Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

szpeter

Quote from: Acchan on 2010-08-19, 00:27:26
Lehet, h azért ítélték olyan veszélyesnek, mert a többség nem értett belőle semmit.  :haha:
Megfájdult tőle a fejük  :ejnye:
Quote from: Acchan on 2010-08-19, 00:27:26Az Elhatároló Hód megmondta, h mindenki náczi.  :hehe: (Mekkora beteg már ez az oldal.  ^^" )
Az biztos. :D Még mindig nem tudom,mit adjunk szegény srác kezébe a Mein Kampf helyett.  :confused:

Cobra

Ezt az oldlat nem értem. Végülis most ez zsidó vagy náci vagy csak simán elmebeteg?
Hide and fear, Cobra Commander is here !

szpeter

Quote from: Cobra on 2010-08-19, 00:40:45
Ezt az oldlat nem értem. Végülis most ez zsidó vagy náci vagy csak simán elmebeteg?
Mindhárom. :ejnye: Egyébként franc tudja,én már "tanulmányozom"  egy ideje, de nem jöttem rá. Az írók közt vannak zsidók is meg "szarmagyarok", de egyesülnek a náczivadász eszme alatt. A ballib meg egyéb paródiája, de az általános hülyeségeké is. Eredetileg létezett egy "komoly" nácivadász oldal, annak a paródiájának indult és túl is élte azt.Amiko normálisat kommentelnek, bejelentik,hogy náczi on:  aztán visszaállnak jew jitsu módba. Részleteket láthattak a naczivadasz.com-ról készült zoológiai tanulmányomból.Könyveimet megvehetik a nagyobb könyvesboltokban.  :3x3:

Acchan

Szerintem csak elmebetegek, akik meg akarják magukat öletni.  :D
Quote from: szpeter on 2010-08-19, 00:42:40
Mindhárom. :ejnye:
Ha ők is náczik, akkor saját maguktól is el kell határolódniuk?

szpeter

Quote from: Acchan on 2010-08-19, 00:47:59
Szerintem csak elmebetegek, akik meg akarják magukat öletni.  :D
Félsz,hogy elviszi őket a MOSSAD?  :D
Quote from: szpeter on 2010-08-19, 00:42:40
Mindhárom. :ejnye:
Quote from: Acchan on 2010-08-19, 00:47:59Ha ők is náczik, akkor saját maguktól is el kell határolódniuk?
Persze,arra van az Elhatárolódó Hód  :lol: Nemtom. Akkor nem náczik, vagy csak titkolják. XD
Na de én lassan elteszem magam holnapra. Minnél többet foglalkozok ezzel az oldallal( náczivadász) ,annl fáradtabbnak érzem magam. ^^" Jóccakát mindenkinek ^^

Acchan

Jó éjt.  ;)

NLZ

Ejj, Accan is egy náczi, mindjárt elkezd itt zikkajlozni. :/
[reserved]

Acchan

Quote from: NLZ on 2010-08-19, 01:40:26
Ez honnan jött, NLZ?  :haha:[spoiler]Hárítunk?  :__devil:[/spoiler]

Próféta

Lényegtelen tech hír
QuoteMark Papermaster and Apple part ways, possibly due to iPhone
QuoteMark Papermaster and Apple
QuotePapermaster
:eek:
Erről csak nekem jutnak eszembe egész pofás zenék?

tl;dr: paródia.

NLZ

Quote from: Acchan on 2010-08-19, 01:46:14
Quote from: NLZ on 2010-08-19, 01:40:26
Ez honnan jött, NLZ?  :haha:[spoiler]Hárítunk?  :__devil:[/spoiler]
He? Valami fogalomzavarod lehet a sok karlengetéstől, mert a hárítás az max akkor lehetne, ha nekem lett volna szegezve valami állítás.  ^^
[reserved]

Kvikveg

Quote from: Bishop on 2010-08-18, 22:14:12
...
Juniusban végeztem el egy 2 éves keramikus okj-s szakot
...
Hat hogy keramikusival mit lehet kezdeni azt nem tudom, de csaladi ismerost aki keramikus megkerdezem, hatha tud valamit.
Reszemrol baty resztulajdonu cegebe mentem dolgozni, onnan leptem le a Muegyetemi allasborzen talalt ceghez. Szoval eddig kemeny 1 allasinterjun voltam interjuvolt, es tobbon interjuvoltam. XD
De en szamitogephez nott ize vagyok angol- es reszleges nemettudassal. Szoval az teljesen mas.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Acchan

