennyi néző volt ellenünk, párszor voltam üllőin vagy diósgyőrben ahol voltak max 15 ezren, de ott összesen nem volt ennyi gyűlölet mint amennyi itt ránk zúdult. Volt párszor egy magyarokat szidó rigmus, amit az egész stadion üvöltött. Elég kemény volt.

A románok színvonaláról még annyit, hogy a zene ami ment végig meccs előtt, szünetben és utána, az a Scootertől a maria  volt, ment ugye a hang hogy tüp tüp tüp türü rüptüptüp, majd levették a hangot, és egész stadion telitorokból: TÜP TÜP TÜP TÜRÜ RÜPTÜPTÜP. Aztán hang vissza, HP Baxter üvöltötte: ó mária máriá áj lájk it lád! Ezek meg megint: TÜP TÜP TÜP TÜRÜ RÜPTÜPTÜP. A román bulák meg ott rázták rá magukat, már csak egy rúdtánc hiányzott nekik egy legendás anakonda méretű afro *kukac* a hazai viccközéletből.
Ez sem volt egyszerű nah.

Meccs után még fél órát a stadionban tartottak minket, addig kiürült az egész. Aztán kintről bejött a hazai szektorokba jó sok 6-10 éves maugli mint a blahán, és elkezdték összeszedegetni a sörösüvegeket, meg úgy mindent általában. Megszólal valaki, ezek el lepték az egész stadiont, mire oda szóltam neki: milyen stadiont? Egész Kelet Európát.....
Másik nagy beszólás az volt amikor még ott páran a szőröstalpúak közül ugattak kifelé menet a szektorunknál, egy forma oda szólt: veszünk egy fedél nélkült csak húzzatok már a faszba. :D Ő odaát nem értette, de mi azért szakadtunk. :D

Nagy nehezen kijutottunk a stadionból, kint órási tömeg kereste a bódénál a táskáját, mintha segélycsomagot dobtak volna zimbabwéra úgy gyűltünk oda. Felszállt mindenki a buszra, álltunk vagy fél órát és mindenki leszállt, mert azt hittük az életben nem jutunk ki. Nagy nehezen azért elindultunk az állomás felé a sötét városon keresztül, egykét lézengő steauást még láttunk, de más nem volt és az utcák is tök üresek voltak.
[/spoiler]
Ultras liberi

Bicskei

második fele mert karakter limit van
[spoiler]
Már azt hittük hazafelé is megúsztuk a támadást, de ugyan ott ahol a meccs előtt a síri csendben egyszer csak két baszott nagy robbanás, egyik pont az én ablakom előtt. Mi petárdákat kaptunk(bár az sok embert megosztott), többi busz meg köveket. Szerencsére nem sérült meg senki.

Megérkeztünk az állomásra, és mindenki elkezdett zabálni meg nassolni mert kurvára kivoltunk. Én először csináltam olyat hogy kiettem a big macből a húst és aztán sorba a többit, mert majd kilyukadt a gyomrom. Minden nyitva volt és rengetegen voltak még az állomáson románok is, de az árusok mindenhol kedvesek voltak. Pár román szurkoló bejött nézelődni, kifigyelni minket, de le lettek róla beszélve pár újpesti meggyőző ember által. Utána kint gyűlt össze az utcán egy újabb csürhe (állítólag, én nem láttam), de nem mertek bejönni mert amint elterjedt a híre hogy ott voltak már össze is gyűlt az egész tábor egy helyen a pályaudvar közepén. Mellesleg ott is rengeteg rendőr volt, szóval esélytelen volt bármi is részükről.

Újpestiek számára a mcdonalds volt a legnépszerűbb, de csak azért mert ott angol vécé volt, míg az állomás vécéje ilyen lepra gugolós.
Éjfél körül értünk oda amúgy a pályaudvarra, és kb reggel hatkor indult a vonat hazafelé. Azokban az órákban egy életre halálra unatkozta magát mindenki, és azt hittük örökké itt leszünk. Végén össze vissza fetrengtünk és újságpapírokon aludtunk földön a peronon. Én olyan szinten fáradt voltam, hogy izomból vert a szívem.

