Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

chilip

10 postja godlike! vagyok és észre se vettem?  :zomg:

Rounin

Quote from: chilip on 2009-09-25, 23:32:59

Ja, hová lettek a régi szép posthunter idők? :(
Manapság már senki nem figyel. =/

Kuroi Tenshi

Quote from: chilip on 2009-09-25, 23:32:59

u poast 2 much animu- and mango-related bullshit.

Their, i noticed. Hapy nao, mista poasthunter?

Bicskei

Ultras liberi

Cloud

VAzz ez simán mehetett volna lol-ba is. :lol: :lul:

Member

Nem hittem volna, hogy ebben a putri faluban ilyesmit hallok, de egy kék, kétütemű trabantból üvöltött valami hajmetál. :D

Fazék

eh. ideje lenne csinálni is vmit, eddig csak sorozatokat néztem fölkelés óta...
kezdjük mondjuk egy reggelivel.
utána el kéne mennem befizetni a hülyeadót, mert csak 17:30-ig lehet, ha jól tudom. persze ha nem adnám föl a szelvényeket, akkor garantáltan kihúznák a számokat a szüleimnek és amint föltűnne nekik, kitagadnának.
de annyira rohadtul nincs kedvem kimozdulni.. eh.

Én

Ma én is egész nap itthon fogok dögleni... Lehet mégsem kellett volna tegnap hőemelkedéssel kocsmázni (Btw, aki még nem pingpongozott részegen, feltétlenül próbálja ki. Simply epic.)
Mondjuk nagyban belejátszik a dologba, hogy hoztam a formám és bealudtam az éjszakai buszon :D Sétálhattam a havanna-telep közepétől az üllői útig pár kilométert jóidőben...

pet

hát ÉN ez nem a te napod:)

Member

Nekem először is kb. 30 oldalra kellene redukálnom azt az 50+-t, ami jelenleg a szakdogám és még mindig csak félkész.
Aztán meg nekiesni és leírni napra pontosan, hogy mit csináltunk a családsegítőben. :p
Kb. ennyi lehetne minden nap:
"2009. 09: XX.: Bevágódtam. Jókat röhögtünk egész nap, cinkelték egymást a kollégák, kitöltöttünk egy rakás papírt egy csomó idiótának. Az ebéd megint szar volt."

Amúgy a legjobb kliens R. M., aki szerint ő fegyvercsempész volt Olaszországban (katona ruhákban is jár), aztán most rászállt az olasz és az orosz maffia, mert nem volt hajlandó tovább folytatni ezt a bűnös melót, és meg akarják mérgezni, meg összefogtak az OTPvel, hogy adósságot csináljanak neki a vagyonából és őt semmissé tegyék. Ez a rohadt maffia még a közüzemi számláit is meghamisítja és a környékre a maffiaszeretőket teszik be, hogy azok berobbantsák a fenyőfáit az udvaron! De szerencsére már leadta az ENSZ főtitkárának az SOS-t morse-n (mert ő a néhai párja (= a gondnok, aki szintén bolond volt) jóbarátja volt) és a házat is felügyelik műholdon, mert ez a hadsereg tulajdona a macskákkal együtt. És semmilyen természetbeni ellátást nem fogad el, mert az tutira mérgezett és az ő 3 infartust átélt, negyed működő szíve már nem bírná ki. :D

Makos

Nah sikerült reggeliznem :D

Lythis

Quote from: Bicskei on 2009-09-26, 09:58:50
na ezt mindenkinek látnia kell
Moszkva metró
http://www.ize.hu/click.php?id=13090&url=http%3A%2F%2Fajanlo.kapu.hu%2Fpics.php%3Fd%3Dmoszkvaimetro
:lol:
bár szerintem már láttam pár ilyet korábban is. Lehet, hogy nem itt mondjuk. De most beletaláltál, mert pont tegnap (vagy tegnapelőtt) láttam egy nőt szánkóval felszállni a metróra, és rohadtul nem tudtam hova tenni :D

