Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Cloud

Quote from: Selmo on 2010-08-05, 22:10:22
Frozenstein tud egy jó munkát neked is. :3x3:

:lul: :lol:  Ez gonosz volt. :D

Nakedape

Quote from: Selmo on 2010-08-05, 22:10:22
Frozenstein tud egy jó munkát neked is. :3x3:

:muhahah:

Amúgy meg Frozeinstein, arra gondoltam, hogy amennyiben működnek  a termékeke egyáltalán akkor is durván túlárazottak.

pl
http://szkeptikus.blog.hu/2010/03/12/szkeptikus_klub_gyogyit_e_a_polarizalt_feny/fullcommentlist/1#c9101404
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Member

Quote from: frozenstein on 2010-08-05, 21:34:55
Hát elméletileg tényleg működő cuccok ezek, és idővel kiváltják a gyógyszer költséget, mert meggyógyítják a bajokat amiket a gyógyszerek csak tünetileg kezeltek. A zepter-nek tényleg rossz híre van ,de nem a termékeinek, hanem, hogy a dolgozók túl rámenősek. Itt Gödöllőn azért még olyat nem láttam, hogy bárkit is kényszerítettek volna vásárlásra. És mindenkinek, akit behívnak annak jár az 5 alkalom ingyenes kezelés függetlenül attól vesz e valamit.
A leírásod alapján lett egy gyanúm, és szerintem nem tévedtem nagyot.

Cobra

Nagyon valós lehet, ha 2 hónap alatt egyetlen reakció sem született a kezdeményezésre.

más: akkor a Repülőnappal mi van?
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Fazék

Quote from: Cobra on 2010-08-06, 10:53:02
Nagyon valós lehet, ha 2 hónap alatt egyetlen reakció sem született a kezdeményezésre.
1. szcientológia ellen elég sok hasonló oldal üzemel már, aki esetleg odatévedne az oldalára, simán érezheti úgy, hogy minek egy újabb
2. ettől még lazán elhiszem, hogy közük van hozzá, és tényleg emiatt tették ki a szűrét
3. de mivel a nő mint látható rengeteg embert beszervezett, jól megélt ebből az ügynökösdiből, sok embert lehúzott az átlagnál semmivel sem jobb zepter termékekkel, ezáltal jó eséllyel nincsenek különösebb lelkiismereti problémái (bár az is lehet, hogy csak szimplán ostoba és tényleg hisz a termékben), innentől nem érzek túl sok rokonszenvet iránta.

Member

Quote from: Cobra on 2010-08-06, 10:53:02
Belinkeltem egy oldalt a sok közül (abból is egy bloggot), amelyik összefüggésbe hozza az "egyházzal".
Nem tudom, hogy tanultak-e az esetből és azért nem az email címemet kéri hírlevélhez az oldaluk már a betöltéskor, meg hiányoznak a tipikus "B. L. vagyok Miskolcról és megváltozott az életem, amióta..." jellegű pozitív beszámolók, de a nevetségesen ideologikus leírásaik alapján a gyanúmat fenntartom.

Fazék

ilyen egy undorító időjárást, amit ez a nap produkál...

majd megfulladok ettől a rohadt párás levegőtől, teljesen kómás vagyok tőle

Én

Quote from: Fazék on 2010-08-06, 14:40:50
ilyen egy undorító időjárást, amit ez a nap produkál...
Nálunk reggel olyan brutális fülrobbantó mennydörgések voltak, amilyeneket még sosem hallottam. Komolyan, mintha valami háborús övezet kellős közepén lettünk volna. A környék összes autója kommentálta ráadásul, úgyhogy ma korán keltem :S
Pára ellen jó a légkondi, ha van.

Xzone

Cloud

Leszakadt az ég.  Hja és ma láttam egy több száz méteres(KB) villámot is, amit egy bomba hangja kísért.
Imádom a nyarat. :D

szerK.

Tudtok mondani valami olyan időjárás előrejelző oldalt, aminek a segítségével egy fórumra  be tudom rakni a pillanatnyi és/vagy a következő pár napi előrejelzést kis képként?  Régen mintha lett volna ilyen,de most nem találom. KÖszi

Moha

Quote from: Cheesy on 2010-08-06, 22:31:29
Izé.. első postnak megteszi?
Quote from: Cloud on 2010-08-06, 22:39:16
Izé, nem egészen. Ide kis aranyos cuki állatokat meg hasonlókat linkelgetünk.

Amúgy meg az az oldal nagyon wtf nekem.

Lol... fent van az ezer éve készített loopom, amit egyszer feltoltam 4chan-re. :D

Kvikveg

Quote from: Cobra on 2010-08-05, 00:51:46
Kecskemét?

edit: közben megtaláltam a hírdetést. Ha jön még 2 ember és beszálltok az útiköltségbe, akkor mennék.
Egyébként előre szólok ,hogy aki megy, az zárt, de kényelmese cipőben menjen, mert régen amikor voltam, akkor egy elég hosszú, kőzuzalékos úton kellett bemenni, meg bent is kevés az aszfaltút, így nekem már kérnem kellett sebtapaszt, mert a szandálom telement kővel/homokkal és ledarálta a bőrömet a lábamról.
Quote from: SaiyaGin on 2010-08-05, 12:03:36
+1
Na valaki meg jelentkezzen! :)

Az onkormanyzat erzesem szerint nem nyirta ki a vizgyujtot, mar megint k magas a vizszint. Francbamar.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Kvikveg

Bump. Repulonapra meg valaki?
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Cobra

2 emberrel nem éri meg menni autóval, most számoltam 10k oda-vissza az út. A vonat szerintem olcsóbb, mint 3k, mert van 50% kedvezmény a repülőnapra. Szóval ha nem kerül elő még legalább 1 ember, aki hajlandó állni az útiköltség negyedét, akkor számomra felejtős.

