Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Kvikveg

Meg csak 3.5 hete vagyok a cegnel, de kedden valtottam a masodik hasznalt laptopra, mert az elso fan error uzenettel nem indult. Azok utan, hogy egy hettel azelott az akkuja meghalt. Szamitottam a ventillatorra a kerreges alapjan, de azert meg par napot kihuzhatott volna...
Ma lepucoltam kettesket is. A billentyuk meg usznak. Lassan elmehetek Lenovo szervizesnek.

Also: HL2 megy a lapopon, ugyhogy lovoldozok a gravity gunnal. Meeeee!  :D :D :D :szemuveges:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Cobra

Téged aztán szépen megbecsülnek a cégnél...
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Én

Ma egész nap a lépcsőházban kóborolt egy macska. Anyám pedig vele állított haza. WTF?
Eléggé ápolt, és úgy tűnik emberekhez van szokva. Az a durva, hogy macskához képest nem egyszerűen barátságos, hanem egyfolytában követeli hogy játsszunk vele, és ha nincs körülötte senki nyávog mint a fene :D Bár 100% hogy valakié, ezért majd kirakunk egy hirdetést. Eléggé mindfuck, mert annak idején volt egy macskánk, és amennyire emlékszem szinte teljesen így nézett ki :)
(Azért remélem hamar jelentkeznek érte, mert mostanában még emberekhez se nagyon van türelmem.)

Xzone

Quote from: Én on 2011-10-07, 23:03:06
Ma egész nap a lépcsőházban kóborolt egy macska. Anyám pedig vele állított haza. WTF?
Eléggé ápolt, és úgy tűnik emberekhez van szokva. Az a durva, hogy macskához képest nem egyszerűen barátságos, hanem egyfolytában követeli hogy játsszunk vele, és ha nincs körülötte senki nyávog mint a fene :D Bár 100% hogy valakié, ezért majd kirakunk egy hirdetést. Eléggé mindfuck, mert annak idején volt egy macskánk, és amennyire emlékszem szinte teljesen így nézett ki :)
(Azért remélem hamar jelentkeznek érte, mert mostanában még emberekhez se nagyon van türelmem.)

"A cat is fine too..."

Én

Végülis, nőstény... :__devil:

Cloud

Kvikveg

Quote from: Cobra on 2011-10-07, 22:53:48
Téged aztán szépen megbecsülnek a cégnél...
Szep fizetest kapok.
Ja, jo lett volna uj laptop, de ez van. Mas oka is van ennek, de azt nem reszletezem.
Csak azon rohogtem, hogy az elsot ket es fel het alatt leamortizaltam. Annak ellenere, hogy erre lehetett szamitani, ez eleg brutal volt.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

kikuchiyo

Nyavalyás Elsevier. Szombat hajnalban megküldik a cikk proofját, azzal, hogy "To ensure fast publication of your paper please return your corrections within 48 hours."

Így is elegem van belőlük, kiszervezték a szerkesztést Indiába, ennek megfelelő a színvonal. Az előző körben egyetlenegy hivatkozás formázásával voltak problémáik, képtelenek voltak megérteni azt az angol mondatot, hogy "the citation is correct as is".
Failure is the default option

Kvikveg

Mai nap nagy igazsagot tanultam meg: utogesd a biztositekot, ha nem akar visszakapcsolni minden problematol mentes halozat eseten.  :morci:
Ellenkezo esetben hagyd ki a zuhanyt, fizess 2000et a villanyszerelonek, aztan probald levinni a vernyomasodat. Zuhanyozz.  :comp:

A helyzet legjobb eredmenye:
- Ugye a legfontosabb nem kapcsol vissza?
- Persze, a futes!  :haha:

Most, hogy ujra itthon vagyok megint terminatorszombatot tartottam: sovenyvagoval terrorizaltam a szomszedok fulet es a bokrokat, lecsereles helyett leszedtem, kipucoltam  majd visszaszereltem egy kinti villanykapcsolot, lecsereltem a kinti csongokapcsolot, es lecsereltem egy kinti aljzatot, mert letort mar regen a fedoje, es szeretnek benne uldogelni a csigak. Ez utobbi rajuk egeszsegtelen, foleg amikor anyam bedug valamit, es ezaltal pepet csinal beloluk. A fi-rele ilyenkor levag, mert nem szereti a rovidzarlatot. Ez utobbi szerelesekor felteteleztem, hogy a fi-rele LE allapotban van, es tevedtem. Eredmenyt lasd fentebb. Enrajtam gumi x szovet kesztyu volt, ugyhogy tuleltem.

kiku: mit csinalsz te az Elsevierrel/nek?