Xzone

Quote from: Lythis on 2009-09-26, 15:19:37
Moszkva metró
http://www.ize.hu/click.php?id=13090&url=http%3A%2F%2Fajanlo.kapu.hu%2Fpics.php%3Fd%3Dmoszkvaimetro
bár szerintem már láttam pár ilyet korábban is. Lehet, hogy nem itt mondjuk. De most beletaláltál, mert pont tegnap (vagy tegnapelőtt) láttam egy nőt szánkóval felszállni a metróra, és rohadtul nem tudtam hova tenni :D

Azért a kábeldobos képen túltenni nehéz volna.

motifator

Most jöttem haza baseball meccsről. Sajnos kikapott a Debrecen 6-4-re az Óbuda 2-től, de hatalmas meccs volt, a 6. inningre értem oda, akkor 3-3 volt az állás. Pont, miután odaértünk, Brett Cumiskey, (aki a serdülők edzője is) ütött egy hatalmas hazafutást, azzal lett meg a negyedik pont a Debrecennek, de később nem sikerült jól támadni.
De a lényeg, hogy ha minden igaz, akkor jövő héttől én is a Debrecen Tigers csapatában fogok edzeni  :hopp:
[spoiler]Bazz, ezt már évek óta csak tervezgetem, és ennyi volt az egész, hogy elmentem egy meccsre, és beszéltem az edző feleségével a meccs után. Azt mondta, hogy a hétfői edzésre már mehetek is, ha gondolom. Mi a fenéért nem csináltam ezt meg tavaly, vagy két éve?  :falba:[/spoiler]
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Lythis

Quote from: Xzone on 2009-09-26, 15:41:56
Quote from: Lythis on 2009-09-26, 15:19:37
Moszkva metró

igen, az büntetés volt :D

Quote from: motifator on 2009-09-26, 15:56:58
Most jöttem haza baseball meccsről. Sajnos kikapott a Debrecen 6-4-re az Óbuda 2-től, de hatalmas meccs volt, a 6. inningre értem oda, akkor 3-3 volt az állás. Pont, miután odaértünk, Brett Cumiskey, (aki a serdülők edzője is) ütött egy hatalmas hazafutást, azzal lett meg a negyedik pont a Debrecennek, de később nem sikerült jól támadni.
De a lényeg, hogy ha minden igaz, akkor jövő héttől én is a Debrecen Tigers csapatában fogok edzeni  :hopp:
[spoiler]Bazz, ezt már évek óta csak tervezgetem, és ennyi volt az egész, hogy elmentem egy meccsre, és beszéltem az edző feleségével a meccs után. Azt mondta, hogy a hétfői edzésre már mehetek is, ha gondolom. Mi a fenéért nem csináltam ezt meg tavaly, vagy két éve?  :falba:[/spoiler]
izé... és a baseball jó? Mármint amiket láttam eddig, azok alapján nekem nem tűnt túl izgalmasnak, de még sose játszottam.

motifator

Élőben meglepően izgalmas. Ma láttam életem első igazi meccsét, és lehet, hogy kivételesen jó meccset fogtam ki, de végig élveztem. Mondjuk kb. ismerem a szabályokat, de ott volt a haverom is, akinek fingja se volt az egészről, neki is bejött. Régebben, amikor volt itthon NASN, belenéztem 1-2 meccsbe, de egyiket se bírtam egy óránál tovább, valahogy TVben nem volt az igazi. De élőben izgalmas volt, pezsgett a nézőtér (jó, volt vagy 15 ember, de annál hangosabbak voltak), az amatőrsége ellenére volt 1-2 nagyon jó pillanat, amikor igazán lehetett szurkolni.
Amúgy meg ízlés dolga. Nézz bele egy baseballos animébe, és 3-4 rész után rá fogsz érezni, hogy érdekel-e a dolog. Tudom, nevetségesen hangzik, de nekem az Ookiku Furikabuttéval kezdődött az igazi szerelem, egy rakás dolgot meg lehetett tanulni az animéből is, de persze a történések felét se értettem, aztán elkezdtem utánaolvasni wikipedián meg mindenhol, és szép lassan összeállt a kép. Mondjuk az Oofuri talán nem a legjobb kezdés, mert lehet, hogy dobni fogod az idegesítő főszereplő miatt (mondjuk nekem bejött. Mármint nem a főszereplő, hanem úgy az egész sorozat, a nyámnyila főhős ellenére is.) De a Cross Game most fut, a 15. résznél járok épp, és nem győzöm dicsérni. Töltsd le az első 3 részét, aztán meglátod. A rajzolás oldschool, de ne ijesszen el, aki belekezdett, azok 90%-a az első résszel belezúgott, ha majd megnézted, tudni fogod, miért.

