Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Lythis

hó elején volt egy a millenárisban is. Létezni létezik, de az ember így sem hiszi el... :D

Member

Quote from: Lythis on 2009-07-21, 16:16:21
hó elején volt egy a millenárisban is. Létezni létezik, de az ember így sem hiszi el... :D
Kicsit úgy érzem magam olyankor, mint a doki az Excel Saga speciálban.

Lythis

Quote from: Member on 2009-07-21, 16:17:35
Quote from: Lythis on 2009-07-21, 16:16:21
Kicsit úgy érzem magam olyankor, mint a doki az Excel Saga speciálban.
..err... biztos. Csak azokat a részeket láttam, amiket újévkor néztünk belőle még anno.

Kvikveg

WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Lythis

Quote from: Kvikveg on 2009-07-21, 16:23:31
Tetszik ez a kep
http://www.bbc.co.uk/blogs/photoblog/white_crab595.jpg
ez már a második ilyen.. AKKORSEM fogunk rákattanni a BBC-re a kedvedért :D

Kvikveg

WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Member

Lythis

Quote from: Member on 2009-07-21, 17:08:43
Quote from: Kvikveg on 2009-07-21, 16:23:31
Tetszik ez a kep
http://www.bbc.co.uk/blogs/photoblog/white_crab595.jpg
Vajon pikánsabb a húsa, mint a simának?
tudod, ez olyan, mint a tea. Van belőle fehér meg zöld, meg fekete, meg vörös meg sárga....
ami nem kap fényt, az fehér és több benne az antioxidáns.... és ha mázlid van, akkor enyhe jázminaromája is lesz.... jázminaromás rák... hmm.....

Member

Akkor pálcára tűzve kiváló, egészséges jázmin-nyalóka lesz belőle, csak be kell vonni vmi mázzal, nehogy megcsípje az ajkad.

Lythis

Quote from: Member on 2009-07-21, 17:27:28
Akkor pálcára tűzve kiváló, egészséges jázmin-nyalóka lesz belőle, csak be kell vonni vmi mázzal, nehogy megcsípje az ajkad.
méz? juharszirup?
egyébként meg mondom, hogy tea. Leforrázod a fenébe, akkor nem csíp ^^

Kvikveg

:facepalm:
:lul:

Na, hacsak le nem rugom valamelyik kollegamat a lepcson, most nem megyek Kanadaba.  :bruhuhu: :bruhuhu: :bruhuhu: :bruhuhu: :bruhuhu: :bruhuhu: :bruhuhu: :bruhuhu: :bruhuhu:
Persze van ennek elonye is: a bevandorlasi ugyintezest nyugodtan intezhetem. De akkor is.  :frown:

Darkstar

Well, that's one definition.

Himarinak pl lolifromában is megmaradtak az "adottságai"

(zárójelben: szerintem Yotsuba még a loli kategóriához is underaged, ami nem jó, nagyon nem)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Member

Quote from: Darkstar on 2009-07-21, 18:50:48
(zárójelben: szerintem Yotsuba még a loli kategóriához is underaged, ami nem jó, nagyon nem)
+1, de old poén idevág. :)

Kvikveg

Basszus, ezek elhittek, hogy en tudok franciaul...  :eek: :lol:
Meglett a 3as szint az irasbelin is. Csoda tortent! Franciaul tudova valtoztatott... sajnos azota mar elmult. :haha:

chilip

most csinálom épp az angol leckét különtanárnak. fordítás. kinyitom a könyvet és első fordítás címe: "házi feladatnak lehetnek káros következményei"  :_piszka:

Fatal

Blackbird? :D Jó könyv amúgy, bár sok "extra" van benne.
Some people like to kiss
Some people like to hug
Some lesbians like eating each others shit out of a cup
Some people say I love you
Some even shout it out
Some people puke semi-digested shit into each others mouths

Próféta

Jó estét Névte.

Visszatértem a Bükkből. Életkedvvel feltöltődve, picit megbarnulva, szerencsére kullancsok nélkül. 9 nap intenzív fun volt :)

Mivel víz nélküli helyen sátraztunk (kannában, palackokban lehet hozni vizet valamelyik közeli forrásról, de az ivásra is alig elég), itthon végre le is fürödhettem vasárnap este. Ez valahogy elsőbbséget élvezett mindennel szemben, bocsi fórum :)

Valószínűleg a szellemi egészségemnek is jót tesz, ha néha egy-egy hétre internet nélkül maradok. Szóval megyek jövőre is, ha csak egy módom lesz rá.