Azért szórakoztunk is egy kicsit, egyik haverom kitalálta a román pöci elnevezésű játékot. :D leírta a szabályait:

"Csak rOMÁN pöci!!!! :D A legnagyobb játék volt! Célja: körömnagyságú kavicskák célba juttatása, melyet csak pöckölve lehet eljuttatni a Nord pályaudvaron a padon alvó(román nemzeti hagyományoknak megfelelően CSÖVEZŐ)  oláh testére!!!" :D 3 feladta közülük idő előtt. :)

A vécés sztorit még nem írtam meg. Szóval a pályaudvaron lementem az aluljáróba és egy lejért lementem dobni egy sárgesz muláreszt. Beforulok, annyit látok hogy a legutolsó fülkénél valami nem stimmel. Belülről és alulról két kéz fogta az ajtót, olyan volt mintha fel akarta volna valaki emelni, egyszerűen nem tudtam mi van, de rezgett rendesen az egész szerkezet. Aztán rájöttem, hogy kizárólag csak gugolós vécé van, és az ember ott csak kapaszkodik miközben erőlködik.
Mellesleg ezért volt ennyire népszerű a meki is, mivel a 10 kilométeres körzetben nem volt egy angol vécé sem, csak ott.

Megvettük a két helyi nemzeti sportnak megfelelő újságot, és néztünk nagyokat. Voltak köztünk erdélyi magyarok akik fordítottak, ezek a román újságírók nem tudom hol élnek. Olyanokat írnak, hogy csak könnygázzal lehetett minket megfékezni és szétvertük az egész várost. És még sorolhatnám. Pályaudvaron magyarul mondták be, hogy nagyon szépen köszönik azt hogy ilyen rendes volt a tábor. Erre neten olyat olvasni hogy ott is randalíroztunk. Elmennek a....
Persze egy forgatócsoport mindig csinálta a műsört a távolban itt is.


Aztán nagy nehezen jött a vonat, és elindultunk. Sikerült aludnom is, mert csak Brassóban ébredtem fel. Utána nagyjából ugyan olyan volt minden mint oda felé, csak már mindenki leszart mindent és nem érdekelte hogy két napja nem vagyunk otthon, a csapat kikapott és néhol embertelenek voltak a körülmények.
Visszafelé is azt hittem néhol, hogy ez a *pénzéhes néni* ország sosem ér véget. Páran a büfé kocsiban találtunk menedéket, pár órát eltöltöttem én ott is sörökkel. De csak pár órát a 16-ból....
Egyszer mentem át egyik vagonból a másikba, és megköszöntem a rendőröknek az udvariasságukat. Páran beszéltek angolul és el lehetett csevegni is velük. Visszafelé ugyan úgy mentem, és félre álltak, megkérdeztem hogy van románul a köszönöm, erre az egyik rám rántotta a viperát. Jót röhögtem a poénon elképzelhetitek.

Végül jó pár óra késéssel megérkeztünk a keletibe, leszálltunk, gyulladtak a tüzek, ment az éneklés rendesen. Elénekeltük ott a keleti elejében a Himnuszokat és elkezdődött a búcsúzkodás. Kisfat mindenkinek megköszönte hogy eljött, és azt is milyen fegyelmezettek voltunk, az Újpest tábor soha nem volt még ilyen komoly szinten.

Életem egyik legnagyobb élménye volt ez a túra. Hihetetlen izgalmakat éltünk át, és nagyon jól éreztem magam szurkoló barátaimmal is.

Hogy megérte e? Hát hogy a faszba ne!

HAJRÁ LILÁK, HAJRÁ MAGYARORSZÁG[/spoiler]
Ultras liberi

Cloud

Vazz én ezt végig röhögtem.  :lul: :rotfl:


.Attila

Holy shit!
Oké, biztos slowpoke.jpg jár érte:
http://www.youtube.com/watch?v=8Ge4IqB74rg

noriko

Na jöttek a tűzoltók leszedni a maradék borítást. Már egy ideje kalapálják lefelé amit a szélnek pár perc alatt sikerült, szóval tényleg volt ereje a viharnak!
"I wish I could, but I don't want to."

