Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Nakedape

más:
HALP!4!

kedves  exdebreceni, debreceni, vagy arrafele ismerősök
szóval munkát keresnék Debrecenbe jó lenne értelmeset, de pszeudoértelmes is is oké. Azaz nem tudom, hogy van-e javaslat, hogy merre érdemes, valami tipp, vagy bármi:) minden segítséget köszönök   (amúgy ugye biológus, bolti eladó, szervezkedés, koordinátor, környezetvédelmi önkénteskedés az amit cv szinten tudok felmutatni, emellet csak angol, illetve alap prog alap gép..)

:angyali: :merci:
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

.Attila

Quote from: Nakedape on 2012-02-22, 10:06:47
Quote from: .Attila on 2012-02-22, 09:59:31
Csak az én ismerőseim raknak ki naponta legalább fél tucat (de inkább több) rettenetesen modoros, nyálas képet, idézetet?
"Ki az idézetek ellen küzd, önmagát veszíti el, önmaga nélkül meg nem lehet teljes" - A Dalai Mahatma Coelho Péter

fix'd
Az első kettővel még nincs is bajom, ők tényleg okosakat mondtak.
De az ilyen
QuoteA legfontosabb, amit egy apa tehet a gyermekeiért, hogy szereti az anyjukat!:)
idézetek után szívesen benyomnék egy -ot.
És persze a fenti idézet egy cuki, terhes pocit (sic!) pusziló, félmeztelen modell srácról készült képének felirata, csak hogy teljes legyen a dolog.

Nakedape

óó pétert lehagytam.. :frown:.
Ghandi persze pozitív nagyon, Dalai is inkább poz tán, csak a kirakottakra, hogy klasszikust idézzek

"The trouble with quotes on the internet is that it's difficult to discern whether or not they are genuine."
― Abraham Lincoln
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

.Attila

Igazából nekem mindegy, ki írta, a tartalmától viszolygok az esetek többségében és hogy ezt felnőtt emberek komolyan is veszik.
Mert ha a 15-16 kis bakfisek, akkor még érthető.
Valahogy azt hittem, hogy az idő múlásával kevesebb ilyen lesz, hiszen az emberek felnőnek, de pont ellenkezőleg, egyre több ilyen marhaság van.

Fazék

Quote from: .Attila on 2012-02-22, 10:26:43
Igazából nekem mindegy, ki írta, a tartalmától viszolygok az esetek többségében és hogy ezt felnőtt emberek komolyan is veszik.
Mert ha a 15-16 kis bakfisek, akkor még érthető.
Valahogy azt hittem, hogy az idő múlásával kevesebb ilyen lesz, hiszen az emberek felnőnek, de pont ellenkezőleg, egyre több ilyen marhaság van.
ehhez nincs véletlenül vmi "lánclevelek küldőinek tanfolyama"-szerű oldal?
az az oldal nagyon bevált nekem. kb bárkinek elküldtem, utána engem garantáltan nem idegesített a hülye láncleveleivel :D

kikuchiyo

Csak az én ismerőseim raknak ki naponta legalább fél tucat (de inkább több) rettenetesen modoros, nyálas képet, idézetet?

> 2012
> reading facebook et al
> ISHYGDDT
Failure is the default option

Xzone

Egy iPadről posztolok. Be-e buzultam?

kikuchiyo

Még kérdezed?

.Attila

Quote from: Xzone on 2012-02-22, 11:40:35

Én meg androidról válaszolok. A Swype pedig folyamatosan errort dobál, nem tetszik neki a usteam szövegszerkesztöje, hosszú ö pedig nincs.

Cobra

Ha neked is feltűnt, akkor még van remény :)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

.Attila

Quote from: kikuchiyo on 2012-02-22, 10:51:37

> 2012
> reading facebook et al
> ISHYGDDT

Mivel sok eseményről, buliról onnan értesülök, de.

SaiyaGin

>Jelentkezés suckzáróvizsgára.