Próféta

Quote from: TurboK on 2011-10-06, 01:13:59
tvtropes-ra linkeltél, ugyhogy nem nyertél semmit.
Igaz. Ha Tolkien valamelyik nyilatkozatára hivatkoztam volna közvetlenül, akkor legalább egy rózsaszín hangszóró járt volna érte :)

Quote from: kikuchiyo on 2011-10-08, 19:32:27
Így is elegem van belőlük, kiszervezték a szerkesztést Indiába, ennek megfelelő a színvonal.
Ha megnyugtat, a Springer is pont így tolja :(
De még mindig jobb, mint némely hazai banda, akik papíron küldik meg a kinyomtatott szövegedet a szerkesztő ceruzás kommentjeivel, és postán kell visszaküldened a paksamétát a saját viszontválaszaidat is ráfirkálva. Felhívják a figyelmedet, hogy ha nincsenek észrevételeid a szerkesztéssel kapcsolatban, akkor is vissza kell küldeni, mert nem őriztek meg fénymásolatot belőle.

Quote from: Kvikveg on 2011-10-08, 19:42:57
Enrajtam gumi x szovet kesztyu volt, ugyhogy tuleltem.
Bár lettem volna én is mindig ilyen bölcs :) Mondjuk túlélni túléltem.

Cloud

Kvikveg

Önéletrajzodban legalább feltünteted hogy "Ezermester" ? :D

Akarok egy ilyet enni:

http://m.blog.hu/fa/failsite/media/orisatoffifi.jpg

NLZ

Pedig annyira nem jó az íze. :(
[reserved]

Member

Fenét nem. Inkább az ára nem jó. :/

Cloud

Quote from: Member on 2011-10-08, 21:41:24
Fenét nem. Inkább az ára nem jó. :/

Hja, egy évben egyszer ha veszek, de akkor is sajnálom az árát. :(  Ebből miért nincs olyan Tesco-s, vagy Lidl-ös olcsó változat mint a Mars-ból meg Snickers-ből? :) :D

Fazék

self haircut project accomplished.  :Kiraly:

kis kézi géppel csináltam, egyetlen anyajegyszerűség az áldozat hátul a nyakamon, ahová nem láttam rendesen, (kis kézitükör beszerzésre fölírva,) de 10 perc alatt el is állt a vérzés :D

fényképet nem teszek föl  :ejnye:

Darkstar

Ha már itt tartunk, ilyet látott már valaki nálunk? Nem a H-D-ra gondolok, hanem konkrétan a rum-raisin ízűre. Multkor hozott valaki külföldről, azóta keresem itt is, de sehol nem találok.
http://www.haagen-dazs.com/products/product.aspx?id=123

Én magamnak nem vágom a hajam, meg a melír miatt úgyis fodrászhoz járok :D (in b4 lol ur faggot)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

chilip

én már évek óta magamnak nyírom a hajam  :Kiraly: már trükközni is tudok a géppel, most felül 1,5 centi, oldalt 3 mm és a találkozásnál van átmenet  ^^ apámat szoktam megkérdezni jól sikerült-e hátul és most nem kellett neki belejavítani, érzésre megy hátul már és jól :D

Cloud

Quote from: Fazék on 2011-10-08, 21:55:02

kis kézi géppel csináltam, egyetlen anyajegyszerűség az áldozat hátul a nyakamon, ahová nem láttam rendesen, (kis kézitükör beszerzésre fölírva,) de 10 perc alatt el is állt a vérzés :D

Nálam családból vágják, de ahogy nézem jobb is így, nem olcsók a férfi fodrászok.

Fazék

Quote from: Cloud on 2011-10-08, 22:13:49Nálam családból vágják, de ahogy nézem jobb is így, nem olcsók a férfi fodrászok.
ja, én is anyut szoktam rávenni 1-2 havonta hogy levágja, de most gondoltam egy kicsit megkönnyítem a dolgát. holnap hazanézek, mert azért biztos kell valamit igazítania rajta, így az első próba után, de amúgy így tükörből ránézésre azt mondanám, hogy nem sikerült rosszul. fölül 3.5cm, oldalt és hátul pedig 2.4cm

fogalmam sincs mikor költöttem utoljára fodrászra :)

Próféta

Quote from: Fazék on 2011-10-08, 22:17:29
Quote from: Cloud on 2011-10-08, 22:13:49Nálam családból vágják
ja, én is anyut szoktam rávenni 1-2 havonta hogy levágja
+1

Mondjuk ez nyilván nem működött amikor Zürichben éltem, de amúgy korrekt, kitaposott módszer. Nem kell mindenféle drága és agyament stúdiókkal kísérletezgetni a környéken :)

Cobra

Nekem itt "vidéken" 2k-ért nyírják le a hajamat :)
Btw én is szereltem már bedugott hosszabbítót, felvillanyozó érzés volt :D Mondjuk csak amikor másodszor rázott meg jöttem rá mi a gond  ^^"
Hide and fear, Cobra Commander is here !

