Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Fazék

Quote from: Selmo on 2011-11-25, 15:58:31
Amiből nincs - és már nem is lesz - 64 bites verzió, szóval én kihagyom.
már születésekor halott volt a silverlight
Quote from: Selmo on 2011-11-25, 15:58:31http://index.hu/tech/jog/2011/11/25/az_internetszolgaltatot_nem_lehet_tartalomszuresre_kenyszeriteni/
végre egy értelmes döntés

Kvikveg

Nekem 64bites oprendszerem van, es lattam a videot.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

kikuchiyo

64 bit nálam is, ráadásul linux, amin eleve halott a Silverlight, és mégis láttam -> lehet, hogy mégse az kell Domonkos megtekintéséhez?

> The Decline and Fall of the Naked Ape
Failure is the default option

Selmo

Quote from: Kvikveg on 2011-11-25, 19:19:27
Nekem 64bites oprendszerem van, es lattam a videot.
Quote from: kikuchiyo on 2011-11-25, 19:22:32
64 bit nálam is, ráadásul linux, amin eleve halott a Silverlight, és mégis láttam -> lehet, hogy mégse az kell Domonkos megtekintéséhez?

> The Decline and Fall of the Naked Ape
Nekem meg 64 bites böngészőm és nincs 64 bites silverlight plugin.

A tökéletesség unalmas.

.Attila

Nekem is 64bites a böngészőm azt mégis megy.

Selmo

Conspiracy!

Utánanéztem:
QuoteRequirement
Windows    X86 or x64 (Browsers must be in 32-bit mode) 1.6-gigahertz (GHz) or higher processor with 512-MB of RAM
De a Firefox felajánlja missing plugin címén, hogy telepítsem fel a Windows Media Player 11 plugint. Megtettem, de továbbra is követeli a plugint, viszont a 64 bites IE már lejátsza beépített WMP-vel. 32 bites FF és IE viszont gond nélkül viszi silverlighttal. Alig várom már, hogy a html5 bejöjjön és ne kelljen ilyenekkel szarozni. :uzi:

A tökéletesség unalmas.

Fazék

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee   ezért kell elolvasni mi van a kajában, amit vesz az ember. vacak sima melegszendvicskrém tele van kukoricával...
na mindegy, sok sajt rá és talán lecsúszik...

NLZ

Huhuúú, ha tudnád mi szart meg nem etetnek velünk. :)
[reserved]

Kvikveg

Ja pl laktoz mindenben kb.

edit: imadom, hogy par szomszed faval fut -> nem lehet szelloztetni, mert fustszag van.
Also: tovabbra is gyulolok a kertben barmit csinalni.
Es most megyek allasbongeszni, jovo nyaron egyszeruen nem akarok itt lenni, mucsarocsogen, estenkent szetfagyva vagy kint vagy bent.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Kraivan

Ha erős a füst, akkor rosszul tüzel, rossz fával tüzel (nincs rendesen kiszárítva), vagy szeméttel IS fűt.

Cobra

nyaa.eu nektek se tölt be?
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Fazék

Cobra

Hide and fear, Cobra Commander is here !

chilip

faxa, horriblesubs se jön be, itt vagyok a nagyinál és nem tudom leszedni erre az őskövület gépre a 480p cuccot  :Kiraly: ráadásul otthon már lenn van

Kuroi Tenshi

Shit noone cares about rovatunk újabb szemelvénye:

Mai tanulság:
ez a lepedő alá helyezendő vastag gyapjú pléd hihetetlen sokat számít.
Ég és föld a különbség. Ezelőtt a hideg ágyba lefeküdni sem volt túl
kellemes, reggel pedig a 20 fok alá hűlt szobába vacogva felkelni, kissé
kelletlenül ment. Most viszont, mivel bitangjól szigetel, még lefekvéskor
sem hideg, és felkelés is könnyebben megy, mert már jólesik egy kis
hűvös.
Rendelje meg most!