Quote from: NLZ on 2010-08-19, 01:59:05
He? Valami fogalomzavarod lehet a sok karlengetéstől, mert a hárítás az max akkor lehetne, ha nekem lett volna szegezve valami állítás.  ^^
Akkor kivetíted rám a belső náczid, na.  :hehe: Kezdek tompulni.  ::)

Rounin

Quote from: Acchan on 2010-08-18, 23:52:45
Lehet, h nem is a srác tartotta a könyvet, hanem a sátáni mű arctámadóként rátapadt az arcára.  :3x3:

És a kishitler napok múlva kirágja magát majd egy arravetődő zsidót elragadva s felfalva eléri teljes méretét.
Cool.

Bishop

Quote from: Kvikveg on 2010-08-19, 01:59:35
Quote from: Bishop on 2010-08-18, 22:14:12
...
Juniusban végeztem el egy 2 éves keramikus okj-s szakot
...
Hat hogy keramikusival mit lehet kezdeni azt nem tudom, de csaladi ismerost aki keramikus megkerdezem, hatha tud valamit.
Reszemrol baty resztulajdonu cegebe mentem dolgozni, onnan leptem le a Muegyetemi allasborzen talalt ceghez. Szoval eddig kemeny 1 allasinterjun voltam interjuvolt, es tobbon interjuvoltam. XD
De en szamitogephez nott ize vagyok angol- es reszleges nemettudassal. Szoval az teljesen mas.
Nem sok mindent lehet kezdeni, olyan mint az ügyvéd vagy az orvos aki egyedül próbál dolgozni, meg kell teremteni a műhelyet/irodát/ és még így is sok pénz, főleg amig nem vagy elismert, persze ajándék tárgyak meg giccses vackokkal lehet valami bevételhez  jutni de rövid távon egyenlőre nem megoldás. Cégek se nagyon vannak ugye talán a Zsolnai ami ilyen, de ott is van pár már bevált ember és ennyi. Sokat már ott is gép csinál. Egy hely ahol voltam interjun, és kerámia alkatrészekkel foglalkozott a csaj aki fogadott pl a Zsolnaiból jött el. Akkor régen volt ilyen hogy mester emberekhez lehetett menni tanulni, és ha volt valami nagyobb meló akkor segített a gyakornok, de már ez sincs mivel annyira nincs neki Mon keresete hogy mindenki próbál maga megélni, sem hogy még másnak is kelljen fizetni.

Member

Akkor mi alapján esett rá a választásod? :)
Mik azok az alapfelszerelések, amik feltétlen kellenek hozzá?

Bishop

Igazából grafikusnak jelentkeztem, de oda még kis noob vagyok, és felajánlották. És közbe megtetszett :D
A felszerelésben igazából a kemence, és annak fenntartása jelenti a legtöbb gondot. Eszterga, meg azért havi mennyiségbe alapanyag sem árt. Maga a szerszámok egyszerűek XD egy kés kanál villa ilyesmik megteszik :D

edit: mikor még elkezdtem nem tudtam hogy hamarosan be kell segíteni a keresetbe.

Acchan

Quote from: Rounin on 2010-08-19, 07:45:43
Quote from: Acchan on 2010-08-18, 23:52:45
Lehet, h nem is a srác tartotta a könyvet, hanem a sátáni mű arctámadóként rátapadt az arcára.  :3x3:
És a kishitler napok múlva kirágja magát majd egy arravetődő zsidót elragadva s felfalva eléri teljes méretét.
Cool.
:lol:
Night of the Living Jewaliens?  :haha:

Quote from: Bishop on 2010-08-19, 10:12:25
Nem sok mindent lehet kezdeni, olyan mint az ügyvéd vagy az orvos aki egyedül próbál dolgozni, meg kell teremteni a műhelyet/irodát/ és még így is sok pénz, főleg amig nem vagy elismert, persze ajándék tárgyak meg giccses vackokkal lehet valami bevételhez  jutni de rövid távon egyenlőre nem megoldás. Cégek se nagyon vannak ugye talán a Zsolnai ami ilyen, de ott is van pár már bevált ember és ennyi. Sokat már ott is gép csinál. Egy hely ahol voltam interjun, és kerámia alkatrészekkel foglalkozott a csaj aki fogadott pl a Zsolnaiból jött el. Akkor régen volt ilyen hogy mester emberekhez lehetett menni tanulni, és ha volt valami nagyobb meló akkor segített a gyakornok, de már ez sincs mivel annyira nincs neki Mon keresete hogy mindenki próbál maga megélni, sem hogy még másnak is kelljen fizetni.
Akkor itt is kihalásos alapon megy az elhelyezkedés?
Btw: Gépek. A How It's Made 1-1 részében is egy kézen meg lehet számolni a emberi munkaerőt.  :ejj:

Xipe

Majus vege ota keresek en is munkat.
Most eppen egy OVODATOL varok visszajelentkezest.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Fazék

Quote from: Xipe on 2010-08-19, 15:28:55
és meglepődsz, mikor a rendőrségtől jön

Xipe

Quote from: Fazék on 2010-08-19, 15:31:49

Burkolt vicc. BURKOLT VICC!!!!

Azon is gondolkoztam amugy hogy elmehetnek rendornek is.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Selmo

Legyél tűzoltó, azokat legalább szeretik.

A tökéletesség unalmas.

Xipe

Quote from: Selmo on 2010-08-19, 15:44:37

A tuzgyujtokat nem?
_(๏̯͡๏)_

NLZ

Quote from: Acchan on 2010-08-19, 02:04:21
Quote from: NLZ on 2010-08-19, 01:59:05
Akkor kivetíted rám a belső náczid, na.  :hehe: Kezdek tompulni.  ::)
Kikérem magamnak, én elkötelezett DAFEM partis vagyok.
[reserved]

Fazék

Quote from: Xipe on 2010-08-19, 15:35:44

há jóvanmá kinézem önből, hogy oda is jelenetkezik komolyan :lazza:

Xipe

Quote from: Fazék on 2010-08-19, 17:32:27

Ne felj Fazek, nem koroztetunk teged mint Son of Pedobear.
_(๏̯͡๏)_

Fazék

Quote from: Xipe on 2010-08-19, 17:39:27
Quote from: Fazék on 2010-08-19, 17:32:27

and that was their first big mistake

Acchan

Vagy katona, esetleg vadakat terelő juhász...  :D
[spoiler]Why don't you have a seat over there...  :angyali: [/spoiler]
Quote from: NLZ on 2010-08-19, 17:19:04
Tényleg elfér két ököl a popódban?  :muhahah:  ::)