.Attila

Nekem Bp-en lenyírják 2600ért és jobb, mint anyám, úh. ennyit kiköhögök 1-2 havonta.

kikuchiyo

Abból a megfontolásból, hogy így huszontúlsok évesen ciki lenne, ha az anyám nyírná a hajamat, egy ismerős zugfodrászhoz járok, alkalmanként 1k-ért.

Ideje is lenne, mert a hajam most valahol Songoku és Bob Ross között van.
Failure is the default option

Cloud

MondoCon-on lőtték:

:cool:

Xzone

Quote from: Fazék on 2011-10-08, 21:55:02

Én is magamnak nyírom a hajamat. Mindenütt egyforma hosszúság, hátul meg kézitükör+fürdőszobatükör kombóval csinálom. Most mondjuk folyamatosan elnapoltam a hajvágást, így magamhoz mérten elég hosszú. :redface:

Kvikveg: Én szerencsére életem végéig albérletben fogok élni, így teljesen leszarhatom a lakásom mindenkori állapotát. FUCK YEAH. :D

Darkstar: Nem viszed túlzásba fanboykodást? Nekem még soha nem került olyan szintre, hogy Haagen-Dazs jégkrémet vegyek (nagyon drága). Ó, és lol ur éjh faggot.

Edit: don't drink and post.

Darkstar

Ezt most nem a YY miatt kérdeztem, bár most, hogy mondod, még egy ok. :D Mind mondtam, a multkor hozott be valaki szemin-ra és kurva jó volt (és mielőtt akkor őt kérdezzem, ő meg külföldről kapta).
Azt, hogy drága, tudom, de ennyi néha belefér.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Kvikveg

Quote from: Cloud on 2011-10-08, 21:08:10
Kvikveg

Önéletrajzodban legalább feltünteted hogy "Ezermester" ? :D

...
Ja, majd a hobbi szekcioba beirom.  :lul:

Quote from: Cloud on 2011-10-09, 01:30:44
MondoCon-on lőtték:

img

Azert elmondanam, hogy a hazi nyiras nyomibban nez ki mint a jo fodrasz.
En kb 5 havonta koltok nagyobb osszeget vagas+festesre, kozben nagyon kis osszeget frufruigazitasra berohanok-kirohanok alapon.
Nem vagyok hajlando olcsobbra valtani, mert elegem van az occsovagas eredmenyebol.
Nem mintha most valami halalos frizuram lenne, de az enyemnel szamit, hogy hogy van levagva, kulonben kezelheteten felmosorongy.
Festes nelkul meg kozepbarna semmi.
Lehetne festesmentes frufrumentes hosszuhajam, de abban ugy nezek ki, mint egy apaca. Copffal.

Fazék

Quote from: Kvikveg on 2011-10-09, 12:28:54Azert elmondanam, hogy a hazi nyiras nyomibban nez ki mint a jo fodrasz.
En kb 5 havonta koltok nagyobb osszeget vagas+festesre, kozben nagyon kis osszeget frufruigazitasra berohanok-kirohanok alapon.
Nem vagyok hajlando olcsobbra valtani, mert elegem van az occsovagas eredmenyebol.
Nem mintha most valami halalos frizuram lenne, de az enyemnel szamit, hogy hogy van levagva, kulonben kezelheteten felmosorongy.
Festes nelkul meg kozepbarna semmi.
Lehetne festesmentes frufrumentes hosszuhajam, de abban ugy nezek ki, mint egy apaca. Copffal.
azért vedd figyelembe, hogy mindenki aki írta, hogy otthon vágatja, vagy magának, az férfi és 4 centinél nem hosszabb a haja vágás után.
hacsak nem valami nagyon dizájonsra akarja az ember, akkor ilyennel kb pont halál fölösleges beülni fodrászhoz, mert garantáltan semmivel sem lesz jobb a "frizura"

Member

Évente egyszer levágatom a törött végeket. Idén még nem voltam. Nyertem?

Cloud

Quote from: Member on 2011-10-09, 13:19:04
Évente egyszer levágatom a törött végeket. Idén még nem voltam. Nyertem?
Na jó de te a Membör vagy. Hogy néznél már ki tüsi hajjal az videókon. :D