Quote from: Tycho on 2009-07-03, 09:32:11
Fun fact: minuszmikinek nincs nete pesten már egy hónapja az albérletében, így nem olvasta a fórumot. Tegnap lolrandom módon összefutottam vele a melóhelyen, mivel ugyanott dolgozik, ahol én. Mind blown, etc :whoah: :muhahah:
Quote from: Kvikveg on 2009-07-15, 20:40:08
Meleg vaaaaaaannnnn... segitseg, elolvadoooook!
Ja es lattam Lythist meg Rint a Moszkvan.

Oké, akkor az én sztorim: a hosszú utazás után mit sem sejtve érkezem a táborhelyre. Már várom, hogy találkozzak a tavalyi arcokkal. Erre az első, akit meglátok a tábortűznél, az teraflare :eek: Gimis osztálytársam általános iskolai osztálytársa (aki tavaly engem is beszervezett) mondta, hogy idén hozni fogja egy kollegáját is, de nem rá számítottam... :lul: Ő lett egyébként a tábor kő-papír-olló bajnoka, de utána kő-papír-olló-gyík-spockban levertem :P
Szóval mind blown, részemről is.

Kvikveg

Quote from: Próféta on 2009-07-22, 00:56:38
...
Oké, akkor az én sztorim: a hosszú utazás után mit sem sejtve érkezem a táborhelyre. Már várom, hogy találkozzak a tavalyi arcokkal. Erre az első, akit meglátok a tábortűznél, az teraflare :eek: Gimis osztálytársam általános iskolai osztálytársa (aki tavaly engem is beszervezett) mondta, hogy idén hozni fogja egy kollegáját is, de nem rá számítottam... :lul: Ő lett egyébként a tábor kő-papír-olló bajnoka, de utána kő-papír-olló-gyík-spockban levertem :P
Szóval mind blown, részemről is.
:lol:

Xzone

Valószínűleg a szellemi egészségemnek is jót tesz, ha néha egy-egy hétre internet nélkül maradok.

És most nézheted át az 1300 új bejegyzést a Google Readerben. :__devil:

Tényleg lehet valami ebben a "kicsi a világ" dologban. Bár a "Zsiga és Én rokonok" esetet szerintem nem fogja überelni semmi egy darabig.

Kvikveg

Quote from: Xzone on 2009-07-22, 01:18:50
És most nézheted át az 1300 új bejegyzést a Google Readerben. :__devil:

Tényleg lehet valami ebben a "kicsi a világ" dologban. Bár a "Zsiga és Én rokonok" esetet szerintem nem fogja überelni semmi egy darabig.
He?! Remlik valami, de nem sokminden.

Francba, mar megint hajnali 0:40 van.  :ejj:

Kuroi Tenshi

Erre az első, akit meglátok a tábortűznél, az teraflare :eek:

mind blown  :muhahah:

"Zsiga és Én rokonok"

mind blown :muhahah:

Még valaki?

Próféta

"Zsiga és Én rokonok"
Mivaaan? :eek: Erről lemaradtam.
mind blown  :muhahah:

Zsiga

Nókomment. :D

Zen

Egész éjjel egy percet nem tudtam aludni, és még mindig nem vagyok álmos. :zomg:
Ba...a meg.

Asszem keresek vmi dögunalmas szófosó mangát, azoktól mindig elálmosodok.

Btw, http://www.escapistmagazine.com/forums/read/7.126342?page=1
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Tycho

Az lenne szép, ha most nem felejtettem volna el, hogy ki is Minuszmiki unokatestvére itt a fórumosok közül... :redface: :hehe:

hargharg

Quote from: Tycho on 2009-07-22, 08:46:42
Az lenne szép, ha most nem felejtettem volna el, hogy ki is Minuszmiki unokatestvére itt a fórumosok közül... :redface: :hehe:

te most viccelsz, ugye? : D

Quote from: Zen on 2009-07-22, 05:47:36
Egész éjjel egy percet nem tudtam aludni, és még mindig nem vagyok álmos. :zomg:
Ba...a meg.
...

es meg mindig nem aludtal? azer esti dotara pihend ki magad!
rofl

Ramiz

És Zsiga vagy Én a fórumról tudták meg egymásról a rokoni kapcsolatot? Vagy mivan?... HE?!?!?!?!

Én permanensen nem vagyok netközelbe monstansá'. És dúúúrva, de nem hiányzik. Csak az egyenletes sörbevitelre kell figyelnem és/vagy a PS2 bekapcsolt állapotára, és már nem is hiányzik a net. o.o
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Zsiga

Quote from: Ramiz on 2009-07-22, 16:29:23
És Zsiga vagy Én a fórumról tudták meg egymásról a rokoni kapcsolatot? Vagy mivan?... HE?!?!?!?!
Ja. :D

Zen

Quote from: Ramiz on 2009-07-22, 16:29:23
"Én, I am your father" aztán leszakadt egy poster a helyéről és levágta én kezét.
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1