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Kraivan

Quote from: Darkstar on 2011-11-27, 17:48:30
http://mno.hu/belfold/totalis-tamadas-indul-a-dohanyzas-ellen-1034251

???
Nem mintha bagóznék, de azért ez lol.
Namármost ezek után ne merészeljen az értelmesebbje bármiféle összeesküvést látni...

Ki az aki speciális dohányboltot merne nyitni?
A cigin hazánkban szinte nulla haszon van, hála a szigorított jövedéki zárjegynek. 1 doboz cigin 10-20 ft-ot tud keresni egy forgalmazó, de javítsatok ki ha tévedek.
Amikor mi kocsmában cigit adtunk, akkor 15 ft + haszon jött be egy dobozon, amit a kötelező reklámjuk kapásból el is vitt: díszkivilágítás, kötelezően fenntartott készlet.
ha ügyes volt a hely, akkor félévente párszázezerrel megdobják az üzletet. Fél év egy éves távlatban hónapra leosztva annyira már nem nagy összeg.

Sokszor merengtem h egy trafikos/újságárus mi a fenéből tartja fenn magát?
Egy újságon se lehet busás haszonkulcs, ráadásul hamar elévül.
Emellett egyre többen inkább az interneten olvassák el ami nekik kell. Környezettudatosként annyira nem is sajnálom h nem szükséges egy fél esőerdőt kiírtani, h meglegyen a napi olvasnivaló.

Ám a törvény:
ha speciálisan dohányzóüzletre szűkítik a forgalmazási jogosultságot, akkor egy halom trafikos tuti megszűnik. vajon szimpla újságforgalmazásból fenn tudják tartani magukat?

Ha városonként 4-5 helyre korlátozzák a forgalmazást, az akárhogy nézem, újabb családi kényszervállalkozások megszűnéséhez vezet.

De tudom... Ugyanaz a "siker" lesz mint a játékgépadóval. Mivel káros dögöljenek meg akik élnek vele, és akiknek akárcsak közvetetten közül van hozzá. Reformkorát éli az inkvizíció vagy mifene?!

De ha pár hely marad meg, vajon hova fog csoportosulni? A tőkésekhez. egy újabb törvényjavaslat ami ellehetetleníti majd azokat akik ebben a nyomorban akarnak még valamit kezdeni.

De ne legyek ilyen borúlátó, tudom.

Dögöljenek csak a dohányosok!

Csak azt kérdezem:
Létrejöhet a pusztítóban látott "egészséges" utópia ha a gazdaság a csatornaszint alatt van?

Nakedape

Quote from: Kuroi Tenshi on 2011-11-27, 14:46:46
Shit noone cares about rovatunk újabb szemelvénye:

Mai tanulság:
ez a lepedő alá helyezendő vastag gyapjú pléd hihetetlen sokat számít.
Ég és föld a különbség. Ezelőtt a hideg ágyba lefeküdni sem volt túl
kellemes, reggel pedig a 20 fok alá hűlt szobába vacogva felkelni, kissé
kelletlenül ment. Most viszont, mivel bitangjól szigetel, még lefekvéskor
sem hideg, és felkelés is könnyebben megy, mert már jólesik egy kis
hűvös.
Rendelje meg most!

alapból nem kell 20 fölé fűteni egy szobát  ;)
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Ramiz

Na, Explorerrel sikerült megnézni, nagy király voltál Domi, én kizúgtam volna sokkal hamarabb -z irányba, és a vicceid meg nem tudom, miért nem tolerálta jobban a Gundel, humortalan egy fazon. :D Nem látszott, hogy izgultál volna nagyon. Milyen volt az esés? a Gundel előre tudja a kérdéseket/válaszokat vagy séróból nyom néha rá egy kis trivia-t? A mangán jót röhögtem, király, hogy megkaptad. :cool:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Xzone

???

Jön a Boardwalk Empire, csak cigivel alkohol helyett. :)

Moha

???
Igen, ezt én is olvastam. Nem dohányzok én sem, de ez egy szánalmas kezdeményezés, szerintem úgysem megy át. Azért vicces volna, ha csak pár helyen árulnának cigit és csak kimondott dohányboltban...

.Attila

Quote from: Ramiz on 2011-11-28, 03:00:08
Na, Explorerrel sikerült megnézni, nagy király voltál Domi, én kizúgtam volna sokkal hamarabb -z irányba, és a vicceid meg nem tudom, miért nem tolerálta jobban a Gundel, humortalan egy fazon. :D Nem látszott, hogy izgultál volna nagyon. Milyen volt az esés? a Gundel előre tudja a kérdéseket/válaszokat vagy séróból nyom néha rá egy kis trivia-t? A mangán jót röhögtem, király, hogy megkaptad. :cool:

Nem lehet könnyű a műsorvezetőnek, ha valakinek nála kifinomultabb humora van.
Az egzisztencializmus szép megfejtés volt.

Fazék

Quote from: Nakedape on 2011-11-27, 23:08:37alapból nem kell 20 fölé fűteni egy szobát  ;)
könnyű úgy pofázni, hogy te nem is tudod 20 fok fölé fűteni  :ejnye:

Xzone

http://index.hu/video/2011/11/27/ki_lesz_a_jovo_matolcsy_gyorgye/

A részeg egyetemisták kérdezgetése kifogyhatatlan poénforrásnak tűnik.

Ramiz

12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Én

Quote from: Xzone on 2011-11-28, 12:58:04
http://index.hu/video/2011/11/27/ki_lesz_a_jovo_matolcsy_gyorgye/

A részeg egyetemisták kérdezgetése kifogyhatatlan poénforrásnak tűnik.
Nem bírom végignézni... Sosem voltam képes kínos jeleneteket nézni anélkül hogy legalább 10x ne állítanám meg a videót, ez most sincs másképp...

Nakedape

Quote from: Fazék on 2011-11-28, 11:04:42
Quote from: Nakedape on 2011-11-27, 23:08:37alapból nem kell 20 fölé fűteni egy szobát  ;)

hé hé már simán Tudom :Kiraly: :merci:
Enikő fel is vitette  amikor itt volt   :D
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Darkstar

Quote from: Nakedape on 2011-11-28, 18:18:35
Quote from: Fazék on 2011-11-28, 11:04:42

hé hé már simán Tudom :Kiraly: :merci:
Enikő fel is vitette  amikor itt volt   :D

Hát, érdekes megközelítése a "fűtésnek", az biztos.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Kvikveg

Quote from: .Attila on 2011-11-28, 10:40:43
Quote from: Ramiz on 2011-11-28, 03:00:08

Nem lehet könnyű a műsorvezetőnek, ha valakinek nála kifinomultabb humora van.
Az egzisztencializmus szép megfejtés volt.
Az egzisztencializmus elegge pwned volt, foleg a komment ennek es a noi sportolonak kitalalasi valoszinusegere. :D
A manga is felnevetos volt, gondoltam, aaa neeem ilyen nincs hogy pont ezt adjak veletlenul. XD

Kuroi Tenshi

Quote from: Nakedape on 2011-11-27, 23:08:37
Quote from: Kuroi Tenshi on 2011-11-27, 14:46:46

alapból nem kell 20 fölé fűteni egy szobát  ;)

Menjé' vissza Izlandra vacogni ;D

Valahogy jobban esik a 21 fok, mint a 15 :p
De hát régi ház, cserépkályha, amivel este befűtök kb. 21 fokra,
csakhát éjszaka hűl a szoba és berétegeződik a levegő, s hiába
van 18 fok a szemmagasságban lévő hőmérő szerint, lent kb.
15-16 fok lehet, ami azért már nem olyan kellemes pizsamában...