SaiyaGin

Quote from: Cobra on 2010-08-07, 21:26:43
2 emberrel nem éri meg menni autóval, most számoltam 10k oda-vissza az út. A vonat szerintem olcsóbb, mint 3k, mert van 50% kedvezmény a repülőnapra. Szóval ha nem kerül elő még legalább 1 ember, aki hajlandó állni az útiköltség negyedét, akkor számomra felejtős.

Van valami "30 éve járt az űrben Farkas Bertalan"-vonat, azzal mentek? :D

Cobra

Én biztos nem megyek vonattal, annyira nem érdekel a bemutató :)
Egyébként Saiyagin, te nem vidéken laksz?

SaiyaGin

Quote from: Cobra on 2010-08-07, 22:10:04
Én biztos nem megyek vonattal, annyira nem érdekel a bemutató :)
Egyébként Saiyagin, te nem vidéken laksz?

Igen, kecskeméti vagyok, úgyhogy busszal könnyen odaérek. :)

Cobra

Ja, úgy könnyű...  :ejnye:

Kvikveg

:lol:

En ma azon kaptam magam, hogy azon gondolkodom egy ideje, hogy hogyan indokoljam meg, hogy miert nem megyek le. Versus jegyar.
Aztan rajottem, hogy ez mar nem az altalanos iskola.
Es egyszeruen nem megyek.
Semmi kedvem hajnalban kelni, masfel orat vonatozni tokegyedul, vadaszni kollegat aki ugyis fotozik, most nem erdekel a ket haverja aki valoszinuleg tole tokfuggetlenul lesz ott, etc. C'est la vie.
Persze lehetnek optimista, osszefuthatok a vonaton valakivel, es jo is lehetne, de ma gonosz pesszimista lusta dog vagyok.  :__devil:
Es elmehetnek a fenebe a ceges kollegak, akik beigertek, hogy jonnek, es erre egyikuk se megy le.  :Eztneked:
Egyedul meg nem poen 256 gepet vegignezni. :(

Member

Quote from: Kvikveg on 2010-08-07, 23:43:10
Direkt ilyen kerek szám? :D

Cobra

Informatikus ártalom gondolom :D

Kuroi Tenshi

Ma voltam motrot nézni  :hopp:

most meg mehetek gyúrni  :redface:

(most már elsőkézből tapasztaltam, hogy tempósabb
haladásnál tényleg durva a légnyomás, hogy tudja a
bukót és felsőtestet cibálni, ha nem bújik be az idom
mögé az ember, és itt tényleg izomból kell ellentartani)

Kvikveg

Quote from: Member on 2010-08-07, 23:47:14
Quote from: Kvikveg on 2010-08-07, 23:43:10
Direkt ilyen kerek szám? :D
Quote from: Cobra on 2010-08-07, 23:55:09
Informatikus ártalom gondolom :D
XD
Tudtam, hogy kommentalni fogjatok. Ja, programozo artalom... mar mindenhol csak kodot latok... XD

[spoiler=Ja: mai noi elfoglaltsag. Blaa blaa blaa ]15 eve felkesz pinceajto hasznalhatova tetele furoval es favesovel. Meg meg ami a kezembe kerult. :D
Femajto, es belul van rajta meg valami szigeteloreteg meg lamberia. Az otlet jo volt, csak olyan bazi vastag lett, hogy nem erte at a kilincs. 15 eve egy fel kilinccsel es a kulccsal nyitjuk, es eddig ezt csak kivulrol lehetett megtenni. Nade most. Nyehhehe. Ha holnap rendrakas kozben megtalalom a kilincs masik felet is akkor tudom majd veglegesiteni (tovabbi furas-faragas aran), mert most a belso felen mas kilincs van, es a boritas persze nincs rajta, csak kivul.
Mindig orom ha hozzaerto acs csinal valamit felkeszre... Najo nem szidom, mar nem el...[/spoiler]

Xzone

Találkoztam egy lánnyal, akinek a nevét azonnal át tudtam ferdíteni japánra. Aki vissza tudja fordítani, SÖRT KAP:

「雪原花子」

Darkstar

Yukihara Hanako?

BTW jó, hogy felkelek ilyen korán, hogy bemenjek dolgozni, erre kib*ul fáj a torkom. Megyek is vissza aludni.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Cloud

Quote from: Xzone on 2010-08-08, 04:08:29
Találkoztam egy lánnyal, akinek a nevét azonnal át tudtam ferdíteni japánra. Aki vissza tudja fordítani, SÖRT KAP:

「雪原花子」
Setsugen Hanako?   :D Ha már úgyis olyan jól fordít a gugli. :D :D

.Attila

Quote from: Cloud on 2010-08-08, 08:05:31
Quote from: Xzone on 2010-08-08, 04:08:29

「雪原花子」
Setsugen Hanako?   :D Ha már úgyis olyan jól fordít a gugli. :D :D

Darkstarnál lesz a pont. Hómező Viráglány vagy mi.

Kuroi Tenshi

Szerintem Havasi Virág lesz a neve.

Quote from: .Attila on 2010-08-08, 11:19:55
Hómező Viráglány vagy mi.

Akkor már inkább a mi :D

Quote from: Cloud on 2010-08-08, 08:05:31
olyan jól fordít a gugli.

duh... gtfo.

Member

Havas Henrik.

Darkstar

Ja, hogy magyar névben kellene gondolkodni?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん