Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Én

Ez érdekes... Tegnap este kicsit megfáztam, ittam most egy jó meleg teát, pár percre rá egy közepesen hideg pohár kólát, utána pedig úgy elkezdett ömleni rólam a víz mintha most szálltam volna ki a zuhany alól... wtf?
Obamát láttam tegnap a TV-ben, igazából azért nem értem a díjat mert csinált már egyáltalán vlamit ami témába vág? Vagy ő az első amerikai elnök aki majdnem egy éve van hivatalban és még semmit sem bombázott le? Vagy csak simán azért mert megkezdte a csapatkivonásokat?

Kvikveg

Ez most ugy hangzott mint az a klasszikus Jean-vicc, ahol a lord szol Jean-nek, hogy okozzon oromet a macskanak. Mire Jean elkezdi a farkanal fogva porgetni a feje felett a macskat. Four meghokken, mire Jean: de mennyire fog orulni amikor elengedem!

edit: itt ulok a hazban az agyban, laptop az olemben, a halokabel vegre eler idaig, nyitva van az ablak, jo levego jon be - kiraly.  :haha:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Cloud

Quote from: Kvikveg on 2009-10-10, 11:16:04

edit: itt ulok a hazban az agyban, laptop az olemben, a halokabel vegre eler idaig, nyitva van az ablak, jo levego jon be - kiraly.  :haha:

Az élet apró örömei.

Asszem nekem meg ideje lesz kiszállnom ágyból. :D

Kvikveg

WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Nakedape

Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Kvikveg

Member

Masterpiece. Mint a PA "Happy Family Planning" című epizódja. :haha:

Member

QuoteA SZKTT HSZK Tabán Családsegítő Közösségi Ház és Dél-alföldi Regionális Módszertani Családsegítő Szolgálat Dorozsmai Szolgáltató Háza
Faszért kell ilyen neveket adni egy intézménynek, ettől még nem lesz professzionális. :ejj:

Fazék

Quote from: Én on 2009-10-10, 10:39:01Vagy csak simán azért mert megkezdte a csapatkivonásokat?
:lul: :rotfl:
semmiféle csaptkivonás nem kezdődött meg. jelenleg ha jól tudom azt ígéri, hogy talán 2010 augusztusára már a nagyja kivonul talán, de 50000 fő továbbra is kint kell maradjon 2011 végéig

Lythis

Quote from: Fazék on 2009-10-10, 16:12:42
Quote from: Én on 2009-10-10, 10:39:01Vagy csak simán azért mert megkezdte a csapatkivonásokat?
:lul: :rotfl:
semmiféle csaptkivonás nem kezdődött meg. jelenleg ha jól tudom azt ígéri, hogy talán 2010 augusztusára már a nagyja kivonul talán, de 50000 fő továbbra is kint kell maradjon 2011 végéig
ez néhány hónapja még 3k volt, és nem öt :D

Fazék

Quote from: Lythis on 2009-10-10, 20:02:08
Quote from: Fazékjelenleg ha jól tudom azt ígéri, hogy talán 2010 augusztusára már a nagyja kivonul talán, de 50000 fő továbbra is kint kell maradjon 2011 végéig
ez néhány hónapja még 3k volt, és nem öt :D
? ezt most nem teljesen értem.
egy július 23-ai cikk alapján jelenleg ~130k amerikai katona van Irakban

Lythis

Márminthogy a kivonulás után csak 3ezer marad ott 11-ig vagy meddig. Most meg azt írod, hogy 50ezer marad.

Also: mi van a fórummal? Egész macera elérni az elmúlt két napban...

Fazék

Quote from: Lythis on 2009-10-10, 21:22:22
Márminthogy a kivonulás után csak 3ezer marad ott 11-ig vagy meddig. Most meg azt írod, hogy 50ezer marad.

Also: mi van a fórummal? Egész macera elérni az elmúlt két napban...

jó, csak ezt írtad:
Quoteez néhány hónapja még 3k volt, és nem öt
ezek szerint az "öt" az ötven akart lenni? mert úgy már értem

bár fogalmam sincs mi felel meg normális lapnak usa-ban, egy ezzel kapcsolatos nyt cikk

Xzone

Quote from: Member on 2009-10-10, 14:32:22
QuoteA SZKTT HSZK Tabán Családsegítő Közösségi Ház és Dél-alföldi Regionális Módszertani Családsegítő Szolgálat Dorozsmai Szolgáltató Háza
Faszért kell ilyen neveket adni egy intézménynek, ettől még nem lesz professzionális. :ejj:

:lul:

Member

És akkor a Szegedi Kistérségi Többcélú Társulást és Humán Szolgáltató Központot még rövidítettem. ::)

Nakedape

vajon hányszor mondták ki a teljes nevét élőben?

mondjuk időhúzásnak jól jöhet,
Quote-drágám miért nem vagy  itthon??
-  az úgy volt, hogy be kellett ugranom a Szegedi Kistérségi Többcélú Társulást és Humán Szolgáltató Központ Tabán Családsegítő Közösségi Ház és Dél-alföldi Regionális Módszertani Családsegítő Szolgálat Dorozsmai Szolgáltató Házába
(és már van is ideje kitalálni valami hazugságot, amivel leleplezi, hogy titkárnőt..)

Member

Quote from: Nakedape on 2009-10-10, 22:10:23

-  az úgy volt, hogy be kellett ugranom a Szegedi Kistérségi Többcélú Társulást és Humán Szolgáltató Központ Tabán Családsegítő Közösségi Ház és Dél-alföldi Regionális Módszertani Családsegítő Szolgálat Dorozsmai Szolgáltató Házába
(és már van is ideje kitalálni valami hazugságot, amivel leleplezi, hogy titkárnőt..)
Én itt vagyok féléves gyakorlaton, úgyhogy elég gyakran mondom. :p Amúgy a főnökön kívül mindenki anyázik miatta, meg a főnök miatt is anyázik mindenki. ::)

Nakedape

Quote from: Member on 2009-10-10, 22:39:41

Én itt vagyok féléves gyakorlaton, úgyhogy elég gyakran mondom. :p Amúgy a főnökön kívül mindenki anyázik miatta, meg a főnök miatt is anyázik mindenki. ::)
most komolyan élőszóban végig mondod? akár csak a második felét??

én is eltét mondok nem  eötvöslórándtudományegyetemet élőszóban :)

Xzone

Quote from: Nakedape on 2009-10-10, 22:48:50
[spoiler]
Quote from: Member on 2009-10-10, 22:39:41

most komolyan élőszóban végig mondod? akár csak a második felét??

én is eltét mondok nem  eötvöslórándtudományegyetemet élőszóban :)[/spoiler]

Hello.

Próféta

Na, szóval visszaszabadultam Hollandiából. Náluk már hideg volt, félek hamarosan nálunk is itt lesz :(

Zsiga :jee:

Quote from: Member on 2009-10-10, 12:28:44
Masterpiece. Mint a PA "Happy Family Planning" című epizódja. :haha:
Az EPIC :D Mint a Paranoia Agent epizódok többsége.

Zsiga

Ma meg Emma élettársát vittük kórházba, úgyhogy sikerült személyesen megismerkedni ezzel a lénnyel... :uzi:

Rounin

Quote from: Zsiga on 2009-10-11, 04:22:30
Ma meg Emma élettársát vittük kórházba, úgyhogy sikerült személyesen megismerkedni ezzel a lénnyel... :uzi:

Életben hagytátok? :3x3:

Zsiga

Quote from: Rounin on 2009-10-11, 04:30:26
Igen. Tudom, hiba volt. :ejj:

Zen

No, megvolt nővérem esküvője, most már férjes asszony. \o/
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Member

Quote from: Zsiga on 2009-10-11, 04:33:18
Quote from: Rounin on 2009-10-11, 04:30:26
Igen. Tudom, hiba volt. :ejj:
Azt akarta, hogy dugd meg, vagy mivel húzott fel?

Fazék

van vmi allergiás időszak, ami októberben indul el? csak mert most az elmúlt másfél hétben enyhén szarul vagyok. fülek/orr eldugulva, folyamatos torokfájás, enyhe tüdőfájás, nedves köhögés. és semmi lázam/hőemelkedésem nincsen hozzá, szóval ezért gyanakszom, hogy visszatért az allergia...

Cobra

Most viszonylag jól vagyok, de volt már egyszer olyan októberben, hogy minden bajom volt pár napig.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Kvikveg

...
Szegedi Kistérségi Többcélú Társulást és Humán Szolgáltató Központ Tabán Családsegítő Közösségi Ház és Dél-alföldi Regionális Módszertani Családsegítő Szolgálat Dorozsmai Szolgáltató Háza
...
Aztan csodalkoznak ha a raszorulok inkabb eheznek-faznak.  :szemuveges:

Zsiga: oszinte reszvetem. A hatsojat kellett osszevarrni?!

Fazék

Quote from: Kvikveg on 2009-10-11, 11:40:05
Zsiga: oszinte reszvetem. A hatsojat kellett osszevarrni?!
thank you for the mental image :zomg:

Member

Quote from: Fazék on 2009-10-11, 11:14:00
van vmi allergiás időszak, ami októberben indul el? csak mert most az elmúlt másfél hétben enyhén szarul vagyok. fülek/orr eldugulva, folyamatos torokfájás, enyhe tüdőfájás, nedves köhögés. és semmi lázam/hőemelkedésem nincsen hozzá, szóval ezért gyanakszom, hogy visszatért az allergia...
http://www.naptarak.com/naptarak_pollen.html
Amúgy nekem is szeptember végétől van tüsszöghetnékem.
Most már azt is tudom, hogy miért álmodtam olyan sz*rokat, kicsit belázasodtam. Jó volna max kedd után megdögleni.