Amúgy meg menj ki egy meccsre, itt találtam rá én is a mai mérkőzésre az Óbuda ellen, nézd meg, milyen élőben. Nyugi, teljesen ingyen van, csak a kezdési időpontok nem feltétlenül pontosak, én még a meccs előtt oda akartam érni, ott is voltam 10 perccel hamarabb, de akkor már a 6. inningnél jártak. Mondjuk ha nem vágod a szabályokat, akkor lehet, hogy unalmas lesz, de ki tudja? Lehet, hogy megtetszik :)
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.

Lythis

Motifator: nagyon szépen köszönöm a választ! Nem tudom, hogy mennyire kötne le egy sportanime, talán teszek vele egy próbát, de valószínűbb, hogy inkább utánaolvasok a szabályoknak.
A linket megnéztem, de nem látok mostanában budapesti meccset, annyira meg nem vonz, hogy vidékre leutazzak ezért :) Viszont ha lesz itt fenn, és lesz rá időm, akkor lehet, hogy megnézem :)

Próféta

Velünk a magyar változatát, a métát csináltatták gimiben (méghozzá az M-alakú változatát). Kifejezetten izgalmas és fordulatos játéknak tűnt, csak persze szokás szerint elképzelhetetlenül tehetségtelen voltam hozzá. Gondolom a baseball se lehet sokkal rosszabb.

Lythis

Quote from: Próféta on 2009-09-26, 17:28:26
Velünk a magyar változatát, a métát csináltatták gimiben (méghozzá az M-alakú változatát). Kifejezetten izgalmas és fordulatos játéknak tűnt, csak persze szokás szerint elképzelhetetlenül tehetségtelen voltam hozzá. Gondolom a baseball se lehet sokkal rosszabb.
Métázni már métáztam többször is, és a hülye is levágja, hogy hasonló. De nem akartam túl nagy párhuzamokat vonni :)
Mármint az ütök-futok része az még oké, de a baseball szabályait egyáltalán nem ismerem. És gondolom nem csak az a különbség, hogy más a labda, más az ütő és nem baseball-nak hívjuk :)

motifator

Ha érdekelnek a szabályok zanzásítva, akkor tessék, itt egy vicces hangulatú, vagy legalábbis poénkodni próbáló leírás a játék menetéről és az alapvető szabályokról.

Kvikveg

Azon en is neztem egyet. Hogy vitte le??! Es hogy viszi majd fel...
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Lythis

Quote from: Kvikveg on 2009-09-26, 18:04:12
gögette :D

Cloud

Quote from: Lythis on 2009-09-26, 18:19:50
Quote from: Kvikveg on 2009-09-26, 18:04:12
gögette :D
Eh most elképzeltem hogy nálunk, mondjuk a 2-es metró egyik állomásán megszólal a hangosbemondó hogy:

Kérjük guruljon el a biztonsági sávról. :lol:

MB

Sláger Rádió:
[spoiler][/spoiler]

SaiyaGin

Damnatus

A métázást én is szórakoztató játéknak tartom, kár, hogy 20+ év felett már ciki játszani! :(

Próféta

Quote from: Damnatus on 2009-09-27, 00:49:27
20+ év felett már ciki játszani! :(
???
"24 éves létére még mindig labdajátékokkal játszik, ez a gyerek már sose nő fel... tök égő, még jó hogy nem rögtön babázik! Na megyek is vissza Sims 2-zni."

Makos

Quote from: Próféta on 2009-09-27, 01:21:57
???
"24 éves létére még mindig labdajátékokkal játszik, ez a gyerek már sose nő fel... tök égő, még jó hogy nem rögtön babázik! Na megyek is vissza Sims 2-zni."

Mérnem Sims3-azni? :D

SaiyaGin

Quote from: Makos on 2009-09-27, 12:30:09
Quote from: Próféta on 2009-09-27, 01:21:57
???

Mérnem Sims3-azni? :D

Mer' az nem retró!  :P

Rounin

Adok én nektek retro-t!