Kvikveg

Quote from: Cloud on 2009-07-18, 23:21:05
Vazz én ezt végig röhögtem.  :lul: :rotfl:
+1

Noriko: ismeros jelenet, nalunk a kert moge epitett kis kukszlirol szallt le anno a hullampala.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Lythis

btw: most csüt lesz a visszavágó, igaz?
... állítólag valami 200-an jönnek csak, de a madarak azt csiripelik, hogy lehet, hogy kollaborálás lesz a zöldekkel is, hogy kapjanak némi... "vendégszeretetet".

SaiyaGin

Elég idegesítő tud lenni dvd-íráskor, amikor a sorozat utolsó része nem fér rá a lemezre...  :ejj:

Solid Snake

Quote from: SaiyaGin on 2009-07-19, 11:07:51
Elég idegesítő tud lenni dvd-íráskor, amikor a sorozat utolsó része nem fér rá a lemezre...  :ejj:

Jah... 13 részes DviX-eknél van ez nálam állandóan...  ::)

Makos


Cloud

Srácok egyikőtöknek nincs véletlenül olyan ismerőse aki érméket gyűjt?

Kezembe akadt 3 darab régi 200ft-os érme(két db amin a nemzeti bank van, ill egy db amin Deák Ferenc) és szeretném megudni hogy kb. mennyit érnek. :D

Rounin

600 Ft. :eek:

[spoiler]Sorry :angyali:[/spoiler]

NLZ

Erősen függ az érmék állapotától. De annyira sokat nem érhetnek, inkább tedd félre az unokáidnak, nekik már jóval többet fog érni.
[reserved]

NLZ

Büdös faszkorbács KakaBakaBT, nem engedi az uTorrent 1.9 bétát, csak mert az van ráírva, hogy béta. Szenvednének csúnya halált.
[reserved]

Zen

Szedd le 1.8 nem bétát?
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

NLZ

Akkor már inkább az 1.8.3-at.
[reserved]

Kvikveg

Aaaarrrggghhh... megint elment a hetvege. Pentek estetol kezdve fekete lyuk. Pedig veglegesiteni akartam az ajanlolevelemet... nyugodtan... kipihenve.
De legalabb mar huvos van igy este.  :appl:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Lythis

Quote from: Kvikveg on 2009-07-19, 23:05:09
Aaaarrrggghhh... megint elment a hetvege. Pentek estetol kezdve fekete lyuk. Pedig veglegesiteni akartam az ajanlolevelemet... nyugodtan... kipihenve.
De legalabb mar huvos van igy este.  :appl:
élvezd ki, ha hinni lehet az előrejelzéseknek, akkor szerdára már megint 34 fok lesz...

Kvikveg

Quote from: Lythis on 2009-07-20, 00:12:27
Quote from: Kvikveg on 2009-07-19, 23:05:09
Aaaarrrggghhh... megint elment a hetvege. Pentek estetol kezdve fekete lyuk. Pedig veglegesiteni akartam az ajanlolevelemet... nyugodtan... kipihenve.
De legalabb mar huvos van igy este.  :appl:
élvezd ki, ha hinni lehet az előrejelzéseknek, akkor szerdára már megint 34 fok lesz...

NNnnnnoooo!
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

.Attila

Quote from: Kvikveg on 2009-07-20, 00:17:27
Quote from: Lythis on 2009-07-20, 00:12:27
Quote from: Kvikveg on 2009-07-19, 23:05:09
Aaaarrrggghhh... megint elment a hetvege. Pentek estetol kezdve fekete lyuk. Pedig veglegesiteni akartam az ajanlolevelemet... nyugodtan... kipihenve.
De legalabb mar huvos van igy este.  :appl:
élvezd ki, ha hinni lehet az előrejelzéseknek, akkor szerdára már megint 34 fok lesz...

NNnnnnoooo!

[spoiler][/spoiler]

Rounin

Mégis mi veszi rá a magyar vendéglátóiparisokat, hogy magyarul beszélő magyarokat ékes külföldi nyelven próbálják becsalogatni nagyonmagyar, nagyonpuccos kebelükre? :3x3:

Még a végén veszek egy "Magyar vagyok, nem túrista" feliratú pólót....

Selmo

Pont az amiért minden második cégnek angol a neve.

A tökéletesség unalmas.