Négy és fél órája állok a sorban a tanulmányi hivatalnál, mikor közlik, hogy több papírt már nem fogadnak el ma, menjek/menjünk vissza holnap reggel.

Az elte btk tényleg az ország legjobb egyetemi kara!  :appl:  :cool:

Darkstar

Welcome to the club of refined gentlemen, enjoy your stay.

Más: elmentem itthonról reggel 3/4 8kor, most értem haza és még tanulni is akarnék kicsit.
Job, Fuck year
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Kuroi Tenshi

Quote from: Darkstar on 2012-02-22, 23:21:20
Más: elmentem itthonról reggel 3/4 8kor, most értem haza és még tanulni is akarnék kicsit.
Job, Fuck year

Welcome to the club of fuck this shit.
Volt már párszor, hogy elmentem reggel, majd hazajöttem reggel.
De most már túladagoltam magam leszarom tablettával, bemegyek,
negatív mértékű munkakedvvel látszatdolgozok, aztán reggelente-
esténként járok állásinterjúkra. Fuck yeahrr

Darkstar

Mondjuk én nem panaszkodom, nem hajtanak, kellemes a hely, viszonylag érdekes a munka, ~26 év az átlagéletkor, jófej a főnök és sok a jó csaj.  :Kiraly:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

.Attila

Néha az az érzésem, a viasat3 műsorajánlóinak készítője japán kedvelő.
Volt már Chrono Cross zene, állítólag Naruto-ból is raktak már be.
Most meg egy amv-ben felhasznált, nem éppen közismert zenét hallani az egyik műsorajánlónál. Persze a rakat középszerű hellsing amv-k között nem találom.

Kvikveg

Igen.

Also: VAN NETEM VIHIIII!
A tulaj tokaranyosan itthagyott az irodajaban, belepett a gepebe, megmutatta a gyogyulo kis sarga madarat stb aztan lelepett.
A *** wifigeratet meg ki kellett kapcsolni es be kellett kapcsolni, kb ennyi kellett es kesz.
Elotte alattomos modon mutogatta magat, de persze a jelszora semmit se szolt. Aztan gondoltam egyet, atallitottam a nevet, erre nem lehetett elerni. Reset. Es voila, mukodik.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Cheesy

Quote from: Nakedape on 2012-02-22, 10:14:21
más:
HALP!4!

kedves  exdebreceni, debreceni, vagy arrafele ismerősök
szóval munkát keresnék Debrecenbe jó lenne értelmeset, de pszeudoértelmes is is oké. Azaz nem tudom, hogy van-e javaslat, hogy merre érdemes, valami tipp, vagy bármi:) minden segítséget köszönök   (amúgy ugye biológus, bolti eladó, szervezkedés, koordinátor, környezetvédelmi önkénteskedés az amit cv szinten tudok felmutatni, emellet csak angol, illetve alap prog alap gép..)

:angyali: :merci:
Hát ha Autodesk Revit megy, akkor esetleg Marcell Ház káefté bété vagy mifene, sok ismerős dolgozik ott, nagy csapat.
meló: zombie mód ON és modellezni
mit: amit az USA anyacég tervezői shitty módon raktak össze és kb. lefossák, hogy a légtechnikán keresztülmegy egy áthidaló vagy más gépészet. Na ezt kell kijavítani. Ebből is látszik, hogy kisszebbek, olcóbbak vagyunk mint a kínaiak vagy a cig indiaiak...
kihívás: kórházak, repterek, stadionok, stb amikkel találkozol
bait: száz nettó felett kezd az ember, de nem tudom pontosan mennyi

Próféta

Job, Fuck year
Kitartást, sztahanovista elvtárs!

Én meg hoztam haza holnapra is egy jó adag melót. Nem ma fogom megválaszolni a leveleimet.
Igazából ide a fórumra se kellett volna felmásznom, mint ahogy a héten nem is igazán tettem. Amúgy ciánoztak vagy mi, hogy ennyire alacsony aktivitás volt?

Acchan

Quote from: Próféta on 2012-02-25, 01:15:28
Job, Fuck year
Kitartást, sztahanovista elvtárs!
:eek:
Én meg hoztam haza holnapra is egy jó adag melót. Nem ma fogom megválaszolni a leveleimet.
Igazából ide a fórumra se kellett volna felmásznom, mint ahogy a héten nem is igazán tettem. Amúgy ciánoztak vagy mi, hogy ennyire alacsony aktivitás volt?
Most én is kicsit el leszek havazva, mert szinte minden tanárom egy hónap múlva kér prezentációt és/vagy zh-t, emellett ott a munka, túlóra és persze be kell vágnom mindent, ami gyermekjóléttel kapcsolatos, mert van esély egy állásinterjúzásra is (sejtelmeim szerint szintén márciusban). Ha utóbbi összejön, akkor - még márciusban - el is kellene költözni egy másik megyébe, hogy biztosan ne unatkozzak.  ::) És a család is hiányol, szóval egy hétvégén őket is meg kellene látogatni.  ^^"

Érdekes, mióta reális esélyeim vannak arra, hogy elhúzzak a jelenlegi munkahelyemről, egyre több jó dolog történik velem... Tegnap farsangi bált csapattunk a mamákkal, papákkal: a jelmezes előadások sorát egy olyan tánccal nyitottuk, ahol a csapatban az átlagéletkor úgy 70 lehetett.  :jee: Aztán meg estig roptuk mulatósra az öregekkel.  :smile:

kikuchiyo

Nyilván mások is így vannak.

Teszek egy jóslatot: nem fogod befejezni a hétvégére hazavitt munkádat, sőt, semmi értelmeset nem fogsz csinálni a hétvégén!  :__devil:
Ahogy én sem. :(

Fazék

Quote from: kikuchiyo on 2012-02-25, 11:29:33

Nyilván mások is így vannak.

Teszek egy jóslatot: nem fogod befejezni a hétvégére hazavitt munkádat, sőt, semmi értelmeset nem fogsz csinálni a hétvégén!  :__devil:
Ahogy én sem. :(
define 'értelmes'

kikuchiyo

Érdemes felnézni az égre MOST, nagyon szép együtt a Hold, Jupiter és Vénusz.
[spoiler]Kész Sailor Moon osztálytalálkozó van az égen!!!1[/spoiler]

Próféta

Cloud

Srácok gyors 120 megás zip fájl megosztásához milyen oldalt ajánlanátok? Rapidshare, data.hu kiesik. Megauploadnak ugye annyi.

Cobra

Saját gépre ftp szerver?
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Fazék

Quote from: Cloud on 2012-02-25, 22:47:47
Srácok gyors 120 megás zip fájl megosztásához milyen oldalt ajánlanátok? Rapidshare, data.hu kiesik. Megauploadnak ugye annyi.
http://www.toldacuccot.hu/

nem szoktam használni, de ezt hallom ajánlani többször is

NLZ

http://mediafire.com
gyors letöltés, nincs várakoztatás, többet is tölthetsz egyszerre

bayfilest is ajánlottam volna, de azok a beteg állatok betettek egy 5 perces várakoztatást a letöltés elé
[reserved]

Cloud

Köszöntem. :merci:

Ramiz

Találtam állást, március 1-én kezdek. 2-3 éves tapasztalattal rendelkező szoftverfejlesztő állást pályáztam meg egy magyar, orvosi elektronikai berendezéseket gyártó cégnél (77 Elektronika Kft), úgy, hogy nincs 2-3 év tapasztalatom, és nem tanultam túl sok szoftverfejlesztést (bár kicsit konyítok azért C-hez, C++-hoz, Java-hoz). Kérdezék, ezt meg így hogy? Mondtam, nem is annyira az állásra jelentkeztem, mint inkább a céghez. Felvettek. :Kiraly: Viszont "gyermekkorom" utolsó napjait töltöm majd jövő héten, és már előre összeszorul a szívem a gondolatra, hogy mostantól halálig meló. :(
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!