Xipe

Quote from: Acchan on 2010-08-19, 17:48:25
Vagy katona, esetleg vadakat terelő juhász...  :D
[spoiler]Why don't you have a seat over there...  :angyali: [/spoiler]
................................................,,,,-^*''''*^~^*'''*^-,,,,
...........................................,,-^*''::::::::::,,,,,,-~-,,,,~-*-,,,,-^*~~-,,,,
......................................,,-^*''::::,,,,,,-::::,,,,-~~-,,,,::~-,,,,::::/:::-~^:*^-,,
..................................,,-*':::::::::,,-^*::-,,,,:::~-,,,,::-,,:\:::\:/::,,,,,,,,-~:::::'\
................................./::::::::,,-~^^::::^~-,,:*-,,::\::|:,,-*-,,/,,:::::::::::,,,,-::'\
................................/::::::::/::-~~-,,,,::-,,::'\::|,,,,-*' . . . . *-,,::::,,,,,,-~^:::|
...............................|::::::::~~-,,,,____,,,,,,-~^* . . . . . . . . *-,,:::::::-,,\:|
...............................|:::::,,-^*''¯ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .'\::::^-,,:-,,\
...............................|::::'| . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .'|::::~-,,,,:'|
................................\:::'| . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . \:::~-,,,,,,:|
.................................\::'| . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\:::::::,,-',,
..................................*-| . . . . . . . . . . . . . . ,,,,-~~~~-,,,, . . .'\::::/ /''\'\
....................................-| . ,,,,-~~~~-,, . . . . ,,-*,,-^*''o¯¯'''''*' . . . \:/ / . | |
....................................'\| .*^^*'''¯o¯'''*-,, . . . ,''*^~~^*'' . . . . . . | .\*-,, '|
......................................| . *^~~-~^*'' .| . . . . . . . . . . . . . . . .| ./-~./
.....................................\'| . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .'| . . /'
.......................................| . . . . . . .,,- ' . . . .*^,, . . . . . . . . . . '|*^*' I'm Chris Hansen with Dateline NBC..
.......................................*-,, . . . . . \,,-,,,,_,,,,-^^-* . . . . . . . . . . .'| ........Why don't you have a seat over there
..........................................\ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . '|
...........................................'\ . . . ,,,,_,,,,-~--~^*''''''. . . . . . . . . / .\
.............................................\ . . . .''*^~~~^^* . . . . . . . . . '/ . . \-,,-,,
..............................................''-,, . . . . . . . . . . . . . . . . .,,-* . . . | . \''*-,,,,
.................................................*-,, . . . . . . . . . . . . ,,,,-^'' . . . . / . . '\;;;;*^-,,,,
....................................................|*^-,,,, . . . . . . .,,,,-*' . . . . . ./' . . . .|;;;;;;;;;;¯''*^~-,,,,_
..............................................,,,,-^*'|\ . . ¯''*^~~^*'' . . . . . . .,,-* . . . . /;;;;;;;;;;;;;;;\;;;;;;;¯'''*^~-,,,,_
......................................,,,,,,-^*'';;;;;;;;| *-,, . . . . . . . . . . . ,,-*'' . . . . . /;;;;;;;;;;;;;;;;;;'\;;;;;;;;;;;;;;;;;;¯''*^-,,,,
..............................,,,,-^*''¯;;;;;/;;;;;;;;;;|\ . .*-,,,, . . . . . . .,,-*' . . . . . . ./;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;'\;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;*^~-,,,,
........................,,,,-^*';;;;;;;;;;;;/;;;;;;;;;;;;'|.\ . . . *^~-,,,,,,,,-^*' . . . . . . . . /;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;\;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;¯'''*^-
.................,,,,-^*'¯;;;;;;;;;;;;;;;'/;;;;;;;;;;;;;;;| .\ . . . ,,-*':::::::*-,, . . . . . . ./;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;,,-^;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;/;;;;;;;''\
..........,,-^*''¯;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;/;;;;;;;;;;;;;;;;;| . \ . ./''\:::::::::::/'''*^-,, . . . /;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;,,-*'';;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;/;;;;;;;;;;;'\
........./;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;*-,,;;;;;;;;;;;;;;;;| . '\,,-* . |:::::::/ . . . . *^-,,,,/;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;-',,,,;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;'/;;;;;;;;;;;;;;'\
........|;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;,,-*;;;;;;;;;;;;;;;;| . . . . /,,__,,-* . . . . . . .'/;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;*-,,;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;/;;;;;;;;;;;;;;;;;;\
.......'|;;;;\;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;,,-*;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;| . . ,,-*:::::::'\ . . . . . . ./;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;*,,;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;/;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;'\
........|;;;;;\;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;\;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;| . /:::::::::::::'-,, . . . . ./;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;/;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;/;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;'\
........'|;;;;;;\;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;'\;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;'| ./::::::::::::::::'\ . . . /;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;,,-*;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;/;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;\
.........|;;;;;;;'\;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;\;;;;;;;;;;;;;;;;;;;'|/:::::::::::::::::::\ . . /;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;,,-*;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;/;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;|
.........'|;;;;;;;;*-,,;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;\;;;;;;;;;;;;;;;;;;'|:::::::::::::::::::::\ ./;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;,,-*;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;/;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;'|
..........|;;;;;;;;;;;'\;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;\;;;;;;;;;;;;;;;;;|::::::::::::::::::::::'/;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;,,-'';;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;/;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;|
..........'|;;;;;;;;;;;;'\;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;'\;;;;;;;;;;;;;;;'|:::::::::::::::::::::/;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;,,-'';;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;/;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;'|
...........|;;;;;;;;;;;;;\;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;'\;;;;;;;;;;;;;;|:::::::::::::::::::/;;;;;;;;;;;;;;;;;;;,,-*;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;/;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;|
...........'|;;;;;;;;;;;;;;\;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;\;;;;;;;;;;;;;'|:::::::::::::::::/;;;;;;;;;;;;;;;;;,,-*;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;/;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;|
............|;;;;;;;;;;;;;;'\;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;\;;;;;;;;;;;;|:::::::::::::::/;;;;;;;;;;;;;;;;,,-'';;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;|;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;|
............'|;;;;;;;;;;;;;;;\;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;\;;;;;;;;;;'|:::::::::::::/;;;;;;;;;;;;;;;,,-'';;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;|;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;|
_(๏̯͡๏)_

NLZ

Quote from: Acchan on 2010-08-19, 17:48:25
Jaja. Először rettegtem, de igazából egész életemben azt csinálom, így hamar túlléptem rajta.
[reserved]

Darkstar

Remek, itthagylak titeket 4 napra, erre mit műveltek az offtopical.  :D
I am not disappoint.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん